Latest Posts (a real-time view of activity)
 

C

Ceva recomandari de plaje pentru nudisti in Islanda? Mergem acolo intr-o croaziera.
13h ago
Chania e pe coasta de nord. Foarte frumos, dar nu sunt plaje nudiste pe coasta de nord, doar in sud, si nu poti sa treci muntii zilnic sa mergi la plaje. Direct in sud de la Chania, ese Sfakia si mai incolo putin Plakias unde sunt plaje nudiste. Restrul sunt tot pe coasta de sud mai spre este la distanta mai mare. Deci daca vreti la nudism sa stati in Chania nu prea e ce trebuie.
1d ago

H

Am vazut pe forumuri mai vechi (de acum cativa ani) ca delta Vacaresti era mentionata ca loc pentru nudism. Acum ca vine vara, stie cineva daca mai este ceva acolo?  Am fost toamna trecuta si eram singurul, plus ca s-au plimbat 2-3 persoane prin zona, dar am pus-o pe seama faptului ca era Octombrie deja. Ma gandesc ca vara daca mai e ceva, mai e lume.
2d ago
Buna. Noi am fost intre 12-19 Sept 2019. Vremea a fost excelenta, apa calda, turisti destul de multi, dar nu aglomerat, deci exact cum preferam. Am fost cu pachet charter, cazati la hotelul de mai jos, cu demipensiune. Am ales hotelul asta pt ca ne fusese recomandat ca fiind potrivit pt familii si pt ca eram impreuna cu baietelul nostru care avea atunci 5 ani. Si s-a dovedit a fi o alegere f buna. Totul super ok.
3d ago
Bună ziua! Am răsfoit zilele trecute ofertele de zboruri pt luna septembrie pr o ultimă plaje din an și am găsit ceva f interesant și nu f scump la sfârșitul lunii în Creta. Ne poate da cineva informații despre vremea din acea perioadă,variante de cazare pe lângă Chania și de ce nu,așteptăm și parteneri de călătorie.
3d ago

C

Buna eram in trecere prin ocna sibiului ,se vedea 2 persoane in zona noastra.era ora 18
11d ago

j

Încă e ok, se mai poate face nudism
13d ago
Sper sa fi prins vreme frumoasă și sa deschideți sezonul an fanfare...  Poate detalii despre cum mai sunt construcțiile de acolo ... Sper ca albia să rămână pata noastră de libertate 
13d ago
  Hello. Pentru cei ce vor călători în Grecia, o știre ce ar putea primi puțină atenție.  https://stirileprotv.ro/stiri/international/grecii-au-introdus-reguli-noi-pentru-accesul-pe-plaje-ce-amenzi-risca-cei-care-ignora-prevederile.html Să ave
15d ago
Noi o sa mergem duminica la Ocna...sa vedem cum e...
15d ago