Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ROMANIA

Statistica-Nudism minut cu minut

Pentru ca sunt din ,,zona'' si pentru ca pot sa ajut in acest sens, m-am gandit sa deschid un topic in care sa specificam cam cati nudisti am vazut intr-o anumita perioada pe o anumita plaja. Acest lucru va ajuta eventualii doritori sa-si aleaga locatia de concediu dorita.

Deci, dupa un tur de forta ieri 03.07.2013:

Eforie Nord: pare sa fi devenit cea mai ,,aglomerata'' plaja pentru nudisti, asa era si pe vremuri. Insa, foarte multi barbati singuri (cca 40-50), vreo 3-4 cupluri in varsta rasfirate si cateva femei de varsta a 3-a singure.Familie cu copil, una singura.Si asta in jur de 10.30 deci cand e lumea la treaba.

Intr-un cuvant, statiune turistica pentru nudistii babalici. (no ofence). Pe vremuri (inainte de revolutie) era si ceva tineret din cate tin minte, ba chiar odata zona de mijloc era ocupata de vreo 20 de rusoaice adolescente foarte frumoase toate, cred ca era o formatie de gimnastica ceva in turneu la noi.

Costinesti: un singur barbat la ora 12.00 Banuiesc ca dupa-amiaza mai veneau vreo 2-3. Slabut, oricum, mai ales ca nu era foarte cald ci O.K. Ce este absolut ingrijorator: textilistii ocupasera ACUM toata zona din jurul Epavei iar acest lucru este PREA MULT ! Plaja se mai micsorase si ea nitel semn ca ultima furtuna isi cam facuse de cap. Nu e de bine deloc, mai ales ca am intrat in iulie si pana vin intaririle de la MISA s-ar putea sa ne mutam la Tuzla. Nu ca n-ar fi bine acolo insa mai greu cu epava si cu plaja cam neamenajata...

Olimp Nord: un cuplu in varsta si 2 barbati intr-o zona neamenajata care cam mirosea. De la Olimp la Mangalia este jale, plaja de nudisti NU MAI EXISTA ! Sunt foarte curios ce se intampla la Vama si la 2 Mai , rog daca cineva are informatii proaspete sa le transmita aici pentru ca nu degeaba am deschis acest topic.

Simbata pe la ora 14 erau la cazemata in eforie  nort 2 familii cu copii si vreo 3-4 barbati trecuti de 50 de ani.

Dupa parerea noastra,plaja de la Tuzla este foarte frumoasa si numai buna pt nudism.Putina lume frecventeaza aceasta plaja,si textilisti care vin,stau in mod obisnuit in zona de mijloc a plajei.Capetele,in special cel spre Eforie este pustiu.                                                                                                                                            Nu am mai fost de 2 ani la Tuzla,prin urmare ar putea fi si unele lucruri putin schimbate,avand in vedere constructia acelui dig pe toata lungimea plajei.                        Asa cum spune si Iion plaja nu este amenajata,dar tocmai asta e farmecul ei.Intrarea in mare este relativ lina si nu dai de  bolovani ca si in Golful Francezului.             Cei care doresc liniste si intimitate pot incerca sa petreaca o zi pe aceasta plaja.

Dupa parerea noastra,plaja de la Tuzla este foarte frumoasa si numai buna pt nudism.Putina lume frecventeaza aceasta plaja,si textilisti care vin,stau in mod obisnuit in zona de mijloc a plajei.Capetele,in special cel spre Eforie este pustiu.                                                                                                                                            Nu am mai fost de 2 ani la Tuzla,prin urmare ar putea fi si unele lucruri putin schimbate,avand in vedere constructia acelui dig pe toata lungimea plajei.                        Asa cum spune si Iion plaja nu este amenajata,dar tocmai asta e farmecul ei.Intrarea in mare este relativ lina si nu dai de  bolovani ca si in Golful Francezului.             Cei care doresc liniste si intimitate pot incerca sa petreaca o zi pe aceasta plaja.

De retinut, multumim .

2 mai

Cine a fost recent in aria noastra ( Nudy-Bar) sa ne mai dea vesti; Am auzit ca se fura in draci. Orice !

Tinem legatura .

Dupa parerea noastra,plaja de la Tuzla este foarte frumoasa si numai buna pt nudism.Asa cum spune si Iion plaja nu este amenajata,dar tocmai asta e farmecul ei. Intrarea in mare este relativ lina si nu dai de  bolovani ca si in Golful Francezului.  Cei care doresc liniste si intimitate pot incerca sa petreaca o zi pe aceasta plaja.

Cred ca ti-ai dat seama ca atunci cand am zis ,,neamenajata'' m-am referit la nisipul nu tocmai fin deci scoicile cam maricele plus faptul ca nu face nimeni curatenie adica pe romaneste plaja nu este concesionata nici macar partial. Este o.k. intr-adevar asa cum se prezinta acum insa e loc de mai bine. Imi place in special faptul ca este o plaja libera, nu ai sentimentul lipsei de spatiu iar linistea este la ea acasa.

