Hello, am incercat aseara cateva varainte pt un logo/banner nou :)
astept feed back plus sugestii, :)
merci
Hello, am incercat aseara cateva varainte pt un logo/banner nou :) astept feed back plus sugestii, :) merci |
Mie baner 5.jpg imi place . |
super! multumim de implicare:) votez si eu pt 5. "www.ronudism.ro" |
Votam banerul 6.. |
Mie Bannerul 7....:) |
ma bucur pt feedback-uri:) in noaptea sta voi mai incerca cateva variante...le-am facut si eu in limita timpului disponbibil :) numai bine :) PS: voi mai face si cateva variante de flyere si eventual niste machete pentru autocolante de lipit pe masini, motoare etc... |
bravo bravo...asteptam si cu mai multa piele bronzata prin ele ))) |
Asteptam Stefan :) "www.ronudism.ro" |
Banerul ... ok dar ....1 - prea mare - ocupa jumatate de ecran ... - nu e incadrat cu banerul de jos 2 - gandul iti merge la sex ... romantism 3 - culorile prea reci. Poate niste "bucute" bronzate ... un asfintit rosu ... un nisip ... |
intr-adevar bannerul este prea mare...eu le-am facut la o dimensiune la care sa se poate vizualiza il voi micsora referitor la sex, nu cred ca ne duce gandul ...mai degraba romantism.:) nudistii adevarati nu sunt romantici?:))))))) voi incerca si bucutze bronzate si mare si soare si nisip rosu:) numai bine |
Stefan, daca ai timp si poti , aici : http://comunitate.ronudism.ro/media/images/promo/promo_p05.jpg este marimea unui "reclame" necesara pt prima pagina. "www.ronudism.ro" |
Am revenit la bannerul cel mai frumos din lume :) Stiu ca va place :) "www.ronudism.ro" |
E fain si asta, dar mie imi placea bannerul nr 5, asta daca mai e valabila intrebarea. Cred ca ar putea cineva sa il redimensioneze pe acela... Exprima mai fain ceea ce vrem noi de la viata. Chiar si 7 e ok, daca s-ar redimensiona. |
revin cu propunere de header aceste sunt redimensionate exact pe marimea de 1000x100 pixeli..exact cat este marimea actuala cred ca este mai potrivit sa avem un logotip plus un text...mai curat si mai "neaglomerat" asa ca supun la vot din nou :) numai bine si astept voturile :) |
Ronud2 aleg |
In weekend sper sa fac topicul pentru votare :) Pana atunci daca mai este altcineva pe site :) Mai asteptam propuneri :D "www.ronudism.ro" |
Sunt ok si astea, desi frunza are ceva conotatii negative in viziunea mea, cel putin in perioada asta. Propun bannerul 1, dar voi incerca - cu acordul propitarului sa redimensionez 5 sau 8 din propunerile viitoare. Si de ce nu, o sa incerc sa aduc si eu cateva idei... dar e posibil sa nu fiu gata chiar in 2 zile... :) |
Atunci asteptam propunerile pana pe 28 Februarie :) Cine mai doreste, cine mai pofteste? "www.ronudism.ro" |
Ar mai fii o chestiune, (poate s-a mai gindit cineva inaintea noastra). Intrucat zilnic apar tot mai multi useri de pe alte meleaguri,si desi e ROnudism sa le lasam o impresie buna, cu un mesaj-logo- banner sau chiar posibilitate de forum in engleza. |
Cel mai bun, din ce s-a prezentat, este banner-ul 7 din prima parte. |
dintre ultimele...ronud 1...dar, cu atata spatiu liber oare ce facem? |
Are rolul lui si spatiu, ne da loc sa respiram, Nu asta cautam si prin nudism, si logo-ul trebuie sa transmita asta. |
Urmeaza si o sectiune in engleza pentru vizitatori dar speram sa nu fie prea multi :) Am sa fac si eu doua variante de bannere pentru marele VOT :D Sa se incadreze in site usor imaginile trebuie sa fie png :) - nu stiu sa ma explic mai mult :D adica indiferent de culoarea site ului asa se transforma si culoarea de fundal de pe banner. "www.ronudism.ro" |
se pare ca lumea nu a inteles ce este ala banner si ce este header si de ce am lasat distanta:) @Sorin, convertesc imaginile in PNG-uri..asta nu-i problema si apropos de culoare am luat exact culoarea fundalului site-ului...deci merg si jpg-uri :) voi uploada mai tarziu niste variante sa vada lumea exact cum vor aparea pe site:) numai bine |
aveti aici variantele pt logo si header "montate" in pagina de primire a site-ului pt a va putea face o idee textul " Bine ati venit in comunitatea nudistilor din romania!" se mai poate muta mai sus mai jos pt a se incadra ok in pagina. La fel si logotipul (simbol+RoNudism) pt banner vom mai lucra deocamdata sa stabilim asta numai bine |
Eu mi-am dat feedback-ul direct catre Stefan: -textul din varianta 6; -alta sigla (am propus un corp gol stilizat, luat din spate sa fie unisex) -culoare ok "www.ronudism.ro" |