Cred ca a venit momentul sa ne facem planurile pentru vacantele din 2012, in ciuda vremii de afara :).
deci , eu zic ca la intalnirea din acest an intr-o seara sa facem un foc de tabara pe plaja si sa dansam pe muzica in jurul focului/ - muzica sa fie de la un casetofon cu baterii si amplificata cu portavocele lui emy - lemnele sa aduca fiecare 1-2 bucati sau cate poate, sa nu mai trecem prin emotiile prin care a trecut emy - cineva care are loc in masina sa aduca o oala cu capac sau ciaun (cel putin 10 litri in functie de cata lume se anunta) la care sa se puna si capac pt a va face un bogras special ceea ce nu stiu dc a mancat cineva vreodata din asta (reteta secreta) - data adunarii sa fie prin intre 9 - 15 august (at sper sa pot ajunge eu fiecare cum poate) - in functie de cati ne anuntam sa stab cantitatea de mancare si suma de bani pe care o adunam (banii ii vom aduna at pe plaja inainte de cumparaturi iar eventuala diferenta se va plati dupa efectuarea cumparaturilor) - bograsul propun sal facem in prima zi iar a doua zi (fiecare pe cont propriu ) sau dc vreti la comun propun ciuperci la gratar cu cascaval , salam si gogosari sau mici (pt mici am cumparat un gratar mare usor de transportat care nu ocupa spatiu ca sa nu mai avem pb de anul trecut) - intr-o seara o sa-mi rog sotia si cu ajutorul altor femei sa facem niste langosi (cu branza , mujdei, finetti sau branza cu marar) - cu butelia de gaz am rez pb am cumparat reductie si e ok - bautura isi cumpara fiecare cata vrea - dc sunt doritori de rapane sau midii pot veni cu mine in larg pt a le pescui si ajuta la preparat - vreau galerie din partea femeilor si masaje - astept sugestii si reclamatii la nr de tel 0744 899 ........ |
hai sa gasim un loc unde sa putem face o tabara mai mare, sa ne putem intinde in liniste fara frica de curiosi (gen tata lu' Matei). Noi o sa fim aici toata vara si in fiecare week-end planuim sa fim pe plaja. Pentru lemne de foc si alte materiale pentru amenajarea taberei ne oferim 100% fara ezitare! |
locul va ramane tot la 2 mai:) |
Tudor tre luata si varianta ta in calcul , tre un loc unde sa ai acces auto , magazine in apropriere , loc de campare cu cortul , sursa de apa potabila , posibilitatea unui wc, nisip pt copiii |
Ok, considerati-ne inscrisi. Mai vorbim despre locatie si dotari. Oricum nu-i poti multumi pe toti, noi de ex am propune Vadu, dar vor fi prea multe HUOOO si argumente CONTRA (apa, toalete, magazine ciuciu / desi aprovizionarea o poate face cineva ca Tudor care vine in w-end, cf unei liste) asa ca tacem si ... venim unde --Â IDEE >>> se decide prin VOT !! Cypry, de ce nu faci EVENT ? |
Sustin propunerea lui gefrajo1 Noi mergem la vadu 2-3 week-end-uri pe vara si locul e super... |
Eu am o intrebare, exista vreun loc in tarisoara noastra unde se poate merge pentru o saptamna sau doua si unde sa uitam complet de haine pentru intreg acest timp ? Deci nu ma refer doar la statul la plaja pentru cateva ore fara haine, ci pur si simplu 24 din 24 fara haine complet, deci pentru doua saptamani intregi sa uitam complet de existenta textilelor, stiti vreun asemenea loc ? :) |
Non stop asa nu este posibil nici macar in zonele mai izolate gen Vadu, temperatura scazuta in timpul noptii, muste, tzantzari... |
Tudor tre luata si varianta ta in calcul , tre un loc unde sa ai acces auto , magazine in apropriere , loc de campare cu cortul , sursa de apa potabila , posibilitatea unui wc, nisip pt copiii Micii sa fie proaspeti, berea rece, bucatarii priceputi :) |
Abia aceia ar insemna libertatea deplina si a gusta cu adevarat din spiritul naturist, asa doar pentru cateva ore de stat la soare, mare lucru nu inseamna. Naturismul este mult mai mult decat nudismul, este ceva spiritual, o comuniune mult mai profunda cu natura, iar din pacate o astfel de experienta nu se poate obtine prea usor, pacat ca prea putini pot intelege astfel de lucruri. Asta e lumea in care traim noi, o lume de tot rahatul. |
pacat ca prea putini pot intelege astfel de lucruri. Asta e lumea in care traim noi, o lume de tot rahatul. La care lume te referi ca este de tot rahatul ?... la cei care nu practica nudismul, la cei care stau cateva ore nud la soare, la cei care inteleg a nudismul ca inseamna un bronz uniform ..... ? |
Sustin ideea lui gefrajo1. Dar, in acelasi timp, nu este de neglijat aspectul cu magazine, apa curenta...copiii... Vadu este f frumos si potrivit, dar multi nu se pot lipsi de infrastructura de baza. Pana la urma putem face un vot cu locatii. :) Si e bine ca am inceput sa ne gandim. |
Eu am o intrebare, exista vreun loc in tarisoara noastra unde se poate merge pentru o saptamna sau doua si unde sa uitam complet de haine pentru intreg acest timp ? Deci nu ma refer doar la statul la plaja pentru cateva ore fara haine, ci pur si simplu 24 din 24 fara haine complet, deci pentru doua saptamani intregi sa uitam complet de existenta textilelor, stiti vreun asemenea loc ? :) Exista acasa la fiecare.Te inchizi in casa 2 saptamani si stai nud |
Non stop asa nu este posibil nici macar in zonele mai izolate gen Vadu, temperatura scazuta in timpul noptii, muste, tzantzari... temperatura nu e o pb ci doar antigelu(alcool peste 10 grade) daca nu e luat faci turturi noaptea |
Non stop asa nu este posibil nici macar in zonele mai izolate gen Vadu, temperatura scazuta in timpul noptii, muste, tzantzari... temperatura nu e o pb ci doar antigelu(alcool peste 10 grade) daca nu e luat faci turturi noaptea corect! |
Avand in vedere ca plaja de la 2 mai e foarte..foarte mica... sustinem si noi ideea de a organiza o tabara pe o plaja..gen Vadu. Relativ aproape de cherhana. In cazul in care o sa fie mai multi doritori. Daca Tudor se ofera sa organizeze o tabara aici .. ne supunem ... adica ..chiar am prefera. |
Avand in vedere ca plaja de la 2 mai e foarte..foarte mica... sustinem si noi ideea de a organiza o tabara pe o plaja..gen Vadu. Relativ aproape de cherhana. In cazul in care o sa fie mai multi doritori. Daca Tudor se ofera sa organizeze o tabara aici .. ne supunem ... adica ..chiar am prefera. si noi suntem de parere ca masa si dansul sa se tina la Vadu sau Golful Francezului, in functie de cati ne strangem. |