Pentru o statiune 100 % pentru nudism Tuzla poate fi o optiune deoarece nu exista resorturi sau hoteluri ci doar cateva case de vacanta plus vreo doua pensiuni. Aici putem creea un nou 2 Mai pe viitor zic eu si asta doar daca suntem uniti. Una dintre posibilele locatii pentru constructia acelui camping pentru nudisti despre care am mai vorbit se afla chiar pe teritoriul comunei Tuzla.

Un mare avantaj este faptul ca incepoand din acest fapt la Tuzla se poate ajunge si cu bicicletele, exista un drum nou de promenada construit chiar pe malul marii adica langa plaja si merge pana la Costinesti ! In masura in care este posibil, voi reveni cu poze si informatii proaspete despre aceasta zona...

cum se ajunge pe plaja din tuzla?

Cam greu daca nu stii drumul. Daca vii dinspre Constanta faci stanga in zona ,,avionului'' plantat chiar in mijlocul sensului giratoriu la intrare in localitate si o tii spre mare, se urca pe deal pana la calea ferata apoi se traverseaza spre faleza, de acolo te descurci mai usor. Drumul este o.k. adica exista asfalt, vei observa dupa ce treci calea ferata o zona noua construita recent cu vile rasfirate avand deja o parte din utilitati trase (curent electric).

Tuzla are si gara CFR insa opresc in general trenuri locale. Exista legaturi dese in schimb cu autocarele care merg spre Costinesti sau Mangalia, absolut toate opresc si la Tuzla.

Cam greu daca nu stii drumul. Daca vii dinspre Constanta faci stanga in zona ,,avionului'' plantat chiar in mijlocul sensului giratoriu la intrare in localitate si o tii spre mare, se urca pe deal pana la calea ferata apoi se traverseaza spre faleza, de acolo te descurci mai usor. Drumul este o.k. adica exista asfalt, vei observa dupa ce treci calea ferata o zona noua construita recent cu vile rasfirate avand deja o parte din utilitati trase (curent electric).

Tuzla are si gara CFR insa opresc in general trenuri locale. Exista legaturi dese in schimb cu autocarele care merg spre Costinesti sau Mangalia, absolut toate opresc si la Tuzla.

ms mult pt informatie , poate ajung pe acolo vara asta

http://www.replicaonline.ro/plaja-virgina-din-tuzla-a-devenit-raiul-nudistilor-24246/

Ieri a fost o zi plina pentru mine si ma bucur sa va impartasesc un raport de plaja nou -nout. Deci 10.07.2013, here we go...

Costinesti ora 10.30:

Nu mai exista nudisti pana aproape mult de epava, deci la cazemate ioc, nu ca ar fi plin de textilisti dar sunt ceva...Mi-era si ciuda sa vad ca redutele cazemata 1 si cazemata 2 cucerite impreuna cu un cuplu din Botosani doar cu vreo 3 saptamani in urma acum sunt istorie. Am adunat cu greu vreo 7 nudisti din care un cuplu de femei , daca se poate spune asa, era hat departe. Langa epava doar 2 femei si 3 barbati , unii singuri, altii combinati pe cearceaf. Fac o scurta evaluare a situatiei si imi zic : Asta e, de cand s-a rupt Epava, acum avem mai multe epave...Sa ne traiasca dar totusi aici parca nu scrie nicaieri Techirghiol...Greu moment dar profund nemultumit plec mai departe...

Vama Veche ora 11.30:

Parca altceva, desi uimit de potopul de textilisti venit cu cortul in ambele extremitati... Imi fac curaj si merg spre Bulgaria dar nu observa nimic notabil cu exceptia a 3-4 familii, majoritatea pe damb. Proiectul lui nea Willy http://www.atitudineaonline.ro/Micutul_Will_si-a_tras_club_si_plaja_de_nudisti_in_Vama_Veche_24253.html cred ca e doar pe hartie, ma consolez eu repede fara a mai critica Atitudinea... Ma intorc dezamagit spre nord , unde las prosopul si ma avant in apa confuza si plina de meduze. Cand ies, observ ca unul dintre asa zisii nudisti s-a indragostit de organul sau personal si nu-l lasa din mana , banuiesc ca dupa atata bere e mai greu sa aiba vreo reactie. Nici nu stiu la ce se gandeste: O fi femeie, o fi barbat ? Mai tarziu apare si un moldovean gras care tot trage dintr-un pet de bere. Dupa o ora nu prea se mai tine pe picioare dar nici nisipul de sub el nu-l ajuta.  Pe corpul sau inrosit de inconstienta se citesc deja arsurile si frisoanele de la noapte. Putin mai la vest un trio feminin isi da coate, doua dintre ele sunt goale dar venite sa faca ori show, ori aer conditionat ori gimnastica aerobica.Ca altfel nu imi explic de nde atat unduire a picioarelor. Le citesc repede configurarea si ma gandesc la o bara. Intre timp, zona din jurul lor ,,se aglomereaza'' ca la o invitatie. Tot langa mine, un cuplu de femei +35 langa care se aseaza mai tarziu niste badarani direct pe sezlonguri ca sa le vada mai bine. Bineinteles, cu berea in mana ca tot e bar...Fac si un calcul in gand: 10 nudisti plus 4 textilisti ,,voyeuri''.

