|
|
sorinAdministrator884 posts

Â
Â
INTALNIREA OFICIALA RONUDISM ARE LOC IN PERIOADA 10 - 12 AUGUST PE PLAJA DIN 2 MAI. ORGANIZARE AICI
Â
Â
Daca doriti sa va intalniti cu alte persoane de pe site la mare, in alte perioade, va rugam sa postati in acest topic locul si data cand mergeti la mare.
Â
Â
Â
Â
Lista utilizatorilor care au conformat prezenta in perioada 10-12 August pe plaja din 2 Mai:
1. kosty40 ( 2 persoane )
2. gefrajo1 ( 2 persoane + Billi )
3. EmyKarla ( 2 persoane )
4. gabriel40 ( 1 sau 2 persoane )
5. Mi_Ma ( 2 persoane )
6.
7. e6m10 ( 2 PERSOANE )
9. smeu_mihai_alexandru
10. naturist_maria
11. konstantin ( 2 persoane )
12. cassian ( 2 persoane )
13, cypry175 ( 4 persoane )
14. petzea1
15. IsabellaGabi ( 2 persoane + 1 textilist :)
16. Tudor-Iulia ( 2 persoane )
17. nudisti2009 ( 2 persoane )
18. Dani ( 3 persoane ? )
19. Bunny_Kitty ( 2 persoane si 2 nudisti "de la natura" )
20. fix7pix 2 persoane
21. zoltankroner 2 persoane plus partener(a) pentru Billy 
22. akaware        o persoana
23. nudisti-clu 2 persoane
24. bdant o persoana
25. Terente, 2 persoane
26. alex_nico_buc
Â
Â
Â
Â
"www.ronudism.ro" |
|
01-04Â IUNIEÂ LAÂ COSTINESTIÂ SIÂ EFORIEÂ NORD
CINEÂ DORESTEÂ SAÂ SEÂ ANUNTE,DARÂ NUÂ CAÂ ALTIÂ CAREÂ DUPAÂ CEÂ LE-AMÂ SPUSÂ CAÂ NUÂ NEÂ OCUPAMÂ CUÂ SWINGÂ ,NICIÂ NUÂ AUÂ MAIÂ RASPUNSÂ LAÂ MESAJE
|
|
AnonymousUndefined0 posts
Cum spuneam , circa 5 - 12 august suntem acolo , cu 90 % sanse BAZA in 2 mai ... cort si / sau pensiune , ramane de vazut / dupa buget.
Â
Parca am si "iscalit " aici , pe alta pagina :)
Â
Sustinem ideea ca o agapa se poate face la Vadu si una la Terenti !
Rog pareri CONSTRUCTIVE REF LA VADU, cum facem o escapada de o zi pana acolo ... mai grupati,(ca sunt totusi 90 km) utilati minimal, unde parcam, unde ne asezam, cum platim autorizatiile... Mersi .
|
|
10-19 AUGUSTÂ - 2 MAI / VAMA VECHE / COSTINESTI
Inca nu stiu sigur 100% dar asa mi am programat concediul.
"www.ronudism.ro" |
|
Fratilor, ma bucur sa aud ca veti ajunge totusi la 2 Mai, puteti veni la Micul camping oricand cu un telefon inainte, fie pentru o perioada mai lunga, fie doar pentru un chef pe cinste! (Dupa asta cred ca veti mai reveni macar la inca unul/sezon :D ). Campingul este departe de plaja in ideea ca daca te trezesti dimineata poti face primul pipi in mare (daca asta doresti) dar nu in 4 secunde cat ar fi de la cortul de pe plaja ci in vreo 4 minute, atat am cronometrat eu ca fac pana la plaja, practic doar traversez soseaua si mai merg un pic sa trec de gardul unitatii militare ca apoi sa cobor spre mare. Aici, spre deosebire de blog, imi permit mai degraba sa va spun ca "ograda" noastra din mijlocul campului este unul dintre rarele locuri de la noi (nici nu stiu daca mai exista?) unde poti practica nudismul daca ai chef, la orice ora, desigur cu singura conditie sa nu fii cazat in acelasi timp cu familii care nu se dezbraca nici pe plaja de nudisti...dar asta se rezolva prin programari. Sa nu intelegeti ca v-am trimite la plaja pentruuu.... nu! Avem doua dusuri si doua wc-uri in interiorul terasei. Am sa postez chiar de azi fotografii recente periodic, gasiti noutati si date de contact aici http://bloguluterente.blog.com/despre-noi/ id messenger: cartipentrutine. |
|
@2Mai: Preturi? :DÂ Si daca ne ratacim prin zona, putem suna sa vedem daca sunt locuri libere? :)
Mie imi place cum suna :)
"www.ronudism.ro" |
|
In principiu 10 lei/persoana/cortul tau, 20 lei/persoana/cortul nostru ca in foto, 25 lei/persoana la casuta. Desigur variabil in functie de perioada, numar de zile, plata in avans sau nu.......