in cazul in care veti hotara sa se faca aceasta strangere la 2 mai eu sunt pentru. de altfel ma veti gasi acolo aproape in fiecare weekend din iulie pana la sfarsitul lui august... foarte interesanta ideea cu strangerea banilor pentru ceva specialitati culinare. cat despre muzica, nu e nevoie de tehnologie.. am ghitara cu mine ;) celelalte locatii pe mine nu ma satisfac din multe motive pe care nu are rost sa le enumer. cat despre statul in fundul gol cu zilele... sincer, cum am mai spus-o (scris-o) aici, eu nu inteleg in ruptul capului de ce ar vrea cineva sa stea tot timpul in fundul gol.. statul la plaja nu il concep cu textila, dar viata de zi cu zi e altceva... parerea mea... :) |
Am propus un sondaj la sectiunea consacrata acestui lucru. Puteti vota unde ati dori sa se organizeze intalnirea. Intiai sa fie aprobat, sondajul, desigur. |
Am propus un sondaj la sectiunea consacrata acestui lucru. Puteti vota unde ati dori sa se organizeze intalnirea. Intiai sa fie aprobat, sondajul, desigur. Trebuia facut public sa apara pe site. Oricum ideea e buna |
Va fi si public, odata ce dragul nostru admin il va valida. De votat vor putea vota doar membrii. :) Oricum e bine ca mai intai sa voteze cei care citesc si ce framantari avem noi pe aici. :P |
Este validat, click pe -----> Sondaj |
Uhuu :) Am votat. 2 mai mi se pare ok, sau Vadu... Abia astept ! |
Pentru naturistii & nudistii din vestul tarii si nu numai eu propun adriatica ,24 h din 24 h fara haine,de altfel aici in Timisoara pe fatada vechii primarii este incastrat un metal pe care este inscriptionat mesajul ca Timisoara se raporteaza la nivelul marii adriatice ,dif. de nivel este de 92 m,in fiecare an pana acum ne-am intalnit cateva familii acolo dar niciodata mai multe de 3 ,am vrea sa tinem si noi mese festiv-ditractive seara dupa plaja asa cum fac si altii care sunt in grup mai mare,acum 2 ani am fost invitati noi si familia prietena cu care eram la un chef tinut de austrieci ..pai trebuie sa recunosc ca stiu sa se distreze ..dar nici noi nu am fost mai prejos,anul acesta mergem din 20 august ,de altfel ca si in fiecare an ,lista e deschisa ...cine mai vine ??? |
Salut tuturor celor interesati, Sondajul cu locatiile posibile mai ramane deschis 2 saptamani. Apoi o sa initiez inca unul cu primele doua localitati preferate. Sper ca la inceputul lui aprilie sa avem o locatie certa. Numai bine si soare mult. :) |
ar trebui sa-l lasi mai mult timp deschis macar pana in iunie |
Pana in iunie, este deja foarte mult. Ok, o sa il mai lasam pana la inceputul lui mai. Poate face ceva minuni dragul nostru admin si il pune pe prima pagina. :D |
tare ideea!!!!!!!!!!1 tre sa vorbim |
@Gabi: Din pacate site ul are o eroare si nu s a reusit postarea lui pe prima pagina :( De pe grupul de pe facebook "ronudism" am inteles ca intalnirea urmeaza sa fie exclusiv pentru cupluri. Nu ma incadrez :D "www.ronudism.ro" |
Ei, stiam ca este pt cupluri. Ramane de vazut daca ma incadrez si eu. :P Dar imi place sa sustin un lucru dragutz. Dar...de ce nu si o intalnire pt toti? Alt eveniment, alta data de desfasurare. Nu toata lumea e cuplu pe aici. :) |
De pe grupul de pe facebook "ronudism" am inteles ca intalnirea urmeaza sa fie exclusiv pentru cupluri. Nu ma incadrez :D Sorin ai inteles gresit. Intalnirea organizata de Ronudism este pentru toata lumea fara exceptii. |
emy, dragul meu consatean, sa-ti reamintesc ca atunci cand te-am pus sa faci o iconita cu data marii adunari tu mi-ai raspuns sec ca intalnirea e doar pentru cupluri!!! (de parca as fi singur frate!) ...in fine! pana la vara s-o clarifica ce si cum si de ce? deocamdata ninge! |
@Gabriel si Acs: Poate a fost o neintelegere, se mai intampla :) Acum sa ne bucuram ca este pentru toata lumea desi nu se stie cum ne prinde vara :) singuri sau in cuplu :) Â Eu il astept pe Gefrajo cu al lui catel :) Multumim Emy pentru lamuririle suplimentare. PS: Acs_ : de curiozitate, de ce iti setezi profilul privat pe un site unde scopul principal este sa ti faci noi prieteni nudisti? Inteleg fotografiile dar in rest.............. "www.ronudism.ro" |
mici neintelegeri sorine...se mai intampla!!! :)) |
emy, dragul meu consatean, sa-ti reamintesc ca atunci cand te-am pus sa faci o iconita cu data marii adunari tu mi-ai raspuns sec ca intalnirea e doar pentru cupluri!!! (de parca as fi singur frate!) ...in fine! pana la vara s-o clarifica ce si cum si de ce? deocamdata ninge! unde m-ai intrebat asta ? ... si erea vorba de intalnirea organizata de Ronudism sau erea vorba pur si simplu de o intalnire intre cativa membrii ? In primul rand nu fac eu conditile pentru intalnire si in al 2-lea rand, anuntul va fi pus pe prima pagina cu data intalnirii fara ca cineva sa faca o selectie intre membrii pe plaja. Anul trecut nu s-a tinut cont de nici un criteriu la intalnirea organizata de noi, a venit cine a putut si a iesit perfect. Dar nu a fost singura intalnire dintre membrii din 2011.... in unele din ele au fost numai cupluri si familii. |
Dar nu a fost singura intalnire dintre membrii din 2011.... in unele din ele au fost numai cupluri si familii. mda! fiind new enter pe site, de lucrul asta nu am stiut si nu aveam de unde caci nu am stat sa citesc postarile mai vechi... mea culpa! eu unul nu pot pleca de cate ori vrea muschiul meu de la servici si am crezut ca toti suntem in aceasi situatie :) si se v-a stabili doar o intalnire in luna x data y ca sa stim cand ne stabilim concediul. |
Inainte de a stabili data...trebuie sa ne hotaram care este locatia. Deocamdata este la egalitate intre Vadu si 2 mai. Am promis ca o sa mai pastrez sondajul inca o perioada, dar totusi...ar trebui sa stim cat mai curand. |
Buna ziua, Pentru ca Vadu este mai aproape si am vazut ca Tudor e si el din Cta, voi ajuta cu ce pot pentru intalnirea respectiva (sper sa castige Vadu in continuare). Sper sa-mi vina o idee de toaleta pentru ca asta ar fea mai mare problema dar .... Ar fi ok o saptamane pe plaja cu cortul. Are cineva idei, propuneri ... dar dacda se poate nu ultima saptamana din luna ca nu pot sa plec de la munca. Eu as zice undeva prima sapt din Iunie sau Iulie ... 1. De ce 2 Mai si nu Vadu ? 2. Ce anume ar facilita o zona ? a. Utilitati (apa curent) b. Intimitate c. Acces la diverse (sucuri bere etc) 3. Ce perioada de timp ar fi OK de a sta pe plaja (cate zile) ? |
