Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  DISCUTII GENERALE

Unde mergeti de 1 mai?

Salutari, sunt curios cine pe unde se distreaza de 1 mai-ul asta.Cine merge la mare si unde? Spera cineva sa faca plaja? :P

Eu de regulă de 1 Mai nu merg la mare. Mai puțin anul ăsta, când voi încălca regula și voi trage o fugă prin Vamă. Nu cred că voi face plajă, căci pare frig. :)

Eu am fost de mai multe ori la nare de 1 mai dar n-am prins niciodata vreme de plaja din pacate, anul asta sunt nehotarat daca sa merg sau nu :)

De-aici,de pe malul marii,sa zic asa,trebuie sa spunem ca asta speram si noi,sa fie cald de 1 Mai,insa daca anul trecut am deschis sezonul de plaja al familiei,cu o plaja nud in curte chiar de 1mai,anul acesta dupa cum se vede la Constanta,nu stiu ce sa zic...noi cam umblam cu geaca in stanga,si costumul de baie in dreapta:)...Ba e destul de cald,ba e prea rece...  Speram totusi in vreo "minune meteo" de ultim moment:)

Am inteles, poate ne tineti si pe noi la curent cu evolutia vremii in urmatoarele zile, eu momentan sunt sceptic si cred ca voi astepta niste  zile de mai sau iunie eventual pentru a pune piciorul pe plaja :)

daca este soare pe malul riului  

soare

Puține șanse de vreme bună.  Nu risc sa merg la mare. Bucureștiul pare destul de primitor, păcat ca nu este o plaja și aici.

"www.ronudism.ro"