|
|
pronudismusMember21 posts Mi-am luat deja bilet la mare pentru la vara, special pentru a face nudism. Voi sta in Eforie Nord si ma intereseaza unde anume este mai exact plaja pentru nudisti? Merita atentie locul sau ar trebui sa ma multumesc cu nudismul terapeutic de la Techirghiol? |
|
AnonymousUndefined0 posts
Ultima data cand am fost eu la Eforie Nord in 2009 am facut nudism langa Complexul balnear de la Techirghiol, dar ulterior am vazut pe net un filmulet si locul unde faceam nudism a fost renovat. Este vorba de Baile Reci de la Eforie Nord, langa complexul mentionat mai sus. Atunci, in 2009, locul era in paragina...dar acum e complet renovat...asa ca probabil se plateste o taxa de intrare...nu stiu daca se mai poate face nudism langa locul amenajat. Totusi, am auzit ca undeva la capatul statiunii Eforie Nord este plaja mixta de nudisti, dar nu am ajuns acolo...Poate ajung si eu in vara asta. Uite filmuletul:
http://www.youtube.com/watch?v=nlpMmewXWLo
|
|
pronudismusMember21 posts Merci mult pentru informatii; sunt foarte utile.Eu, asa cum spus, merg sigur anul asta. Poate pastram legatura. |
|
Plaja de nudisti este chiar la iesire din Eforie Nord cand mergi spre Eforie Sud.Noi am fost si anul trecut acolo.Super plaja si apa acolo |
|
pronudismusMember21 posts Merci.Si ce poti sa-mi spui despre privirile indiscrete ale antinudistilor? Are putina intimitate locul sau da in autostrada?:) Ai spus ca ati fost. Vin numai cupluri acolo sau si nudisti singuri? |
|
pronudismus, asa cum a spus si kosty40, plaja de nudisti este chiar la iesire din Eforie Nord cum mergi spre Eforie Sud. Pentru a o putea localiza mai usor, in apropiere este hotelul Vraja Marii.si Complexul Turistic La Perla.
Am atasat o imagine de pe Google Earth pe care am marcat unde este plaja. Sper sa se si vada!
|
|
pronudismusMember21 posts Multumesc mult.Si cum e plaja? Poti merge pe jos din centrul statiunii? Ce fel de persoane vin acolo? Doar cupluri, persoane de alte orientari, single? Cum e atmosfera? |
|
in 2010, vreo 6 baieti zidari, in pauza de munca, se pozitionasera ca la cinema sau ca la un meci de fotbal, comentand tare si strigand spre nudisti / nudiste. alteori, in plin sezon, cand aglomeratia e mare, parea linistit, nudistii se bronzau in armonie. paradoxal, cand era putina lume in acel spatiu (cam mic, de altfel), te simteai expus din cauza trecatorilor ce mai indrazneau sa faca poze...
80% din cei de acolo pareau familisti sau in cuplu, restul fiind ocupat de barbati single. tineri, nu prea.
apa era ok, nisipul ok, poti merge pe jos din centrul statiunii (10min). era liniste, fapt binevenit daca doresti sa evadezi din harmalaia kitschoasa ce predomina mai pe tot litoralul.
revenind la trecatori, sunt destui, multi parand ca-si incetinesc ritmul de mers pe malul marii atunci cand ajung in dreptul nudistilor.
chioscuri dusuri sau toalete nu existau in incinta, insa existau niste ziduri mici, albe, in paragina - focare de infectie. moloz si multe servetele albe, miros de urina si scaun. zidurile respective sunt in apropierea "parcarii' si a soselei din apropiere, ce desparte marea de lac. deci, atentie.
personal, sper macar ca au facut curatenie in zona aceea cu zidurile, sau ca au instalat o cismea. repet, ultima oara am fost acolo in 2010.
|
|
pronudismusMember21 posts Merci de informatii. E ciudat si revoltator un lucru: trecatorii si chilotarii obisnuiti denunta oarecum practica nudismului, insa incetinesc ritmul sau fac poze sau pur si simplu se opresc si se uita ca boii si ca vacile. Oare cine e mai pervers si mai de acuzat: noi, cei care stam la soare si ne bucuram de libertatea absoluta a trupului sau ei, care pandesc de dupa colt goliciunea si au tot felul de ganduri deochiate cu care isi intretin autoactivitatea sexuala? |
|
Nu e departe de centru statiunii si se poate merge pe jos.