Â
Aveti raspunsuri aici in cateva comentarii:
Â
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.231493936952263.38917.191785814256409&type=3#!/photo.php?fbid=238638929571097&set=a.231493936952263.38917.191785814256409&type=3&theater
Â
Si da, cine se rataceste doarme la noi, gasim locuri si daca nu mai sunt locuri :)
Â
|
|
adminAdministrator374 posts Multumim, Terente, pentru detalii. Poate ne organizam si facem o vizita cu programare  "www.ronudism.ro" |
|
Interesant! Ca sa ai o vacanta si mai placuta: la noi PLATA POATE FI FACUTA IN DOUA RATE EGALE si anume prima rata in avans cu atata timp cu cat poti intarzia plata celei de a doua rate! Adica: vrei sa vii 10 zile pe 1 august, ai de plata sa zicem 200 lei, daca platesti 100 lei pe 1 aprilie (cu 4 luni inainte), a doua rata o poti plati pana cel tarziu peste 4 luni de la data incheierii sejurului, adica dai ceilalti 100 lei cel tarziu pana pe 10 decembrie! Si ai sa ii dai, pentru ca numai asa, tu vrand sa faci si la anul la fel, vom mai vrea si noi :D. Deja am aplicat metoda si functioneaza! |
|
merge cineva pe 16-17 iunie? un week-end? |
|
cred ca voi fi pe 21 iulie in Costinesti la epava ,daca mai exista plaja . |
|
andylogusmusMember6 posts cine ajunge la mare la 2 mai intre 10-15 august poate sa ma contacteze execrabilul@yahoo.com.Sper sa ne vedem cati mai multi la mare |
|
Cred ca sunt putin pe langa subiect (lucru pt care imi cer scuze), dar mi-a amintit George o problema care ma intereseaza. Daca are cineva vesti proaspete legate de plaja de la epava ar fi (cel putin pt mine) binevenite. Mai exista plaja? Incap macar 10 prosoape? :) Multumesc. |
|
Â
Cred ca sunt putin pe langa subiect (lucru pt care imi cer scuze), dar mi-a amintit George o problema care ma intereseaza. Daca are cineva vesti proaspete legate de plaja de la epava ar fi (cel putin pt mine) binevenite. Mai exista plaja? Incap macar 10 prosoape? :) Multumesc.
Inca exista am fost de 1 Mai si am facut cev a poze acolo
Dar nu erau nidisti decat noi
Asta dimineata ,ca dupa pranz era plin de textilisti care se pozau cu nava
Va recomand Eforie Nord unde sunt multe cupluri
|
|
Ajungem cel tarziu pe 10 seara! |
|
UPDATE la lista:
Â
Lista utilizatorilor care au conformat prezenta in perioada 10-12 August pe plaja din 2 Mai:
1. kosty40 ( 2 persoane )
2. gefrajo1 ( 2 persoane + Billi )
3. EmyKarla ( 2 persoane )
4. gabriel40 ( 1 sau 2 persoane )
|
|
Noi ne trecem la rubrica ... "foarte probabil"
Sunt mici variabile...care ne pot pune bête in roate ...
Teoretic ... 80% ...venim...
Tinem legatura...
Â
Â
|
|
ModeratorUndefined16 posts
Pana acum, aproximativ 21 de persoane. Cine mai vine ? :)
@AncaDan: Nu se poate sa lipseasca, tocmai, "parintii" intalnirii 
|
|
da e perfect pe 10 august
Â
|
|
dc am zis de 2 ori ca mergem mai tre sa zicem si a 3 a oara |
|
Vai domnul cypry175 , imi cer scuze ca v am ratat :D Nu a fost cu intentie :) Mai ales ca deja aveti totul pregatit pentru mega intalnirea :)
Â
Petzea1, deci te trecem pe lista ca vei fi prezent :)
|
|
AnonymousUndefined0 posts 2 persoane + 1 textilist |
|
M-au pus cap de lista ,drept consolare pentru concurs |
|
Â
Vai domnul cypry175 , imi cer scuze ca v am ratat :D Nu a fost cu intentie :) Mai ales ca deja aveti totul pregatit pentru mega intalnirea :)
Â
Petzea1, deci te trecem pe lista ca vei fi prezent :)
multumeesscccccc mmmmmmmmultttttttt apreciez gestul , nu de alta dar sa fie sigur kosty ca voi ajunge la intalnire si sa nu mai fie stresa ca nu va bea bere de la mine pe care oricum nu o va bea
|
|
Â
M-au pus cap de lista ,drept consolare pentru concurs
lasa kosty ca pt efortul depus de tine pt a participa la concurs si a face niste poze minunate am cumparat o betoniera si cu niste sponsorizari iti facem o statuie
|
|
Dragi Admini , ia faceti un rezumeu , cati persoane sunt deja acolo pe lista ? :D

|
|
ModeratorUndefined16 posts Aproximativ 30 de suflete ( Â Â Â catel inclus :D Â Â ) |
|
+2
Â
scuze pentru confirmarea intarziata ....