Se face  greu 17 si plec si eu dupa o pauza de bronzat la pranz, apoi imi zic autosugestionandu-ma: la 2 Mai va fi bine!

De notat ,,bonus'' totusi in zona: in nord langa o terasa 2 cupluri ,,foarte tinere'' (ca sa fie toata lumea multumita) probabil studenti. un cuplu la fel in sud, iar la corturi spre capatul plajei din nord ceva nudisti la corturi, poate vreo 10. Cam atat din Vama.

2 Mai ora 17.30

Ma uit la Nudy ca la un cavou si nu imi vine sa ma dezbrac. Noroc cu o pereche +40/+45 cu care intru in discutie, sunt si cu copilul de unde deduc ca familismul inca nu a murit in domeniul asta. Apa ca la munte, dar nici rece si nici limpede, doar plina cu pietre . Daca vorbesc cu ele imi asigura protectie... La 5 metri de noi, o ,,mama'' textilista isi pregateste copii din care 4 fete de toate varstele (12-14-15-16 ??) pentru lectia de anatomie si nu numai. Nu are nicio treaba, chiar ma gandesc daca a venit la plaja pentru ea sau doar pentru fete. Una mai mare chiar face poze cu telefonul mobil in toate directiile si iar ma gandesc ca bunul simt nu are de a face cu turistul in anumite conditii..Eu chiar incep sa ma intreb la ce anume face poze de ii trebuie atat zoom...O pune pe una mai mica sa-i faca si una ei , probabil cu meduzele...Exact ca la Zoo...

Plaja e plina cu alge la mal asteptand excavatoarele agresive sa intre pe plaja . Si la 19 chiar au intrat spre deliciul unor ,,tractoristi'' care strigau neutri: ,, Ia ba copilul de acolo, nu vezi ca vine si da peste tine'' Sictiit de atat prostie intr-un loc intelectual, ma gandesc retoric de ce nu a strigat si: ,,Ia ba cortu' d-acolo'' ca tot era la 50 cm de drum...Sau poate pentru ca nu era nimeni in cort...

Cam asta e adevarul gol-golut despre plajele noastre ,,traditionale''. La Eforie nici nu ma mai duc ca sa nu-i supar pe unii...Nu de altceva, dar cuvantul ,,tinerete' are semnificatie dubla uneori.

Frumos :) Multumim :)

Acum o singura intrebare: De ce ai fost putin deranjat cand se vorbea de plaja de la epava ca si ceva care nu merita vizitat ? Cred ca asa se simt si fanii de la Eforie :D Fiecare cu pasiunile lui, pot eu doar sa banuiesc :P

"www.ronudism.ro"

Sorin, a fost mai mult din spirit patriotic, este greu sa vezi si sa accepti ca un simbol al libertatii nu mai este recomandat dintr-un motiv sau altul. Iar daca pur si simplu dispare este vina noastra, a tuturor, si a celor care o sustin si a celor care nu. Eu nu am spus de exemplu: ,,nu mergeti la plaja din Eforie pentru ca nu se merita din ,,n'' motive ci am spus ca nu prea e tineret pe plaja iar media e undeva la peste 50. Tot asa cum Eforie Nord nu a fost niciodata catalogata ca o statiune pentru tineret, ci pentru varsnici si familisti. Pe vremuri pana si turistii varstnici straini preferau acesta locatie pentru atmosfera, zona verde si lacul Techirghiol cu sanatoriul sau.

P.S. Dupa cum vezi eu critic si Costinestiul dar nu plaja ci ce este pe plaja. La fel se va intampla cu orice statiune, nu fac exceptii.

Am citit cele postate de către @Iion, sincer mi-se pare foarte interesant, dacă ar fi sa fac un rezumat din cele trăite recent de către @Iion, ar suna ceva de genul ”nu mai mergeți la mare dacă sunteți nudiști deoarece nu mai aveți unde sa vă bucurați de razele soarelui așa cum ați venit pe lume, nudismul în România se zbate între viața și moarte”, este trist, din păcate se pare că aceasta este situația.

Legat de stațiuni nu cred că greșești, de asemenea nu cred că ai supărat, până la urmă fiecare are dreptul să spună ce vrea atâta vreme cât nu se depășește limita bunului simț.

Chiar te rog să ne ții la curent cu ceea ce se întâmplă pe plajele de la noi, ma refer la cele unde te mai poți fi una cu natura.