Eu prefer sa merg in Costinesti la golful francezului pentru ca plaja e mai retrasa nu chiar la marginea soselei.
|
|
pronudismusMember21 posts Pai si cum e in Golful francezului atmosfera? Cine vine pe acolo? Cum e plaja? |
|
@pronudismus iti atasez cateva imagini cu Golful. Precizez ca fotografiile sunt luate de pe net, nu sunt facute de mine si cand am fost eu (august 2012) plaja era mult mai lata decat in imaginile atasate.
O zi buna!
|
|
pronudismusMember21 posts Merci mult. E destul de izolat locul, supa cum se vede.Izolat de priviri, ma refer. |
|
Plaja este intre Eforie Nord Si Eforie sud ,este frumos ....dar sunt cam multi barbati ......plaja placuta la vara . |
|
pronudismusMember21 posts Pai si e nasol daca sunt multi barbati? |
|
pronudismusMember21 posts Plaja e pe malul marii sau pe malul lacului Techirghiol? E ferita cat de cat? |
|
Plaja este intre Eforie Nord Si Eforie sud ,este frumos ....dar sunt cam multi barbati ......plaja placuta la vara .
George nu fi rau...si eu puteam sa descriu atmosfera de acolo ,dar ma feresc sa fac discriminari
Spune direct : este o plaja unde 50 % sunt gay si 50 % cupluri
Problema pe acea plaja nu este ca sunt gay ci ca au invadat textilisti foarte rai
Eu unu am avut probleme numai cu textilisti nu si cu ceilalti.Fiecare isi respecta partea lui si nu vin sa deranjeze
Chiar de 1 iunie eram cu Dan acolo cu sotiile si am avut o cearta cu niste textilisti chiar la Eforie Nord
|
|
Nu am spus ca sunt gay pe plaja ,am spus ca sunt multi barbati ,si culmea cand am fost eu nu prea erau txtilisti .Plaja este misto si este spatioasa ,eu chiar o recomand ,
pana acum preferam Costinestiul la vapor dar acolo nu prea mai este plaja si in Golful Francez nu imi place si nu recomand .
|
|
pronudismusMember21 posts De ce ar fi o posibila problema cu textilistii? De ce nu recomanzi Golful? |
|
Anul trecut am fost pentru prima data la Eforie Nord, sincer mi-a placut nisipul de acolo, dar din pacate plaja pentru nudism a devenit din ce in ce mai mica din cauza textilistilor, si tot ei se plimba pe plaja de colo colo, si culmea sunt destul de insistenti din priviri, dar trebuie sa ii tratezi cu indiferenta, si totul este ok, da sunt gay, sunt cupluri gay, sunt cupluri hetero, sunt persoane singure, am stat 12 zile acolo, nu aam avut probleme, pacat ca suntem atat de ingusti la minte si autoritaile locale nu delimiteaza si nu intretin plaja, eu unul cred ca ar fi mult mai multe persoane interesate de turism daca totul ar fi bine delimitat si binenteles, in zona rezervata nudistilor sa nu se permita accesul persoanelor imbrcate! |
|
pronudismusMember21 posts Merci mult. Observ ca esti foarte bine informat legat de locurile de nudism de pe litoral. Sincer, mi-ar prinde bine un amic ca tine. |
|
pronudismusMember21 posts Eu am deja cumparata o oferta pentru luna iulie la Eforie Nord. Daca spui ca locul nu e atat de intim pe cat ar trebui, ce ar trebui sa fac? Iti mentionez ca oferta nu o mai pot schimba.:) |
|
Eu zic sa nu renunti, impreuna cu 2 amici vom merge tot in Eforie Nord si anul acesta, probabil vom merge si o saptamana cu cortul la Vadu, nu stiu inca exact, daca ati fost acolo, astept sugestii, recomandari!  |
|
pronudismusMember21 posts Multumesc. Nu voi renunta. Eu voi merge la inceput de iulie. Daca vor coincide perioadele, mi-ar placea sa pastram legatura. |
|
sorinAdministrator884 posts
@Kosty: SI ce spuneau textilistii? SIncer, mie nu imi place plaja de la Eforie Nord. Nu sunt pudic :P dar ma deranjeaza:
1. Se vede din strada ( trec masinile si se vede 70% din plaja ) deoarece a fost distrus gardul de protectie.
2. Sunt cateva incaperi care stau sa cada pe acolo, unde lumea merge sa faca pipi si altele. Nu am simtit nici un miros venind pe plaja dar nu suport ideea de a sta langa un WC public unde nimeni/niciodata nu se face curat.
Ce imi place?