 Buna ziua,  Pentru ca Vadu este mai aproape si am vazut ca Tudor e si el din Cta, voi ajuta cu ce pot pentru intalnirea respectiva (sper sa castige Vadu in continuare). Sper sa-mi vina o idee de toaleta pentru ca asta ar fea mai mare problema dar .... Ar fi ok o saptamane pe plaja cu cortul.  Are cineva idei, propuneri ... dar dacda se poate nu ultima saptamana din luna ca nu pot sa plec de la munca.  Eu as zice undeva prima sapt din Iunie sau Iulie ...  1. De ce 2 Mai si nu Vadu ?  2. Ce anume ar facilita o zona ? a. Utilitati (apa curent) b. Intimitate c.  Acces la diverse (sucuri bere etc)  3. Ce perioada de timp ar fi OK de a sta pe plaja (cate zile) ?  parerea mea 2MAI 1. Prefer 2 mai deoarece e mai aproape de civilizatie / Vadu nu cunosc pt ca nu am fost 2. Acces usor la sosea , magazine , etc a. apa ai de unde sa-ti cumperi , curent nu ai , celelalte utilitati ce iti aduci in masina sau la bar b. intimitate la nudisti? poate la toaleta care o ai la bar c. ai magazine cate vrei atat in 2 mai cat si in mangalia sau vama sau barul de pe plaja + ca nu esti nevoit sa mergi cu masina cine stie ce distanta ca sa-ti faci aprovizionarea 3. eu prefer august , si voi merge in perioada 11.08- 18.08 asta dc nu intervine ceva  VADU nu cunosc personal locatia ci numai din auzite ceea ce nu ma pot pronunta   |
  Buna ziua,  Pentru ca Vadu este mai aproape si am vazut ca Tudor e si el din Cta, voi ajuta cu ce pot pentru intalnirea respectiva (sper sa castige Vadu in continuare). Sper sa-mi vina o idee de toaleta pentru ca asta ar fea mai mare problema dar .... Ar fi ok o saptamane pe plaja cu cortul.  Are cineva idei, propuneri ... dar dacda se poate nu ultima saptamana din luna ca nu pot sa plec de la munca.  Eu as zice undeva prima sapt din Iunie sau Iulie ...  1. De ce 2 Mai si nu Vadu ?  2. Ce anume ar facilita o zona ? a. Utilitati (apa curent) b. Intimitate c.  Acces la diverse (sucuri bere etc)  3. Ce perioada de timp ar fi OK de a sta pe plaja (cate zile) ?  parerea mea 2MAI 1. Prefer 2 mai deoarece e mai aproape de civilizatie / Vadu nu cunosc pt ca nu am fost 2. Acces usor la sosea , magazine , etc a. apa ai de unde sa-ti cumperi , curent nu ai , celelalte utilitati ce iti aduci in masina sau la bar b. intimitate la nudisti? poate la toaleta care o ai la bar c. ai magazine cate vrei atat in 2 mai cat si in mangalia sau vama sau barul de pe plaja + ca nu esti nevoit sa mergi cu masina cine stie ce distanta ca sa-ti faci aprovizionarea 3. eu prefer august , si voi merge in perioada 11.08- 18.08 asta dc nu intervine ceva  VADU nu cunosc personal locatia ci numai din auzite ceea ce nu ma pot pronunta   MS pentru raspuns. De regula in august plec la munte .... preferam mai in mijlocul verii sau daca nu, la inceput. |
Buna tuturor celor au facut propuneri pentru intalnirea din vara.Eu as vrea sa va propun,spre examinare,locatia pe care o puteti vedea in unul din albumele mele.Are si aceasta locatie neajunsurile ei:lipsa toaletei,a apei potabile,a surselor de aprovizionare pe plaja.Sunt si avantaje:o plaja mare si in mare parte pustie,accesul de la sosea relativ usor-5-10 minute cu masina,locatia-intre Eforie sud si Costinesti.Din ambele statiuni se poate ajunge repede si usor, pt cei care nu prefera cortul,atat pe sosea cat si pe faleza,cu masina.Exista posibilitate de cazare si in Tuzla.Camparea pe plaja nu este o problema.Anul trecut am vazut mai multe persoane care au campat pe plaja.                                                                                                        Astept parerile voastre. |
 Buna tuturor celor au facut propuneri pentru intalnirea din vara.Eu as vrea sa va propun,spre examinare,locatia pe care o puteti vedea in unul din albumele mele.Are si aceasta locatie neajunsurile ei:lipsa toaletei,a apei potabile,a surselor de aprovizionare pe plaja.Sunt si avantaje:o plaja mare si in mare parte pustie,accesul de la sosea relativ usor-5-10 minute cu masina,locatia-intre Eforie sud si Costinesti.Din ambele statiuni se poate ajunge repede si usor, pt cei care nu prefera cortul,atat pe sosea cat si pe faleza,cu masina.Exista posibilitate de cazare si in Tuzla.Camparea pe plaja nu este o problema.Anul trecut am vazut mai multe persoane care au campat pe plaja.                                                                                                        Astept parerile voastre. interesanta propunerea ta , trebuie luata si ea in calcul |
 Buna tuturor celor au facut propuneri pentru intalnirea din vara.Eu as vrea sa va propun,spre examinare,locatia pe care o puteti vedea in unul din albumele mele.Are si aceasta locatie neajunsurile ei:lipsa toaletei,a apei potabile,a surselor de aprovizionare pe plaja.Sunt si avantaje:o plaja mare si in mare parte pustie,accesul de la sosea relativ usor-5-10 minute cu masina,locatia-intre Eforie sud si Costinesti.Din ambele statiuni se poate ajunge repede si usor, pt cei care nu prefera cortul,atat pe sosea cat si pe faleza,cu masina.Exista posibilitate de cazare si in Tuzla.Camparea pe plaja nu este o problema.Anul trecut am vazut mai multe persoane care au campat pe plaja.                                                                                                        Astept parerile voastre. ok .. eu nu pot sa vad ... pe plaja la Tuzla am fost dat acum ani buni ... |
Apropo de Vadu , al carui FAN suntem, ... f atent tre lucrat/ organizat cu focul, cu gratarele ,... ca a fost incendiu mare recent ; cu tot ce poate aduce a LEZARE A NATURII...+ ca tre scoase autorizatii individuale de la Tulcea / RBBDD; Cu putina atentie , n-or sa aiba de ce se lega de noi , mai ales daca suntem o armata bine sudata si organizata :) |
corect. Ai dreptate, gefrajo1. E ceva de organizat. Sper ca atunci cand va fi momentul sa nu se de abir cu fugitii pt organizare. Eu, daca e cazul pot vorbi si la RBBDD. Sunt curios cata implicare faptica va fi. :) |
cred ca la vadu e cam complicat de organizat. cel mai bine ar fi tot 2 mai sau eforie cum a mai fost o propunere |
