Locatie= Navodari.
Cazare particular,vila.Camera mare,cu toate accesoriile,pat dublu,f curat,acces internet,televizor nu in camera,dar la fiecare etaj,un living mare,cu tv LCD 100 cm,curte destul de mare cu gratar,masina parcata in fata portii,fara incidente,zona era f linistita. Costul a fost mai redus,pt ca am platit anticipat pe 30 de zile,adica 60 ron pe zi.Distanta fata de plaja Navodari,cam 800m.Zona de nudisti este intre Mamaia si Navodari,dar mergeam cu masina,pt ca plaja am facut si in Corbu.De fapt, zona aceea unde se practica nudismul din vechi timpuri,s-a tot redus,pt ca s-au intins cu constructiile si umbrelutele.Eram putini la nudisti,maxim 15-20 de insi.Plaja f curata si frumoasa,nisip fin,accesul in mare usor,pt cei care nu stiu sa inoate e ideal.Preturile din Navodari sunt un pic mai mici ca in restul statiunilor,ma refer la piata ,in rest,magazinele la fel ca peste tot.Aprovizionare bauturi,apa,etc: Carrefour Constanta.Plaja Corbu este frumoasa si libera,dar nu am vazut nudisti decat cativa,insa accesul e cam prost,drumul lasa de dorit,daca il faci zilnic.Avand in vedere ca se poate intra cu masina f f aproape de plaja,atunci se pot pune de toate in geanta frigorifica.Benzina consumata cam 110 litri cu drumul dus-intors din Bucuresti,dar ne-am fatait pe tot litoralul la plimbare,seara(Mamaia,Constanta,Costinesti,Mangalia).Masina consuma cam 6% afara.Am evitat plimbarile lungi in weekend-uri,pt ca era aglomeratie. Cost total concediu,pe undeva pe la 1500E,dar f clar se putea si mai putin.Totusi,a fost o luna de zile...Mancarea,pana la urma,e ca si acasa,dar berea,sucul,ceva distractii,chiria,benzina...cam astea cresc cheltuielile.
AAA,si ce era f important: in Constanta,am gasit o piata pe undeva in zona cimitirului central,o piata in care vin macedoneni cu produse lactate.Am mancat o smantana si niste iaurt de oaie la 5 lei/500 g,cu covrigi calzi,de dai cu caciula dupa caini.Dimineata,era cel mai bun mic dejun...O nebunieeee..:-)
P.S. Scuze,ca din greseala am postat si pe 2011!!