Poate faci un compromis și ne povestești și de plaja de la Eforie, nu de alta dar deja am făcut rezervare la pensiune în Eforie Nord :P

Salut, si eu sper ca dupa data de 15.07 situatia sa inceapa sa se schimbe , vorba lui Cristian , inca nu este vara in toi. Nudismul nu a murit in Romania insa din pacate din an in an constat ca sunt din ce in ce mai putini practicanti pe plajele consacrate. Sincer, nici turistii rextilisti nu isi fac simtita prezenta asa cum ar trebui in sud, trenurile sunt destul de goale iar afisele cu ,,avem camere libere'' sunt pe toate drumurile. In weekend e ceva mai aglomerat pentru ca vin din Bucuresti sau din alte localitati apropiate dar in timpul saptamanii este destul de gol.

Imi pare rau daca suna asa rau insa eu nu am intentia de a descuraja turistii sa vina, dimpotriva, mi-as dori sa nu ai loc pe cearceaf indiferent de plaja. La Eforie Nord am vazut pana in acest moment cea mai aglomerata plaja de nudisti , cred ca erau si 60-70 de persoane in timpul saptamanii deci cat de cat o.k. Insa Costinestiul m-a dezamagit , de asemenea 2 Mai unde era mult mai putina lume decat anul trecut. Sa speram ca sunt plecati la unguri sau la croati si la anul se gandesc sa se intoarca.

Urmeaza varful de sezon care incepe in curand, sa vedem ce va fi ... Plus de asta voi ajunge si la Eforie Nord, pana la urma lumea este interesata de informatii si nu despre ce vorbim noi in contradictoriu.

poate ar fi interesant de organizat intanlirea din 2014 la Tuzla...

La Tuzla nu stiu daca se poate sta cu cortul pe plaja avand in vedere ca nu este o zona renumita pentru asa ceva, deci e posibil sa se dea amenzi. Partea buna este ca exista ceva cazare ieftina in apropiere, si la Tuzla si in Eforie Sud.

Plaja din 2 Mai este mai intima si beneficiaza de un restaurant pescaresc foarte bun in apropiere, exista zona de campare direct pe plaja . Partea proasta este cu textilistii mai ales familii cu copii care nu se sinchisesc sa ocupe aceasta plaja fara pic de bun simt si rusine. In ambele, atat la Tuzla cat si la 2 Mai este foarte multa liniste.

Idea ca intalnirea din 2014 sa fie organizata pe plaja de la Tuzla ar fi buna,tinand cont de ce se intampla pe celelalte plaje destinate nudismului,in special la 2 Mai.Ne referim la invazia textilistilor.Alte motive pro ar fi dimensiunea plajei si faptul ca ofera o anume intimitate,discretie.Dezavantaje ar fi lipsa unui grup social,wc,dusuri.Legat de camparea pe plaja-acum 2 ani am vazut persoane care campasera pe plaja,Nu erau multi,un cuplu tanar in partea de nord a plajei,si un grup mai mare in partea de sud,in zona farului.Cei din urma nu erau nudisti.Si intalnirea de anul acesta poate fi organizata tot aici,daca la 2 Mai nu va mai fi loc de textilisti.Noi cred ca vom sta cea mai mare parte a timpului,pe care il vom petrece la mare,pe plaja de la Tuzla.La sfarsit va vom putea spune care este atmosfera pe aceasta plaja.

La Tuzla nu stiu daca se poate sta cu cortul pe plaja avand in vedere ca nu este o zona renumita pentru asa ceva, deci e posibil sa se dea amenzi. Partea buna este ca exista ceva cazare ieftina in apropiere, si la Tuzla si in Eforie Sud.

Plaja din 2 Mai este mai intima si beneficiaza de un restaurant pescaresc foarte bun in apropiere, exista zona de campare direct pe plaja . Partea proasta este cu textilistii mai ales familii cu copii care nu se sinchisesc sa ocupe aceasta plaja fara pic de bun simt si rusine. In ambele, atat la Tuzla cat si la 2 Mai este foarte multa liniste.

Din 2 MAI greu ne poate elimina vre-un textilist ... judecand cel putin dupa experienta 2011-2012.

Legat de restaurantul "Golf" - a-l considera pescaresc este usor.... prea galant spus ; dar e util acolo unde este; mai o ciorba de fasole, mai o hamsie...mai un dush  :)))

Nu mai merge nimeni pe plaja, nu mai este nimeni in concediu pe litoral pentru a transmite informatii proaspete ? Nu e nimeni interesat de forum ? Vad ca sunt peste 1000 de utilizatori dar pe forum scriu doar cativa, e ceva aici care ma depaseste...

Cred ca lumea intra doar pentru a discuta direct cu alti utilizatori. Eu sunt la Neptun dar nici acum nu am gasit acel loc pentru nudism. Am tot citit pe aici despre el dar in 5ani eu nuvl am gasit. Ieri dimineata am fost la 2 MAI dar era vreme urata si cateva corturi pe o plaja mult mai mica decat acum 2 Ani. La ce vreme era nu este o surprza caa nu era nici un nudist.

