Cineva prin Krapets zilele astea? Mai precis azi și mâine. Mă gândeam să împart soarele cu cineva…
Cineva prin Krapets zilele astea? Mai precis azi și mâine. Mă gândeam să împart soarele cu cineva… |
Buna. Am fost la Krapets cu mai multi ani in urma, iar anul asta ma gandeam sa incercam din nou. De aceea ii rog pe cei care au fost in ultimii 2-3 ani sa ma ajute cu ceva pareri: - este inca o destinatie buna pt nudism sau e plin de textile? - este ok sa mergem cu rulota off-camping sau e de preferat in camping? - campingul este ok? Orice alte informatii, sugestii sunt binevenite. multumesc
|
Am vorbit anul trecut cu cineva care a fost la Krapets si am inteles ca nu prea ar mai fi nudisti...Adica s-a cam intamplat fenomenul ca in Vama...S-a umplut de textilisti |
La Durankulak am înțeles că e mai OK. Mai ales în plaja din Nord, imediat după vamă. E mai retrasă şi fregventată de nudişti. |
Știe cineva, se ai poate campa undeva pe plajă la bulgari și să stăm cu fundul la soare în liniște? |
Anul trecut, prin septembrie am fost ultima dată. Nu am stat decât două zile, dar nu am avut probleme cu textiliști. Am putut să mă bucur de soare nud. Și nu eram singurul… Zilele astea, cred ca o să merg iar. |
În ceea ce privește statul în rulotă, e ok in camping. Am văzut și multe rulote și camper-uri pe lângă camping. Se mai plimbă poliția de frontieră, dar atâta timp cat e curat pe lângă și nu se văd urme de foc, nu zic nimic. |