|
|
adminAdministrator374 posts
Daca sunteti interesat sa participati la intalnirea RONUDISM din vara anului 2013 sunteti rugat sa confirmati prezenta dumneavoastra.
La intalnirea, alaturi de dumneavoastra, va fi prezent gabriel40.
INTALNIREA OFICIALA RONUDISM ARE LOC IN PERIOADA 15 - 18.08.2013 PE PLAJA DIN 2 MAI . ORGANIZARE AICI
Daca doriti sa va intalniti cu alte persoane de pe site la mare, in alte perioade, va rugam sa postati in acest topic locul si data cand mergeti la mare.
Lista utilizatorilor care au conformat prezenta in perioada 15 - 18.08.2013 pe plaja din 2 MAI :
- gabriel40
- gefrajo1
- nutai
- Fispas
- buiaca
- andynno
- nutai
-
-
-
-
- smeu_mihai_alexandru
- lion
- cypry175
-
Cuplugay:
-
- nudistiBv
-
alinmarin90
- fu210kur
-
ritz
"www.ronudism.ro" |
|
AnonymousUndefined0 posts 2 Mai sau Vama Veche - Nu am inca o perioada preferata dar intre 01-15 August ar fi perfect, incerc sa ma adaptez la majoritatea ( mai ales ca acum este perioada de stabilit concedii si mici modificari se mai pot face ) |
|
AnonymousUndefined0 posts Vama Veche 1-15 august ar fi minunat! eu mi-am stabilit concediul :) |
|
AnonymousUndefined0 posts |
|
luna august vom merge noi pe plaja pe la inceput , nu stiu inca data exacta ( 1-15????) si nu stiu nici pe ce plaja (dc mergem pe litoralul romanesc vom merge in 2 mai) avem mai multe variante nimic nu e batut in cuie, oricum dupa ce aflam data exacta si nr de zile de concediu pe care le primim atunci vom spune exact unde vom merge si perioada |
|
AnonymousUndefined0 posts Croatia, august, cu siguranta! |
|
AnonymousUndefined0 posts
Daca sunteti interesat sa participati la intalnirea RONUDISM din vara anului 2013 sunteti rugat sa postati pe forum perioada si locul unde doriti sa fie organizata si daca puteti sa va ocupati si de mini organizarea intalnirii in perioada propusa de dumneavoastra.
dupa mine e cam devreme sa dezbatem, cererile de concediu se depun mai tarziu. Tinem legatura oricum :)
|
|
sorinAdministrator884 posts In foarte multe multinationale ( si nu doar la ei ) esti obligat sa ti anunti concediul pe anul in curs, in luna Ianuarie. Normal ca mai poti face mici schimbari, dar in mare ramane stabilit. Consider ca este ceva pozitiv. Stii cand ai concediu si iti poti cumpara vacante la diferite oferte :) sau te programezi sa te intalnesti cu nudistii pe plaja din 2 Mai / Vama Veche. "www.ronudism.ro" |
|
sau te programezi sa te intalnesti cu nudistii pe plaja din 2 Mai / Vama Veche.
aceasta varianta are prioritate si e cea mai interesanta dar intotdeauna exista un dar (Stii cand ai concediu si iti poti cumpara vacante la diferite oferte) ............
|
|
sorinAdministrator884 posts "www.ronudism.ro" |
|
pronudismusMember21 posts Buna, sunt pronudismus si confirm perioada 6-16 iulie 2013 la Eforie Nord. Mi-ar placea sa am prieteni de sezon, de discutii si de...nudism. |
|
adminAdministrator374 posts
A fost stabilita perioada si locul pentru intalnirea din aceasta vara, respectiv 15 - 18.08.2013 pe plaja din 2 MAI.
Persoana de contact pentru cand ajungeti pe plaja este bunul nostru prieten gabriel40
A fost pusa si data de 15 August pentru ca este o zi libera (Adormirea Maicii Domnului).
"www.ronudism.ro" |
|
A fost stabilita perioada si locul pentru intalnirea din aceasta vara, respectiv 15 - 18.08.2013 pe plaja din 2 MAI.
Persoana de contact pentru cand ajungeti pe plaja este bunul nostru prieten gabriel40
A fost pusa si data de 15 August pentru ca este o zi libera (Adormirea Maicii Domnului).