"www.ronudism.ro"

azi am parcurs "perpedes" distanta dintre eforie sud si olimp:

tuzla: 8 nudisti mari si lati (3 perechi si inca 2 barbati singuri)

costinesti nord : 4 nudisti toti barbati.de mentionat ca in zona veche,zona unde se facea tot timpul nudism la epava erau inca vreo 14 nudisti.

costinesti sud : aici a fost mai bine chiar daca erau si textilisti,nu erau deranjati defel (cred ca erau constienti ca este zona pentru nudisti).in acest loc am oprit ,am facut o baie ,m-am uscat si am plecat mai departe.

23 august : pentru prima data de cand fac acest traseu (in fiecare vara) nu am vazut nici un nudist.

olimp : 6 la numar la care m-am adaugat si eu pentru a putea face inca o baie si a ma odihni putin.

Cam atat ,daca cineva are informatii despre alte locatii este asteptat sa le aduca.

Cred ca lumea intra doar pentru a discuta direct cu alti utilizatori. Eu sunt la Neptun dar nici acum nu am gasit acel loc pentru nudism. Am tot citit pe aici despre el dar in 5ani eu nuvl am gasit. Ieri dimineata am fost la 2 MAI dar era vreme urata si cateva corturi pe o plaja mult mai mica decat acum 2 Ani. La ce vreme era nu este o surprza caa nu era nici un nudist.

Sorine, locul acela e deja istorie - cred. EU acolo am inceput "cariera" mea de nudist. Era situat intre Neptun si Jupiter, adica in partea de sud al statiunii Neptun, si partea de nord al statiunii Jupiter.

Frumos "maraton". Felicitari

azi am parcurs "perpedes" distanta dintre eforie sud si olimp:

tuzla: 8 nudisti mari si lati (3 perechi si inca 2 barbati singuri)

costinesti nord : 4 nudisti toti barbati.de mentionat ca in zona veche,zona unde se facea tot timpul nudism la epava erau inca vreo 14 nudisti.

costinesti sud : aici a fost mai bine chiar daca erau si textilisti,nu erau deranjati defel (cred ca erau constienti ca este zona pentru nudisti).in acest loc am oprit ,am facut o baie ,m-am uscat si am plecat mai departe.

23 august : pentru prima data de cand fac acest traseu (in fiecare vara) nu am vazut nici un nudist.

olimp : 6 la numar la care m-am adaugat si eu pentru a putea face inca o baie si a ma odihni putin.

Cam atat ,daca cineva are informatii despre alte locatii este asteptat sa le aduca.

Sorine, locul acela e deja istorie - cred. EU acolo am inceput "cariera" mea de nudist. Era situat intre Neptun si Jupiter, adica in partea de sud al statiunii Neptun, si partea de nord al statiunii Jupiter.

Asta nu era imediat dupa revolutie un loc de cca 300mp ingradit si cu ,,taxa'' sau ma insel eu ? Undeva chiar in mijlocul plajei.

Multumesc tuturor celor care posteaza informatii proaspete, desi concluziile sunt dezamagitoare.

multumim vali. tzoli, am fsot de multe ori in zona si nimic. oricum, in putinele zone libere au aparut anul asta sezlonguri, desi majoritatea sunt neocupate.  azi in vama veche erau ceva nudisti, un barbat mai indraznet exact in mijlocul plajei, familii cu copii dar mamele textiliste in general. inzona unde m am asezat era un singur nudist, care sa imbracat si el asa ca am ramas textilist, nu sunt suficient de curajos sa fiu singurul nudist de pe bucata de plaja. concluzia mea este ca daca ceva nu se schimba, in cativa ani o sa mai fie doar cativa nudisti si astia la vama veche. trebuie promovat naturrismul.      la olimp unde este plaja?

"www.ronudism.ro"

azi 23 iulie, dupaamiaza am fost la Tuzla pe plaja...am gasit un loc, intre 2 cazemate, am fost singurii nudisti, spre deliciul unor copii ce-si facusera de lucru in zona. Concluzie: nu recomandam decat deplasare in grup, nu se stie niciodata ce e la fata locului!

la olimp unde este plaja?

in nord, este plaja libera unde s-au pus digurile noi.este destul de ok .

