Salutare. Cred că va fi cam complicat să se mai practice nudismul pe plaja din Golful Francezului. Din păcate se construiește un bloc cu 4 etaje....
https://focuspress.ro/un-nou-bloc-in-costinesti-iata-in-ce-zona/
Salutare. Cred că va fi cam complicat să se mai practice nudismul pe plaja din Golful Francezului. Din păcate se construiește un bloc cu 4 etaje.... https://focuspress.ro/un-nou-bloc-in-costinesti-iata-in-ce-zona/
|
Golful francez Iulie 2025 |
frumos |
Cineva în acest weekend pe litoralul nostru? |
În afara de golful francezului,unde se mai poate face nudism?
|
Eforie Nord,2Mai si Vama veche. |
Vad in pozele postate in iulie ca plaja s-a îngustat considerabil. Așa de îngustă este si acum? Este aglomerată in cursul săptămânii fata de weekend? As vrea sa instalez cortul, dar mi-e teama sa nu fie cort lângă cort sau sa fiu nevoit sa campez foarte departe de drumul de acces. Mulțumesc pentru un eventual răspuns. |
Salut ! Eu Am fost săptămâna trecută în cursul săptămânii, erau puține corturi și puțină lume pe plaja. Era spațiu suficient. Doar ca erau destul de multe alge. Vacanță plăcută! |
Mulțumesc pentru răspuns. Am înțeles ca in weekend este extrem de aglomerat in Golf. As evita, deși e mai comod sa merg in weekend sa nu mănânc zile de concediu. A fost cineva in weekend? |
E diferență de la o săptămână la alta cu privire la mărimea plajei. In funcție de curenți, de valuri. În urmă cu două săptămâni plaja era mare, dar apa foarte rece, iar marea calmă. Săptămâna trecută plaja se îngustase, plus că erau ceva alge, dar apa impecabilă. În cursul săptămânii sunt puțini oameni, cam 30-40, dar sâmbăta vin mulți. |
Cred că de maree depinde cel mai mult, iar asta se poate verifica din timp pentru perioada dorită, că mareele sunt foarte previzibile: |
Apropo, este cineva care-și imaginează vreun efect bun asupra plajei din Golf dacă se realizează visul faraonic Nibiru al papagalului influensăr Selly/Șelaru? |
Putin mai departe de golf, catre Mangalia este plaja Pescarus. Apa curata, plaja nu este aglomerata, civilizatie si linistite. |
"Puțin" mai departe dacă ești cu mașina, altfel e la mama naibii. |
In perioada 16-19 vom fi în golf |
Eu, unul, nu cred că ar fi de bun augur pt Golf. Oricum, stațiunea lui Selly e destul de departe...din fericire. Apropo, este cineva care-și imaginează vreun efect bun asupra plajei din Golf dacă se realizează visul faraonic Nibiru al papagalului influensăr Selly/Șelaru?
|
Va salut!Pe plaja "Pescarus" se face nudism? |
Da, in partea de Nord a plajei. |
Golful Francezului, 11 August 2025. |
16-19 vom fi în golf , ne-ar face deosebita plăcere sa socializam cu familii care au și copii astfel încât micuța noastră să se joace cu ei |
Multumesc. De sus nu aveam poza cu cortul :) Golful Francezului, 11 August 2025.
|
salutare! merg la Golful 23 si 24 August |