Imi place ideea si as vrea sa va felicit pentru ea! Eu sunt de parere ca ar fi bine sa organizam astfel de intalniri succesiv la Vadu si la 2 Mai! Dati-mi voie sa fiu mai explicit! Cred ca ar fi util si placut ca asa-zisele intruniri sa se organizeze un week-end la Vadu si unul la 2 Mai (saptamanile pare la Vadu si cele impare la 2 Mai, sau invers), oferind astfel posibilitatea celor care vin pe litoral doar 1-2 weekend-uri pe an sa aleaga perioada si locatia. Si mai concret! Cred ca ar fi interesant daca am putea sa alegem sa ne strangem in fiecare weekend din intervalul iunie-august intr-una din cele doua locatii, impacand astfel ambele tabere! In cazul in care se organizeaza asa ceva, forta grupului va fi alta deoarece, evident, ne putem grupa... de o maniera relativ organizata. Cu cat suntem mai multi si mai uniti, cu atat putem impune mai usor ideea de acceptabilitate pentru nudism pe plajele din Romania. Putem face chiar si steguletze cu RONUDISM care sa ne asigure ca perimterul in care ne aflam este castigat (e amuzant si ridicol dar s-ar putea sa functioneze) conform modelului exploratorilor de odinioara. Trebuie sa recunoastem ca nudistii se pierd in multime si, de multe ori, arealul in care facem noi plaja este invadat de priviri indiscrete. Cu cat suntem mai multi si mai bine organizati, cred ca putem fi acceptati mai usor si putem castiga tertoriul respectiv prin forta obisnuintei! In mentalul colectiv se va insuruba bine de tot ideea ca cele doua zone (Golful Mic in cazul 2 Mai si in cazul Vadu, putem alege, de exemplu, cea de a treia intrare sau carare de acces catre plaja) apartin nudistilor si, deja, jumatate din problema este rezolvata! Cer scuze ca ma repet... simt nevoia! De aceea, propun ca, in intervalul iunie-august... sau septembrie, sa stabilim inca de pe acum intruniri in fiecare weekend, in saptamanile impare la 2 Mai si in cele pare la Vadu. De exemplu, weekend-ul 01-03.06.2012 este in saptamana 22 din an... deci la Vadu, cea de a treia intrare. Urmatoarea saptamana la 2 mai, apoi iar la Vadu si tot asa pana da bruma... Ce ziceti? Nici macar nu trebuie sa fie ceva organizat cu cheltuieli prea mari si eforturi financiare deosebite! MA BUCURA DOAR IDEEA DE GRUP!!! SA FIM O COMUNITATE REALA, NU DOAR UNA VIRTUALA!!! |
Stimate admin! Nu vreau sa plictisesc batand campii de pomana! Chiar cred in ideea asta! Forta grupului este cea care ne poate ajuta! Cu sprijinul tau, cred ca intrunirile acestea saptamanale pot prinde contur! How about that? |
 Stimate admin! Nu vreau sa plictisesc batand campii de pomana! Chiar cred in ideea asta! Forta grupului este cea care ne poate ajuta! Cu sprijinul tau, cred ca intrunirile acestea saptamanale pot prinde contur! How about that? tu chiar crezi ca cineva din Arad ,Oradea , Satu Mare ,Timisoara etc de la asa distante isi va permite sa mearga pana pe litoral saptamanal hai sa fim realisti  VISE omule Iar pentru stegulete daca te oferi sa le faci gratis se accepta |
@mihaicretu: Daca eram mai multi pe site cred ca era o super idee dar suntem putini useri si mai putini useri activi, care sa doreasca sa participe la intalnire. Si anul trecut au fost mai multe mici mini intalniri dar ideea principala este ca cineva trebuie sa fie sigur intro anumitadata intrun anumit loc. Anul trecut ne-am bazat pe Gabi40 care a fost mai mereu la Costinesti - Golful Francez si mereu era cineva care astepta useri de pe site :)  Poate sa stabilim un weekend in fiecare luna? Mai simplu,  cand stie cinea sigur ca merge intr o anumita data undeva postam aici si vedem cine se mai aduna, dar sa ramana si o intalnire mai mare :) ca daca ne impartim prea bine nu ne mai vedem :D "www.ronudism.ro" |
Stimate Cypry175, Probabil ca nu am fost explicit! Imi cer scuze pentru neintelegerea pe care am provocat-o, fara intentie! Nu am facut un apel care sa vizeze o intrunire a TUTUROR MEMBRILOR, saptamana de saptamana. Ceea ce doream sa transmit este urmatorul lucru! Atat timp cat este cunoscut locul de intrunire (de weekend) a membrilor RND pentru weekend-ul saptamanii 22, de exemplu, persoanele de la Arad, Oradea, Constanta, Bucuresti, etc. ar sti unde sa ne gaseasca. Totusi, daca cititi mai bine postul meu, ati intelege! Este o propunere care nu solicita, in niciun caz, de o maniera imperativa, prezenta membrilor RND intr-o anumita locatie, in fiecare weekend! Ar fi absurd! ### IDEEA ESTE SIMPLA! Daca membrul / simpatizantul RND vine la mare intr-un anumit weekend, e bine sa stie unde ne gaseste. ESTE DOAR O PROPUNERE! |
O intrunire de weekend nu cred ca trebuie sa presupuna, in mod neaparat, prezenta a foarte multe persoane! In definitiv, acesta este rolul reuniunii anuale, subiectul de baza al acestui capitol, n'est-ce pas? |
foarte buna ideea mihai bravo |
emykarla sunt nishte labari si un cuplu de tot rahatul.nu dau acceptul decat unor masturbaci ca ei |
loooool   te oftici ca nu dau accept ? asteapta si tu sa ai vechime sa te cunoasca lumea si dupa sari cu pretentzii  (accept si alte alea) |
 emykarla sunt nishte labari si un cuplu de tot rahatul.nu dau acceptul decat unor masturbaci ca ei ... tu ai o problema cu ei ... si te-ai gandit sa ne jignesti pe noi ?  |
Iar va faceti de cap pe aici? |
 emykarla sunt nishte labari si un cuplu de tot rahatul.nu dau acceptul decat unor masturbaci ca ei ai gresit amice, nu suntem noi cei care dau accept, noi suntem cei care va indruma ce sa faceti ca sa fiti acceptati. |
AnaMircea, ce sa inteleg, ca va doriti si voi statutul de MASTURBACI? sau cuplu de rahat? |
 emykarla sunt nishte labari si un cuplu de tot rahatul.nu dau acceptul decat unor masturbaci ca ei cand eram copil era o vorba ,, CINE ZICE ALA E,, |
 emykarla sunt nishte labari si un cuplu de tot rahatul.nu dau acceptul decat unor masturbaci ca ei Pe noi ne onoreaza prietenia lui Emy si al Karlei chiar daca pt. asta TU/VOI ne considerati niste ''masturbaci'' ! |
azi am iesit de pe acest site pt onanisti.va doresc masturbari placute in continuare.suntetzi nishte ratati si rahati |
In sfarsit putina miscare pe site :D AnaMircea de ce vorbesc asa de urat despre ei ? Vad ca se autodescriu in fiecare postare :) Cine ii supara? :) "www.ronudism.ro" |
 @mihaicretu: Daca eram mai multi pe site cred ca era o super idee dar suntem putini useri si mai putini useri activi, care sa doreasca sa participe la intalnire. Si anul trecut au fost mai multe mici mini intalniri dar ideea principala este ca cineva trebuie sa fie sigur intro anumitadata intrun anumit loc. Anul trecut ne-am bazat pe Gabi40 care a fost mai mereu la Costinesti - Golful Francez si mereu era cineva care astepta useri de pe site :)  Poate sa stabilim un weekend in fiecare luna? Mai simplu,  cand stie cinea sigur ca merge intr o anumita data undeva postam aici si vedem cine se mai aduna, dar sa ramana si o intalnire mai mare :) ca daca ne impartim prea bine nu ne mai vedem :D Dati-mi voie pentru ca sa va esplic: SUBSCRIU !! :) |
 Sustin ideea lui gefrajo1. Dar, in acelasi timp, nu este de neglijat aspectul cu magazine, apa curenta...copiii... Vadu este f frumos si potrivit, dar multi nu se pot lipsi de infrastructura de baza.  Pana la urma putem face un vot cu locatii. :)  Si e bine ca am inceput sa ne gandim. Cu cei CARE NU SE POT LIPSI DE INFRA, ne vedem la 2 Mai !! e simplu , toti este oameni :)) |
