Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ROMANIA

Ocna Sibiului -Beach report 2013

Intr-o zi caduroasa de mai, 11 membrii ronudisti am deschis sezonul la Ocna Sibiului.

?action=download&hash=KNDxDTjHqi?action=download&hash=2hn5mf9Qkp

IMG_0523.JPG3.2M516 views
IMG_0521.JPG4.1M512 views

Vrem si noi sa mergem acolo ... Ne puteti indruma ... ?

La strandul Ocna Sibiului dupa zona lacului Verde...

Da, sa ne anuntati si pe noi si poate ne strangem mai multi. Pacat ca zona de nudisti e totusi mica.

Mai stabilim o intalnire la Ocna? Cine mai vrea sa vina?

Wau ! Super ! Ma gandesc din ce in ce mai mult sa ma mut in zona, din poza zici ca esti la Vama...Foarte buna si ideea cu ,,reclama''...

am fost si eu acolo in 2012, este foarte frumos ... :)

E frumoasa zona,pacat ca partea aia pentru nudisti nu se amanajeaza un pic mai mult...chiar langa unul din lacuri...ca sunt o gramada.

In rest e frumos,mi-a placut.:)

DSCF3028.JPG2.9M18 views

O stire ingrijoratoare mai ales prin prisma duratei in care se judeca in Romania un proces de insolventa.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-15846602-baza-tratament-ocna-sibiului-intrat-insolventa-niciun-turist-nu-mai-poate-trata-statiunea-balneara.htm

Stirea a fost actualizata :) Se pare ca doar iarna va sta inchis pentru ca nu se justifica financiar sa fie tinut deschis iarna din lipsa de clienti

"www.ronudism.ro"

MERGE CINEVA SAPTAMANA VIITOARE LA OCNA DACA VA FI CALD

Ocna Sibiului ...destul de pustie in zona de nudism...total neamenajat.Sunt niste dusuri cu apa ca gheata...in rest nimic.Astazi au fost 2 cupluri de ameni in varsta si doi barbati singuri.Pacat ca arata asa "salbatic" si neingrijit zona.......Chiar nu isi da seama nimeni ca daca se investsete putin o sa aiba succes mai mult?

Doua zile petrecute in  la Ocna Sibiului......Un loc linistit unde am cunoscut citiva oameni deosebiti.....Chiar daca dupa cum se vede din poza exista ici-colo cite o camera de luat vederi...asta nu impiedica cu nimic statul la soare....

CAM00241[1].jpg1.6M14 views

Dar nu este voie nud?  Mi se pare aiurea ca nu este nici un copacel :D

"www.ronudism.ro"

Nu e nici un semn cu permis sau interzis. In zona aia intotdeauna s-a practicat nudismul, mai ales pentru ca namolul de acolo era considerat mult mai bun ca cel din lacul negru. 

asa este...e un namol super bun si apa sarata cu care te poti uda bine....:)

Aia deja nu o mai poti numi apa sarata; e mizerabila; e doar apa de ploaie adunata  Anii trecuti venea apa aia dintr-o conducta sau izvor nu stiu exact insa acum sa te bagi in asa ceva e o aventura.