Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  DISCUTII GENERALE

Vacanta 2016

MAi e puțin pana la vara, așa ca am început sa ne facem planuri. Încă nu știm dacă vom merge în tara sau în străinătate. Am fi bucuroși dacă ne-ar însoți și alt / alte cupluri. Sunt oferte de vile pentru naturism pentru ai multe persoane.

Vom petrece și câteva weekenduri pe litoralul nostru.

Dacă sunt amatori sa ne însoțească,  așteptăm un semn.

Eu personal o sa ma deplasez foarte des la Ocna Sibiului...e un loc super pentru relaxare si nudism...incepind cu luna mai cred ca se va incalzi bine

Cam exagerata afirmatia ta. Locul ala s-a transformat intr-o vale plina de pamant in care nu ai absolut nici o conditie si nici macar dusurile de acolo nu mai merg. Din pacate nu e un loc ok .

La cit costa...merita...important e soarele nu neaparat luxul...Eu nu-s o persoana cu fumuri si nici foarte pretentioasa...Important e aerul si soarele...:)

Eu sunt sibian si nu merg la Ocna ... Nu am nevoie de lux, dar imi place curatenia (chear si in mijlocul naturii) si ma deranjaza micii si manelele ...

eu cred ca o sa incep cu o saptamana prin salbaticia insulelor dunarii. peisajul e unic, nisipul e fin... eu le numesc madagascar de romania :))

94402595.jpg52.7K37 views

Romeo poti sa dai niste coordonate la insulele astea?sunt superbe

Gostinu cred   judetul Giurgiu ?

aia este :) 

numai ca plaja consacrata e cam plina de manelute, asa ca noi o ardem mai pe mijlocul insulei sau daca stam mai mult, mergem pe lungu (insula mare din spate)

e si aproape si e deosebita zona (se poate si mai bine, mai spre dobrogea)

ca si coordonate ar fi astea:  43°59'16.19"N  26° 8'51.12"E

si ar mai fi aici  44° 2'26.35"N   26°21'53.37"E

dar este mai exclusivista (numai posesorii de ambarcatiuni :) )

si bineinteles, dunarea e lunga si plina de peisaje virgine, pentru care am facut un hobby in a le gasi in ultimii ani

20-25 iunie, sigur la Vadu. foarte sigur voi avea companie o prietena nudista. sper sa fie bine.

Noi anul asta ne gandim sa mergem la FKK Solaris in Croatia. Sper sa fie ok cu vremea.

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiinta+si+Mediu/Restrictii+de+acces+pe+plajele+din+Vadu+si+Corbu

Vesti proaste

Eu cred ca zonele alea trebuie sa raman neatinse. Si problema e ca in momentul in care lumea campeaza, lasa si gunoaie in urma. Or faptul ca nu ai cosuri de gunoi nu e o scuza, ca un sac de plastic pus in portbagaj poate oricine sa duca. Pe langa asta anul asta cedeaza 20 de hectare (pe care vad ca vor inflori umbrelute, muzica, etc.). La mare prefer sa aud pescarusi si valurile ... ! Apoi la anul cedeaza alte 20 de hectare si uite asa in cativa ani o sa arate ca orice alta zona de pe litoralul romanesc ... unde mai mult ca sigur ca nudisti nu vor mai avea loc . Asa ca, daca raman cat mai salbatice si cu acces cat mai dificil ... din punctul meu de vedere e foarte bine (si va rog sa nu ma injurati ca sunt gica contra).

Ca la noi.

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiinta+si+Mediu/Restrictii+de+acces+pe+plajele+din+Vadu+si+Corbu

Vesti proaste

Vesti proaste

Vesti bune :) Decat umbrelute si casute pe plaja din Vadu mai bine asa :)

"www.ronudism.ro"

Nu se schimba nimic la Vadu. 30 lei - persoana, 100 lei masina - tot anul ( + 1 sticla de vin la rece pt. comisari). Am vorbit la rezevatie.

Ultima perioada a lunii iunie si prima perioada a lunii iulie ... la Vadu cu cortul ...pe nisip... cu soriciul gol... :))