Multumesc vali. Ieri in Vadu era liniste si frumos.ca pe timpuri. Am stat langa doua familii de nudisti. De aceasta data erau toti nudisti in familie. Foarte frumos desi este foarte departe si drumul se deteriodeaza pe an ce trece.  Desi zona este protejata la fata locului nu prea se vede cum. In mox deosebit am fost neplacut impdesionat ca pe tot drumul din sat pana pe plaja apareau reclame ilegale la un rsstaurant sau terasa. Spun ilegale pentru ca ma indoiesc ca au prikit aprobare se postdje peste tof pe nos sau pe micile ziduri grafiti pt restaurant. In EFORIE desi se spunea pe aixi ca a aparut un gard care protejeaza plaja sa nu mai fie vizibila din strada  acel gard sunt cateva surcele cu rol mai mult decorativ. Se vede totul din strada. Erau pe plaja barbatibsinguri si cupluri.         Azi in2MAI foarte multi nudisti. toata plaja era doar cu familii cupluri sau doamne singure inclusiv o doamna din bulgaria. Am vazut doar 4 textilisti pe toata plaja. aici nu am pus si unele doamne din familii care erau topless doar. Apa  calda numai buna de o plaja. Poveste obdoamna ca pe plaja de langa restaurant unde in alti oameni erau si nudisti a fost rugata sa se imbrace pana pleaca clientii de la restaurant de catre un angajat si mai tarziu  fost rugata sa plece de pe plaja respectiva si sa se mjte pe plaja de la nudy bar.  Opera dd arta a lui emy sau boss a inceput sa se stearga.  Lion ai mai multe cunostinte despde nudy bar si de ce este inchis.? Am auzit varianta mafiei locals si varianta lipsei de profit. Il cunoaste cineva pe proprietar? Este terenul proprietatea fostului patron sau era inchiriat de la primarie.? Daca stie cineva detalii astspt mesaje. 

"www.ronudism.ro"

@Sorin, nu stiu nimic de Nudy in afara faptului ca s-a inchis subit acum cativa ani, nu am gasit informatii depsre motivul care a dus la inchiderea afacerii. Am vazut ca au si pagina de Facebook dar cred ca a fost infiintata tot de cineva de pe acest site.

Si pe mine ma intereseaza situatia juridica, banuiesc ca terenul nu este proprietate privata a unei persoane pentru ca altfel ar fi aparut altceva in loc. Dubios este faptul ca cu ceva timp inainte sa se inchida a aparut si restaurantul pescarie din dreptul digului , o exista vreo legatura , poate ca cineva iubeste monopolul.Oricum , ma bucur ca s-a mai populat plaja semn ca suntem in perioada de varf a sezonului.

Azi la 2 mai mai putini oameni pe plaja dar majoritatea nudisti. Azi o familie era textilista desi ieri erau nudisti, nu inteleg de ce. UN cuplu textilist de ieri era si azi. Tineri. Nu inteleg de ce nu incearca nudismul sau sa se mute. Erau nudisti si dupa golfulet catre plaja textilista. De I multi nudisti sibrelaxare din plin. Azi apa mai rexe

"www.ronudism.ro"

Azi la EFORIE am vazut cei mai multi nudisti pe aceasta plaja pana acum ( mentionez ca nu am fost foarte des, si am fost doar "in trecere" )

O posibila explicatie cred ca este si disparitia bucaticai de plaja de la MAMAIA.

Sper sa nu se repede istoria de la Mamaia si aici. Daca am fost atent, peste drum sunt blocuri si daca se trece la "alte activitati" cu siguranta o sa inceapa sa curga reclamatiile.

"www.ronudism.ro"

M-am intors de curand din concediul mult-asteptat la mare. Spre deosebire de altele, noutatea a fost ca am mers singur si ca am facut nudism la greu. Adica zilnic. Mi-am facut si un foarte bun prieten acolo, iar nudismul a fost cu atat mai captivant. In ciuda parerilor contradictorii, Eforie Nord ofera o plaja generoasa la capitolul nudism, iar eu m-am bucurat pe deplin de ea. Au fost cateva mici inconveniente: textilistii, de la copii pana la obsedati sexual, se uitau ca la spectacol; cativa asa-zisi nudisti ai strazii, cu iz gay, mai faceau din cand in cand mici spectacole; zgomotul facut de nenumaratele masini care brazdeaza litorarul pe soseaua care trece chiar pe langa plaja; constructiile in paragina din spatele plajei erau un mic focar de infectie si poate un loc de facut sex spontan si neprotejat. Daca faci abstractie de toate astea, poti spune ca ai facut nudism, intr-un loc destinat acestui lucru. Eu am facut abstractie de ele si m-am simtit bine. Sper sa va simtiti si voi la fel, daca mergeti acolo. Daca doriti si alte detalii, nu ezitati sa ma intrebati. Distractie placuta!

ce inseamna spectacol ?

Din descrierea facuta eu aleg sa nu merg nicodata pe plaja respectiva, daca tin cont doar de aceasta descriere.

Multumim de informatii si te mai asteptam cu altele

"www.ronudism.ro"

ce inseamna spectacol ?

Din descrierea facuta eu aleg sa nu merg nicodata pe plaja respectiva, daca tin cont doar de aceasta descriere.

Multumim de informatii si te mai asteptam cu altele

Sorin, alta descriere nu este :)) ; deci subscriu.

Spectacol inseamna ca vreo 2-3 aurolaci, obisnuiti ai locului, care atrageau privirile prin dotarile fizice evidente, se imbatau si se fugareau pe acolo ca niste animalutze. E vorba de cei care, pentru o tigara sau o cutie de bere, presteaza anumite servicii, mai mult sau mai putin erotice, unor mosuletzi fitosi. Sunt lucruri evidente, pe care nu ai cum sa nu le observi si care, asa cum am spus, se transforma in spectacol.

