|
|
Si eu va recomand plaja de la Eforie Nord.
Avantaje:
- anul acesta a existat un bar cu bere, sucuri, dulciuri, inghetata tinute in frigidere si vitrine frigorifice, produse sarate si doua mese lungi si doua banci.
- ziduri care delimiteaza barbati de femei care desi au cite o spartura fiecare sint completate in fiecare an de pereti de paie si stuf
- in fata zidurilor, intre barbati si femei, in apropierea marii si linga sau dupa cazemata de regula stau cei veniti cu familia sau cuplurile barbat + femeie
- intrarea in apa este lina si placuta
- apa este limpede si destul de adinca la mal, urmind o zona de apa mica
Dezavantaje:
- accesul oarecum dificil, mers pe jos de la drumul care trece pe sub podul de cale ferata si autostrada care duce spre baile reci numarul 1 de namol, pe linga autostrada spre Eforie Sud
- mizeria din fata zidurilor locatiei, dar inauntru pe plaja este curata, asta daca nu te duci prin colturi
- fara loc de camping
Mentiuni:
- vin oameni de toate nationalitatile, deci si straini
- de diferite orientari sexuale, dar de obicei gay-ii si cred ca lesbienele se retrag in grupuri, normal fiecare pe partea lui de plaja
- oameni singuri si cupluri indiferent de sex
Anul acesta in septembrie, am intilnit un canadian pe plaja. Merg an de an acolo si am vazut oameni din austria, germania, canada, ungaria, italia, probabil ca vin si din alte tari, tineri si batrini veneau pentru plaja, namol, tratament si distractie in Eforie Nord si chiar faceau naveta din Costinesti sau din alte statiuni. Va mai recomand si baile reci de namol numarul 1 de pe malul lacului, avantajele sint cam aceleasi cu diferententele ca ai si dusuri, namol si din cite stiu si unele mici proceduri cum ar fi masajul contra cost. Dezavantajele sint cam aceleasi cu diferentele ca este curat peste tot si cu paznicisi platesti, intrare aproximativ 10 lei / pers. Mentiunile sint exact aceleasi. Accesul se face pe sub podul de cale ferata si autostrada.
Doruppdoru |
|
Precizare la Eforie....NU EXISTA TOALETA AMENAJATA!!! iar delimitarea barbati femei e doar teoretica, eu am vazut ca se aseaza fiecare unde ii place.
In rest...e o zona destul de populata mai ales in week-end si e mai apropiata de Constanta.
Dar nu exista apa curenta, nu exista dus, nu exista toalete.
|
|
merg an de an acolo iar spatiile delimitate de pereti se respecta de obicei, sint oameni care nu respecta e adevarat indiferent de sex, dar nu se aseaza decit extrem extrem de rar in spatiile delimitate de pereti, de obicei se duc linga cazemata sau vezi ce am scris in cealalta scrisoare Doruppdoru |
|
este adevarat, nu exista toaleta, am uitat sa mentionez Doruppdoru |
|
la baile reci ne namol numarul 1 aveti si toaleta Doruppdoru |
|
Sa fie clar pentru toata lumea: in prima parte a scrisorii am vorbit de plaja de pe malul marii din Eforie Nord, de linga cazemata, spre si la limita cu Eforie Sud. Doruppdoru |
|
Totusi, amice, nu-i mai fain sa pui cortul si sa faci nudism 23 de ore din 24? E bine sa ai si un dus in apropiere... Personal prefer Vama. Dar am fost si in Eforie in fiecare an. E o alternativa bunicica pt cateva ore de plaje/zi. Oare cand o sa avem un camping amenajat ca la carte in Romania? Ceva ca la vecinii unguri.... |
|
ElefantulEugenMember168 posts Mda, plaja e ok, așa, ca nisip, apă. Păcat însă că e total neamenajată. |
|
Totusi, amice, nu-i mai fain sa pui cortul si sa faci nudism 23 de ore din 24? E bine sa ai si un dus in apropiere... Personal prefer Vama. Dar am fost si in Eforie in fiecare an. E o alternativa bunicica pt cateva ore de plaje/zi. Oare cand o sa avem un camping amenajat ca la carte in Romania? Ceva ca la vecinii unguri....
