Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  ARHIVA

intalnire pe litoral in vara 2011

sa incercat si anul trecut o intalnire cu cat mai multi nudisti de pe acest site undeva pe litoral dar nu sa reusit (sau poate sa reusit) , poate se va putea anul asta. Oricum eu va dau intalnire la 2 Mai in luna august 2011 , sau cine stie poate in alta locatie daca e posibil , totul se va stabili aici pe site

E o idee excelenta. N-am fost niciodata, dar in urma informarilor pe care le-am facut, plaja asta ma atrage ca un magnet. Sper sa pot ajunge, pt ca de mult mi-am tot propus dar inca n-am reusit.

pe 1 mai la 2 MAI?

Eu sunt in 2 Mai cam de pe 15 iulie, dar plaja fac in Vama, caci in 2 Mai nu mai vad unde ar putea cineva face nudism. Mai vorbim pana atunci, dar cam asta e perioada in care merg eu mai in fiecare an.

Cred ca o sa fie cam frig pe 1 Mai dar mai vedem pana atunci :)

Lumea vad ca lauda 2 Mai deci cred ca mai se poate face si nudism.

In august am sa fiu in Costinesti si sper ca si in Vadu.

"www.ronudism.ro"

Cine a citit postarea mea de pe blog cred ca a observat ca merg in Vama - 2 Mai cam de 10 ani. Nudism fac de ceva mai multi ani, dar sporadic. Bun, si in 2010 am trecut pe la nudisti la 2 Mai, dar recunosc ca nu am  reusit sa stau acolo sa fac plaja din cel putin 3 motive: plaja era practic distrusa iar cei 20 mp de nisip cat de cat ok erau deja destul de aglomerati. Cum nu cred ca e politicos sa iti pui rogojina exact unul langa altul (unii pot consideraca esti prea insistent sa ii vezi sotia goala sau alte interpretari de genul) am plecat in Vama. Sa presupunem ca as fi gasit loc pe plaja, la data cand am fost erau cativa tipi care ascultau destul de tare o melodie destul de putin faina, asta in timp ce faceau un gratarel chiar pe plaja. Nu oi fi eu regele ...Julien... dar nici asa. Iar 3, in mare erau cel putin 4 tone de alge, iar pentru a face baie trebuia sa treci de cazemata catre textilisti sau sa ignori pur si simplu slinozitatea si mirosul greu de suportat al algelor in putrefactie. Deci, ori trecem toti cazemata, ori ne gasim alt loc. Eu cel putin stiu numai locul de dupa cazemata, incolo, catre Vama. Ar mai fi si alte locuri?

In fine, de cazat ma cazez in acelasi loc cam de 4 - 5 ani sau mai mult. E in 2 Mai caci e mai liniste. Plaja o fac in Vama. De regula, in ultimii 6 - 7 ani, la mare merg in a 2-a jumatate a lunii iulie, fie din 14, 15, 16, cum cade. Va tin la curent cu decizia acestui an. :)

14-15-16 August la Costinesti/epava ( daca mai ramane ceva din plaja )

"www.ronudism.ro"

Cred ca este dificil sa stabilim o singura data.

Mai bine facem ceva de genul primul weekend din fiecare luna la Vadu.

Ceva care sa fie in acelasi loc, mereu, in asa fel incat sa avem sansa de a ne intalni cat mai multi, chiar daca nu vin toti in acelasi timp, ca asta oricum nu se poate.

Vedem cand ne mai apropiem de luna mai dar acum ca si idee :) sa vedem cam cum/cand/ sa facem :)

"www.ronudism.ro"

Salut!

De vreo cinci ani am mers doar la 2Mai la plaja si ne-am simtit bine.

Uneori am gasit nudisti si inainte de cazemata, dar am gasit mereu un loc de plaja cu suficienti nudisti (cat sa nu fim noi primii...)

Anul trecut mi s-a parut evident ca plaja se ingusteaza, mai ales dupa cazemata, dar mi-e greu sa cred ca se va topi de tot.

Daca avem posibilitatea, vom merge tot acolo.

Nu putem stabili nici o data de acum, dar vom anunta aici si sint convins ca vom intalni si alti colegi.

O vara insorita tuturor!

Ne facem un banner cu RONUDISM si il lipim de cort :)

"www.ronudism.ro"

e o idee buna lipitul banerului de cort dar cred ca ne vom cunoaste dupa pozele din album adica cei care avem puse  pozele adevarate si nu poze luate de la altii

Google este de vina :D cauti nudism si gasesti si poze "ale tale" :)

"www.ronudism.ro"

e posibil sa gasesc poze , dar nu sunt poze care sa ma deranjeze altfel nu le-as fi pus , iar singurul site unde am pus poze cu mine si familia mea este acest site sau vechiul ronudism.ning celelalte sunt luate de pe acest site ilegal si postate fara acordul meu.

Multi useri cauta asa poze pe google si ce gasesc mai "autentic" le posteaza drept ale lor.

