|
|
adminAdministrator374 posts
Daca sunteti interesat sa participati la intalnirea RONUDISM din vara anului 2015 sunteti rugat sa confirmati prezenta dumneavoastra.
INTALNIREA OFICIALA RONUDISM ARE LOC IN PERIOADA 08 - 09.08.2015 PE PLAJA DIN 2 MAI.
Daca doriti sa va intalniti cu alte persoane de pe site la mare va rugam sa postati in acest topic locul si perioada cand mergeti la mare.
"www.ronudism.ro" |
|
Salutare tuturor!
In cautare de prieteni. Daca exista aici persoane care merg la Golful Francezului, un loc super discret si "liber de textilisti", in aceasta vara, astept aici intervalele in care veniti la mare.
Eu oricum sunt pe Litoral toata vara :)
All the best!
|
|
AnonymousUndefined0 posts |
|
23 iulie -10 august C0stinesti |
|
din 8 august pe litoral . Unde? Nu stim. poate Techirghiol , poate Eforie , poate Golf , poate 2 Mai , cine stie ???? dam cu banul |
|
Ai imbatranit Cipica, vrei la Techirghiol... |
|
Ai imbatranit Cipica, vrei la Techirghiol...
lion stii ca imi place namolul ))))))))
|
|
adminAdministrator374 posts cypry175, special pentru tine 08-09 August :) "www.ronudism.ro" |
|
Voi fi la Mamaia din 29 iulie-28 august |
|
sorinnicolaeMember37 posts |
|
|
|
cypry175, special pentru tine 08-09 August :)
daca imi tii loc de parcare mai mare sigur voi fi acolo
|
|
În perioada 02.08-15.08.2015 voi fi cazat în Mangalia de unde voi face naveta, în mod tradițional (ca-n fiecare an), fie la 2 Mai, fie la Vama Veche. Așa că anul acesta sunt șanse de 100% să ne întâlnim. Sunt curios, de asemenea de Golful Francezului, de "La Hamace" și ce-am mai citit de pe acest site, de plaja de la Tuzla. Planurile sunt mari, să văd cât din ele le voi îndeplini. Totuși în 8-9 august voi fi sigur la întâlnire la 2 Mai pentru că nu ne-am mai văzut pe plajă încă de prin 2012, dacă nu mă-nșeală memoria. Aștept cu nerăbdare să ne revedem. |
|
În perioada 02.08-15.08.2015 voi fi cazat în Mangalia de unde voi face naveta, în mod tradițional (ca-n fiecare an), fie la 2 Mai, fie la Vama Veche. Așa că anul acesta sunt șanse de 100% să ne întâlnim. Sunt curios, de asemenea de Golful Francezului, de "La Hamace" și ce-am mai citit de pe acest site, de plaja de la Tuzla. Planurile sunt mari, să văd cât din ele le voi îndeplini. Totuși în 8-9 august voi fi sigur la întâlnire la 2 Mai pentru că nu ne-am mai văzut pe plajă încă de prin 2012, dacă nu mă-nșeală memoria. Aștept cu nerăbdare să ne revedem.
mirciulik ocupami loc de parcare cat pt 3 masini ))))
|
|
Cypry, din păcate nu sunt cu mașina. Pâna la Mangalia vin cu trenul, iar din Mangalia am autobus pt 2 Mai/Vama Veche. |
|
sorinnicolaeMember37 posts
Are loc întâlnirea pe 8-9 august? Se pare ca întâlnirea anunțată de administratorul acestui site este tot o mare gogoașă, la fel ca anul trecut. De ce au dispărut de pe site discuțiile preliminare în care era vehiculata și plaja de la Tuzla?
