Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  SA FACEM CUNOSTINTA

SA NE PREZENTAM - Bun venit noilor membrii ! - part 4

Bienvenue sur ce site Lady_M. Nous sommes ravis de vous avoir avec nous.

Salut! Suntem noi pe acest site (nu si in viata reala, 40ani/39 ani si practicanti de nudism de 20 de ani) si ceea ce ne-a atras atentia pe pagina principala este o delimitare clara a nudismului/naturismului de orice activitate cu caracter sexual, precizare extrem de bine venita.

In primul rand trebuie felicitati administratorii site-ului pentru incercarea de a promova aceasta activitate in Romania, lucru extrem de dificil, intr-o societate extrem de inchisa si reticenta, care ne plaseaza la limita legii, sau chiar dincolo de ea. Poate confirma oricine a practicat nudismul/naturismul in strainatate.

In tarile civilizate (Germania, Franta, Olanda,Croatia, etc) aproximativ 15-25% din populatie practica acest lucru, in statiuni dedicate (in Croatia recomandam Valalta) sau pe plaje oficiale (in Germania fiecare plaja, inclusiv cele amenajate langa lacuri sau rauri, au zone dedicate FKK).

In Romania, oriunde incerci, chiar pe plaje izolate cum ar fi Sf. Gheorghe (personal ne-a placut mult plaja) exista “cautatori de scoici”, “admiratori ai marii”, “kite-surferi”, care vor stationa fix langa patura ta.

In concuzie speram, odata cu trecerea timpului, lumea sa se occidentalizeze, sa nu mai priveasca cu reticenta sau chiar rea-vointa nudismul si sa se deschida cateva plaje sau resort-uri oficiale dedicate.

Bun venit în mica noastră comunitate. 

Mulțumim pentru gândurile bune. 

Promisiuni pentru resorturi nudiste în România tot au fost dar momentan totul este învăluit în mister. 

"www.ronudism.ro"

Buna Tika! Bine ati venit. Noi suntem zilele astea la Cap d Agde

Mereu păstrăm un locșor

"www.ronudism.ro"

Salutare, am avut un profil creat in urma cu mai multi ani "bogdansb", dar nu am mai putut sa ma conectez, nici sa recuoperez parola, asa ca am decis sa creez un profil nou.

Asa cum ne-am descris in profil: suntem cuplu sudat, casatoriti de multi ani, deschisi, inteligenti, cu mult bun simt, care cauta asemenea pentru prietenie, petrecerea timpului liber, vacante si ... cine stie :)

Hello tuturor, 

În calitate de novice in ale nudismului, incerc in fiecare concediu la mare sa practic nudismul 

Am citit despre ronusdim , si acum vreau sa si iau parte din comunitatea romana de nudisti, sa aflu locații unde sa pot practic  nudismul in Romania si in afară. 

Si sper sa ajungem anul acesta sa ne bucurăm de mare !

Salutare ! 

Bine v am gasit , chiar ma uitam ca in urma cu 7 ani am avut primul cont aici. L-am gasit in lista cu useri certificati . 

Pe scurt: sunt  din Constanta , vara sunt  pe la Eforie nord, Baile reci ..sau Costinesti . 

Daca ne intersectam poate stam la o apa, suc etc si o mica socializare . 

O vara fara covidutz sa avem ! 

Buna dimineata...dupa multe incercari in sf am reusit sa ne facem cont...sper sa gasim o atmosfera placuta 

Este destul de greu sa ne descurcam pe site la inceput dar ii dam noi de cap

Bun venit în mica noastră comunitate! 

"www.ronudism.ro"

Bună tuturor! Suntem noi pe site dar vechi in ale nudismului. Deocamdată nu avem acces la prea multe probabil pentru ca este contul nou. Speram si rugam adminii sa rezolve cat mai repede. Sa aveti o vara frumoasa in continuare!

Buna. Suntem un cuplu căsătorit, noi pe site și în ale nudismului. 

La fel cum a menționat și DiaCos, încă nu avem prea multe opțiuni disponibile de interacționare cu ceilalți membri până la validarea contului. Multumim pentru cererile de prietenie, comentariile și mesajele voastre.

Sper sa putem face și noi aceste lucruri, cat mai curând.

Salutari. Pare misto comunitatea. 

Salutari! Sunt și eu un membru nou, ma bucur sa gasesc comunitatea asta. Astept cu nerabdare sa ajung la Marea Neagra vara asta dupa un an lung acasa.

@DiaCos nici eu nu am acces la mult, cred ca am un cont provizoriu. Sper si eu sa se rezolve.

Salutare tuturor. Nou pe aici. Sunt din Bucuresti, dar pot merge oricand pe litoral daca se mai alatura cineva la drum. Putem organiza si intalniri sau party uri la mine. Sper sa leg cateva conexiuni pe aici

Salutare tuturor! 