Â
noi suntem prin Vama in fiecare week-end pana la sfarsitul veri ...
|
|
normal!!!!!!pe 6 iulie e cineva la 2 mai?am fost acum 3 saptamani si cam gol:(((((
Â
|
|
in 6 si 7 iulie suntem noi la 2 Mai..... cel mai sigur ajungem pe 6 dupaamiaza acolo. |
|
Â
in 6 si 7 iulie suntem noi la 2 Mai..... cel mai sigur ajungem pe 6 dupaamiaza acolo.
Tu - cel putin - stiu ca o stii pe aia ca ... UNII MUNCESC UNEORI, CHAR DACA RAR... nu :(?
|
|
Â
Â
Ajungem si noi weekendul acela, 2 persoane. Daca nu intervine nimic neprevazut
Â
INTALNIREA OFICIALA RONUDISM ARE LOC IN PERIOADA 10 - 12 AUGUST PE PLAJA DIN 2 MAI. ORGANIZARE AICI
Â
Â
Â
|
|
2 - 13 iulie = Eforie N
Â
14 - 16 iulie = Vama
Â
30 iulie - 2 august = Vadu
Â
3 - 13 august  = Vama + 2Mai
|
|
Bunny_KittyUndefined6 posts Bunny si Kitty plus Kitty si Bunny = 2 animalutze simpatice |
|
Â
Bunny si Kitty plus Kitty si Bunny = 2 animalutze simpatice
Â
Oh... rog definiti perechea a doua ... Billi va fi tolerat ?? :))
|
|
Sorin ... retrogradeaza rating-ul nostru de la  "foarte probabil" ... la "probabil" ...
Suntem la mare pana in 6 aug ... nu stiu daca mai putem sa revenim pe 10-12 .... totusi sunt 700km
|
|
ModeratorUndefined16 posts Inca 4 zile trebuie sa mai stati :) |
|
AnonymousUndefined0 posts Foarte interesant ... de 3 zile liniste totala aici ... deci lumea e asa de ocupata cu plaja , ca nu mai conteaza nika :) E de bine , nu ??? |
|
Sper sa pot participa si eu cel putin in prima zi!
Daca voi gasi mijloc de transport din Costinesti in 2 Mai voi veni si eu pe data de 10 ca pentru mine asta va fi ultima zi de stat la mare. In 11 am tren spre casa!
|
|
AnonymousUndefined0 posts Cu siguranta vei gasi ceva sa te deplasezi la 2 mai, Din Costinesti ajungi usor la sosea si de acolo ai microbuze ( 6 lei costinesti mangalia +4,5 lei mangalia 2 mai)..Si vezi ca pentru intors ti-ar recomanda o rezervare la FANY..cred ca iesi mai ieftin, autocarele pleaca seara tarziu, conditii mai ok ca la tren)... |
|
Multumesc de informatie!
Prin urmare sansele sunt spre maxim sa ma prezint si eu la intalnire!
|
|
De actualitate, cati vor veni la intrunire?
Multi pe lista dar au mai intervenit si multe modificari. Oare cati din cei anuntati pana acum isi vor face aparitia?
|
|
Din pacate... noi nu putem sa mai ramanem... vom fi la mare...pana in 4-5 aug, depinde de vreme!
Â
|
|
Â
De actualitate, cati vor veni la intrunire?
Multi pe lista dar au mai intervenit si multe modificari. Oare cati din cei anuntati pana acum isi vor face aparitia?
