|
|
Buna seara! Ma tot macina o situatie si nu cred ca doar pe mine....
Plaja noastra de nudisti dintre EN si ES pare, din surse neoficiale ca nu va mai fi acceptata ca plaja de nudisti.
Voi stiti ceva in legatura cu asta? Ar fi benefic pt noi multi sa stim.
Ori ramanem fidei acestei plaje ori migram?
Vreau sa planificam concediul pt 2024 si neaparat tin sa stiu incotro....
Astept, nu pareri... certitudini
|
|
Certitudini nu are nimeni |
|
sorinAdministrator884 posts
In acest moment, nu se știe.
Cred că doar trecerea sezonului urmează să ne spună certitudini.
Eu personal nu as alege Eforie Nord dacă îl aleg doar pentru nudism.
"www.ronudism.ro" |
|
Ok... Aici obisnuiam sa merge.... Alte variante ok pe unde ar fi? |
|
In Romania, anul trecut mi s-a parut cea mai OK locatie la 23 August (plaja Pescarus), daca va plac plajele mai salbatice. Locatia pe Google maps:
https://maps.app.goo.gl/SS4cjv8nQJTpk54r5
Daca nu apreciati plajele salbatice, cea mai apropiata plaja nud organizata este Nirvana din Nisipurile de Aur. Mi se pare mult peste cea de la Eforie din toate punctele de vedere. Locatia:
https://maps.app.goo.gl/RkvS3pW17kCfVhCN9
|
|
Stie cineva ceva concret despre ce se intampla pe plaja de la Ciocane si Hamace anul acesta? Multumesc. |
|
Am fost eu astăzi pe la Eforie. Plaja a fost foarte lățită. Cred că sunt undeva in jur de 100m între cazemată și mare. Erau câteva persoane la plajă, nud, majoritatea bărbați, un singur cuplu. Mi-e greu să cred că va rămâne pentru nudism, sigur va fi invadată de textilisți. Nouă, sincer, ne pare rău. Intenționam anul ăsta să venim aici și cu cea mică, pentru că așa cum a fost până acum 2 ani ni se părea ok. Adică nu era foarte aglomerată și era și cât de cât amenajată. Aveți vreo sugestie de plajă nud unde să putem merge cu un copil sub 2 ani? Ne-ar ajuta mult pentru concediu.. |
|
E latita considerabil din poze... Si daca plaja va fi invadata de textilisti, desi nu prea au de unde, ca nu sunt hoteluri in zona, sunt convins ca nudistii se vor retrage pe bucata de sud, unde era La Hamace. Nu ar trebui sa cedam "teren". |
|
Rog frumos pe membrii care mai trec in minivacanță pe la Eforie sau pe constănțeni sa dea un info si/sau poze sa știm si noi ce se mai întâmplă pe acolo, in funcție de asta ne vom putea programa concediul in Eforie sau in alta parte, mulțumesc anticipat. |
|
Am fost azi la plaja de nudiști din Eforie Nord.Era pustie din cauza vremi ( ploua ) . La cât de mare este acuma sigur au loc toți nudiști din Romania.
Cred că are peste 150 metri lățime.
|
|
Salut,
A mai fost cineva pe la Eforie recent? Se face nudism si functioneaza ceva din utilitati pe acolo (inchirieri umbrele sezlonguri), poti sa cumperi un suc ceva, ca in anii trecuti?
Vreau sa dau o fuga maine si dupa ce am vazut pozele cu largirea plajei nu prea stiu la ce sa ma astept, daca e acelasi plaje doar mai mare sau a fost pregatita pentru a se introduce in circuitul pentru "oamenii de bine" cu textile....