Cred ca aceasta plaja, daca nu este concesionata de cineva care doreste sa o pastreze pentru nudism, urmeaza sa dispara datorita acestui "spectacol"   Plaja este veche, acceptata de locuitorii din zona, dar cu siguranta nu vor accepta spectacole erotice si altele.  Personal, cand am trecut prin zona cu masina, mi se pare ca am vazut ca doua persoane faceau sex oral, inghesuiti intr-o zona mai retrasa de plaja dar FOARTE vizibila din strada ( in zona unde este pus garduletul ala de "paie" ca sa separe zona de o bucata de plaja care este spre mare).  Cam cat o sa dureze pana o sa inceapa sa curga reclamatiile ?

Este pacat sa dispara aceasta plaja pentru ca niste inconstienti, care nu au nici o legatura cu nudismul. se duc sa faca gesturi care nu au nimic in comun cu nudismul/naturismul.

Eu daca nu eram in masina, si eram pe strada pe jos, si foarte sigur de ceea ce vad, singur sunam la politie.

Mai trece si politia pe strada, si familii cu copii, mai sunt si blocurile de peste drum ( daca imi amintesc bine sunt 2 blocuri peste drum )

Nu-i dau mult timp acestui loc daca situatia nu revine la normal.

PS: Este plina Constanta de boscheti si de plaje mai pustii, sa mearga acolo.

"www.ronudism.ro"

In week-endul abia trecut la Vadu aglomeratie mare cu cativa nudisti pierduti intr-o mare de textilisti. Mai in nord, in rezervatie, pe Grindul Chituc in afara de nudisti au mai aparut si 3 grupuri de textilisti, 2 grupuri la locul lor, dar un grup era galagios, cu catel, cu purcel cu multi plozi cu un bunic si cu manele. Cel mai dureros a fost in fata la Vadu Pescarilor unde a aparut un investitor cu 2 banane trambitand la megafon in gura mare oferta sa.

Ar fi tare pacat sa se piarda si acest paradis.

Sorin, pai exact asta a fost si principalul motiv pentru care a disparut si plaja de nudisti din zona Tabara Nord - Mamaia, mai precis dupa revolutie fel de fel de specimene perverse s-au gandit sa confunde naturismul cu voyeurismul dar mai ales cu exhibitionismul. Tot felul de avortoni umani autohtoni, locuitori de bastina a unor localitati ca 2 Mai , Costinesti, Eforie sau Constanta, lipsiti de orice urma de bun simt si-o frecau fara jena pe plaja uitandu-se la vreo ,,vecina'' sau chiar ,,vecin'' de fata cu copii fie la urma unei barci, fie dupa un tufis. Nici nu le mai stiu numarul la cati le-am carat suturi in fund si tot degeaba, se pare ca se transmite din boschete in boschete. In concluzie daca trebuie pozat sau filmat cineva astia chiar merita sa ajunga vedete pe la un jurnal de stiri. Si ce este cel mai amuzant este faptul ca ei desi individualizati inconfundabil din punct de vedere al profilului fizic, se cred ,,sub acoperire''. Cateodata se dau si cu crema deci fac si investitii pentru placerea lor ...

,,Boschetii ii observi imediat'', au in general 30-60 de ani, sunt arsi efectiv de soare si au fete de alcolici, imbatraniti de timp si de etalonul ,,fara ocupatie''. De cele mai multe ori se muta din loc in loc cautand o imagine cat mai clara catre ceea ce ii intereseaza, unii nici macar nu se dezbraca. Uneori ,,boschetii' vin in grup probabil pentru a se amuza.

@SorinN: Vadu Pescarilor este cel din Vadu?   Si lumea se mai plangea ca trebuie sa plateasca taxa sa intre in Vadu legal.  Rezervatia aia ( in special zona VADU ) a devenit o parodie pt ceea ce inseamna o rezervatie naturala si rolul ei. Daca multi oameni de aici nu inteleg importanta rezervatiei, nu ma astept ca un afacerist jegos sa-i pese de rezervatie, dar ma asteptam, daca tot ne pretindem o tara civilizata, sa nu primeasca autorizatie sau sa primeasca o amenda.  Pacat ca acel paradis este distrus, o taxa de 10 lei la intrare fugarea o mare parte din cocalarii care merg acolo.

@Lion:  Macar la Mamaia zona era mai retrasa dar aici se vede TOTUL din strada si cu siguranta o sa apara reclamatiile.  Incerc sa inteleg pe toata lumea dar este inacceptabil ce se intampla, mai ales ca zona este foarte tranzitata de textilisti, copii, se vede totul din masina. Eu nu inteleg, nu le este frica ? Il filmeaza de peste drum si devin vedete pe site urile porno. Suna cineva la politie si vin aia cu televiziunea si devin vedete nationale......   Sa mearga in apa sa se atinga discret :P 

Este ca si la erectii,  nu intri in panica dar poti merge in apa, te pui pe un prosop, adica esti cu bun simt.       

