Intr-o zi caduroasa de mai, 11 membrii ronudisti am deschis sezonul la Ocna Sibiului.
Intr-o zi caduroasa de mai, 11 membrii ronudisti am deschis sezonul la Ocna Sibiului. |
Vrem si noi sa mergem acolo ... Ne puteti indruma ... ? |
La strandul Ocna Sibiului dupa zona lacului Verde... |
Da, sa ne anuntati si pe noi si poate ne strangem mai multi. Pacat ca zona de nudisti e totusi mica. |
Mai stabilim o intalnire la Ocna? Cine mai vrea sa vina? |
Wau ! Super ! Ma gandesc din ce in ce mai mult sa ma mut in zona, din poza zici ca esti la Vama...Foarte buna si ideea cu ,,reclama''... |
am fost si eu acolo in 2012, este foarte frumos ... :) |
E frumoasa zona,pacat ca partea aia pentru nudisti nu se amanajeaza un pic mai mult...chiar langa unul din lacuri...ca sunt o gramada. In rest e frumos,mi-a placut.:) |
O stire ingrijoratoare mai ales prin prisma duratei in care se judeca in Romania un proces de insolventa. http://www.hotnews.ro/stiri-esential-15846602-baza-tratament-ocna-sibiului-intrat-insolventa-niciun-turist-nu-mai-poate-trata-statiunea-balneara.htm |
Stirea a fost actualizata :) Se pare ca doar iarna va sta inchis pentru ca nu se justifica financiar sa fie tinut deschis iarna din lipsa de clienti "www.ronudism.ro" |
MERGE CINEVA SAPTAMANA VIITOARE LA OCNA DACA VA FI CALD |
Ocna Sibiului ...destul de pustie in zona de nudism...total neamenajat.Sunt niste dusuri cu apa ca gheata...in rest nimic.Astazi au fost 2 cupluri de ameni in varsta si doi barbati singuri.Pacat ca arata asa "salbatic" si neingrijit zona.......Chiar nu isi da seama nimeni ca daca se investsete putin o sa aiba succes mai mult? |
Doua zile petrecute in la Ocna Sibiului......Un loc linistit unde am cunoscut citiva oameni deosebiti.....Chiar daca dupa cum se vede din poza exista ici-colo cite o camera de luat vederi...asta nu impiedica cu nimic statul la soare.... |
Dar nu este voie nud? Mi se pare aiurea ca nu este nici un copacel :D "www.ronudism.ro" |
Nu e nici un semn cu permis sau interzis. In zona aia intotdeauna s-a practicat nudismul, mai ales pentru ca namolul de acolo era considerat mult mai bun ca cel din lacul negru. |
asa este...e un namol super bun si apa sarata cu care te poti uda bine....:) |
Aia deja nu o mai poti numi apa sarata; e mizerabila; e doar apa de ploaie adunata Anii trecuti venea apa aia dintr-o conducta sau izvor nu stiu exact insa acum sa te bagi in asa ceva e o aventura. |