Multumesc
|
|
sorinAdministrator884 posts Pe grupul de Telegram spune lumea că nu mai este permis. Vine salvamarul și te atenționează sa te îmbraci .... "www.ronudism.ro" |
|
Care e grupul asta de telegram, eu nu il stiu? |
|
BUNA ZIUA,vreau sa intreb si eu unde se mai poate face nudism la mare anul asta,Va multumesc. |
|
Am făcut nudism la Eforie Nord pe plaja de nudiști trei weekenduri la rând anul acestpentru prima dată în acest weekend am mers dezbrăcat până la mare și am constatat că se poate face în continuare nudism chiar și lângă țărm, salvamarii trec și nu zic nimic. Deocamdată asta este situația nu știu ce va fi în săptămânile următoare. Ba chiar pot spune că erau mai mulți nudiști la țărm decât lângă gard. Singura problemă, la țărm erau niște musculițe atât negre cât și galbene foarte agresive, cele galbene sunt foarte ciudate nu am văzut niciodată în anii precedenți aceste gângănii galbene până acum. Ele sunt doar la țărm nu și lângă gard. De aceea azi nu am rezistat decât vreo oră la țărm și m am dus să continui cu nudismul lângă gard unde erau doar vreo trei nudiști |
|
sorinAdministrator884 posts "www.ronudism.ro" |
|
sorinAdministrator884 posts Mulțumim Doru pentru info. Sa speram că rămâne așa situația. "www.ronudism.ro" |
|
@dorypop - au apărut șezlonguri, La Ciocane, ceva amenajat cu apa, sucuri? Unde anume au sosit nudistii? in partea dinspre Ciocane sau in parte dinspre Hamace? Mulțumesc. |
|
In general, s-a populat deja litoralul? |
|
Am făcut nudism la Eforie Nord pe plaja de nudiști trei weekenduri la rând anul acestpentru prima dată în acest weekend am mers dezbrăcat până la mare și am constatat că se poate face în continuare nudism chiar și lângă țărm, salvamarii trec și nu zic nimic. Deocamdată asta este situația nu știu ce va fi în săptămânile următoare. Ba chiar pot spune că erau mai mulți nudiști la țărm decât lângă gard. Singura problemă, la țărm erau niște musculițe atât negre cât și galbene foarte agresive, cele galbene sunt foarte ciudate nu am văzut niciodată în anii precedenți aceste gângănii galbene până acum. Ele sunt doar la țărm nu și lângă gard. De aceea azi nu am rezistat decât vreo oră la țărm și m am dus să continui cu nudismul lângă gard unde erau doar vreo trei nudiști
Super bune vestile. Multumim pentru informare :)))
Ma cam deprimase ideea ca singurul loc totusi foarte accesibil venind dinspre Bucuresti chiar si pentru o zi s-a dus si el pentru intinderea zghertarilor de bine care oricum au tot restul litoralului sa isi puna manelele si sa faca parada de textile de marca....
|
|
Salutare. Am fost joi acolo. Plaja este foarte marita iar langa mal sunt foarte multe scoici momentan. Pe plaja marita sunt 3 puncte de salvamar, iar pe cel din mijloc scrie plaja nudism. Erau cam 10 persoane care faceau plaja nud chiar langa apa iar salvamarii nu le-au spus nimic. Deci s-ar putea sa nu desfiinteze plaja pt nudism, dar e ciudat ca nu e ingradit si se afla intre doua plaje pt " textilisti".. |
|
Eu am fost sambata, nudism se face fara probleme si salvamarii sunt cool cu asta, sunt si localnici care fac nudism ca s-a oprit sa vorbeasca unul ca vechii prieteni cu un tip care statea lanaga mine. Deci in nici un caz nu au salvamarii nici o problema cu nudistii.
Nu am vazut afisul cu plaje nudisti, dar nici nu m-am uitat cu vreo atentie la casutele salvamarilor....
|
|
Ar fi culmea sa nu se mai faca acum ca s-au marit plajele |
|
Da.... pacat... Am vazut si eu la alti colegi ca nu se mai permite nudismul la Eforie. Mi s-a confirmat banuiala. Ramane ca si alegere Golful Francezului. Cu parere de rau, imi voi anula cazarea de la Eforie.... |
|
Duminică 16 iunie dimineața erau peste 60 de nudiști la Eforie Nord, deci încă se practică. E adevărat că au schimbat de pe salvamar placa cu Plaja nudiști cu alta pe care scrie Plaja cazemata, dar nudism tot se făcea. Probabil o problemă va apărea odată cu introducerea șezlongurilor, deocamdată plaja e liberă |
|
Se face plajă normal (adică nud) dar au pretenția să se respecte veche granița a plajei de nudiști (salvamari impun acest lucru). Vă doresc să vă bronzați frumos! |
|
AnonymousUndefined0 posts Ceva updateuri despre plaja? |
|
Buna dimineața! Situatia la plaja din Eforie este următoarea: Plaja are de la cazemată pana la apă 200 si ceva de m,la malul apei unde se face plaja sunt de fapt numai scoici,dar SE FACE NUDISM! Ieri dupa amiaza erau acolo câteva sute de persoane( familii si persoane singure),nu am fost deranjati de salvamari,insă ne-a abordat o doamna care avea un tabel cu semnaturi ptr o initiativa catre primarie,ptr mentinerea zonei ca plaja de nudisti ( cu ale noastre avea 140 de semnaturi). Dânsa ne-a confirmat ca au fost oarece probleme cu salvamarii,insa momentan ,asa cum ziceam,se face nudism fara probleme.