  emykarla sunt nishte labari si un cuplu de tot rahatul.nu dau acceptul decat unor masturbaci ca ei Pe noi ne onoreaza prietenia lui Emy si al Karlei chiar daca pt. asta TU/VOI ne considerati niste ''masturbaci'' ! OOOfff, ce lent sunt in reactii.. :( cand sa spun si eu ceva despre cine si ce este / recte x erecte episodici labari prin comunitate , acestia au si fujit de pe sait . Nu-i bai , suntem aici ca sa tinem legatura cu prieteni reali . Asa , ca de ex Iza , Emy , "Anca", Gabi40 ... si sa nu se supere cine nu-i numit in postul asta |
 O intrunire de weekend nu cred ca trebuie sa presupuna, in mod neaparat, prezenta a foarte multe persoane! In definitiv, acesta este rolul reuniunii anuale, subiectul de baza al acestui capitol, n'est-ce pas? Ba SPA. |
Exista o propunere pentru intalnirea RONUDISM din aceasta vara, propunere facuta de AncaDan. Â Data 10-12 August ( Vineri-Duminica )Â in 2 Mai. Â Cypri a anuntat deja ca este prezent in perioada aceasta. Asteptam parerile dumneavoastra despre propunerea realizata pana Duminica, 13.05.2012. Â Daca raman aceste date, Luni realizam noul "afis" pentru promovarea intalnirii din acest an. Â Asteptam parerile dumneavoastra. Â Â Â Â "www.ronudism.ro" |
Salut, Pentru cuplurile care pot ajunge cu usurinta pe plajile de la Corbu sau Vadu in fiecare weekend vreau sa stiu daca putem fixa un loc de intalnire. |
 Exista o propunere pentru intalnirea RONUDISM din aceasta vara, propunere facuta de AncaDan.  Data 10-12 August ( Vineri-Duminica ) in 2 Mai.  Cypri a anuntat deja ca este prezent in perioada aceasta. Asteptam parerile dumneavoastra despre propunerea realizata pana Duminica, 13.05.2012.  Daca raman aceste date, Luni realizam noul "afis" pentru promovarea intalnirii din acest an.  Asteptam parerile dumneavoastra.     Nu se poate un weekend inainte sau dupa data de 10-12 August? Nu de alta dar sa poata veni si consoarta mea..... pls. |
NU exista nimeni din Constanta pe acest sit care sa isi doreasca sa mearga pe plaja de la Corbu sau Vadu in weekendurile viitoare sau va pastrati cu totii pentru intalnirea din August de la 2 Mai? |
 NU exista nimeni din Constanta pe acest sit care sa isi doreasca sa mearga pe plaja de la Corbu sau Vadu in weekendurile viitoare sau va pastrati cu totii pentru intalnirea din August de la 2 Mai? Noi o sa mergem la Vadu in week-end-ul asta ... dar nu cred ca stam peste noapte .... |
 NU exista nimeni din Constanta pe acest sit care sa isi doreasca sa mearga pe plaja de la Corbu sau Vadu in weekendurile viitoare sau va pastrati cu totii pentru intalnirea din August de la 2 Mai?  Cred ca sunt doritori, dar poate nu au vazut anuntul vostru .... pana in weekend poate se inscrie cineva. |
as merge si eu .... dar avand in vedere ca nu sunt cuplu .... daca se vrea ma puteti numerota si pe mine |
  NU exista nimeni din Constanta pe acest sit care sa isi doreasca sa mearga pe plaja de la Corbu sau Vadu in weekendurile viitoare sau va pastrati cu totii pentru intalnirea din August de la 2 Mai? Noi o sa mergem la Vadu in week-end-ul asta ... dar nu cred ca stam peste noapte .... Noi weekendul asta intentionam sa mergem pe plaja de la Corbu si urmatorul pe plaja de la Vadu |
 as merge si eu .... dar avand in vedere ca nu sunt cuplu .... daca se vrea ma puteti numerota si pe mine Vara este la inceput , daca reusesti sa-ti faci o prietena puteti veni cu noi. |
  as merge si eu .... dar avand in vedere ca nu sunt cuplu .... daca se vrea ma puteti numerota si pe mine Vara este la inceput , daca reusesti sa-ti faci o prietena puteti veni cu noi. Prietena am ... dar nu cred ca vrea sa faca nud ... |
   as merge si eu .... dar avand in vedere ca nu sunt cuplu .... daca se vrea ma puteti numerota si pe mine Vara este la inceput , daca reusesti sa-ti faci o prietena puteti veni cu noi. Prietena am ... dar nu cred ca vrea sa faca nud ... Ea daca vine cu tine , poate sta imbracata - daca nu o deranjeaza nuditatea noastra |
Salutare...noi o sa ajungem sambata 12.05.2012, dupa ora 16, la Corbu...o sa fim 3 sau 5...inca nu avem confirmarea tuturor...asa ca tinem legatura, nu? |
 Salutare...noi o sa ajungem sambata 12.05.2012, dupa ora 16, la Corbu...o sa fim 3 sau 5...inca nu avem confirmarea tuturor...asa ca tinem legatura, nu? kITTY , AICI VBIM DESPRE INTALNIREA / INTALNIRILE ANUALE ALE "TRUPEI", una - 2 pe an ... Vadu si2mai probabil . s-a propus w-endul cu 10 august , ... :) |
  Salutare...noi o sa ajungem sambata 12.05.2012, dupa ora 16, la Corbu...o sa fim 3 sau 5...inca nu avem confirmarea tuturor...asa ca tinem legatura, nu? kITTY , AICI VBIM DESPRE INTALNIREA / INTALNIRILE ANUALE ALE "TRUPEI", una - 2 pe an ... Vadu si2mai probabil . s-a propus w-endul cu 10 august , ... :) Chiar daca topicul deschis se refera la " marea intalnire" - eu nu vad care ar fi problema daca cei din Constanta sau cei care pot ajunge in fiecare weekend la mare reusesc sa se intalneasca . In definitiv rolul acestui sit este de a fixa intalniri si a lega prietenii. |
se pare ca ne apropiem cu pasi repezi de data de 13.05 si nimeni nu intra sa-si spuna parerea cu privire la locul si data intalnirii din acest an asa ca va ramane data propusa de anca 10-12 august la 2 Mai . Se pare ca pana acum suntem anuntati doar anca si eu iar gabriel40 eu cu o saptamana mai repede nu pot ajunge (asta nu inseamna ca neaparat sa fie data in perioada in care ajung si eu) ghinion si pt consoarta ta (dar nici o pb iti gasim una |
Gabriel40 ... daca stie sotia ta ...de pe acum ..poate se invarte si face vreun schimb de tura..ceva... sa poata sa vina si ea. Chiar ne-ar face placere sa o cunoastem |
Eu as propune deschiderea unui topic pe seama regulilor de conduita..la intalnire. Ma refer aici la partea de "multimedia" ...foto...video, la alcool, la alte reguli ... daca credeti ca e cazul. Cunosc multa lume stresata de chestia asta ... recunosc..si eu! Â Stiti foarte bine ca o poza in mainile cui nu trebuie reprezinta o arma foarte eficace! Â |
Desi, din sondaj a reiesit Vadu, 2 mai este o locatie buna. La fel si perioada. Â :) |
