Ceva idei interesante pe 2020?
Croaziere?
Locuri și locații mai inedite?
Ceva idei interesante pe 2020? Croaziere? Locuri și locații mai inedite?
|
Rhodos - Mandomata, vom fi in iunie pentru o saptamana. |
Si cum ajungeti acolo, cu masina si bacul sau cu avionul, iar daca mergeti cu masina, cat dureaza drumul? Daca mergeti cu avionul, se ia doar din bucuresti? |
Nimic nou pt noi. Ramane doar Sziki si litoralul |
La anul in septembrie vom merge in Valalta, Croatia.
|
Nisipurile de aur din 15 august 10 zile! Pe litoralul Romanesc nu mai merg! |
În 2020 in iunie la început în Grecia în insula Kos și kalimnos și în septembrie încă nu m-am decis .
|
Și noi dorim sa ajungem la Valalta în septembrie. |
Prin agentie de voiaj.Se pleaca cu avionul doar din Bucuresti. Si cum ajungeti acolo, cu masina si bacul sau cu avionul, iar daca mergeti cu masina, cat dureaza drumul? Daca mergeti cu avionul, se ia doar din bucuresti?
|
Și noi dorim sa ajungem la Valalta în septembrie. Si pana in septembrie ... ??? Nimic, nimic pana atunci ... ??? |
La începutul lunii iunie mai încercăm și Nisipurile de Aur. |
In 2020 o iau pe tanti Lenuta si plecam in croaziera cu barcuta. Perioada rezervata 1 mai - 15 septembrie. Pana la Life Harbour Marina mergem cu masina pe care o lasam acolo in parcarea rezervata. Facem aprovizionarile cu combustibil, alimente si ridicam ancora pe 1 mai 2020. Directia spre sud. Poate reusim pana la respectiva data sa achizitionam echipamentul pentru internet maritim sa il instalam si testam. O sa andocam prin diverse locuri, evitand Bulgaria sau Grecia intrucat vrem sa evitam turistii care isi fac poze cu barcuta. Cei care au mai facut astfel de croaziere pot sa ne lase mesaje cu porturile in care se merita sa andocam si serviciile oferite acolo. |
Pffff, eu ma gandeam sa vad cum sunt marile de H2S de pe Venus la vara. In 2020 o iau pe tanti Lenuta si plecam in croaziera cu barcuta. Perioada rezervata 1 mai - 15 septembrie. Pana la Life Harbour Marina mergem cu masina pe care o lasam acolo in parcarea rezervata. Facem aprovizionarile cu combustibil, alimente si ridicam ancora pe 1 mai 2020. Directia spre sud. Poate reusim pana la respectiva data sa achizitionam echipamentul pentru internet maritim sa il instalam si testam. O sa andocam prin diverse locuri, evitand Bulgaria sau Grecia intrucat vrem sa evitam turistii care isi fac poze cu barcuta. Cei care au mai facut astfel de croaziere pot sa ne lase mesaje cu porturile in care se merita sa andocam si serviciile oferite acolo.
|
Pffff, eu ma gandeam sa vad cum sunt marile de H2S de pe Venus la vara. In 2020 o iau pe tanti Lenuta si plecam in croaziera cu barcuta. Perioada rezervata 1 mai - 15 septembrie. Pana la Life Harbour Marina mergem cu masina pe care o lasam acolo in parcarea rezervata. Facem aprovizionarile cu combustibil, alimente si ridicam ancora pe 1 mai 2020. Directia spre sud. Poate reusim pana la respectiva data sa achizitionam echipamentul pentru internet maritim sa il instalam si testam. O sa andocam prin diverse locuri, evitand Bulgaria sau Grecia intrucat vrem sa evitam turistii care isi fac poze cu barcuta. Cei care au mai facut astfel de croaziere pot sa ne lase mesaje cu porturile in care se merita sa andocam si serviciile oferite acolo.