"www.ronudism.ro"

Costinesti- Golful Francez

?action=download&hash=xTTQx83riX

?action=download&hash=Ssc7erdtCu

Deci cu sutien este inca posibil...

Am revenit de 6 zile de pe litoral,unde am vizitat mai multe plaje,unele locuri "traditinale" pt practicarea nudismului,altele plaje neamenajate.Am fost hotarati sa nu postam nici un comentariu,despre cea ce am intalnit in locurile pe unde am fost.Motivele au fost:dezamagirea pe care am avut-o vizitand unele plaje "traditionale" pt nudism,iar in al doilea rand faptul ca aici daca postezi o parere personala,pe un anumit subiect,se gaseste cineva care sa te contrazica.                                                    Dar sa revenim la tema acestei postari-starea nudismului pe litoralul nostru.Stuatia gasita de noi,perioada 16 iulie-25 iulie,ar fi cam asa:Eforie nord-lume destul de multa,amestecata-nudisti si textilisti,cupluri si solo.Partea rea care deranjeaza-textilisti care se holbeaza cu tupeu la tine,oameni,pe care nu stiu unde sa-i cataloghez,obsedati sau alienati,care se plimba cu scula in erectie pe plaja.Si ca sa fie tacamul complet o gramada de amatori de poze nud,care te vaneaza din toate partile.2 Mai-cam acelasi tablou,nudisti si textilisti la gramada.Drumul de la marginea plajei este circulat la greu,atat de masini cat si de oameni.Si aici am vazut amatori de poze nud,facute pe ascuns.Concluzia pt aceste doua plaje este ca nudismul este compromis.Golful francezului-lume mai putina dar tot amestecata,nudisti cu textilisti.In momentul sosiri noastre,pe aceasta plaja,tocmai pleca un grup de copii,intre 10 si 14 ani,insositi de niste adulti,grupul parand ca este de la o scoala.Am incercat si plajele neamenajate-plaja Tuzla,a doua plaja de la Eforie sud,spre Costinesti.Mai multa liniste si intimitate,dar si aici lumea este amestecata-nudisti si textilisti.Acolo unde acum 2 ani nu vedeai pe nimeni,acum ai companie.Lumea a inceput sa descopere si sa prefere sa frecventeze aceste plaje neamenajate.De mizerie nu scapi nici aici,dar scapi de multi ochi indiscreti si ai parte de mai multa liniste.                                                                                                                                              Concluzia este ca nudismul este in pericol,la noi pe litoral.Remediul este ca cineva sa concesioneze si sa administreze plajele pt nudism.In caz contrar locurile destinate exclusiv pt practicarea nudismului vor disparea de pe litoralul romanesc.

la 2 mai se face nudism la greu in portiunea din capatul plajei textiliste (de la scari pana la cazemata), in special dimineata...au fost zile cand in toata portiunea erau in proportie de ~75-80% numai nudisti. Probabil ca cei veniti pentru prima data la 2 Mai si merg pe drumul catre Golf, se opresc pe plaja nudista, de aceea credem ca sunt atat de multi textilisti acolo!

In acest articol se vede cat de bine "protejeaza" gardul de la Eforie CLICK AICI

"www.ronudism.ro"

Am venit de la mare acum cateva zile ,erau ceva nudisti si la epava ,si la Eforie nord dar nu prea multi ,in Golful Francez mai nimeni .

Poate sa ne spuna cineva care este zona potrivita pentru nudism pe plaja de la vadu? Inainte sau dupa cherhana? Ultima oara am fost dupa cherhana pana unde nu se mai putea merge cu masina din cauza nisipului si mai era doar un cuplu care facea nudism acolo, in rest textilisti... e vreo zona mai buna?

Adevarul  este  ca  s-a  cam  umplut  si  acolo  de  textilisti.Noi  am  fost  in  wekend  si  era  plina  plaja  de  textilisti

Am  gasit  un  loc  unde  se  stransesera  mai  multi  nudisti  la  1  km  pana  in  cherhana

peste 2  saptamani  mergem  si  noi  la  Vadu,dar  in  cursul  saptamani

Se  pare  ca  in  wekend  nu  prea  mai  este  loc  de  textilisti

Noi o sa fim acolo in weekend peste doua saptamani...speram sa gasim un loc fara prea multe textile...daca ne poate indruma cineva, am ramane vesnic recunoscatori...

Noi o sa fim acolo in weekend peste doua saptamani...speram sa gasim un loc fara prea multe textile...daca ne poate indruma cineva, am ramane vesnic recunoscatori...

Ce  nu  stiti?Cum  se  ajunge  la  plaja  de  la  Vadu?Dac  va  duceti  in  wekend  este  imposibil  sa  nu  o  gasiti  pentru ca  trec  foarte  multe  masini

Va  pot  spune  cum  sa  ajungeti  daca  nu  stiti