Bine v am găsit.... dezbrăcați!!

Sunt amator de plajă,  soare,  vară,  cald, socializare, nud/ vara afară,  iarna în casă/, etc.,  București,  litoral, oriunde... 

O vară minunată sa avem!!

Bine ai venit in mica noastră comunitate!

"www.ronudism.ro"

Bine v-am găsit... smile

vă salut din Iași... laughing

Cineva din zona mea, pentru nudism?

Salut,

Am 25 de ani si recent am descoperit ca imi place foarte mult nudismul cand am fost pe plaja din Vadu si ne-am simtit foarte bine si eu si prietena mea in acest fel.

Sper sa mai am parte de astfel de experiente si de asta m-am alaturat comunitatii Ronudism.

Zi frumoasa va doresc ! :)

Salutari din Brașov.Nu e chiar vremea de plaja acum, dar mi-a făcut mare plăcere (am lipsit niscaiva ani din oraș) sa mă pot bronza fără zdrențe în spatele mall-ului Carrefour de la intrare în oraș. Poate ne vedem la vara!

Bine v-am gasit! Membru nou, practic nudismul de vreo 15 ani in diverse zone ale tarii (litoral, Ocna Sibiului, Sf Gheorghe, imprejurul Bucurestiului). Acum am descoperit acest forum si sunt foarte bucuros de acest lucru. Sunt un tip deschis, inteligent, cu bun simt si caut sa cunosc oameni asemenea!

Inca o data, Bine v-am gasit!

Bine v-am găsit că și comunitate , încă nu știu nimic de acest forum 

Salutare, bine v-am gasit,  am practica pentru prima data nudismul anul acesta in. Costinesti,  2 zile deosebite, la inceput de sezon,  nu pot sa exprim senzatia fara textila la soare... In apa... Ceva deosebit.

Zile pline de soare tuturor!! Practic nudismul sporadic cand am ocazia si gasesc locul potrivit cu apa si soare. Nu conteaza ca este loc special amenajat pentru nudism sau conventional al nudistilor sau un loc pustiu pe care il folosesc ca sa ma bucur de soare. Practic nudismul chiar si in pustietate pe malul unui rau sau balta , mare sau lac cand nu ma vede nimeni. Ador sa inot fara slip, Nu ma intereseaza daca sunt vanat sau judecat pentru felul in care arat, nu ma afecteaza parerea altora despre fizicul meu.

Salutare ! Si multumesc pentru ca reusit cat de cat sa ma integrez si fara aceasta intruducere.

Sunt nudist de scurta vreme si deja am devenit pasionat. Caut tot mai mult locuri unde pot petrece timpul nud. Si incerc sa fiu activ in aceasta comunitate. 

Caut astfel sa petrec timp pe plajele de nudisti din tara cu cat mai multe persoane de aici. Sper sa comunicam si sa ne vedem.

Felicitari celor care se ocupa de comunitate si sa ne vedem cat mai multi !

Bine ai venit in comunitatea RONUDISM.

"www.ronudism.ro"

Salutare, tocmai mi-am facut si eu cont. Practic nudism de vreo 20 de ani, dar pana acum nici nu mi-a trecut prin cap sa ma inscriu intr-o comunitate, desi imi imaginam ca exista asa ceva. Nici nu pot sa zic ca am socializat prea tare pe plaja, am mai schimbat cate 2-3 vorbe cu cate careva, dar in general am stat cu grupul cu care am venit, sau, daca eram singur, ori inotam, ori citeam.

Acum insa, m-am intors in Romania (Bucuresti) dupa 10 ani peste hotare, si nu prea mai am cu cine sa merg la nudisti. Bine, nu chiar acum, m-am intors in 2019, dar am avut o iubita care era si ea nudista pana in 2023. Anul trecut am fost la un festival in Croatia la care se tolera (dar nu incuraja) nudismul si anul asta m-am nimerit prin Vama cu niste prieteni, dar ei nu au venit cu mine la nudisti decat in prima zi, in rest n-au mai vrut. Mergeam eu de dimineata ca eram singurul care statea la cort si ma trezea caldura multe ore inaintea lor. Si sincer, dupa ce am citit un pic aseara pe aici pe forum regret ca i-am adus si atunci, nu realizasem ca e atat de important pentru multi dintre voi sa nu fie si textilisti pe plaja. Pentru mine n-a contat niciodata altceva decat cat de mult mai bine ma simt eu dezbracat si ca acest lucru sa fie tolerat. Oricum, imi cer scuze ca i-am rugat sa vina cu mine chiar daca nu se dezbraca fata de cei dintre voi care poate erati acolo si v-a deranjat.

Bun venit in mica noastră comunitate.

De mult nu am mai avut pe cineva să scrie aici.

Multuimim

"www.ronudism.ro"

Da, am aflat intre timp pe Signal ca se inchide forumul. Asta e, ne-auzim pe plaja atunci