Păcat ca acest site este administrat atât de prost.
|
|
AnonymousUndefined0 posts Site-ul este administrat in limita posibilitatilor si a timpului liber de fiecare admin in parte. Intalnirea de la 2 mai a fost anuntata cu ceva timp in urma si in acest sens exista un banner chiar pe prima pagina...din pacate multi intra doar sa se uite la poze neavand bunul simt sa raspunda la salutul membrilor on line sau off line de pe chat-ul principal...Discutiile despre plaja Tuzla cat si despre celelalte locatii au fost mutate in zona forumurilor...Cat despre organizarea unei eventuale intalniri Ronudism acolo se pare ca opiniile celor care au ajuns in zona au fost descurajatoare... |
|
AnonymousUndefined0 posts Si mai descurajant e ca toata vara s-a "votat" Tuzla, acum "s-a hotarat" 2 mai / CINE ??? si tot nu vedem o lista de confirmari ca in anii trecuti. Multa forma fara fond... |
|
AnonymousUndefined0 posts
Are loc întâlnirea pe 8-9 august? Se pare ca întâlnirea anunțată de administratorul acestui site este tot o mare gogoașă, la fel ca anul trecut. De ce au dispărut de pe site discuțiile preliminare în care era vehiculata și plaja de la Tuzla?
Păcat ca acest site este administrat atât de prost.
Subscriu 100%. Macar ca anul trecut pe Midia pa Midia tot ne-am vazut, cine chiar si-a dorit o intalnire. Iar pe FB se bat campii la greu.
|
|
Noi nu putem ajunge in weekend insa luni pe 10 suntem la 2 Mai. Mai gasim pe cineva de la intrunire? |
|
sorinnicolaeMember37 posts Cred ca fără pasiune nu poate fi administrat un astfel de site. Nu cred ca e nevoie de foarte mult timp pentru a organiza o astfel de întâlnire. Nu e suficient de a pune un banner și a aștepta. Ca administrator trebuie sa provoci discuții, sa lansezi teme, sa inițiezi întâlniri și de ce nu încerci înființarea unei asociații. Din păcate nimic din acestea nu se întâmplă. |
|
sorinAdministrator884 posts SorinNicolae. Daca doreti te facem admin daca este asa usor nu cred ca ne refuzi. Timp de 46 de zile o singura persoana a confirmat. Ce lista sa facem? Ce intalnire sa faci cu o persoana? Cu o zi inainte de data stabilita ne trezim sa comentam ca nu se face desi o luna nu am spus daca venim. "www.ronudism.ro" |
|
AnonymousUndefined0 posts
17 aug, dupa ora 15:00, voi fi pentru patru zile cu cortul la Golful francezului.
|
|
AnonymousUndefined0 posts F. "Utile" si interesante organizarea intalnirii de pe bannar cat si impresiile post- intalnire. E din CE in CE mai interesant aici. Noapte buna. |
|
ElefantulEugenMember168 posts
Eu zic să nu ne mai ocupăm cu împărțirea dreptății și aruncatul cu materie unii în alții. Cred că e timpul să începem să facem ceva constructiv pentru noi nudiștii în general.
Opinia mea este că suntem foarte dezbinați, suntem unul hăis, unul cea, nu găsim calea spre ceea ce ar trebui să fie baza unei avansări spre ceva mai organizat: dialogul. S-a încercat să se facă ceva, unii au comentat și pe facebook, alții ați dezbătut aici. Asta e, nu se leagă. Cine e de vină? NOI TOȚI!
Hai să ne așezăm oleacă și să vedem ce e de făcut. Respect enorm pentru un domn de pe aici care a spus că vrea să facă un club al nudiștilor în 23 august. Am înțeles că, spre deosebire de noi, el chiar se mișcă. E perfect.
Să îi urmăm exemplul și să încercăm să găsim punctul comun, altul decât că ne place să stăm despuiați pe plaje. Să acționăm și să criticăm mai puțin. Eu zic că se poate. Știu că nudiștii sunt în proporție de 90% oameni foarte foarte faini.
E timpul să ne unim.
|
|
saitul in sine Ronudism e un pas facut pentru comunitate Are deja un numar de membri mai mult sau mai putin activi pe sait dar este un numar de oameni care iubesc si le place nudismul si natura soare |
|