Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ROMANIA

Nudism Oradea

Salut.

M-am mutat de o saptamana la oradea si as vrea sa stiu daca e cineva din oras si pe unde se poate merge la nudism daca exista vreo-un loc?!

Radu

Salut si pe noi near interesa locuri.

chiar nime nimic???

Pana acum nu am auzit de nici un loc de nudism in Oradea. Nimeni activ pe site din zona respectiva, din pacate.

"www.ronudism.ro"

Mai sint si din Oradea pe aici :)))). Dar ca sa ramanem la tema intrebarii: in Oradea la fel ca in 99% din Romania NU  exista loc amenajat pt. nudism, dar in acelasi timp orice loc mai retras din zona, si sint destule, se poate folosi cu acest scop...

Mai sint si din Oradea pe aici :)))). Dar ca sa ramanem la tema intrebarii: in Oradea la fel ca in 99% din Romania NU  exista loc amenajat pt. nudism, dar in acelasi timp orice loc mai retras din zona, si sint destule, se poate folosi cu acest scop...

nu dezvaluiti locurile de nudism stiute de voi decat, doar ,celor in care aveti destula incredere (si care sunt nudisti) ca astfel acele locuri vor fi invadate in scurt timp de textilisti

nu dezvaluiti locurile de nudism stiute de voi decat, doar ,celor in care aveti destula incredere (si care sunt nudisti) ca astfel acele locuri vor fi invadate in scurt timp de textilisti

Da, aici ai dreptate , in schimb am observat ca textilistii oradeni sint extrem de lenesi , fara masina ''la scara'' nu mai pot, deci e destul de usor sa scapi de ei :)))