Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ROMANIA

Plaja Sf. Ghoerghe

Salut,

Are cineva informatii la prima mana despre cum e la Sf. Gheorghe? Se pare ca o sa vizitez la vara. Din ce m-am uitat e o plaja mare salbatica deci eu oricum o sa ma dezbrac, nici nu se pune problema, dar ma interesa cam care e atmosfera daca a fost cineva, cat de aproape de plaja amenajata se poate fara sa ai probleme cu vreo bunicuta de bine, etc. Orice detalii sunt binevenite. Multumesc

Cum vi dinspre sat (e cam un km de mers pe jos de la sat la plaja), cam in stanga (deci nu spre Dunare) e bine sa mergi fata de unde stau textilistii la plaja.

Foarte putina lume la nudism vei gasi (poate doar in perioada festivalului de film din august - dar chiar si atunci nu-s foarte multi).

Vei gasi in schimb multa liniste, din cauza imensitatii plajei si a faptului ca  Sf.Gheorghe - si Delta in general sunt mai izolate.

sunt foarte putini nudisti.  am fost chiar in perioada festivalului de film.   intr-o zi am fost spre dreapta. era un grup din care doar baietii stateau nud fetele topless.  in alta zi am fost spre stanga.  erau 2 baieti goi

Multumesc de info. Nu am probleme ca sunt putini nudisti, pot sa fiu si singurul, ma interesa sa se poata si sa nu fie vre-un risc sa-mi sara cineva in cap din cauza asta...Inteleg ca nu e cazul deci va fi ok....rezervarea nu e facuta de mine si daca trebuia sa stau cu chiloti la mare chiar ma cam ofticam de situatie...:)

Nesterenko, dupa ce te duci, posteaza te rog un  update sa stim si noi cum a fost si daca sau nu sa te urmam... :-)