Am primit un email cu o oferta de la un Skipper care face croaziere pentru nudisti in insulele grecesti, de asemenea am vazut ca in Adriatica se fac rezervari pentru astfel de croaziere.
A fost cineva pana acum ?
Am primit un email cu o oferta de la un Skipper care face croaziere pentru nudisti in insulele grecesti, de asemenea am vazut ca in Adriatica se fac rezervari pentru astfel de croaziere. A fost cineva pana acum ? |
Nu am fost, dar asemenea skipper cred ca te convinge usor ;) |
Noi am fost din Valalta intr-o excursie de o jumatate de zi cu barca... ne-a placut...recomand Am vazut ca exista si vase de croaziera mari care fac astfel de "excursii" dar la niste preturi ... wow si sunt cam sold out... Daca aveti ceva cu preturi mai mici, link pls |
Noi am fost din Valalta intr-o excursie de o jumatate de zi cu barca... ne-a placut...recomand Am vazut ca exista si vase de croaziera mari care fac astfel de "excursii" dar la niste preturi ... wow si sunt cam sold out... Daca aveti ceva cu preturi mai mici, link pls A-ti inchiriat voi o barca si v-ati plimbat, sau a fost o barca cu skipper ? Ca asa si noi am inchiriat si in grecia si croatia barcute cu motor pt 1 zi / 2 zile si ne-am plimbat cu ele ... Stai ca nu cred ca am vazut bine preturile ... astia sunt cu capul ... pb e ca sunt majoritatea SoldOUT iar acum se vand pt 2026 deja ... cum plm sa platesti 35.000 euro pt un apartament pt 2 saptamani ?!?!? si sunt date !!!
Cred ca tre sa zicem merci ca mai avem un Vadu, Vama, Costinesti :)))
|
Nu am fost, dar asemenea skipper cred ca te convinge usor ;) sa nu fie varianta Demo, si in realitate sa fie un el :))) " Blue Voyage Tour Offer in the Aegean SeaI'm a sailor, organizing discreet Blue Voyages for families, couples (MF/MM/FF) or singles who are looking for fun in the Aegean Sea. If you wish to live such an adventure on 2024, write me for details and booking. My mail is hotsalty@mail.com . Thanks in advance for your kind interest. |
Ceva recomandari de plaje pentru nudisti in Islanda? Mergem acolo intr-o croaziera. |