 Eu as propune deschiderea unui topic pe seama regulilor de conduita..la intalnire. Ma refer aici la partea de "multimedia" ...foto...video, la alcool, la alte reguli ... daca credeti ca e cazul. Cunosc multa lume stresata de chestia asta ... recunosc..si eu!  Stiti foarte bine ca o poza in mainile cui nu trebuie reprezinta o arma foarte eficace!  asta e un subiect tare sensibil si foarte mult de discutat la el , aici depinde totul de bunul simt al fiecaruia - banuiesc ca cei din grup care fac poze nu le vor folosi ca arme impotriva altora ci le vor pune in albumul lor personal??????????? - alcool fiecare cat poate duce in limitele cunoscute de ei , iar bun simt - curatenie fiecare sa pastreze curatenia pe plaja si gunoiul lui sal puna in locurile de unde se poate strange - lume stresata cred ca numai in privinta pozelor iar dc cineva iti vrea neaparat raul il face fara sa te anunte si fara sa-ti dai seama  Eu zic ca ar fi bine sa vedem cati suntem exact care ajungem acolo si ce vom face concret impreuna (sa nu interpretezi |
speram sa putem venii si noi, anul asta incercam sa ajungem fara cei mici :) |
Cipry ... prietenul de azi ..poate fi durmanul de maine ...vorba "zicalei" Eu cred ca am fi mai linistiti daca nu s-ar face poze...pur si simplu! Â Cine vrea poze...se pot retrage si sa traga cate "pozitii" vor ei ... dar la comun nu e ok! |
...propun o reglementare data de autoritatile locale care sa nu permita fotografiatul pe o raza de 2-3 km....e cea mai sigura chestie pentru pastrarea integritatii corporale, nu? |
 ...propun o reglementare data de autoritatile locale care sa nu permita fotografiatul pe o raza de 2-3 km....e cea mai sigura chestie pentru pastrarea integritatii corporale, nu? mie mi se pare o regula de bun simt sa nu pozezi pe altii decat dsca sunt de acird. nucrer ca trebuir sa facem ironii pe tema asts.... |
..nu era nici o ironie..prin 2008 la epava la Costinesti erau persoane cu camere profesioniste care pozau nudistii de la o distanta destul de mare. Eram cu cineva care era profesoara prin Suceava si incerca sa ii convinga sa nu mai pozeze lumea de pe plaja... |
...asa ca degeaba respectam regulile din grup dk altii te posteaza cine stie prin ce situri sau ziare... |
 Cipry ... prietenul de azi ..poate fi durmanul de maine ...vorba "zicalei" Eu cred ca am fi mai linistiti daca nu s-ar face poze...pur si simplu!  Cine vrea poze...se pot retrage si sa traga cate "pozitii" vor ei ... dar la comun nu e ok! daca un prietenul de azi tie dusman maine si se fol de poze ca sa te denigreze inseamna ca e de cea mai joasa speta nici macar gunoi nu se poate numi, ca ala se recicleaza iar singurul loc unde poti sta linistit si face plaja e in curtea casei |
 Exista o propunere pentru intalnirea RONUDISM din aceasta vara, propunere facuta de AncaDan.  Data 10-12 August ( Vineri-Duminica ) in 2 Mai.  Cypri a anuntat deja ca este prezent in perioada aceasta. Asteptam parerile dumneavoastra despre propunerea realizata pana Duminica, 13.05.2012.  Daca raman aceste date, Luni realizam noul "afis" pentru promovarea intalnirii din acest an.  Asteptam parerile dumneavoastra.     10 - 12 august suntem prezenti in 2 Mai . Confirmat, semnat , stampilat. S si V.  |
  Exista o propunere pentru intalnirea RONUDISM din aceasta vara, propunere facuta de AncaDan.  Data 10-12 August ( Vineri-Duminica ) in 2 Mai.  Cypri a anuntat deja ca este prezent in perioada aceasta. Asteptam parerile dumneavoastra despre propunerea realizata pana Duminica, 13.05.2012.  Daca raman aceste date, Luni realizam noul "afis" pentru promovarea intalnirii din acest an.  Asteptam parerile dumneavoastra.     10 - 12 august suntem prezenti in 2 Mai . Confirmat, semnat , stampilat. S si V.  4 pana acu , cine se mai anunta? |
   Exista o propunere pentru intalnirea RONUDISM din aceasta vara, propunere facuta de AncaDan.  Data 10-12 August ( Vineri-Duminica ) in 2 Mai.  Cypri a anuntat deja ca este prezent in perioada aceasta. Asteptam parerile dumneavoastra despre propunerea realizata pana Duminica, 13.05.2012.  Daca raman aceste date, Luni realizam noul "afis" pentru promovarea intalnirii din acest an.  Asteptam parerile dumneavoastra.     10 - 12 august suntem prezenti in 2 Mai . Confirmat, semnat , stampilat. S si V.  4 pana acu , cine se mai anunta? 5, cipry, k sa fim ezacti, ca si Billi e membru certificat :D |
scz am uitat de billi ( ma refeream la 4 familii) |
Bine inteles ca vom fi si noi prezenti |
Bunny ...da-mi voie sa constat ca esti roman adevarat... De ce sa strangem gunoiul de pe plaja...ca si asa altii nu il strang / de ce sa respectam o regula... ca si asa alti nu le respecta! Atata timp cat nu ne respectam noi pe noi, nu putem emite pretentii ... sa ne respecte altii. Â |
5 ultimul anuntat kosty cel mare, ultima strigare cine se mai anunta/????????? |
..asa e..dar mentalitatea romanilor despre orice cel mai complicat lucru de la Bing-Bang incoace.Regulile sunt cele de care majoritatea romanilor fug cat mai departe sau le ofera o placere nebuneasca de a le incalca... Â |
La "cestiune", dragilor, sa revenim la CESTIUNE ... Unde si cand ne vedem prima oara ! Apropo de UNDE- despre Tuzla, cine/ stie ? Poate fi o alternativa pentru o Tabara ? Am vazut cateva poze interesante pe aici :) |
  Avand in vedere ca plaja de la 2 mai e foarte..foarte mica... sustinem si noi ideea de a organiza o tabara pe o plaja..gen Vadu. Relativ aproape de cherhana. In cazul in care o sa fie mai multi doritori. Daca Tudor se ofera sa organizeze o tabara aici .. ne supunem ... adica ..chiar am prefera.Unde trebuie sa iscalim ?? :)  si noi suntem de parere ca masa si dansul sa se tina la Vadu sau Golful Francezului, in functie de cati ne strangem. Emy draga , compari un Mitsubisi cu un laptop Toshiba ?? |
   Avand in vedere ca plaja de la 2 mai e foarte..foarte mica... sustinem si noi ideea de a organiza o tabara pe o plaja..gen Vadu. Relativ aproape de cherhana. In cazul in care o sa fie mai multi doritori. Daca Tudor se ofera sa organizeze o tabara aici .. ne supunem ... adica ..chiar am prefera.Unde trebuie sa iscalim ?? :)  si noi suntem de parere ca masa si dansul sa se tina la Vadu sau Golful Francezului, in functie de cati ne strangem. Emy draga , compari un Mitsubisi cu un laptop Toshiba ??  la cati sau anutat deja plaja din 2 mai e foarte mare |
Prezent la 2 Mai in perioada 10-12 august. Â Anca - sotia daca putea face schimb de tura, o facea si anul trecut. Dar cum nu are cu cine, s-ar parea ca si anul asta o sa fiu singurel in weekendul cu pricina. Â In masura timpului liber, pot fi prezent si in alte perioade si locatii in care se mai organizeaza ceva. |