Sa fie primit, venim . :)
|
|
Daca sunteti interesat sa participati la intalnirea RONUDISM din vara anului 2013 sunteti rugat sa postati pe forum perioada si locul unde doriti sa fie organizata si daca puteti sa va ocupati si de mini organizarea intalnirii in perioada propusa de dumneavoastra.
va rog treceti-ne pe pozitia 2), sa nu butonez eu ceva grsit aici :)
Merci.
|
|
adminAdministrator374 posts Nutai, a confirmat prezenta. "www.ronudism.ro" |
|
eu voi fi la vama veche in perioada 1-4 aug. nu lipsesc de la Folk You, si desigur voi pune cortul in spatele scenei, in zona cu "nuditate maxima". asadar ma veti gasi acolo. cine mai vine?
cred ca voi veni si pe 15
|
|
eu voi fi la vama veche in perioada 1-4 aug. nu lipsesc de la Folk You, si desigur voi pune cortul in spatele scenei, in zona cu "nuditate maxima". asadar ma veti gasi acolo. cine mai vine?
cred ca voi veni si pe 15
"CRED" ????!!! :) nu merge asa .
|
|
Sa nu spun 100% sigur, am zis "cred" :) Hai ca macar o zi din cele 3 tot fac eu cumva sa vin, pe 15 e ziua lui taica-miu si face petrecere mare :D
|
|
AnonymousUndefined0 posts Am vazut ca ati facut "afis" cu Petrecerea din august ... Deci se muta !! de la 2 Mai in 2011 si 2 Mai 2012... la 2 MAI in 2013 ! Perrrrfect :)) |
|
adminAdministrator374 posts "Petrecerea" la modul general, nu ma refeream ca se muta intalnirea/petrecerea RONUDISM. "www.ronudism.ro" |
|
si de ce a luat-o lista la vale, in panta descendenta ??? :)))
|
|
AnonymousUndefined0 posts Este cineva pe litoral in perioada 15-25 iulie 2013? |
|
Da voi fi dupa 20 Iulie in Costinesti . |
|
|
|
Tot 99% si noi,cam in 15-16 august A.C. |
|
sorinAdministrator884 posts "www.ronudism.ro" |
|
mai pune tu 1 % sa fie complet :))))))))))))))
|
|
AnonymousUndefined0 posts Salutare la toata lumea , eu sunt Florin , membru certificat nou. As vrea sa particip si eu la intalnirea Ronudism de la 2 mai , dar problema mea e ca grupul meu s-a destramat . Ca sa nu ma lungesc cu vorba , fac si eu un apel la cei ce vor veni la intalnire . Daca ar fi cineva dispus sa ma ia si pe mine de la intrare pe autostrada A 2 , as fi super fericit . Dau o bere (si o tzuica buna :P ) pe plaja si raman dator pentru data viitoare . Am pus ID-ul de messenger la rubrica Schimb de ID-uri part 2 . Va multumesc ! |
|
AnonymousUndefined0 posts Oooo , dar va rog , nu va inghesuiti cu ofertele ca nu stiu pe cine sa refuz :P . Daca este vorba de impartit costuri de transport , sa stiti ca nu procedez ca Ilie Moromete :)) . |
|
Oooo , dar va rog , nu va inghesuiti cu ofertele ca nu stiu pe cine sa refuz :P . Daca este vorba de impartit costuri de transport , sa stiti ca nu procedez ca Ilie Moromete :)) .
ia trenul e cea mai buna solutie pentru tine
|
|
AnonymousUndefined0 posts Multzam pt idee , la tren chiar nu m-am mai gandit . Nashu' o mai fi la putere ? |
|
Cel mai ieftin e pe jos insa deja e prea tarziu, daca pleci azi ajungi dupa intalnire. |
|
AnonymousUndefined0 posts He he , buna replica asta , stai sa mi-o notez in bloc-notes :)) . |
|
sorinAdministrator884 posts Din pacate eu deja sunt la mare. Daca anuntai mai devreme... Poate totusi apare cineva. "www.ronudism.ro" |
|
AnonymousUndefined0 posts Mersi Sorin , dar nu mai e nevoie. Voi lua trenul in dimineata asta . |
|
sorinAdministrator884 posts
Te asteptam, Florin!
