Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ROMANIA

‘Reflexio‘ - Expozitie fotografie de nud masculin

Mircius Aecrim, fotograful care a initiat acest proiect, a convins si cativa barbati din Romania sa se alature proiectului si sa-l sustina prin imaginea lor. Printre cei care au dat curs invitatiei se numara : Vladimir DraghiaRazvan PopaDenis Radu si Ddy Nunes.

‎’Fotografie de nud masculin am inceput sa fac de acum 10 ani din cauza calendarului “dieux du stade”, calendarul caritabil al rugbistilor francezi si mi-am zis ca vreau sa fac si eu asa ceva. Piata nefiind acoperita deloc cu astfel de fotografie, am zis de ce nu. Si am inceput sa fotografiez dar niciodata nu am pozat cu o anumita tema pana acum 2 ani cand am inceput acest proiect. M-am tot uitat in arhiva si am vazut ca am un factor comun prin fotografiile facute, acesta fiind reflexia. Si in acel moment mi-am confectionat niste oglinzi si am inceput apoi sa caut oameni. Am decis sa fotografiez oameni simpli de staturi si varste diferite, in mediul lor natural, folosind numai lumina natura si fara post procesare grafica. Ideea este simpla si-mi doresc ca privitorul sa se regaseasca in aceste fotografii.’

Banii stransi in urma expozitiei foto vor fi folositi pentru educatia tinerilor pentru prevenirea bolilor sexuale, din zonele unde fundatia ‘Semper Musica’ isi exercita actiuniile.

FOTOGRAFII DE LA EVENIMENT

"www.ronudism.ro"

misto...:)

deosebit de frumoase imagini vazute prin prisma artistului iubitor de frumos

soare

O expoziție interesantă, felicitări Mircius, ar fi fost interesant de văzut toată expoziția, din ceea ce știu eu , au fost mult mai  multe persoane care au luat parte la acest proiect.

unde putem vedea toate pozele vernisate ?

soare

AICI gasiti profilul lui Mircius :) Profilul de facebook, pe site nu prea mai intra.

"www.ronudism.ro"

mi ar place sa pozez si eu...:)...chiar daca nus vedeta...:)