Fotografii cu voi nu am vazut prin alte parti dar este corect sa mentionez ca nu prea umblu pe multe site uri :)

Oricum pozele sunt foarte frumoase :) Nudism adevarat sau poze de familie la fel de frumoase :)

"www.ronudism.ro"

mersi mult

pe 1 mai la 2 MAI?

eu voi fi la vama veche de 1 mai.

se intampla ceva pe acolo? vin nudisti mai vechi? unde e un plaja cunoscuta pentru nudisti?

In mica noastra comunitate nu am auzit nimic de 1 Mai, sa mearga cineva organizat :)

Doar sa fie super vreme atunci

"www.ronudism.ro"

...pai la cat de frig e in zilele astea... nu prea pare a fi vreme ok.

Ce-ar fi sa mergem intr un loc cu adevarat civilizat, pentru cateva zile?

Langa Szeged in ungaria exist un camping nudist (strand pe lac, corturi, casute, intreceri sportive, cantina) unde se poate sta cateva zile la pret modic. Aprox 100 km din Arad.

Un grup de nudisti romani acolo, ce ziceti? Mie mi-ar placea sa ne asociem cateva cupluri si sa incercam un program comun.

o idee buna mai ramane de stabilit data si cei care vor merge...........adunarea

@: Cam cat de modic este pretul? :D

"www.ronudism.ro"

din cate am auzit de la cei care au fost anul trecut 3 zile undeva in jur de 500 ron , 2 persoane campare cu cortul

Acum ca a inceput un nou sezon  am sa scriu cat de curand despre campingul de la Szeged . Din pacate pe 1 Mai se anunta ploaie la noi in zona asa ca noi nu o sa fim acolo anul acesta la deschidere . Pentru cei interesati pretul pentru loc de cort , curent , doua persoane este de 22 euro pe noapte . Cei din Szeged au un site foarte dragut cu multe poze si cu toate informatiile de care aveti nevoie .www.natours.hu . Deschiderea este in seara aceasta. Maine cazarea cu cortul sau cu rulota este gratis ca in fiecare an la deschidere .Sambata seara karaoke si disco . Programul pe tot anul il gasiti pe site.

http://www.natours.hu/

Deci avem ceva si aproapede Romania :)

Eu ma gandeam la Grecia pentru anul acesta. Acum cred ca merg pe Ungaria sau iubita noastra Romania :)

"www.ronudism.ro"

Sunt interesante propunerile de intalnire, dar cred ca mai potrivit ar fi termenul de intalniri

Am citit pe aces topic de locuri precum 2 Mai, Vama Veche, Vadu, Costinesti, Szeged, Grecia :) Eu am mai fost in Eforie (intre Nord si Sud) si putin in Vama (de Costinesti auzisem din surse nesigure ca nu prea mai e, deci as fi bucuros sa aflu ca nu e asa).

Fiecare merge acolo unde ii place/stie deci am putea propune locuri pe care le avem planificate si eventual sa ne intalnim cei care vom fi acolo in aceeasi perioada sau poate vor fi si altii interesati sa vada noi plaje.

Eu personal nu am planificat inca o excursie organizata insa cum voi prinde ocazia voi fi prezent pe litoral: de exemplu anul trecut am prins cam 4 ocazii (Vama, Eforie si Mamaia( textilist fortat :D )) dar nu m-am straduit foarte mult, cred ca se poate si mai bine :)

Sau Bulgaria, plajele de pe langa Varna. De la Buc direct prin ruse, cu masina, nu e distanta mult mai mare decat pana la mangalia

dar in Bulgaria cum sta treaba? Am inteles ca este la fel ca in Romania? Nimic oficial :)

"www.ronudism.ro"

Salut,

In Bulgaria langa Varna am fost cu ceva timp in urma. Nu e nici o plaja de nudism, dar e destul de mare si am putut totusi sa stam naked fara prea mari probleme. Se mai uitau cate unii mai ciudat, la un moment au aparut si niste englezoi care vazadu-ne s-au dezbracat si ei, dar in rest nu se poate spune ca exista plje de nudism pe acolo. Doar ca pe unele atmosfera e destul de decontractata ca sa nu fie nici o problema.

Presupun ca daca te dezbraci chiar pe plaja din Varna o sa vina totusi politia sa te ia....:)

Oricum asta a fost acum 5-6 ani...lucrurile se mai schimba....

Am citit ca ar fi un fel de vama-veche/camping neamenajat dar folosit, mai in jos spre Burgas, cam pe unde o coteste harta in interior unde incepe golful Burgas, dar nu am fost niciodata...

Atunci prefer Romania :P

"www.ronudism.ro"

dumiinica e cineva pe la 2 mai?

dumiinica e cineva pe la 2 mai?

daca mergi pe la 2 mai fa niste poze cu situatia plajei si aratale

imi pare rau,am fost in trecere.linste totala

ma refeream la poze cu starea plajei nu poze cu nudisti

la asta ma refeream si eu.nu am avut apat foto la mine

ce ati zice voi dc ne-am face planurile pt intalnirea din vara 2012 , mai ales ca acu ne si cunoastem si putem merge mai pregatiti si sa lasam naibii discutiile urate pe niste teme chestii fara rost sau pe niste fapte ale unora care vor sa ne dezbine. Poate ma insel dar de cand a plecat sorin mi se pare ca suna stingerea ceea ce nu vreau

Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  ARHIVA