Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  RONUDISM Stiri

RONUDISM PE PLAJA 2014 - part 2

Care plaja de la Cap Midia?

"www.ronudism.ro"

Am fost joi seara și azi pana la 12 în Vădu. Nu am găsit picior de ronudist-și era plin de textului.  99 la suta. Plaja Midi nu am idee unde este, din păcate.  Mâine ajung în 2 mai.

"www.ronudism.ro"

Sorin, plaja e cea la sud de Corbu.

Nu am fost pana acum la Corbu. Sper ca a fost frumos . Astept detalii.

"www.ronudism.ro"

În perioada 18-24 este cineva pe litoral?

"www.ronudism.ro"

da nu zice nimeni nimic de costinesti?m ar interesa mai ales zona epavei.se mai face nudism,mai e cineva?

Alexx, urmareste threadul Statistica Nudism minut cu minut.

si fotografia de grup. fara victor, ca n-a raspuns la telefon cand l-am chemat, fara sorin ca plecase din cauza furtunii ce se anunta...

IMG_5938.JPG635.7K389 views

am incercat si o saritura :)

IMG_5940.JPG672.5K381 views

Alexx, urmareste threadul Statistica Nudism minut cu minut.

care thread,ca numai thread nu vad scris undeva?

Frumoase poze Florin :)

Alexx, in limbaj forumistic thread = subiect, daca tot ai intrat pe Forums - Forums Home, gasesti si subiectul asta de discutie chiar intre primele...

Ai gasit ? 

AICI

"www.ronudism.ro"

da,mersi mult.cam rar se posteaza ceva,dar e bine si asa

eu vin din cj.maine ajung

2 mai un mic grup

?action=download&hash=MUBNzRS8Wd

DSCN1211.JPG155.4K339 views

Mersi lui Dani si Valentina ca m-au dus la plaja in Bulgaria aici. A fost si Costy, o zi linistita, frumoasa, ne-am bucurat doar de soare, mare si liniste.

https://www.google.ro/maps/@43.7258892,28.5688264,2321m/data=!3m1!1e3?hl=ro

Frumos peisajul la bulgari.... recunosc ca nu am fost cel prezent la intalniri pana acum dar la cea de la anul voi veni si ca locatie, pozele de la bulgari sunt f ok 

O sa fiu in vama weekendul urmator. Mai gasesc pe careva?

www.exposed.miricus.ro

Perioada in care an sa fiu in EFORIE NORD este 27.08 - 10.09 inclusiv cu posibilitate de prelungire pana in jurul datei de 16.09.

Doruppdoru

De fapt au fost mai multi participanti, doar cu sincronizarea am stat mai rau... :)

si fotografia de grup. fara victor, ca n-a raspuns la telefon cand l-am chemat, fara sorin ca plecase din cauza furtunii ce se anunta...

?action=download&hash=WfKk3BQAxv

Am fost in Costinesti intre 21 si 26 august, sunt nudisti dupa a doua "cazemata", practic plaja se rupe acolo din cauza apei, iar la epava au fost zilnic 30-50 persoane si inca 5-10 pe peninsula de scoici de dupa epava. Am fost in Vama vineri dimineata, la corturi in nord, la 11 cand am plecat de acolo erau peste 50 de nudisti plus cei din zona cu plaja ingusta din golf, in partea sudica nu am fost. Cateva zeci am vazut si in Eforie din masina.
Eu consider ca in Costinesti s-ar putea "castiga" din nou portiunea de plaja de la faleza ingusta, de cele mai multe ori nudistii vin primii pe plaja (sau am nimerit eu in aceeasi perioada cu yoghinii?).

Bluuz, cum asa, sunt absolut socat !!! Mai exista plaja de nudisti la Epava in Costinesti ? Nu de altceva, dar vreo doua persoane de pe-aici cu alte interese tocmai pusesera cruce plajei de nudisti de acolo.

Cred ca cineva ar trebui sa aibe grija la unele postari defaimatoare sau chiar rau-voitoare a unor membri semnate la capitolul cica ,,informare''. Nu de altceva , dar subiectivismul mi se pare patetic atunci cand vorbim despre o comunitate, ce sa mai vorbim de contre si de swear-uri cu mana pe inima ? Mie personal nu mi-e deja lehamite pentru ca prea mult ma intristeaza.

Va rugam sa va limitati la a prezenta parerea personala despre un loc dedicat nudismului si sa evitati conflictele care apar in urma parerilor diferite despre un anumit loc. Va multumim tuturor ca in aceasta vara ati fost alaturi de noi prin prezentarea informatiilor de pe litoral.

"www.ronudism.ro"

Asa cum eu v-am informat in mod corect si obiectiv despre situatia de pe o anumita plaja sau alta, am la randul meu pretentia sa fiu tratat in acelasi mod macar ca si cititor al acestui forum. Chiar nu mi se pare in ordine ca cineva sa isi bata joc de relatarile mele sau sa le puna sub semnul intrebarii in mod nejustificat si urmarind de fapt  pe fata sa faca reclama unei anumite locatii !

Departe de mine intentia de a polemiza cu cineva, insa cati dintre dvs nu v-ati enerva macar nitel atunci cand cineva va contrazice sau va pune la indoiala anumite fapte sau evenimente a caror martor ati fost personal ? De exemplu daca cineva va face mincinos pe nedrept chiar daca nu intr-un mod ad-literam ?

Avand in vedere cele precizate mai-sus , sper ca sunt asentimentul dvs daca orice incercare de a indrepta membrii comunitatii nostre spre o anumita plaja pe motiv ca alta nu ar mai exista ??!!!, ar putea fi considerata un mesaj publicitar nedorit, adica pe romaneste un SPAM...

Si eu v-am spus de exemplu parerea mea personala despre plaja din Eforie insa nu cred ca v-am spus ca nu mai exista si hai la Costinesti. Este evident ca unul sau altul au o apetenta sau slabiciune pentru o plaja sau alta, acest lucru il recunosc si il respect ,dar este departe de mine si de intelegerea mea incercarea evidenta a unora de a reloca oamenii prin marturii mincinoase, denigrand si defaimand in acest mod chiar persoana mea.