Vama si Eforie Nord nu sunt compatibile, cred ca e putina lume care le prefera pe amandoua.
|
|
AnonymousUndefined0 posts
Totusi, amice, nu-i mai fain sa pui cortul si sa faci nudism 23 de ore din 24? E bine sa ai si un dus in apropiere... Personal prefer Vama. Dar am fost si in Eforie in fiecare an. E o alternativa bunicica pt cateva ore de plaje/zi. Oare cand o sa avem un camping amenajat ca la carte in Romania? Ceva ca la vecinii unguri....
Corect :)
|
|
ElefantulEugenMember168 posts |
|
sorinAdministrator884 posts "www.ronudism.ro" |
|
ElefantulEugenMember168 posts |
|
Sa fie clar pentru toata lumea: in prima parte a scrisorii am vorbit de plaja de pe malul marii din Eforie Nord, de linga cazemata, spre si la limita cu Eforie Sud.
Ar putea cineva să facă neofiților un munte de bine și să deseneze pe hartă unde e ce e și cum se ajunge, așa cum s-a făcut pe topicul despre 2 mai? Merci!
|
|
Cristi_MioaraMember19 posts Salutare, in atasament locatia plajei de nudisti de la Eforie nord |
|
Cool, merci! Din descrierea de mai sus rămăsesem cu impresia că e la mama naibii peste tot felul de "drumuri și poduri" :P, dar pe hartă nu pare grav deloc. |
|
adminAdministrator374 posts Se vede din strada zona din nudisti. Cred ca se vede si bannerul "La Hamace" "www.ronudism.ro" |
|
In ultima noastra zi de concediu, am mers si "La Hamace" . Luam sezlonguri toate bune si frumoase, soare din plin , langa noi mai erau niste tineri si cand deschid ochii , era un tip intre noi stand in picioare, uitandu-se ba la mine, ba la fetele din dreapta si incepea sa se "joace cu jucaria" :))) , pana cand proprietarul plajii i-a dat un bobarnac ca ne ia din imaginea marii :)) ... Am mai avut astfel de experienta acum cativa ani in Grecia. Oricum imi pari tare haiosi, e ceva normal cred pentru o plaja de nudisti sa apara si altii cu pofte. |
|
Nu, nu e normal. De-aia in alte parti se fac treburi amenajate, la o simpla reclamatie si zboara respectivul...Dar sunt cazuri rare, ca te faci de cacao |
|
Cred că se referea că era "de aşteptat" (se mai zice şi "era normal") ţinând cont de tot contextul local, inclusiv lipsa de civilizaţie. Important e să se insiste pe întreţinerea în continuare a proiectului şi eliminarea cimpanzeilor când e nevoie, şi cu timpul va învăţa şi românul atât că e normal să existe astfel de locuri amenajate cât şi ce înseamnă un comportament civilizat în şi pe lângă ele. |
|
sorinAdministrator884 posts "www.ronudism.ro" |
|
ElefantulEugenMember168 posts Nu e normal să apară astfel de chestii pe plaja de nudism. Nudismul e una, swingul e alta. Din păcate pe la Eforie sunt destui oameni cu lămpile arse. :( |
|
Ar mai fi o chestie pentru mine: cum e cu muzica la Hamace? E cu bubuială și bâțâială de neam prost de la niște boxe cât dulapul date la maximum, ca la ștrandurile de fițe, sau te lasă să te mai și relaxezi organizatorii respectivi? |
|
Ar mai fi o chestie pentru mine: cum e cu muzica la Hamace? E cu bubuială și bâțâială de neam prost de la niște boxe cât dulapul date la maximum, ca la ștrandurile de fițe, sau te lasă să te mai și relaxezi organizatorii respectivi?
Nu prea e muzica deloc. Cand am fost eu de Rusali nu imi amintesc sa fi auzit ceva in boxele alea; desi boxe erau dar nu foarte mari ca sa deranjeze.
|
|
sorinAdministrator884 posts Eu am fost anul trecut intr-o singura zi pe plaja La Hamace. Nu era muzica. Doar marea si pescarusii se auzeau ( pana si nudistii erau tacuti :)) "www.ronudism.ro" |
|
Cristi_MioaraMember19 posts
Am fot sambata si duminca la plaja La Hamace si muzica era in surdina de pe plaja, fara manele sau altele de acest gen.