1. Nisipul si intrarea in mare este superba ( eu am stat alaturi la textilisti, recunosc ca am tradat )
2. Imi place ca sunt familii pe plaja si pare o atmosfera foarte relaxanta.
"www.ronudism.ro" |
|
pronudismusMember21 posts Eu sunt total incepator ca nudist pe litoralul nostru. Anul asta il voi "dezvirgina". Citesc tot felul de pareri si nu stiu ce sa cred.Stiu sigur doar ca voi sta la Eforie Nord 10 zile si vreau sa fac nudsim. Care ar fi varianta cea mai buna? |
|
sorinAdministrator884 posts Mergi acolo si vezi cum te simti :) Unele persoane iubesc plaja aia din toata inima si unele ( eu ) nu prea o iubesc :) Fiecare cu preferintele lui si unde se simte mai bine. Este un plus ca macar mai exista :) "www.ronudism.ro" |
|
pronudismusMember21 posts Merci. E sfatul cel bun primit pana acum. Desigur, nu vreau sa fac o drama din incertitudinea mea, pentru ca vreau sa ma simt bine. Asa ca voi incerca sa ma bucur de oferta autohtona de nudism si de o socializare cat mai buna. |
|
sorinAdministrator884 posts Asteptam o parere cat mai detaliata dupa ce mergi acolo Dam la ziar  "www.ronudism.ro" |
|
Oricum mie imi place plaja aia cu toate inconvenientele.
Dupa cum am spus chiar am avut probleme cu niste textilisti pe acolo.Erau chiar delimitarea cu faleza.
Cine a fost acolo stie.In continuare exista o tabara.
Bine este sa mergi pe toate plajele si mai nou mia placut in Vama
Anul asta vreau sa incerc Vadu si Corbu
|
|
Pronudismus,nu mai fi cu inima indoita ,dute pe plaja di Eforie Nord ,a ramas singura ok dupa gustul meu ,Golful Francez este total izolat si destul de greu accesibil ,
Daca te apuca o ploate s-ar putea sa ramai acolo ,nu sunt terminate drumurile de acces ,si daca le temina ,adica faleza ,se termina si cu plaja .La vara s-ar putea sa vin
in Eforie Nord .Mie mi s-a parut un loc linistit .
|
|
pronudismusMember21 posts Multumesc. Asa voi face. Eforie Nord sa fie.Poate ne vedem. |
|
sorinAdministrator884 posts Ramai alaturi de noi si cu siguranta se mai nimeste cineva pe acolo in perioada respectiva :) "www.ronudism.ro" |
|
Eu am fost anul trecut spre sfarsitul sezolului (august) la Eforie, si pot sa spun ca m-au deranjat specific grupurile de gay care din pacate destul de des sunt exibitionisti. Am fost cu copiii care au fost prin tot felul de locuri unde se face nudism, deci sunt foarte cool cu nudismul, dar nicaieri unde am fost, gay sau negay, nu am vazut sa se apuce unul pe altul de p*** pe plaja si alte gesturi din astea. Chiar e pacat ca nu au limite si strica cu asta locul.
Deci dupa mine nu textilistii sunt problema la Eforie (care vin si ei de multe ori cu timiditate sa-si faca curaj ca sa se dezbrace in final) ci acesti scarbosi care se pun de obicei si in locul cel mai central de pe plaja si care fac ca locul sa devina problematic pentru copii (ca sa nu zic ca si pe mine ma deranjeaza sa vad ca-si pun mainle pe funduri si se plimba pe plaja sau ii apuca "tandreturile" prin apa langa mal).
Nu am idee daca copiii au remarcat sau nu, n-au zis nimic, dar in loc sa stau relaxat eram tot timpul pe faza sa le distrag atentia in directia opusa cand vedem chestii din astea...
|
|
Dupa cum spune si nesterenko cam asta este problema la Eforie Nord
Nu prezenta celor care sunt gay deranjeaza ci cum se manifesta pe plaja
Am vazut si eu cum se pipaie pe plaja,ba chiar sunt si din aceea care vin pentru bani
Anul trecut de 1 Mai au venit jandarmi special pentru astfel de manifestari
De aceea plaja se cam imparte in doua:o parte cupluri si o parte gay
|
|
Din pacate problema noastra este ca daca nu iesim in evidenta nu ne simtim bine, pana la urma nu cred ca conteaza orientarea sexuala ci pur si simplu este vorba de bun simt si respect fata de cel de langa tine, din pacate unora le lipsesc cei 7 ani de acasa, si uite asa te miri sau te intrebi de ce o minoritate oricare ar fi ea este prost privita, datorita unora care pur si simplu nu stiu cand sa se opreasca. Totusi mie mi-a placut nisipul de acolo, poti fi gay sau hetero daca ai un comportament normal si nu deranjezi pe nimeni, eu unul cred ca vei fi privit cu ochi buni de toata lumea! |
|
Si mai nou si straini se comporta la fel acolo.Am vazut ceva cehi sau slovaci,iar alti care vorbeau engleza si aveau aceleasi manifestari pe plaja
Nu numai romani fac asa ceva.Se pare ca a devenit o plaja pentru agatat gay
Dar stau in partea cu gay nu se baga peste cupluri
Mai vin si barbati singuri care de frica sa nu fie agatati se pun langa cupluri
Plaja asta a capatat un renume pentru asa ceva
Fiecare plaja are caracteristicile ei
Din cate am auzit Corbu sau Vadu (nu stiu sigur) este locul unde merg multe cupluri sa fac sex pe plaja
De asta ce ziceti?