Dragi ADMIN-i , poate o actualizare ? :)
|
|
ModeratorUndefined16 posts Nu prea vad cum putem actualiza, doar daca este lumea amabila sa anunte ca nu mai pot sa participe :) |
|
AnonymousUndefined0 posts Din numaratoare rezulta ca vor fi 40 - 43 persoane. |
|
si la mine este un "foarte probabil" pentru ca mi-am propus sa vin dar cum profesia mea este de fotograf independent, sper sa nu intervina cereri pentru alte evenimente, pe care nu le-as putea refuza din motive lesne de inteles :)
Â
o alta intrebare: este cineva din Bucuresti care are un loc in masina? sau cineva care merge cu transport comun si nu-l deranjeaza compania de drum pana la destinatie :)
|
|
Salutare, ca nudist sunt incepator, voi fi la mare pana pe 12 august mi-ar placea sa vin si eu pana la 2 mai cand va intalniti cu totii! |
|
Te asteptam :)
Va asteptam pe amandoi :) Din pacate nu merg cu masina personala ( daca reusesc sa plec )
|
|
Dar pe noi de ce nu ne-ati trece pe lista?? Terente, 2 persoane! :) |
|
ModeratorUndefined16 posts |
|
alex_nico_bucMember7 posts |
|
ModeratorUndefined16 posts |
|
robertadrianMember1 posts Salutari ! Din pacate noi am fost pana ieri la 2 mai...nu putem participa la intalnire.25-27 august  speram sa ajungem iar... |
|
Din pacate, vara aceasta nu cred ca voi ajunge la mare (implicit nici la reunire). Anul trecut am fost la reunire si m-am simtit foarte bine, mai ales ca pe unii dintre nudisti ii cunosteam personal. Singura sansa este ca cineva dintre dvs care merge cu masina si pleaca din Bucuresti in acest week-end la mare sa ma poata lua si pe mine atat la dus, cat si la inors. Mentionez ca banii pentru transport ii voi da peste aproximativ o luna. Sunt un tip ok, nu va faceti probleme. De altfel m-ar ajuta foarte mult niste confirmari ale persoanelor care ma cunosc. Astept un raspuns. Va multumesc anticipat.
|
|
INFORMARE OFICIALA
Â
ESTE 10 AUGUST. ESTE O PLAJA AICI LA 2 MAI. ESTE 3 USERI LA INTALNIREA CARE A INCEPUT CFÂ PROGRAM, CU CAFEAUA.
NOI ASTIA 3 CHIAR SUNTEM CURIOSI CUM SI CE VA IESI . HA .
PS. NETUL E DE KK, Åž CINE NE IUBESTE NE GASESTE LA NUDIBAR, DRAPEL GALBENÂ Â adica valuri mici, caine pasnic ... relativ....
Â
|
|
Va dorim distractie maxima ... speram sa fiti cat mai multi si sa va simtiti bine!
Â
Gefrajo ... vezi ce spui de net... ca azi ajunge si Stefan (cel care a montat antenele de net)!!
Â
O sa va sunam ..spre seara
|
|
Victor, bifeaza-ma si pe mine............. as fi venit din seara asta dar sunt deja rupt dupa ziua de azi.
Insa maine nu scapi. Pregateste cafeaua ca vin cu noaptea in cap.
Si tine de soarele ala sa nu rasara pana nu ajung si eu....
|
|
Vreau sa-mi cer scuze ca nu am putut ajunge la intalnirea de la 2 Mai. Sunt sigur ca domnul Ciprian a avut grija de toata lumea :) si Billy a pazit cu strasnicie toate corturile, pentru a evita orice fel de incident.
Nu m-am trecut pe lista celor prezenti pentru ca nu am fost niciodata sigur ca pot ajunge in aceasta perioada.
Am sa incerc sa ajung saptamana urmatoare la 2 Mai dar nu stiu daca mai ramane cineva pana atunci.
Mi_Ma a anuntat pe chat ca din motive personale nu au mai putut ajunge la intalnire dar incearca sa ajunga Luni sau Marti ( daca mai gaseste pe cineva )
|
|
AnonymousUndefined0 posts Din pacate, dupa ziua de joi cand in Costinesti a plouat putin, am reusit sa racesc, vineri (10 aug) am stat la pat cu putina febra iar sambata deja am plecat spre casa. Asa ca nici eu n-am putut ajunge in data de 10 in 2 Mai. Prin urmare va rog sa-mi acceptati scuzele. |
|
Â
Vreau sa-mi cer scuze ca nu am putut ajunge la intalnirea de la 2 Mai. Sunt sigur ca domnul Ciprian a avut grija de toata lumea :) si Billy a pazit cu strasnicie toate corturile, pentru a evita orice fel de incident.
Nu stiu cum, dar ref la Bil, ai intuit corect ... Cu cei reuniti sub drapelul galben - s-a purtat ca un motan de casa , iar cu intrusii - rupea lantzu ...
|
|