Sau cu alte cuvinte, ce se face si ce nu se face pe o plaja/intr-un camping de nudisti? Ce comportament va place si care va displace? O sa incepem noi cu reguli aflate de ici de colo - este "interzis" sa fotografiezi/filmezi persoane fara acordul lor. Multe locatii organizate interzic de tot fotografia/filmul pe plaje/piscina. Cu asta suntem de acord fiindca nimeni nu isi doreste sa apara pe cine stie ce siteuri fara a fi in cunostinta de cauza. Personal daca am facut fotografii atunci au fost de la distanta a.i. sa nu se identifice persoanele in poza sau fetele au fost sterse cu programe de editare. - este indicata folosirea unui propop atunci cand te asezi pe ceva (e.g. scaun). Din acest motiv multi nudisti o sa poarte mai tot timpul un prosop dupa ei. No comment, e de bun simt. - unele locatii "te obliga" sa fii nud cel putin la piscina/plaja. Sunt si exceptii cum ar fi femeile in acea perioada a lunii. Probabil regula este facuta pentru a evita textilistii sau voyouri. Personal credem sa regula este dusa la extrem dar pana la urma daca nu vrei sa fii gol atunci nu ai motive sa ramai in locatie. - pe unde am umblat am vazut ca in restaurante, magazine din interiorul campingului era interzis sa intri nud . Pare o regula rezonabila. - comportamentul sexual explicit in public (fie si cu sotia/sotul) este de evitat fiindca ar putea fi interpretat ca si exchibitionism. Personal evitam sa ne sarutam/mangaiem in public. Nu avem ce face cand trebuie sa ne dam cu crema de soare
- Erectiile nu sunt vazute cu ochi buni pe o plaja de nudisti. Daca ti se intampla atunci incearca sa o ascunzi pana se "linisteste singura" cu un prosop de ex.; daca vezi pe cineva ca are o astfel de problema (ca de, suntem oameni) nu te uita. Personal nu am vazut pe nimeni la nudisti si credem ca e o regula de bun simt. - Parul pubian - nu am gasit reguli. Personal nu avem preferinte, doar sa fie ingrijit. Asadar fiecare cum ii place. - Podoabe (gen piercing), tatuaje. Nu am auzit de reguli. Personal nu ne deranjeaza, fiecare cu ce ii place totusi sa nu fie duse la extrem. - nu e frumos sa privesti insistent pe cineva, ar putea denota altceva, asa cum nu e frumos probabil sa faci avansuri. - multi nudisti din motive personale se recomanda pe numele mic. E indicat sa nu insisti sa obtii numele de familie sau alte date personale. Daca increderea va creste atunci probabil le vei afla.
Scris de bia_petre