Cele 2 terase nu mai sunt,dar pe plaja sunt cateva umbrele si sezlonguri ale unei doamne care deschide o terasa chiar foarte faină ,in casa din spatele fostului "La Hamace". Momentan zicea ca nici nu s.a licitat zona de acolo. Insa,daca veniti la plaja deocamdată,sa aveti berea deja la purtător,ca mare lucru nu avea,si erau cam scumpuțe( 10 lei un Ciuc la 33)
Cam asta... Noi vom fi toata saptamana in zona,si probabil cam odata pe zi vom merge acolo,ptr ca mergem si la Techirghiol unde este o zona de nudisti. Daca apar ceva noutați,va anunțăm!
|
|
AnonymousUndefined0 posts |
|
sorinAdministrator884 posts "www.ronudism.ro" |
|
Multumim Iulian2017 pentru info... doar o intrebare, erau sute de persoane? nici anii trecuti in varf de sezon nu erau asa de multi nudisti. |
|
Am fost astăzi pe noua plajă din Eforie Nord. In urma unei sesizări, că se face nudism pe plajă . A venit poliția, au spus că nu mai este specificată plajă pentru nudiști și se pot da amenzi...
După ce a plecat poliția să făcut în continuare nudism...dar cine știe ce va fi pe viitor
|
|
Asta nu e bine, inseamna ca nu mai e nimic sigur si trebuie stat de panda ca in filmele cu Louis de Funes. S-a dus relaxarea... |
|
Am fost astăzi pe noua plajă din Eforie Nord. In urma unei sesizări, că se face nudism pe plajă . A venit poliția, au spus că nu mai este specificată plajă pentru nudiști și se pot da amenzi...
După ce a plecat poliția să făcut în continuare nudism...dar cine știe ce va fi pe viitor
Asta cu sesizarea ca se face nudism e ca si sesizarea ca lumea umbla de fapt dezbracata pe sub haine pe strada.....:))))
Eu cred ca au zis asa la plesneala ca daca face cineva sesizare trebuie sa mearga sa dea cu subsemnatul, sa semneze un formular....putin probabil.....mai degraba incep presiunile ca sa se remarce primarul la tarnusii de oras din localitate ca alte "imbunatatiri" nu are competenta sa faca....arata Eforie ala pe spatiile pubilce in mare parte exact si acum 10-15 ani....talcioc si brambureala....
Eu am fost sambata, se statea fara probleme, destula lume, linistit. Nu a venit nimeni sa zica nimic. Probabil daca sunt macar o suta de oameni dezbracati pe acolo nu au cum sa vina sa le zica ceva tuturor. Ataca si ei cand sunt putini, precum coiotii....:)
|
|
IoanAndrei12Member5 posts
Salut ! Am fost ieri pe plaja marita de la Eforie Nord. Se facea nudism in apropierea apei si era destul de multa lume de toate varstele si sexele, chiar mai multi decat pe alte plaje dedicate nudismului. Cat timp am stat salvamarii au trecut de vreo 3 ori chiar pe langa cu un UTV , dar in afara de a isi clati ochii nu au facut/zis nimic. Un pic ingrijorator mi s-a parut faptul ca erau mult mai multi textilisti comparativ cu alte dati.
Cred ca daca lumea va merge in continuare acolo vor resimti si ei o anumita presiune publica sa lase cu aceeasi destinatie acea plaja traditional nudista.
Zi buna !
|
|
Salutare tuturor!
Cu siguranta impingerea plajelor spre mare are scopuri imobiliare. Zona plajei Ciocane a ramas printre putinele neconstruite intre cele doua Eforii. Iar noilor proprietari de vile sau hoteluri nu le va suride vederea nudistilor pentru clientela lor.
|
|
Vă salutăm!
Dacă a mai fost cineva recent pe plaja de la Eforie Nord ne poate da mai multe detalii? Au pus șezlongule? Au deschis beachbarurile?
