Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  DISCUTII GENERALE

Sufletul :între naturitate și nud

Undeva de-a lungul timpului, m-am schimbat și am încetat să mai fiu eu . Am lăsat oamenii să arate cu degetul spre mine și să îmi spună că nu sunt bun.
Și când lucrurile au început să meargă prost am căutat ceva sau pe cineva pe care să arunc vina pentru că lucrurile merg prost.
Lumea nu este tot timpul însorită și plină de curcubee. Lumea poate fi un loc dificil și plin de răutate. Și nu mă interesează cât de dur ești, te va lovi și te va ține la pământ veșnic, dacă o lași.
Nici eu, nici tu, nimeni nu poate lovi așa puternic cum te lovește viața.
Dar nu e vorba despre cât de tare poți să lovești ci despre cât de tare poți să fii lovit și să continui să mergi înainte.
Așa se câștiga luptele. Acum, dacă știi cât valorezi du-te în lume și cere ceea ce valorezi.
Dar trebuie să fii dispus să fii lovit. Și nu ai voie să arăți cu degetul și să spui că nu ești ceea ce vrei să fii din cauza altora.
Lașii fac asta ,iar eu nu sunt dispus să aflu, nu doresc să știu că sunt un laș. Sunt mai bun de atât.
Eu te voi iubi orice ar fi.
Viața ne lovește pe toți, într- un ritm și o intensitate diferită, însă toți ne-o luăm în freză.
În iubire nu cred că există om care să nu fi plâns cel puțin odată și să considere că viața nu are sens fără persoană iubită. Am cunoscut persoane foarte dure căzute în genunchi ca niște milogi în fața persoanei iubite și am cunoscut persoane care și- au distrus întreaga viață din cauza unei alte persoane ce nu ia răspuns iubirii.
La capitolul bani de câte ori noi toți nu ne-am trezit fără resurse că să putem să ne îndeplinim dorințele. Care dintre noi nu a avut zile în care a mers pe stradă cu capul plecat și umerii grei de povară unor datorii, sau a unor lipsuri și suferințe materiale care ne-au dat un gust amar.
În privință sănătății, de câte ori nu ne-a umilit viață și ne-a arătat cât de fragili, muritori și neînsemnați suntem ori luându-ne sănătatea ori luând-o cuiva drag nouă.
Social, îți duci aminte măcar odată când te-ai simțit umilit, rușinat sau părăsit de chiar prietenii tăi? Când ai simțit că nu ai deloc valoare și nu ai ce să oferi celor din jur?
Ei bine, viața are multe căi să te lovească însă tu trebuie să înduri.
Trebuie să înduri pentru că după multe lovituri chiar și viața va obosi pentru o clipă ,iar dacă tu încă ești acolo te poți ridica pentru a-ți lua revanșa.
Întărit de toate loviturile, acuma am pielea mai groasă, atenția mai ascuțită, loviturile nu mai au forță, dorința de a trăi este maximă și știu că nu mai există cale de dat înapoi.
Încep să lovesc viața înapoi rânjind cu bucurie ,că deși am primit multe lovituri pot și eu să dau câteva înapoi.
Dacă am îndurat bine loviturile vieții am învățat suficient pentru că acum să fiu mai bun, mai puternic și mai pregătit ca oricând să iau înapoi ceea ce este al meu!
Bucuria de a trăi o viață exact așa cum îmi doresc!
Iar când viața va fi în corzi și sunt pregătit să îi dau lovitură finală am o revelație.
Viața nu a vrut defapt decât să îmi fie mentor, antrenor și ghid.
Am știut că ce nu mă omoară mă va face mai puternic și că doar lovindu-mă și incolțindu-mă, mă va face să dau tot ce am mai bun în mine.
Și acum mă uit la mine!
O ființă , mai puternică și mai pregătită că oricând să facă față oricăror provocări.
Acum am trecut examenul vieții ,iar viață îmi oferă toate bogățiile ei pe care le-am câștigat prin meritul meu! Am alături de mine oameni puțin spus, am suflete de îngeri cărora doresc să le mulțumesc și nu am cuvinte....am doar lacrimi în ochi și îmi este dificil să îi privesc.... Dar le mulțumesc! Vorba ta... I am here... I am still here.... Și sper să răman!
Vreau să te rog astăzi să asculți și să vezi ce îndur, o suferința aruncată în cale,dar prefer să o numesc un dar divin!
Nu este deloc ușor să îmi păstrez un spirit optimist când aproape toate necazurile se abat asupra mea!
Însă vreau să știi că la capătul tuturor suferințelor voi renaște că pasărea Phoenix din propria-mi cenușă și voi arată lumii întregi că sunt o personalitate alfa.
Și vreau să știi că în luptă mea nu voi fi niciodată singur, am alături îngerii mei care luptă coț la coț cu mine!
Și nu am să opresc nicio clipă până când nu vom face împreună din lumea asta locul în care merităm să trăim, sau vom muri încercând.
Pe asta pot să mă bazez!
Vreau să știi că te iubesc și în luptă mea văd toate clipele frumoase petrecute împreună pentru că la final suntem una și aceeași persona!
Oameni aruncați într-o lume scăldată de flăcări cu opțiunea de a reuși sau a muri încercând!

Tu ai scris aceste ganduri Deyu 84 ?

soare

:) da, din adancul fiintei mele! 

Imi plac cugetarile tale ,reale si profunde Faptul ca ai depasit obstacolele ,si te declari un invingator e Super fain .Citez din cugetarea ta „Viața ne lovește pe toți, într- un ritm și o intensitate diferită, însă toți ne-o luăm în freză.„ Tu ai avut puterea de a merge mai departe sa invingi

soare

„Trăiește clipa!”.Carpe diem, quam minimum credula postero”, în traducere: „Trăiește clipa de azi și fii cât mai puțin încrezător în ziua de mâine” (Ode I, 11, 8).

soare

de ce blok??exista vreo explicatie??

soare
 #deyu84 cred că a fost o glumă când ai spus ” din adancul fiintei mele! ”, întrebat fiind dacă tu ai scris acele gânduri :P http://www.personalitatealfa.com/blog/indura/ nu fac pe justițiarul :P

Iti astept recenzia

nu miai dato explicatie pt actiunea ta 

soare