|
|
adminAdministrator374 posts
Sunteti invitati sa testati un nou site dedicat nudistilor, realizat de catre un membru al comunitatii RONUDISM.
Ar fi de ajutor sa realizati un cont pe XXXXXXXXXXXXXXXXXXX pentru a testa functionalitatea site-ului
Multumim anticipat pentru ajutor
Mesaj editat in 03.08.2020
"www.ronudism.ro" |
|
Am facut inregistrarea
Primul email a venit mai greu dar pana la urma a venit
Acum nu ma mai lasa sa il accesez
|
|
AnonymousUndefined0 posts Salut ! Am observat ca ai intampinat probleme , de preferat sa se verifice si la spam emailul. Fiind un noreplay pana e verificat si de google poate sa redirectioneze la spam . |
|
Am verificat si la spam nu era venit.
A aparut mai greu.
|
|
pe telefon e mai complicat de utilizat
pe laptop e mai usor
|
|
AnonymousUndefined0 posts E gandit ca website, ptr telefon trebuie facuta aplicatie . |
|
mie nu imi merge imi da eroare la linkul pus |
|
sorinAdministrator884 posts
JohnnyCT a setat sa fie offline site ul, momentan.
Pana rectifica mici probleme.
"www.ronudism.ro" |
|
AnonymousUndefined0 posts
Revin cu multumire atat adminului si celor care si au facut cont .am ajuns la concluzia ca nu se merita sa depui efort sa faci ceva si alcineva sa iti distruga munca . Stiu ca romanii sunt inntop la it .. dar nu credeam ca plictiseala e asa mare sa nu zic concurenta . Nu dețineam doar doar un website , toate au fost atacate in acelasi timp de pe acelasi ip din bucuresti. Sper sa reusesc sa recuoerez o parte din investie .
Mersi inca o data celor care si au facut cont si adminului ptr sustinere .
|
|
Revin cu multumire atat adminului si celor care si au facut cont .am ajuns la concluzia ca nu se merita sa depui efort sa faci ceva si alcineva sa iti distruga munca . Stiu ca romanii sunt inntop la it .. dar nu credeam ca plictiseala e asa mare sa nu zic concurenta . Nu dețineam doar doar un website , toate au fost atacate in acelasi timp de pe acelasi ip din bucuresti. Sper sa reusesc sa recuoerez o parte din investie .
Mersi inca o data celor care si au facut cont si adminului ptr sustinere .
Păcat... Deci nu mai e valabil nimic?
|
|
AnonymousUndefined0 posts
Revin cu cateva detalii pentru ca am fost intrebat de admin :
Cei care au avut cont pe enudism cel creat in prima faza nu mai e nimic valabil, enudism se va relansa dar nu mai e controlat de mine . Cei care o sa se ocupe merg pe idea de international si nu local romania .
Daca mai sunt intrebari va stau la dispozitie
|
|