|
|
adminAdministrator374 posts
INTALNIREA OFICIALA RONUDISM ARE LOC PE PLAJA LA HAMACE DIN EFORIE NORD. ORGANIZARE AICI
Daca doriti sa va intalniti cu alte persoane de pe site la mare, in alte perioade, va rugam sa postati in acest topic locul si data cand mergeti la mare.
Lista utilizatorilor care au conformat prezenta pe plaja LA HAMACE din EFORIE NORD:
"www.ronudism.ro" |
|
Sulina din 25 iulie pana pe 31, apoi inca o saptamana pe unde-om gasi pe litoral... |
|
Weekend-ul 01-03.07 la Costinesti sau Vama Veche mai vine cineva? |
|
din 9 august pe litoral, cate zile ? nu stim , dar vom fi pe acolo, unde exact ? nu stim, dar pe litoral vom fi....))))) |
|
Intre 24 si 30 iulie voi fi si eu la eforie nord sau sud |
|
AnonymousUndefined0 posts Salutare..30 iulie-6 august Eforie Nord |
|
AnonymousUndefined0 posts Voi fi la Neptun pe 10-16.07.2016 |
|
Voi fi si eu acolo dupa 1 august. |
|
intre 14-31 iulie voi fi in Costinesti si Eforie Nord |
|
AnonymousUndefined0 posts
voi fi la Schitu in perioada 20-27 iulie
pentru companie - eddiedownchester/yahoo mess
|
|
sorinnicolaeMember37 posts
In 16 - 17 iulie vom merge sa "testam" plaja de la Krapets (Bulgaria). Krapets este un sat pescaresc la 20 km de Vama Veche. Aici sunt cativa km de plaja salbatica asemeni celei de la Vadu. De data aceasta vom sta la una din pensiunile din sat, dar vom testa posibilitatea de campare.
E cinva interesat de a merge?
|
|
Incercati si plaja de la shabla (nord)
|
|
sorinnicolaeMember37 posts Mulțumesc Dani. Poți sa-mi dai mai multe informații cum se ajunge la plaja. |
|
AnonymousUndefined0 posts Poate cineva sa-mi dea niste detalii despre plaja de nudism de la Nisipurile de aur? |
|
Asteptam impresii complete despre plajele de la bulgari |
|
Am fost recent la Sunny Beach, se poate face nudism ok pe o portiune mica aproape de hotel Burgas, la varsarea in mare a rauletului care este acolo. Zona e restransa si ne-separata de restul, dar lumea e cool si nu pare a fi nici o problema sa te dezbraci acolo. E cam ca la Eforie, circula muti textilisti care se plimba pe plaja ca doar e publica, dar daca nu ai o problema cu asta nici ei nu au cu tine....In timpul zilei sunt intre 10 si cateva zeci de persoane care fac nudism pe acolo. Tot ca la Eforie e putin asociata zona cu unde se aduna si gay, dar astia stau ceva mai retras dupa dune de nisip ca acolo permite relieful si e larga plaja de nisip. Deci dupa mine Sunny Beach e pus la locurile ok pentru nudism fara probleme oricand. Din ce am citit e de mult obiceiul nudismului in zona aia, deci nimic inedit si probabil ca nu se va renunta curand la asta. |
|
sorinnicolae si Dani ori cine cunoaste/stie mai multe detalii despre plajele respective (cum se ajunge si daca se poate campa si se poate face lejer nudism etc), v-as fi recunoscator.
Dupa decesul Golfului, ma gandesc serios la varianta bulgareasca, poate sunt mai multe sanse acolo sa gasesti ceva apropiat, ori daca nu ceva nou dar placut...
|
|
pt Embraer :
-plaia pentru nudisti din Nisipurile de Aur este in nordul statiunii. Treceti de hotelul Glarus si cautati campingul Laguna. De acolo incepe plaja de nudisti. Plaja se numeste Nirvana Beach. ATENTIE : e folosita si de cupluri gay
|
|
sorinAdministrator884 posts si ce fac cuplurile gay? :D "www.ronudism.ro" |
|
AnonymousUndefined0 posts
pt Embraer :
-plaia pentru nudisti din Nisipurile de Aur este in nordul statiunii. Treceti de hotelul Glarus si cautati campingul Laguna. De acolo incepe plaja de nudisti. Plaja se numeste Nirvana Beach. ATENTIE : e folosita si de cupluri gay
Si plaja din Eforie este folosita de cupluri Gay, dar au zona lor si nu deranjeaza. Este adevarat ca prefer o plaja ocupata in propartie mare de cupluri. O sa incerc sa merg atat pe plaja de la Nisipuri cat si pe cea de la Albena.
|
|
Am un magazin la costinesti si aproape fiecare zi plec la eforia. Pana la sfarsitul sezonul sunt aici. e faina plaja |
|
Sambata (30.06) speram sa fim si noi "La Hamace", cine mai vine? |
|
sorinAdministrator884 posts Sa aveti plaja plina de nudisti :) "www.ronudism.ro" |
|
2-3 Aug : Sozopol Bulgaria : A very nice beach marked for nudists , no bar but clean waters and easy access.
4 Aug : Golden Sands , Bulgaria.
5-15 Aug Romania (Continesti, Eforie Sud, Vama Veche ...any recommendations welcome. Also Neptun and 2 Mai any beaches there?)
|
|
sorinAdministrator884 posts "www.ronudism.ro" |
|
AnonymousUndefined0 posts In perioada 9 -16 aug este cineva pe plaja din Eforie N.? |
|