Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ROMANIA

nudism cu rulota

exista posesori de rulote/autorulote in aceasta comunitate?

Se pot închiria daca se doreşte !

Unde se pot inchiria ?

sunt cei de la haff.ro care inchiriaza autorulote, dar nu sunt preturi mici.

Am aruncat o privire la campingurile din Vadu si cu ocazia asta am descoperit un camping la Corbu,destinat celor cu rulote,autorulote si cortu.Campingul se numeste Malul Mari si se pare ca ofera multe facilitati.Cei interesati merita sa arunce o privire.

Noi avem rulota. In general mergem in Vama in campingul Marina Park. Lasam acolo rulora de primavara pana toamna si mergem cand avem timp ...

Ceva prieteni au trimis email la respectivul resort din Vama Veche care permite gazduirea rulotelor in incinta campingului in perioada estivala. Sa vedem ce raspuns primesc si cat costa.

Pe voi cat v-a costat anul trecut cazarea rulotei pe tot sezonul ... ???

In 2018 am lasat rulota pe tot sezonul. Nu am platit decat zilele cat am mers la rulota. Dar, in fiecare luna am mers cateva zile, au fost 2 iesiri de cate 2 saptamani deci, pet total am stat destul de mult. Nu stiu in ce masura s-au schimbat conditiile. Anul trecut am avut pauza de Vama :)

Prietenii nostrii de familie care au rulota au trimis ieri un email la respectivul resort mentionat. Pentru ca nu au primit raspuns la e-mail azi au telefonat pentru a obtine informatiile necesare.

Raspuns primit.

Respectivul resort beneficiaza de un numar limitat de parcari pentru rulote si corturi.

La momentul in care rulota intra in locatie se inregistreaza in documentele resortului, se declara numarul ocupantilor si se achita taxele aferente.

In cazul in care rulota/cortul ramane in locatie proprietarul acestora trebuie sa achite taxele prevazute, indiferent daca foloseste sau nu foloseste rulota/cortul (locuieste)

Concluzie.

Mitul mentionat mai sus nu se confirma.

Nu este niciun mit. In 2018 asa am procedat. Ca acum si-au schimbat optica, este altceva.

Dar, "numar limitat" imi ridica semne de intrebare intrucat au un teren imens. Sa nu fie o confuzie. Eu ma refer la: https://www.marinapark.ro/

Acum suntem in anul 2020

Captura de imagine este din oferta susnumitei locatii.

Si totusi locurile sunt limitate.

Nu am intalnit niciodata locuri cu parcari nelimitate 

Nu am intalnit parcari particulare gratuite, neconditionate si nelimitate ca timp.

Acum suntem in anul 2020

Captura de imagine este din oferta susnumitei locatii.

Si totusi locurile sunt limitate.

Nu am intalnit niciodata locuri cu parcari nelimitate 

Nu am intalnit parcari particulare gratuite, neconditionate si nelimitate ca timp.

Nu inteleg de ce atatea lamentari pe acest subiect cand totul este foarte simplu: eu am prezentat experienta mea cu rulota, in acel camping, in anul 2018. Daca mai este in continuare asa, foarte bine. Daca nu, asta e. Daca nu ma crezi si consideri in continuare ca este "un mit" ... este opinia ta ... Dar nu cred ca este cazul sa aduci argumente care sa contrazica ce am scris. Stiu foarte bine in ce an suntem, iar exprimarea '"numar limitat" imi ridica semne de intrebare', este evident o figura de stil ...

inteleg ca sunteti posesori de rulote. Noi vrem sa achizitionam o rulota in viitorul apropiat. La ce ne sfatuiti sa fim atenti la achizitionarea unei rulote?

inteleg ca sunteti posesori de rulote. Noi vrem sa achizitionam o rulota in viitorul apropiat. La ce ne sfatuiti sa fim atenti la achizitionarea unei rulote?

Mare atentie la cele aduse din UK. Multe aduse de acolo au infiltratii. 

Nu numai alea ci aproape orice rulota mai veche de 15-20 ani

multumesc!

Noi avem o rulota achizitionata la inceputul verii. Este englezeasca si sin ciuda parerilor proaste depre ele este chiar OK. E drept procentajul rulotelor cu infiltratii care ajung in Romania este mult mai mare in cazul rulotelor de provenienta UK. Cel mai "safe" este de a merge impreuna cu cineva care  are rulota sau cunostinte despre rulote. Cel mai importany\t aspect la rulote ar fi: sa nu prezinte infiltratii / pete / mirosuri / urme de mucegai. Apoi in functie de preferinte sunt dorarile si functionalitatea lor. 

De asemena un aspect important de luat in calcul este greutatea rulotei - trebuie tinut cont de  masina cu care intentionati sa o tractati si categoria permisului de conducere.

, multumesc pentru info!. În ceea ce priveste greutatea rulotei, oricum urmeaza sa schimb masina si voi lua ceva cu care sa pot tracta fara probleme. Iar in ceea ce priveste permisul de conducere nu am restrictii, am voie sa conduc si autotrenuri de peste 20 m lungime.wink