Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  SA FACEM CUNOSTINTA
 

SA NE PREZENTAM - Bun venit noilor membrii ! - part 3

buna..sunt ioana..nudista de cand ma stiu..nu sunt noua...locuri frecventate...eforie nord , costinesti si vama

Multumim pentru ca a ti ales mica noastra comunitate. Bun venit!

"www.ronudism.ro"

Salut!

Sunt Dan, nu ma pot numi nudist (sa nu sariti la mine)...sunt nou, am incercat anul acesta, imi place si mai vreau.

Bine v-am gasit

Bun venit in mica comunitate RONUDISM :D Nu uita sa ne recomanzi si altor nudisti :P

"www.ronudism.ro"

Salut. 

Sunt Adrian si abia acum am incercat acest lucru magnific. Sunt nou si pe site si ca nudist. Sper sa cunosc cat mai multa lume si locuri pt a practica nudismul. 

Stima si respect tuturor membrilor. 

Bine ai venit in aceasta comunitate Adryian Speram sa te simti bine  printre niste oameni deosebiti care nu au nimic de ascuns ,si se prezinta asa cum sunt si cum ia adus mama natura pe lume ,sunt sinceri frumosi si foarte sociabili

soare

Bun venit pe site! Nu uita sa ne recomanzi si la alti nudisti ;)

"www.ronudism.ro"

salutare! sunt nou aici mi-ar prinde bine ceva socializare si mi-ar placea sa ne intalnim in gasti de nudisti!

salutare tuturor! :)

Buna tuturor,

sintem Lidia si Florian, trecuti de prima tinerete, nudisti de ocazie cind avem unde, dar marturisim ca nu cautam plajele/locurile de nudism cu precadere. O facem cind avem ocazia si ne place fara sa fie o pasiune. Din aceasta cauza sintem bronzati in doua culori :)

Am avut primul contact cu baia fara chilotei in 2004 la hotelul International din Baile Felix unde, in acea vreme erau doua piscine interioare: una pentru femei si alta pentru barbati. Nu stiam de ce sint separate, dar am aflat imediat. Lidia a intrat prima spre piscina ei si s-a intors repede uimita de faptul ca lipsa textilelor era obligatorie la intrarea in bazin, ba chiar a fost admonestata  de doamnele care se imbaiau la incercarea ei de a intra cu costum de baie. A venit  sa intrebe daca "restrictia" asta e legala. Pina la urma s-a conformat. La bazinul de barbati lucrurile erau mai laxe. Eu am intrat cu slip si nu s-a uitat nimeni strimb la mine. A doua oara mi-am luat inima in dinti si mi-am dat jos slipul asteptind ca toti sa se holbeze la mine. Nu m-a bagat nmeni in seama, oamenii isi vedeau de baia si conversatiile lor. Mai ca am fost dezamagit de aceasta lipsa de interes pentru efortul suprem de dezinhibare pe care il facusem.

Totusi ne cam batea gindul ca imbatrinim si n-am facut-o si pe asta de-adevaratelea. Amindoi veneam in bagaj cu o pudicitate serioasa fata de expunerea in public. Acasa era o obisnuinta sa stam in fundul gol, dar in public... Chiar ne batea gindul sa mergem la un resort exclusiv de nudisti/naturisti ca sa rupem pisica. Pina la urma ne-am hotarit s-o facem la Eforie si a fost o experienta placuta atit statul la soare cit mai ales baia in mare.

Am descoperit forumul vostru din intimplare si ne-a placut atmosfera cit si faptul ca sint informatii utile.

 

 

Bun venit in mica noastra comunitate! Ne era dor de o postare lunga si frumoasa.

Multumim!

"www.ronudism.ro"

Salutare si eu sunt nou in comunitate, fac nudism de la 16 ani , in Eforie a fost prima experienta, pana m-a prins varamiu, insa imi place foarte mult. 

Buna ziua, sunt nou pe site si in lumea nudismului. Mi-ar prinde bine socializare si introducere in lumea asta ☺

  Buna!Si eu sunt nou intr-ale nudismului,desi pe site sunt deja de juma' de an...Am intrat din curiozitate si dorinta de a descoperi nudismul.Sper sa cunosc locuri pentru nudism si oameni care practica nudismul. 

Buna ziua sunt nou si eu pe site. Ma bucur sa fiu aici.

Salutare tuturor!

Bine v-am gasit. Sunt nou in acest domeniu, astfel ca am intrat in aceasta comunitate pentru a afla cat mai multe lucruri.

Bun venit in mica noastra comunitate!

"www.ronudism.ro"

Salut/Bună tuturor! Sunt nou atât în comunitate cat si in nudism. Mi-ar placea să cunosc oameni deschiși și cu suflet frumos:). 

Buna sunt Alex, suntem o familie, ne place nudismul in special in Croatia unde este cultura de asa ceva, la noi doar holbari.

Bun venit la amandoi. Sper sa va placa la noi.

Asteptam pareri despre Croatia

"www.ronudism.ro"

Salut, sunt Ionut! 

Am incercat anul acesta si este o senzatie foarte misto, bine v-am gasit!