 Prezent la 2 Mai in perioada 10-12 august.  Anca - sotia daca putea face schimb de tura, o facea si anul trecut. Dar cum nu are cu cine, s-ar parea ca si anul asta o sa fiu singurel in weekendul cu pricina.  In masura timpului liber, pot fi prezent si in alte perioade si locatii in care se mai organizeaza ceva. 6 |
O intalnire...organizata in campingul lui Terente? Nu v-ar tenta? Acolo ar iesi si chefuri ...etc Cipry ...multa lume ... se va hotari ...ad-hoc. Mai ales cei de aproape. Nici nu pot sa concep ca admini nu vor fi prezenti .. EmyKarla ... Boss ... Gefrajo .. Tudor ... Gabi si Isa ... si in general...toti cei care au fost si anul trecut ...si ne-am simtit bine. Vor trece si ambitiile astea ... |
 O intalnire...organizata in campingul lui Terente? Nu v-ar tenta? Acolo ar iesi si chefuri ...etc Cipry ...multa lume ... se va hotari ...ad-hoc. Mai ales cei de aproape. Nici nu pot sa concep ca adminii nu vor fi prezenti .. EmyKarla ... Boss ... Gefrajo .. Tudor ... Gabi si Isa ... si in general...toti cei care au fost si anul trecut ...si ne-am simtit bine. Vor trece si ambitiile astea ...  |
 O intalnire...organizata in campingul lui Terente? Nu v-ar tenta? Acolo ar iesi si chefuri ...etc Cipry ...multa lume ... se va hotari ...ad-hoc. Mai ales cei de aproape. Nici nu pot sa concep ca admini nu vor fi prezenti .. EmyKarla ... Boss ... Gefrajo .. Tudor ... Gabi si Isa ... si in general...toti cei care au fost si anul trecut ...si ne-am simtit bine. Vor trece si ambitiile astea ... Si mie-mi place ideea Terentilor, dar nu sa stam 2-3 zile acolo , poate doar pentru UNUL DINTRE CHEFURI :) E departe de plaja, cred ca sharmul e sa ne putem scula la rasarit direct pe plaja... Doar zic si eu, nu dati cu pietricele.. |
O sa incercam si noi sa promovam o locatie,despre care am mai amintit,pentru o intalnire in vara-plajaTuzla.Facem asta la sugestia lui Gefrajo 1,si in idea ca mai multe sugesti nu strica.Am sa incep prin a spune care sunt avantajele locatiei:accesul se poate face din 3 parti-Eforie,Costinesti si soseaua Constanta-Mangalia.Din primele 2 directii accesul se poate face pe un drum de tara,sus pe faleza.Asta daca nu a fost terminata acea alee betonata intre statiuni.Din sosea accesul se face pe un drum,in stanga,pe directia Constanta-Mangalia,la 30-50 de metri de centrul Tuzla(vezi monumentul cu avionul).Acest drum are 3 portiuni-pana la calea ferata piatra sparta(poate a fost asfaltat),dupa calea ferata o portiune asfaltata(dupa ce se trece calea ferata se face stanga,apoi dreapta),iar ultima parte e tot un drum de tara(la terminarea asfaltului se face stanga si scurt dreapta).Precizez ca drumureile de tara sunt bune.Punctul de reper,de orientare,din toate directiile este farul Tuzla,care este la capatul sudic al plajei;un alt avantaj este marimea plajei-parerea noastra este ca putine plaje,de la noi sunt asa mari;ultimul avantaj e faptul ca plaja nu este foarte cunoscuta,deci ofera intimitate.Dezavantaje-ar fi faptul ca pe plaja nu ai de unde cumpara ceva.Aprovizionarea trebuie facuta din Tuzla,cel mai aproape.Cred ca ar mai trebui spus urmatoarele:zona in care este mai populata,si unde nu se face nudism(nu am vazut pe nimeni) este zona centrala,in rest plaja este aproape pustie.Camparea pe plaja am vazut ca se practica ,pe toata plaja.In zona farului drumul coboara pana linga plaja,si aici am intalnit un grup mai numeros,cu corturi,dar nu erau nudisti.Capatul plajei,spre Eforie,este cam pustiu,aici existand si o asa zisa cherhana,de unde cred ca se poate cumpara peste.Pentru cei care nu prefera sa stea la cort este posibilitatae de a se caza in Tuzla.          Noi credem ca e bine ca fiecare membru,care merge in aceasta vara la mare,sa anunte pe site perioada si locul unde poate fi intalnit.Asta in idea ca doreste sa se intalneasca cu cineva.Scopul siteului este de a inlesni intalnirile intre nudisti.Cu o singura intalnira pe sezon,multi nu vor putea participa,chiar daca doresc asta.Pentru o mai buna promovare am sa atasez si cateva poze cu plaja Tuzla. |
 Scopul siteului este de a inlesni intalnirile intre nudisti.Cu o singura intalnira pe sezon,multi nu vor putea participa,chiar daca doresc asta.Pentru o mai buna promovare am sa atasez si cateva poze cu plaja Tuzla.  De noi depinde sa fie mai mult de UNA / sezon :) Capatul plajei,spre Eforie,este cam pustiu,aici existand si o asa zisa cherhana,de unde cred ca se poate cumpara peste.  ... Cam aia ar fi zona pt noi, Numai sa nu fie aglomeratie uneori, cu turisti veniti sa cumpere |
Da, este zona potrivita,dar se poate hotara locatia la fata locului.Nu trec prea multi spre cherhana,problema mare ar fi cum arata anul acesta plaja,daca s-a construit digul impotriva eroziuni plajei,cat au luat din plaja.Anul trecut constructia digului ajunsese la ambele capete ale plajei.As putea afla amanunte de la gazdele de anul trecut. |
 O intalnire...organizata in campingul lui Terente? Nu v-ar tenta? Acolo ar iesi si chefuri ...etc Cipry ...multa lume ... se va hotari ...ad-hoc. Mai ales cei de aproape. Nici nu pot sa concep ca admini nu vor fi prezenti .. EmyKarla ... Boss ... Gefrajo .. Tudor ... Gabi si Isa ... si in general...toti cei care au fost si anul trecut ...si ne-am simtit bine. Vor trece si ambitiile astea ... anca tin si eu asa o evidenta sa nu ma plictisesc , sanse sunt minime sa fim in aceeasi formatie ca si anul trecut cu atat mai putin sa se anunte toti care sunt sigur ca vin , ideea ar fi sa fim cat mai multi cat despre ambitii cred ca nu-si au rostul (cel putin nu in cadrul ronudism) alea sunt o joaca de copiii trecuti de 30 de ani |
  O intalnire...organizata in campingul lui Terente? Nu v-ar tenta? Acolo ar iesi si chefuri ...etc Cipry ...multa lume ... se va hotari ...ad-hoc. Mai ales cei de aproape. Nici nu pot sa concep ca admini nu vor fi prezenti .. EmyKarla ... Boss ... Gefrajo .. Tudor ... Gabi si Isa ... si in general...toti cei care au fost si anul trecut ...si ne-am simtit bine. Vor trece si ambitiile astea ... Si mie-mi place ideea Terentilor, dar nu sa stam 2-3 zile acolo , poate doar pentru UNUL DINTRE CHEFURI :) E departe de plaja, cred ca sharmul e sa ne putem scula la rasarit direct pe plaja... Doar zic si eu, nu dati cu pietricele.. cum zici doar pt un chef nimic mai mult |