Maine la ora 08:00 A.M. va asteptam pe plaja din 2 Mai. Intalnirea se finalizeaza Duminica dar va ateptam, de maine, pe toti cei care si au anuntat prezenta. Cu siguranta, ne bucuram daca vin si persoane care nu se regasesc pe lista. Pentru alte detalii, astept un mesaj privat.
"www.ronudism.ro" |
|
Din pacate eu deja sunt la mare. Daca anuntai mai devreme... Poate totusi apare cineva.
Sorin , tu DIN FERICIRE esti deja la mare . DIN PACATE noi venim abia maine :))))
|
|
Te asteptam, Florin!
Maine la ora 08:00 A.M. va asteptam pe plaja din 2 Mai. Intalnirea se finalizeaza Duminica dar va ateptam, de maine, pe toti cei care si au anuntat prezenta. Cu siguranta, ne bucuram daca vin si persoane care nu se regasesc pe lista. Pentru alte detalii, astept un mesaj privat.
Poate la maine 8 AM se initiaza ... se FINALIZEAZA sambata noaptea , de catre cei care vor mai fi ... pe picioare ;)
|
|
E posibil sa ajung si eu...daca nu intervine nimic important pana vineri! |
|
Salut. Din pacate, iubitul meu s-a cam "fript" la soare si din cauza durerilor de cap am revenit acasa, asa ca nu vom putea fi la intalnirea din acest an. Distractie placuta. |
|
Te asteptam ionis, mai ales ca esti din zona.
Tzoli
, sper sa va simtiti bine cat mai repede.
"www.ronudism.ro" |
|
eu voi ajunge weeekndul urmator. mai gasesc pe cineva atunci? www.exposed.miricus.ro |
|
Nu cred ca mai ramane cineva pana atunci. Pacat ca nu ai reusit sa ajujgi acum:(
Florin, ai ajuns? Am avut impresia ca te am vazut pe plaja, dar cand am intrebat..... teapa
:-D sper ca ai ajuns cu bine
"www.ronudism.ro" |
|
Eu am fost pe plaja din 2 Mai ieri sambata 17 August si am constatat foarte repede ca evenimentul s-a mutat la ...Vama Veche, pentru ca la corturile ronudism era inchis oricat am incercat la sonerie. Nu era insa rau daca aici http://comunitate.ronudism.ro/m/events/view/RONUDISM-PE-PLAJA-2013 scria cineva:,,bai fraierilor, nu veniti sambata la 2 Mai ca noi nu suntem acasa''. Noroc ca m-am intalnit cu ,,omul de baza'' Ciprian si cu frumoasa sa familie, am mai stat la o vorba placuta si chiar am servit o tuica de la mama ei, adica de la bunica lor, veche de 25 de ani si buna rau. Pentru cei care nu consuma alcool o recomand pe post de apa de gura, cu siguranta curata tartrul dupa prima spalare...how manny degrees oare ? Era si cald afara cam 30 de grade, apa belea, pe la 13-14 zici ca era piscina incalzita insa tuica avea dublu cu siguranta...
Dincolo de senzatia de bazin cu valuri gen parc acvatic trebuie sa precizez ca tot aceleasi valuri dar si curentii marini te loveau cu ditamai cataroaiele peste picioare daca aveai noroc, asa ca m-am ales cu ceva lovituri nesemnificative direct in degete. Un adevarat chin era si intrarea-iesirea din apa insa satisfactia de a pluti lovit din cand in cand de furia marii a fost senzationala, cred ca am avut vreo 40' de distractie uitand a mai atinge tarmul. Pacat ca nu aveam canoe si nici papuci de mare.
Dupa-amiaza am plecat in graba spre Vama (scuze Cip ca am plecat fara sa-mi iau ramas bun insa credeam ca ma mai intorc si culmea ca te-am vazut iesind din Lidl Mangalia mai pe seara) cu gandul sa prind atmosfera si ultimile raze de soare. In Vama buluc pentru ca desi jumate erau la masa foarte multa lume motaia pe o plaja absolut full, impanzita efectiv de corturi, de prosoape sau sezloange, cu un strange mix de nudisti amestecati cu textilisti (foartee multi nudisti !) , cu multe fete cunoscute si cu un imperial micu Willy dansand probabil langa noua lui afacere despre care s-a mai vorbit aici.
