Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  ARHIVA

VOT - Noul BANNER RONUDISM

pollcode.com free polls
Noul Banner RONUDISM
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Banner 1

Banner 2

Banner 3

Banner 4

Banner 5

Banner 6

Banner 7

Banner 8

Banner 9

Banner 10

Banner 11

"www.ronudism.ro"

Eu mi am votat copilul :D

"www.ronudism.ro"

am votat nr 1...:)

am votat 8 pt ca se poate folosi si ca medalion la un lantisor

Vad ca opiniile sunt destul de impartite, eu am votat bannerul 9. Cele mai mari sanse le are pana acum nr 1 care este si el pe locul 2 in optiunile mele.

promo

"www.ronudism.ro"

eu am votat nr 7.   Pt. mine nr 7 == 2 frunze care reprezinta intoarcerea la natura iar natura este peste tot,  intoarcerea la natura pura , nudism natural fara tehnica si evolutie , doar libertate si fara griji fara ganduri , doar liniste

Am votat impotriva frunzei ... dar se pare ca toata campania cu brandul de tara a prins, pentru ca frunza e foarte populara !

Cine mai voteaza ? :D

"www.ronudism.ro"

Am votat nr 10

M-am obisnuit cu bannerul asta simplu.

Innocent

"www.ronudism.ro"

Salut,

parerile mele neavizate ar fi:

- cele cu globul nu prea au legatura cu subiectul sitului, care nu are nimic global...

- cele cu frunze le vad mai potrivite pentru magazine gen Plafar...tot fara legatura cu subiectul...

- ultimele din obisnuinta mi se par ok, dar e aici in mesajul lui Sorin un logo cu albastru care mi se pare muuuult mai potrivit chiar decat cel actual (albastru - mare, cer albastru, etc.   chiar are putin legatura, plus ca stiintific albastru e o culoare linistitoare...:))))

Nu stiu de ce ii place asa de tare verdele cui le-a facut pe toate...pe mine ma irita putin vizual...si intelectual... ca ma duce cu gandul la chestii de "ecologie" gen grune-punkt care sunt o mare vrajeala...

verde=iarba=natura=naturist :D  Cred ca de aici :D  spun si eu :D

sau e o culoare frumoasa :D

"www.ronudism.ro"
Noul Banner RONUDISM
Selection Votes
1 19% 6
2 3% 1
3 0% 0
4 3% 1
5 6% 2
6 3% 1
7 6% 2