Ne-am intalnit mai multi membri de pe site.
Recomandam aceasta plaja.
|
|
Muzica nu este pe plaja de nudisti si este destul de liniste, asta pana ajung "gura casca" dupa niste fete nud si fac misto pe acolo.
Si din nudisti am vazut ca te cam fixeaza.... In fine
Am avut placuta surpriza sa-l vad acolo facand nudism si pe un actor din Trasniti in Nato.
|
|
Noi am întâlnit in Golf un actor din grupul Vouă, cei care fac emisiunea/ serialul Baronii pe National Tv. Chiar am fost surprinși sa il vedem făcând nudism. |
|
sorinAdministrator884 posts Credeti ca sunt abordabili in a declara ca sunt nudisti? :) "www.ronudism.ro" |
|
AnonymousUndefined0 posts Se pare ca vom ajunge anul acesta la mare , din data de 6 august . Pentru ca Eforie nord , e una din putinele statiuni unde nu am fost , am dori ceva recomandari de cazare , de unde am putea ajunge mai repede , pe jos , la plaja . buget limitat :) multumim |
|
Se pare ca vom ajunge anul acesta la mare , din data de 6 august . Pentru ca Eforie nord , e una din putinele statiuni unde nu am fost , am dori ceva recomandari de cazare , de unde am putea ajunge mai repede , pe jos , la plaja . buget limitat :) multumim
Vreti sa mergeti la mare chiar in full sezon. Eforie Nord este o localitate destul de intinsa si in full sezon foarte aglomerata. Disponibilitatea de cazare este mare si variata atat hotelier cat si particular. Hotelerile sau scumpit destul de mult anul asta, la privat oferta este destul de mare si poti gasi usor fie pe turistinfo.ro fie mergi acolo si ii gasesti cu cheia la intrarea in localitate sau in gara. Preturile scad pe masura ce te departezi de plaja si de centru. Plaja este lunga; de la un cap la altul cred ca sunt circa 5 km si foarte lata in partea de nord. Accesul la ea se face prin multe locuri in functie de zona unde te afli. Plaja de nudisti este spre sud dupa Complexul LaPerla in zona lacului Belona deci recomandarea mea este sa cauti cazare in zona Lac Belona, Gara, market Lidl, ai acces mai rapid pe jos catre plaja si catre centrul statiunii unde sunt multe autoserviri pentru masa sua marketuri precum Lidl si Profi. Atentie in full sezon locurile de parcare sunt o mare problema in Eforie.
|
|
Din pacate , doar in perioada asta a anului avem concediu . multumim pentru informatii
Se pare ca vom ajunge anul acesta la mare , din data de 6 august . Pentru ca Eforie nord , e una din putinele statiuni unde nu am fost , am dori ceva recomandari de cazare , de unde am putea ajunge mai repede , pe jos , la plaja . buget limitat :) multumim
Vreti sa mergeti la mare chiar in full sezon. Eforie Nord este o localitate destul de intinsa si in full sezon foarte aglomerata. Disponibilitatea de cazare este mare si variata atat hotelier cat si particular. Hotelerile sau scumpit destul de mult anul asta, la privat oferta este destul de mare si poti gasi usor fie pe turistinfo.ro fie mergi acolo si ii gasesti cu cheia la intrarea in localitate sau in gara. Preturile scad pe masura ce te departezi de plaja si de centru. Plaja este lunga; de la un cap la altul cred ca sunt circa 5 km si foarte lata in partea de nord. Accesul la ea se face prin multe locuri in functie de zona unde te afli. Plaja de nudisti este spre sud dupa Complexul LaPerla in zona lacului Belona deci recomandarea mea este sa cauti cazare in zona Lac Belona, Gara, market Lidl, ai acces mai rapid pe jos catre plaja si catre centrul statiunii unde sunt multe autoserviri pentru masa sua marketuri precum Lidl si Profi. Atentie in full sezon locurile de parcare sunt o mare problema in Eforie.
|
|