Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  SA FACEM CUNOSTINTA
 

SA NE PREZENTAM - Bun venit noilor membrii ! - part 4

Bienvenue sur ce site Lady_M. Nous sommes ravis de vous avoir avec nous.

 

Salut! Suntem noi pe acest site (nu si in viata reala, 40ani/39 ani si practicanti de nudism de 20 de ani) si ceea ce ne-a atras atentia pe pagina principala este o delimitare clara a nudismului/naturismului de orice activitate cu caracter sexual, precizare extrem de bine venita.

 

In primul rand trebuie felicitati administratorii site-ului pentru incercarea de a promova aceasta activitate in Romania, lucru extrem de dificil, intr-o societate extrem de inchisa si reticenta, care ne plaseaza la limita legii, sau chiar dincolo de ea. Poate confirma oricine a practicat nudismul/naturismul in strainatate.

 

In tarile civilizate (Germania, Franta, Olanda,Croatia, etc) aproximativ 15-25% din populatie practica acest lucru, in statiuni dedicate (in Croatia recomandam Valalta) sau pe plaje oficiale (in Germania fiecare plaja, inclusiv cele amenajate langa lacuri sau rauri, au zone dedicate FKK).

 

In Romania, oriunde incerci, chiar pe plaje izolate cum ar fi Sf. Gheorghe (personal ne-a placut mult plaja) exista “cautatori de scoici”, “admiratori ai marii”, “kite-surferi”, care vor stationa fix langa patura ta.

 

In concuzie speram, odata cu trecerea timpului, lumea sa se occidentalizeze, sa nu mai priveasca cu reticenta sau chiar rea-vointa nudismul si sa se deschida cateva plaje sau resort-uri oficiale dedicate.

 

Bun venit în mica noastră comunitate. 

Mulțumim pentru gândurile bune. 

Promisiuni pentru resorturi nudiste în România tot au fost dar momentan totul este învăluit în mister. 

 

"www.ronudism.ro"

Buna Tika! Bine ati venit. Noi suntem zilele astea la Cap d Agde

Mereu păstrăm un locșor

"www.ronudism.ro"

Salutare, am avut un profil creat in urma cu mai multi ani "bogdansb", dar nu am mai putut sa ma conectez, nici sa recuoperez parola, asa ca am decis sa creez un profil nou.

Asa cum ne-am descris in profil: suntem cuplu sudat, casatoriti de multi ani, deschisi, inteligenti, cu mult bun simt, care cauta asemenea pentru prietenie, petrecerea timpului liber, vacante si ... cine stie :)

Hello tuturor, 

În calitate de novice in ale nudismului, incerc in fiecare concediu la mare sa practic nudismul 

Am citit despre ronusdim , si acum vreau sa si iau parte din comunitatea romana de nudisti, sa aflu locații unde sa pot practic  nudismul in Romania si in afară. 

Si sper sa ajungem anul acesta sa ne bucurăm de mare !

 

Salutare ! 

Bine v am gasit , chiar ma uitam ca in urma cu 7 ani am avut primul cont aici. L-am gasit in lista cu useri certificati . 

Pe scurt: sunt  din Constanta , vara sunt  pe la Eforie nord, Baile reci ..sau Costinesti . 

Daca ne intersectam poate stam la o apa, suc etc si o mica socializare . 

O vara fara covidutz sa avem ! 

 

Buna dimineata...dupa multe incercari in sf am reusit sa ne facem cont...sper sa gasim o atmosfera placuta 

Este destul de greu sa ne descurcam pe site la inceput dar ii dam noi de cap

Bun venit în mica noastră comunitate! 

"www.ronudism.ro"

Bună tuturor! Suntem noi pe site dar vechi in ale nudismului. Deocamdată nu avem acces la prea multe probabil pentru ca este contul nou. Speram si rugam adminii sa rezolve cat mai repede. Sa aveti o vara frumoasa in continuare!

Buna. Suntem un cuplu căsătorit, noi pe site și în ale nudismului. 

La fel cum a menționat și DiaCos, încă nu avem prea multe opțiuni disponibile de interacționare cu ceilalți membri până la validarea contului. Multumim pentru cererile de prietenie, comentariile și mesajele voastre.

Sper sa putem face și noi aceste lucruri, cat mai curând.

Salutari. Pare misto comunitatea. 

Salutari! Sunt și eu un membru nou, ma bucur sa gasesc comunitatea asta. Astept cu nerabdare sa ajung la Marea Neagra vara asta dupa un an lung acasa.

@DiaCos nici eu nu am acces la mult, cred ca am un cont provizoriu. Sper si eu sa se rezolve.