Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ROMANIA

Despre plaja de nudisti din Eforie Nord

Din  cate cunosc de la cunostintele mele care locuiesc in Eforie Nord sau in apropiere, plaja de nudisti de pe malul marii din Eforie Nord sau mai bine zis terenul era si apartine ministerului sanatatii pentru ca nudismul este o veche metoda terapeutica care poate sau nu sa implice namolul, apa dulce pentru dusuri etc, in diferite boli de piele, reumatismale. In anii 1990 cand nu exista vila aceea construita si neterminata, terenul era putin mai mare si existau dusuri, wc-uri, normal exista o taxa de intrare pe plaja. Erau vremurile cand incepeam sa descoper placerea de a face plaja gol, deci nudism. Ma uit inapoi in urma " unde a trecut atata timp?" si imi  spun nu au facut nimic nici o reparatie sau nici o plaja pentru nudisti in plus. Asta e. Am ajuns aproape de jumatatea vietii si incerc sa imi croiesc un drum nou in viata prin faptul ca acum daruiesc pacientilor mei o raza de speranta la o sanatate mai buna prin exercitii, curenti electrici, masaj, prin procedee cu apa etc, deci ca asistent balneofiziokinetoterapeut. Oricum placerea de a face nudism nu va disparea niciodata. Sa avem parte de un soare generos anul asta. P.S. Poate ca ministerul sanatatii a mai vandut din teren sau inchiriat,daca e adevarat e pentru anii trecuti. Nu prea imi vine sa cred ca anul asta o sa mai fie cele doua firme La Hamace si Bergenbier. Pe 7 mai am vazut ca au adus deja un container mare transformat in chiosc cu mancare pentru ca pe o laterala avea o jaluzea mare metalica pana la jumatate si era cam ciudata forma. E posibil sa extinda plaja adica sa vina mai aproape cu ea de sosea pentru ca deja am vazut niste modificari. In orice caz nudism se face acolo si anul asta si o sa se faca si in anii urmatori.

Doruppdoru