|
|
@kosty: Pentru mine plaja de la Eforie era plaja cuplurilor si a cuplurilor cu copii :) Poate si pentru ca inainte sa fac RONUDISM ul am cautat pe google date despre nudism si pentru Eforie erau un set de fotografii in care se vedeau multe cupluri. In rest am mai fost personal si tot cuplurile/familiile mi-au atras atentia in mod deosebit. Erau si barbati singuri dar nu imi pareau suspiciosi. Din motivele mentionate mai sus, eu am preferat partea textilista.
Cat despre Vadu si sexul pe plaja, nu cred ca este "o practica" des intalnita. Am mers la Vadu si nu am vazut pe nimeni facand sex :) Este posibil sa fie un loc preferat de cei care vor sa se iubeasca pe plaja deoarece daca mergi suficient de mult, gasesti locuri unde nu vezi pe nimeni in jurul tau si atunci este "sex in public" dar nu cu spectatori, si daca nu te vede nimeni atunci parca nu mai este nici asa "public"
"www.ronudism.ro" |
|
Zvonuri sunt multe .Asa se spunea si despre Vama ca sunt numai drogati .Sotia nu vroia sa mearga acolo ca cica ii era frica de drogati,si acum dupa ce a vazut cum este in Vama numai acolo doreste sa mearga.
La Eforie Nord asta a devenit si este real:un loc de intalnire pentru gay.Si au aparut mai noi si travestiti acolo.Chiar i-am vazut personal si asta a inceput sa deranjeze pe acea plaja.
Fiecare cu parerea lui despre anumite plaje.Mie nu imi place 2 Mai de exemplu ca este prea liniste.Pare o statiune adormita.Mai bine ma duc in VAMA ca sunt mai multe conditii
Vedem anul asta unde ajungem.
|
|
kosty, la Vama incepe sa nu mai fie nimica in afara de cocalari care au auzit ca e cool sa mergi la Vama...am ajuns putin vara trecuta si nudistii au ajuns un fel de ciudati expulzati in capul plajei, si numarati pe degete. Daca te dezbracai asa de fronda pe plaja normala probabil ca te luau cocalarii la injuraturii daca nu chiar la agresiuni fizice de oameni de bine....
Cand ma gandesc ca in anii 90 si ceva cand abea devenise liber accesul la Vama, era o curiozitate sa vezi pe cineva imbracat pe acolo....
Oricum, acum ca incepe sa se incalzeasca pe afara, imi aduc aminte ca a mai trecut un an si tot nu avem un resort sau un club naturist unde sa poti sa te duci cat de cat in jurul Bucurestiului. Ca in rest la mare, oricum in Romania e in general mai prost decat oriunde altundeva, asa ca acolo alegerea e destul de naturala si pe mine cel putin ma intereseaza mai pe sarite unde/cum pe litoral in Romania...
|
|
Când stai și te uiți că suntem in 2013 și parcă suntem mai înguști la minte ca în urmă cu 25 de ani, în tări precum Austri, Germania până și iarna în strandurile acoperite există o zi pe săptămână dedicată nudismului, noi nu avem nici măcar vara în strandurile amenajate sau la mare spațiu amenajat celor care iubesc natura și vor să fie una cu ea, se pare că tările vecine și litoralul nostru cu acele petice de plajă destinate neoficial nudismului rămân singurile variante!
Să fim optimiști și să ne bucurăm că nu mai este mult până vine vara 
|
|
Citeam ca anul asta termina "Tantareanu" mega super complexul pentru nudisti/naturisti/iubitori de sex.
Sa vedem daca mai are bani de finalizare.
PENTRU CONTINUAREA DISCUTIEI CLICK AICI
"www.ronudism.ro" |
|