Cam atat despre intalnirea Ronudism, dupa cum se vede pentru mine deplasarea nu a fost tocmai degeaba dar putea sa fie. Exista si dezamagirea ca nu a vut cine sa ma certifice desi si pentru acest lucru venisem.
P.S. Sorin, tu pe unde mai erai ca intreba lumea de tine pe plaja ?
|
|
Te poate certifica Ciprian cand ajunge acasa :)
Eu am fost pe 14 si 15, dimineata, si m am vazut cu Gabriel40, Ciprian, Nudisti 2009, Konstantin si BodyIngrid ( cu care din pacate nu am vorbit decat cateva cuvinte ) Cu exceptia cuplului BodyIngrid, cu restul m am mai vazut si la intalnirle trecute sau la o bere :) M-am bucurat sa va revad/cunosc.
Pe 16 m am simtit rau ( am racit ) dar am spus sa vin pe 17 sa spun "la revedere" la oameni. Din pacate, oamenii nu mai erau si am stat un pic la discutii tot cu Ciprian :) M am bucurat ca nu i a luat valul :D si am plecat la textilisti, unde am gasit o bucata de plaja uscata.
Unele persoane de la 2 Mai aveau numarul meu de telefon, asa ca am stat linistit :D puteam fi gasit daca era nevoie de autografe :P
Eu regret ca unele persoane au spus ca vin si nu au mai venit, regret ca unele persoane au spus ca sigur ajung pe 15 si m am plimbat pe plaja sa intreb lumea daca sunt cuplu "X" sau daca este nenea "florin" de mai sus, ca eram ingrijorat ca lumea a venit dar nu stie unde sunt corturile si era pacat sa ajunga si sa nu se intalneasca cu nimeni. Poate sunt paranoic, dar cred ca am primit un "nu sunt eu" exact de la persoana care este pe site ( ca prea semana cu persoana din poza de pe site )
Regret ca lumea care era in zona nu a vrut sa vina, desi la o parte am trimis mesaje private cu invitatie speciala :D si am primit refuzuri. Nu inteleg de ce persoanele care pot ajunge oricand in maxim 30 de minute cu masina, nu au dorit sa ajunga la intalnire.
Regret ca desi intalnirea a fost anuntata din Ianuarie ( acum 215 zile ) lumea si-a programat concediul exact in afara perioadei sau mai dragut au plecat cu 1-4 zile inainte sa inceapa intalnirea sau au ales sa se intalneasca separat.
Un lucru este cert, nu poti obliga pe nimeni sa participe la o intalnire daca nu are placerea sa se vada cu oamenii care vin.
Ma bucur ca au venit si persoane noi ( Lion si Ritz ) chiar daca nu am avut norocul sa-i intalnesc. Ma mai bucur ca a vrut sa vina Mircius ( fotograf profesionist ) dar din pacate nu a mai putut ajunge si ajunge weekendul acesta ( daca mai este cineva weekendul acesta la 2 Mai poate publica aici )
Ma bucur ca v-am vazut si propun ca pentru anul urmator sa nu mai realizam o intalnire RONUDISM, doar daca ajungem la 2100 de membrii , asa poate din 1000 de useri noi se gasesc 5 care sa vina.
In rest, cei care ne vedem de 3 ani la 2 Mai, putem stabili pe messenger o perioada si un loc si nu mai trebuie sa alerge nimeni pe plaja dupa posibili veniti la intalnire.
Eu ma bucur ca am putut sa ajung si sa va vad. Multumesc celor care au venit.
"www.ronudism.ro" |
|
Cu siguranta ca au mai fost cativa prezenti pe plaja, insa una peste alta trebuie sa recunoastem ca nici pe departe nu suntem acolo unde dorim sa ajungem, deci cuvanul de ordine este ,,dezamagire'' . In pofida acestui fapt nu cred ca este o idee buna sa renuntam nici la intalnirile publice viitoare, ci cred ca trebuie sa ne ocupam mai mult de promovarea siteului si a comunitatii, lucru care nu s-a intamplat pana acum decat intr-o foarte mica masura.
