Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ROMANIA

EFORIE NORD... MAI ESTE ELIGIBIL PT NUDISM? - part 2

Salutare tuturor! Cineva weekendul asta si-a planificat sa mearga la Eforie Nord? Este plaja ok? Este lume multa deja?

Am fost la Eforie intre 16 - 21 iunie.

Zona de nudisti s-a deplasat usor spre sud, cam din dreptul hotelului Canadian Castle pina unde incep fostele tabere.

In dreptul hotelului sint sezlonguri si un bar care nu este deschis inca.

In rest liniste. Populatie nudista 40-60. Plaja tot cu scoici iar apa era buna de baie.

Înseamnă că am înţeles bine din pozele de pe Google şi mizerabilii de la Hamace au închis în sfârşit şi ne scutesc de bubuiala boxelor lor pe plajă?

Da, au pierdut plaja cei de La Hamace

Nu știu dacă au luat în alta parte.

Înainte de a venit în Eforie, aveau o bucată de plaja prin alta stațiune 

"www.ronudism.ro"

Am fost câteva zile la Eforie, plaja este ok, marea este ok, nisipul se poate tolera de cineva mai sensibil cu o saltea mai țeapănă sau cu închirierea unui șezlong, 30 de lei. Lume putina, 30-40 de cupluri, distante decente intre prosoape, nu prea exista trecători, fotografi si alți curioși care "culeg scoici". Muzica nu bubuie, s-a deschis un bar cu de toate pe plaja, la distanță decentă si el de zona de bronzat. Multe cupluri, chiar si domnișoare sau doamne singure, ceea ce ne arată ca zona a căpătat un grad de discreție oferit de latirea recentă a plajei. Mai mergem acolo.

Eiiii..salutare ! Vrem sa ajungem week următor pe litoral,ne puteți da câteva detalii despre locurile si locațiile actuale de nudism?.....va mulțumim!

Eiiii..salutare ! Vrem sa ajungem week următor pe litoral,ne puteți da câteva detalii despre locurile si locațiile actuale de nudism?.....va mulțumim!

Puteți merge în eforie nord și 2 mai . Pe ambele plaje am fost săptămâna trecută și se face nudism , mai sunt și textiliști nesimțiți printre ei dar majoritatea sunt nudiști. Vreme frumoasa că dorim

Ne puteți da o locație pt Egorie Nord?,pe google maps am văzut plaja La Ciocane si La hamace....acolo este zona de nudism?

In acea zona este plaja de nudism, doar ca acum s-a marit mult plaja si trebuie sa mergeti mult pe nisip pana la apa unde sunt nudistii!

Multe cupluri, chiar si domnișoare sau doamne singure, ceea ce ne arată ca zona a căpătat un grad de discreție oferit de latirea recentă a plajei.

Mai bine a nu se bate toba-n sat că "aici vin doamne singure şi stau dezbrăcate la plajă, lume, lume!", suntem pe un forum vizibil public totuşi (de vizitatori fără cont), şi informaţia poate ajunge hăt departe.

PlajaLaHamcioc.png18.4K48 views