 O sa incercam si noi sa promovam o locatie,despre care am mai amintit,pentru o intalnire in vara-plajaTuzla.Facem asta la sugestia lui Gefrajo 1,si in idea ca mai multe sugesti nu strica.Am sa incep prin a spune care sunt avantajele locatiei:accesul se poate face din 3 parti-Eforie,Costinesti si soseaua Constanta-Mangalia.Din primele 2 directii accesul se poate face pe un drum de tara,sus pe faleza.Asta daca nu a fost terminata acea alee betonata intre statiuni.Din sosea accesul se face pe un drum,in stanga,pe directia Constanta-Mangalia,la 30-50 de metri de centrul Tuzla(vezi monumentul cu avionul).Acest drum are 3 portiuni-pana la calea ferata piatra sparta(poate a fost asfaltat),dupa calea ferata o portiune asfaltata(dupa ce se trece calea ferata se face stanga,apoi dreapta),iar ultima parte e tot un drum de tara(la terminarea asfaltului se face stanga si scurt dreapta).Precizez ca drumureile de tara sunt bune.Punctul de reper,de orientare,din toate directiile este farul Tuzla,care este la capatul sudic al plajei;un alt avantaj este marimea plajei-parerea noastra este ca putine plaje,de la noi sunt asa mari;ultimul avantaj e faptul ca plaja nu este foarte cunoscuta,deci ofera intimitate.Dezavantaje-ar fi faptul ca pe plaja nu ai de unde cumpara ceva.Aprovizionarea trebuie facuta din Tuzla,cel mai aproape.Cred ca ar mai trebui spus urmatoarele:zona in care este mai populata,si unde nu se face nudism(nu am vazut pe nimeni) este zona centrala,in rest plaja este aproape pustie.Camparea pe plaja am vazut ca se practica ,pe toata plaja.In zona farului drumul coboara pana linga plaja,si aici am intalnit un grup mai numeros,cu corturi,dar nu erau nudisti.Capatul plajei,spre Eforie,este cam pustiu,aici existand si o asa zisa cherhana,de unde cred ca se poate cumpara peste.Pentru cei care nu prefera sa stea la cort este posibilitatae de a se caza in Tuzla.          Noi credem ca e bine ca fiecare membru,care merge in aceasta vara la mare,sa anunte pe site perioada si locul unde poate fi intalnit.Asta in idea ca doreste sa se intalneasca cu cineva.Scopul siteului este de a inlesni intalnirile intre nudisti.Cu o singura intalnira pe sezon,multi nu vor putea participa,chiar daca doresc asta.Pentru o mai buna promovare am sa atasez si cateva poze cu plaja Tuzla. merita vizitata, nu tre ignorata complet |
  Cipry ... prietenul de azi ..poate fi durmanul de maine ...vorba "zicalei" Eu cred ca am fi mai linistiti daca nu s-ar face poze...pur si simplu!  Cine vrea poze...se pot retrage si sa traga cate "pozitii" vor ei ... dar la comun nu e ok! daca un prietenul de azi tie dusman maine si se fol de poze ca sa te denigreze inseamna ca e de cea mai joasa speta nici macar gunoi nu se poate numi, ca ala se recicleaza iar singurul loc unde poti sta linistit si face plaja e in curtea casei Domnu Cipry, trebuie sa-ti spun ca e gresit ceea ce spui! La aparatele de azi cu tot felul de teleobiective nici in casa nu poti fi sigur ca "vre-un binevoitor" nu te fotografieaza/filmeaza |
   Cipry ... prietenul de azi ..poate fi durmanul de maine ...vorba "zicalei" Eu cred ca am fi mai linistiti daca nu s-ar face poze...pur si simplu!  Cine vrea poze...se pot retrage si sa traga cate "pozitii" vor ei ... dar la comun nu e ok! daca un prietenul de azi tie dusman maine si se fol de poze ca sa te denigreze inseamna ca e de cea mai joasa speta nici macar gunoi nu se poate numi, ca ala se recicleaza iar singurul loc unde poti sta linistit si face plaja e in curtea casei Domnu Cipry, trebuie sa-ti spun ca e gresit ceea ce spui! La aparatele de azi cu tot felul de teleobiective nici in casa nu poti fi sigur ca "vre-un binevoitor" nu te fotografieaza/filmeaza da ai dreptate |
Prin urmare cel mai bun lucru e sa te feresti atat cat poti si sa speri ca nu te fotografiaza/filmeaza nimeni! Ca despre certitudini nici nu poate fi vorba! |
 Prin urmare cel mai bun lucru e sa te feresti atat cat poti si sa speri ca nu te fotografiaza/filmeaza nimeni! Ca despre certitudini nici nu poate fi vorba!  stii ceva , daca ne tot gandim ca daca si cu parca se sui intro barca atunci nu mai faci nimic in viata si stai linistit inchis in debara izolat ca sa nu ti se intample ceva , hai sa fim seriosi cu prostiile astea si sa nu ne batem capul cu toate tampeniile , hai sa stab exact ce si cum va fi intalnirea asta importanta , ca atatea discutii fara rost nu are sens |
Fratilor, ma bucur sa aud ca veti ajunge totusi la 2 Mai, puteti veni la Micul camping oricand cu un telefon inainte, fie pentru o perioada mai lunga, fie doar pentru un chef pe cinste! (Dupa asta cred ca veti mai reveni macar la inca unul/sezon :D ). Campingul este departe de plaja in ideea ca daca te trezesti dimineata poti face primul pipi in mare (daca asta doresti) dar nu in 4 secunde cat ar fi de la cortul de pe plaja ci in vreo 4 minute, atat am cronometrat eu ca fac pana la plaja, practic doar traversez soseaua si mai merg un pic sa trec de gardul unitatii militare ca apoi sa cobor spre mare. Aici, spre deosebire de blog, imi permit mai degraba sa va spun ca "ograda" noastra din mijlocul campului este unul dintre rarele locuri de la noi (nici nu stiu daca mai exista?) unde poti practica nudismul daca ai chef, la orice ora, desigur cu singura conditie sa nu fii cazat in acelasi timp cu familii care nu se dezbraca nici pe plaja de nudisti...dar asta se rezolva prin programari. Sa nu intelegeti ca v-am trimite la plaja pentruuu.... nu! Avem doua dusuri si doua wc-uri in interiorul terasei. Am sa postez chiar de azi fotografii recente periodic, gasiti noutati si date de contact aici http://bloguluterente.blog.com/despre-noi/Â id messenger: cartipentrutine. |
nu se prea anunta nimeni pt intalnire , sau toti pe ultima suta de metri de nu mai facem fata la numarat , alte amanunte cu privire la adunare , chiar nimic pauza totala |
 nu se prea anunta nimeni pt intalnire , sau toti pe ultima suta de metri de nu mai facem fata la numarat , alte amanunte cu privire la adunare , chiar nimic pauza totala Cipri, Emy spunea ca va face EVENT. Asteptam, va impulsiona tema . |
E cam devreme ... spun eu. O sa fie lume multa...in final. |
 E cam devreme ... spun eu. O sa fie lume multa...in final. sper sa fie cel putin ca anul trecut |
  E cam devreme ... spun eu. O sa fie lume multa...in final. sper sa fie cel putin ca anul trecut Va aprob pozitiv, pe amandoi :) |
   E cam devreme ... spun eu. O sa fie lume multa...in final. sper sa fie cel putin ca anul trecut Va aprob pozitiv, pe amandoi :) oooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhyyyyyyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh |