Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  DISCUTII GENERALE

Refugiatii dusi in Vama Veche

Salutare.

Se vehiculeaza ca refugiatii vor fi trimisi la o tabara militara de pe langa Vama Veche.

http://www.money.ro/vama-veche-va-fi-transformata-in-tabara-pentru-refugiati/

Daca se va intampla asta, implicit vor fi si pe plaja din Vama Veche.

Si cum sunt ei cu religia lor, sunt sigur ca vor reclama autoritatile, daca vor vedea nudisti pe plaja.

Dar in principal, sa mai asteptam un pic, sa vedem daca e adevarat ce se spune.

Este o porcarie. Eu am aflat abia ieri (din principiu nu urmaresc stiri pentru ca imi este lehamite si de politicienii hoti si de reporterii mincinosi). Acum stau sa ma gandesc daca sa anulez rezervarea pe care o am facuta ptr. august ...

I-am si scris lui Ciolos un email pe aceasta tema (nu ca l-ar citi, dar m-am descarcat).

Ungurii construiesc garduri sa scape de ei, iar noi ii cazam in statiuni, pe litoral. Inca odata se confirma ca ne conduc niste BOI !!!

Va trebui sa ma duc la plaja cu bastonul la mine !!!

Cretinii (cei care au avut ideea) !!!

Scuze pentru limbaj, dar sunt extrem de suparat .....

!@#$%^&*( !@#$%^&*()_!@#$%^&U*

Mergem si mai multi nudisti la Vama Veche :D  Sa se sperie si sa plece in alte parti cu salariu mediu mai mare decat in Romania :D

"www.ronudism.ro"

Salutare.

Se vehiculeaza ca refugiatii vor fi trimisi la o tabara militara de pe langa Vama Veche.

http://www.money.ro/vama-veche-va-fi-transformata-in-tabara-pentru-refugiati/

Daca se va intampla asta, implicit vor fi si pe plaja din Vama Veche.

Si cum sunt ei cu religia lor, sunt sigur ca vor reclama autoritatile, daca vor vedea nudisti pe plaja.

Dar in principal, sa mai asteptam un pic, sa vedem daca e adevarat ce se spune.

Peplaja , facem caz de zero parale din cauza presei de zero lei.

1.refugiatii au program strict si nu stau la plaja. ei vin cu alte probleme, cer azil politic, deci stau TOT TIMPUL in lagar asa cum stateau romanii cand ajungeau in anumite tari in ainte de revolutie.( vezi SUedia)

In calitate de refugiat tu nu prea ai drepturi ca un cetatean roman, deci exclus sa poti iesi si sa te plimbi liber prin Vama, tu stai acolo pana obtii statutul respectiv dupa care te trimit la Bucuresti si asa mai departe. (in Franta sau Belgia ca sa mai arunci ceva in aer).

2.nu vor reclama autoritatile din mai multe motive:

a). NU AU DREPTURI ci multe OBLIGATII

b) NU AU TELEFOANE MOBILE iar PE FIX se aude ce se vorbeste, e strict

c) NU POT PARASI TABARA MILITARA, TABARA MILITARA INSEAMNA REGIM MILITAR PENTRU EI si nu pentru vamaioti

d) CHIAR DACA CELE TREI PUNCTE DE MAI-SUS AR FI POSIBILE, INSEAMNA CA ESTI COPIL SA CREZI CA POLITIA CA INTERVENI VREODATA IN VAMA VECHE PE MOTIV DE NUDISM. DECI E CHIAR HILAR CE SPUI.

Pana la urma au fost doar "povesti". Am stat 3 saptamani in Vama si nu am vazut picior de refugiat ... :)

:))))

b) NU AU TELEFOANE MOBILE iar PE FIX se aude ce se vorbeste, e strict

Hai că nu vin chiar din secolul trecut. Şi africanii au telefoane mobile astăzi, darmite refugiaţii sirieni, care au unii chiar smartphone.