Emil. Noi deja ne-am saturat de intalnirile nudistilor traditionali locali si nationali Suntem plictisiti de concedii de grup pe la Vadu, Sulina, La hamace, Golful Francez, Bulgari, Greci, Croati ,etc. Cautam si alte variante binenteles. Asa am ales sa plecam impreuna cu ceva prieteni nudisti cu velierul. |
Bricul Mircea? Pffff, eu ma gandeam sa vad cum sunt marile de H2S de pe Venus la vara. In 2020 o iau pe tanti Lenuta si plecam in croaziera cu barcuta. Perioada rezervata 1 mai - 15 septembrie. Pana la Life Harbour Marina mergem cu masina pe care o lasam acolo in parcarea rezervata. Facem aprovizionarile cu combustibil, alimente si ridicam ancora pe 1 mai 2020. Directia spre sud. Poate reusim pana la respectiva data sa achizitionam echipamentul pentru internet maritim sa il instalam si testam. O sa andocam prin diverse locuri, evitand Bulgaria sau Grecia intrucat vrem sa evitam turistii care isi fac poze cu barcuta. Cei care au mai facut astfel de croaziere pot sa ne lase mesaje cu porturile in care se merita sa andocam si serviciile oferite acolo.
Emil. Noi deja ne-am saturat de intalnirile nudistilor traditionali locali si nationali Suntem plictisiti de concedii de grup pe la Vadu, Sulina, La hamace, Golful Francez, Bulgari, Greci, Croati ,etc. Cautam si alte variante binenteles. Asa am ales sa plecam impreuna cu ceva prieteni nudisti cu velierul.
|
Prea mare Bricul Mircea ... :))) E ceva mai mic ... :) Un Bavaria Cruiser ... :)
|
Pentru noi...credem ca va fi autorulota, undeva intr un camping in sudul Frantei |
Si cum ajungeti acolo, cu masina si bacul sau cu avionul, iar daca mergeti cu masina, cat dureaza drumul? Daca mergeti cu avionul, se ia doar din bucuresti? In Rodos se poate merge și pe cont propriu îți iei cazare in faliraky și de acolo sunt doi km până la plaja in cauză . Se iese mai ieftin pe cont propriu . Eu așa am fost . |
Un concediu va fi un tur prin locatii naturiste din Europa, din doua in doua zile, fiind in camping sederea va fi cu cortul: 1. Naturistenpark Lobau – langa Viena;2. Freie Menschen Graz – Austria;3. Banovci – Slovenia, bai termale;4. Balatonbereny Ungaria;5. Sziki - Ungaria.Programat dupa 20 iunie. Daca cineva vrea sa ne insoteasca, ii asteptam cu drag! |
Buna tuturor, noi am rezervat totul, in august, mergem in campingul de la Cap d Agde. Mai merge cineva in acea locatie? |
Cap d’Agde a fost cineva? |
Noi am fost 2 ani la rand. Cap d’Agde a fost cineva?
|
Cap d’Agde a fost cineva? Noi speram anul acesta, in prima parte a lui august ... |
Arnaoutchot, Franța |
Conform tuturor traditiilor. Cei care isi petrec anul acesta concediul pe plaje exotice in afara tarii, sunt rugati sa isi faca selfie in fata hotelului / motelului si sa le posteze. Nu mai trebuie sa mentionam motivele intrucat sunt lesne de inteles... !!! Vacante placute ... !!! |
Noi am fost anul trecut in Spania, Vera Playa. Este o comunitate foarte puternica acolo, permanent sunt cateva sute poate mii de oameni pe plaja. Se fac activitati sportive, se joaca volei, tenis etc. Exceptional, dar un pic cam scump. Sper sa reusim sa mergem multi ani de acum inainte tot acolo. |
S-ar putea ca in 2020 sa fie acasa. Dar s-ar putea sa devenim mai inventivi |
Am observat in ultima vreme o trecere in adormire a agentilor si a colaboratorilor unor agentii de turism extern, care ne indrumau catre Bulgaria, Grecia, Spania, Franta, etc. Nimeni nimic despre naturismul in curte, pe bloc si in alte locuri remarcabile si recunoscute de catre romani... !!! |
daca o sa deschida granitele.... |
Am anulat pentru Grecia. Mergem la Nirvana Nude Beach la Nisipuri apoi restul anului pe la golf... |
Am anulat pentru Grecia. Mergem la Nirvana Nude Beach la Nisipuri apoi restul anului pe la golf... Deja suntem a 2-a oară la Nirvana. Destul de mulți români. Majoritatea se cunosc. |