Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  DISCUTII GENERALE

curiozitate

suntem cam noi la ideea cu nudismul si nu prea stim care sunt limitele. daca ne poate ajuta cineva sa ne raspunda la niste intrebari. ce este nudismul si cam de unde incepe? faptul ca prin casa se umbla goi pusca ca sa ne excitam pt ... inseamna nudism? la plaja doar fara sutien inseamna nudism? faptul ca ne excitam cand vedem trupuri nude inseamna nudism?

Exceptand faptul ca aseara postati informatia ca sunteti crescuti nudisti :) sa trecem la fapte :D

Nudismul este http://ro.wikipedia.org/wiki/Nudism

Faptul ca umblati goi prin casa ca sa va excitati, cred ca este mai mult preludiu :)

Plaja fara sutien este "topless"

Faptul ca va excitati vazand trupuri nude cred ca se numeste "voyerist"

Umila mea parere pana acum, asteptam si parerile oamenilor mai intelepti de pe site

"www.ronudism.ro"

Nu cred ca trupul gol are ceva erotic. Erotismul vine din mintile noastre. Eu unul nu practic nudismul pentru asta, ci pentru sentimentul de libertate pe care il confera.

gemenii, o intrebare care cred ca-ti va da si raspunsul dorit ... cind v-ati nascut erati imbracati sau "excitati"?

nu confundati nudismul "naturismul" cu sexul!

Un mod de viata , fara indoiala ... Restul  tine de fiecare : ca-l practica doar vara , doar pe plaja , indoor inclusiv cand gatesc ori deretica :D  sau in padure cu sacu'n spate ... Important e sa-ti fie bine , sa fii in pielea ta . Innocent