|
|
AnonymousUndefined0 posts Nudismul sa va practica la Eforie Nord cel mult doar in spatele plajei actuale. Deja punctul de observatie al salvamarilor are alta titulatura, iar echipaje de politie si salvamari informeaza turisitii ca accesul celor dezbracati in zona este restrictionat. |
|
Da, deocamdată se practică nudismul la țărm în dreptul castelului, de la salvamarul intitulat acum Plaja cazemata până puțin dincolo de Castelul canadian. Doamna de la castel a pus și șezlonguri. Baruri nu mai sunt, este castelul și este barul de la plaja Roxy, adus și aproape de apă. Sunt la Eforie Nord în a 30-a zi de nudism pe anul acesta și voi rămâne aici toată vara. Când se vor instala pancarte cu interzis nudismul așa cum se zvonea, vom vedea ce va mai fi. Deocamdată e bine, chiar cu plaja distrusă și cu lume mai puțină decât anul trecut. Asta și din cauza zvonurilor că nu se mai face nudism, nu doar din cauza lărgirii plajei |
|
Da, deocamdată se practică nudismul la țărm în dreptul castelului, de la salvamarul intitulat acum Plaja cazemata până puțin dincolo de Castelul canadian. Doamna de la castel a pus și șezlonguri. Baruri nu mai sunt, este castelul și este barul de la plaja Roxy, adus și aproape de apă. Sunt la Eforie Nord în a 30-a zi de nudism pe anul acesta și voi rămâne aici toată vara. Când se vor instala pancarte cu interzis nudismul așa cum se zvonea, vom vedea ce va mai fi. Deocamdată e bine, chiar cu plaja distrusă și cu lume mai puțină decât anul trecut. Asta și din cauza zvonurilor că nu se mai face nudism, nu doar din cauza lărgirii plajei
Mulțumim!
|
|
Am fost o saptamina (9-15 iulie) la Eforie Nord pe plaja de nudisti.
Ce pot sa va mai spun in plus fata de postarea lui dorypop: plaja a fost extinsa de la digul din dreptul hotelului Vraja Marii pina la urmatorul dig cu aproximativ 150m.
Ca si la extinderea plajei din dreptul falezei inalte (de la portul lui Copos pina la Agigea), nisipul este prost, foarte prafos si cu scoici. Ce este diferit aici este ca ultima portiune spre mare nu mai este nisip ci doar scoici. Este foarte neplacut sa calci pe ele cind vrei sa faci baie ca si atunci cind stai intins pe prosop.
In apa este mai prost ca inainte de extindere, fundul marii este foarte denivelat din cauza valurilor si a curentilor. Valuri sint aproape tot timpul indiferent de vint. Spre geamanduri apa se adinceste foarte repede si devine foarte riscant sa te aventurezi in zona aceea. In continuare Eforie Nord detine recordul deceselor prin inec. Intr-una din dupa-amiezele cind eram acolo s-a inecat un barbat in zona textilistilor.
Toata extinderea plajei parca a fost facuta in bataie de joc fata de turisti si de siguranta lor. In loc sa extinda digurile in asa fel incit sa protejeze plajele de valuri, autoritatile au impins plajele mai mult catre capetele digurilor. Rezultatul este jalnic.
Cit despre nudism, se practica de la foisorul salvamarului numit Plaja cazemata spre sud in functie de numarul nudistilor.
Nu am vazut nicio restrictie scrisa si nici politisti care sa vina pe plaja pentru avertizare.
Legat de titlu, daca Eforie Nord ramine o destinatie eligibila pentru nudism, cu certitudine da pentru traditia acestui loc chiar daca conditiile s-au inrautatit. Sa speram ca primaria va reveni la ginduri mai bune.
|
|
Buna dimineata tuturor!
Din cate observ plaja arata de tot..... cu scoicile alea in loc de nisip.
Cat de placut era inainte acest loc!
Au distrus partial farmecul plajei. Sper sa nu mai existe alte interventii asupra plajei si sper ca va ramane un loc traditional pt nudism in continuare!
O zi faina tuturor!
|
|
Salutare. Anul asta nu am ajuns pe plaja de la Eforie. Intentionez sa merg saptamana viitoare. Cum este? Se mai face nudism? Sau este plina de textilisti? A fost cineva recent? |
|
Păi citește și tu mai sus ce a scris toată lumea toată vara... |
|
Am citit. Speram la o minune zilele urmatoare si ceream un eventual update |
|
Păi despre ce minune vorbești că nu înțeleg? Eu am stat toată luna iulie și sunt aici toată luna august și totul este perfect, nu înțeleg ce alte minuni îți mai dorești |
|
Este plaja plină de nudiști în fiecare zi. |
|
Inseamna ca esti un norocos daca ai stat atat. Eu voi veni doar un weekend la mare, anul asta, si chiar nu as fi vrut sa mi-l petrec alergand intre statiuni. Mao sus scria ca s-a extins destul de mult zona de textilisti. Am cerut un update al situatiei, nimic altceva. |
|
Am fost acum o săptămână la Eforie Nord și am găsit o mulțime de oameni care făceau nudism acolo. De asemenea, oameni îmbrăcați care se plimbau pe plajă, observând. |
|
|
|
|
|