Eu personal nu am stiut ziua in care voi ajunge iar din acest motiv nici nu am anuntat, insa nu m-as fi gandit niciodata ca sambata, adica chiar in ziua de varf a perioadei de intalnire, vor lipsi cei mai multi din oamenii considerati de baza ai acestei comunitati. Pur si simplu nu am putut sa ma gandesc la asa ceva.
|
|
Lion, nu aveam de unde sti ca voi veti veni sambata in 2 mai. Noi eram acolo de 3 zile, si cum fluxul mare de turisti a fost joi pe 15 August, am presupus ca sambata deja nu mai vine nimeni. Din experienta de anii trecuti stiam ca multi din cei inscrisi in lista nu vor veni.
Acum intelege-ne si pe noi. Am plecat in Vama deoarece am vrut sa facem si noi baie in mare fara riscul de accident la picioare de la pietrele aduse de valuri. Ai vazut si tu conditiile din 2 Mai. Nu a fost nimic cu intentie sa va facem sa veniti degeaba. Dezamagirea este de ambele parti, nu numai pt tine, crede-ma.
Despre certificare, nu cred ca este o problema. Daca te-ai intalnit cu cypry este mai mult decat suficient.
|
|
Nu stiu daca intereseaza pe cineva parerea mea dar, sunt de acord cu Iion si sustin practica privind organizarea pe viitor a intalnirilor publice.
Cu toate ca nu am confirmat prezenta noastra, am reusit sa ajungem sambata pe plaja din 2 Mai si.........nu exista nici un indiciu privind prezenta acestei comunitati pe plaja.
Ne vedem la anul! :)
|
|
@Gabriel40, nu va reprosat nimeni faptul ca ati fost in Vama sa faceti o baie toata ziua, ci ca nu ati lasat un mesaj pe forum eventual pe un thread, atata tot, dupa cum se vede mai e si lume din Constanta care vrea sa vina la intalnire fara cort iar ziua perfecta pentru a face acest lucru nu putea fi alta decat sambata. Pentru ca si noi ne asteptam sa fie mai multa lume decat la inceputul perioadei de intalnire, adica atunci cand lumea e pe drum sau doar ce-a venit. Sau macar daca lasati o vorba la Cipri sau la vecinii de cort, sau un mesaj scris direct pe cort, pentru ca nimeni nu stia absolut nimic de voi ci presupuneau ca sunteti la masa sau la piata...Dupa circa trei-patru ore de asteptare insa mi s-a aprins si mie becul si am inceput sa ma intreb daca nu sunteti cumva plecati in Vama, lucru confirmat si de banuielile lui Ciprian.
Ma rog, acum degeaba vorbim, nu putem da timpul inapoi insa sa pierzi un an pentru ceva minor nu-i de colo.
@Mendelson, exact pe ruina Nudy bar scrie Ronudism si chiar vis-a-vis si langa coborarea spre plaja era un cort mare kaki, si inca vreo doua mici langa. Acolo trebuia sa fie si comunitatea Ronudism. In spatele corturilor langa aleea pe care circula masinile spre restaurant era un indicator pe care cineva si-a scris filosofarile, multi se opreau sa faca poze cu indicatorul. Apropo, voi in ce parte a plajei ati stat si cum va puteti descrie pentru ca este posibil sa va fi vazut ...
|
|
Raport la final de vacanta : Am fost la 2 Mai de miercuri dupa amiaza , am mai gasit doar un loc de cort in extremitatea sudica a plajei . Am intrebat cateva persoane daca stiu ceva de intalnire , toti dadeau din umeri . Nu am avut nici net pe telefon . Vineri a fost zi cu probleme , a trebuit sa relocam si sa redecoram "casele" din cauza valurilor . Singura care m-a intrebat de sanatate a fost Maia din Bucuresti . Cand am reusit totusi sa vb cu cineva care stia de intalnire , a zis ca era "la corturile acelea" , dar era cam pustiu , iar la intrebarea "e vreun Sorin pe aici" , la fel , dat din umeri . Am zis asta e si mi-am vazut de ale mele . Per ansamblu dupa ce trag linie a fost o experienta relaxanta si frumoasa pt mine , mai ales ca am cunoscut o fata draguta in ultima zi . :D
|
|