Nuuu...stim sa ajungem pentru ca am mai fost. Noi vroiam sa stim daca exista zone dedicate pentru nudisti ca sa nu ii deranjam cu goliciunea noastra pe textilisti. De locurile astea intrebam... |
Raport de plaja Epava Costinesti 09.08.2013 In primul rand destul de multa lume, mai multe cupluri si chiar cateva familii si mult mai multa lume dupa-amiza decat dimineata, cred ca undeva la peste 50 de persoane. Din unele discutii am ramas surprins neplacut sa aflu ca a noastra comunitate nu este cunoscuta . Dar despre acest aspect voi reveni pentru ca am cateva idei personale in acest sens. Nu stiu cand vine MISA, atunci se umple cu siguranta tot intre prima cazemata si Epava.
|
MISA este la Costinesti din 1 August pana pe 4 Septembrie. Astept propunerile :D "www.ronudism.ro" |
MISA este la Costinesti din 1 August pana pe 4 Septembrie. Astept propunerile :D Da, insa eu ma gandeam la spirala, atunci e momentul de varf al sezonului. |
joi vrem sa mergem sa facem putin nudism, pentru a doua oara :D. Anul trecut am incercat pentru prima data in costinesti, dar nu ne-a placut deloc. Intimitate 0. Fiind un cuplu tanar foarte multi se fofilau pe langa noi, ba chiar unu imi arata semnul OK....pentru mine era ok ca ma relaxam dar el trebuia sa ajunga acasa sa si-o ia putin la .......in fine, tocmai de aceea va cer un sfat, voua, celor cu experienta in nudism, unde putem merge pentru cateva zile sa ne simtim asa cum trebuie sa se simta o persoana care vrea sa faca nud. Vrem ceva apropiat de o statiune, unde sa ai ce face noaptea, deci cade din sard vadu corbu...dar cade sigur si costinestiul. Multumesc anticipat~ |
de ce nu veniti la intrunirea de la 2 Mai? |
Daca va place Eforie sud,puteti incerca plajele din partea sudica a statiuni.Din soseaua Constanta-Mangalia urcati pe b-dul Nicolae Titulescu,pana iesiti din statiune.Mergeti,in sus,pana ajungeti pe faleza.De aici puteti vedea plajele pe care ati putea sta.Prima ne este optima pentru nudism,dar urmatoarele pana la Costinesti sunt.Cea mai mare este cea de la Tuzla.Cam la toate plajele se poate cobora cu masina.Hotararea cea mai buna,unde vreti sa faceti plaja,o puteti lua la fata locului,dupa ce vedeti locul si cit este de aglomerat.Exista posibilitatea sa gasiti plajele aproape goale,dar e si posibil sa fie lume.Pentru o mai buna orientare ar trebui sa va uitati,inainte de plecare,si pe Google Maps,harta din satelit a locului.Va dorim distractie placuta si speram ca v-am fost de ajutor. |
Ca sa nu va simtiti stanjeniti , trebuie sa mergeti in locurile cu multi nudisti, sa nu iesiti in evidenta! Clar, aici doar 2 mai sau vama veche se incadreaza. Seara puteti sa iesiti in oras, aveti minime conditii (toaleta, bere rece, restaurant, dus) Eu nu va recomand pustietati. Fara macar un gram de apa rece , nici nu simti ca esti la mare! Sa nu mai vb despre toalete , daca mai ai si alergie la ciulini ce te faci! Apoi mai e si inconfortul lipsei de siguranta , foarte important, parerea mea! Am auzit in multe locuri de sateni beti, "artisti" , gay si psihopati! In 2 mai si vama, macar probleme din astea nu ai!
|
Si Golful Francezului se incadreaza , de la Costinesti, eu mereu m-am simtit foarte bine acolo si chiar am fost de cateva ori in ultimele 2 luni si mai plec si saptamana asta, cei de la MISA foarte multi vin in Golf si se umple, cel putin anul trecut asa a fost. Vreau sa zic ca este o liniste deplina acolo si vin cu adevarat nudisti ...........La Epava nu se mai recomanda sa se faca nudism de cand cu faleza de langa plaja. Inainte se vedea plaja de sus si atat, acum te poate vedea oricine si mai ales sa-ti faca si poze pe ascuns si de foarte aproape chiar. Eu unul nu as face nudism la Epava (am fost de cateva ori anul asta acolo dar dezamagirea a fost mare, si putini nudisti ...si fara intimitate), m-as simti ca la ZOO |
O chestiune interesanta in Suedia,apropos de nudisti.Se pare ca stirea e reala : http://www.apropo.ro/wow/suedia-atentie-la-pestii-care-ataca-unde-ii-e-mai-greu-voinicului-11247824 O fi litoralul nostru hulit de multi,o fi mai neingrijit,dar din punct de vedere al situarii geografice,suntem feriti de acele animale primejdioase pt noi(rechini,crocodili de apa sarata,meduze,etc!Un prieten a stat 2 saptamani in spital anul acesta, dupa ce a fost intepat de o meduza undeva pe coastele Spaniei,fiind extrem de toxica. |
Xbox experienta noastra de anul asta si de acum 2 ani,pe litoralul nostru,contrazice ce spuneti voi.In"pustietati",cum le spuneti voi plajelor neamenajate,nu ne-am simtit stanjeniti pt ca acolo nu am intalnit nici localnici beti,nici gay,nici "artisti"si nici obsedati.In schimb am intalnit toata aceasta "fauna" umana pe plajele "consacrate" pt nudism-Eforie nord,2 Mai,Costinesti si Golful francezului.Ce este mai rau,ca pe langa aceasta "fauna",pe aceste plaje "consacrate"pt nudism,mai sunt si vanatorii de poze nud si textilistii,care se holbeaza la tine ca la urs.In concluzie ne-am simtit mai stanjeniti pe plajele "consacrate" pt nudism decat in"pustietati",dar fiecare are preferintele si optiunile sale.(Mai vrem sa facem o precizare.Pe plajele neamenajate,"pustietati",anul acesta am intalnit mai multi nudisti decat acum 2 ani.Se pare ca tot mai multi incep sa prefere aceste locuri "salbatice".) ' ' |
Era strict o recomandare pentru El25EA27. Fiecare stie ce e mai bine pentru el. Noi pe plajaTuzla in "pustietate", printre barcile localnicilor nu vom merge vreodata. Iar despre amatorii de poze nud , tocmai .. de aceea am spus ca e bine printre multi , sa nu iesi in evidenta! Risc-ul exista peste tot ... pana la urma! |
Pentru El25Ea27...cel mai indicat ar fi sa mergeti la 2 Mai, cu atat mai mult in perioada asta cand vor fi si o parte din membrii de pe acest site...cu siguranta o sa va simititi ma bine decat in pustietate...si garantez ca unii dintre veterani sunt oameni de nota 10 + |
multumim mult pentru sfaturile voastre! Cred ca pana la urma vom incerca 2 mai, dar unde este plaja de nudisti acolo, o sa plec din buc la 3 dimineata si ajung la 6, daca ma asez intr-o zona, in care eu cred ca e ok, dar pe la 8-9 se umple de textilisti :D....... |
si as vrea sa stiu daca gasesc si un loc de campare in 2 mai, as vrea la cort anu a sta :P |
O chestiune interesanta in Suedia,apropos de nudisti.Se pare ca stirea e reala : http://www.apropo.ro/wow/suedia-atentie-la-pestii-care-ataca-unde-ii-e-mai-greu-voinicului-11247824 Cred ca asta metge mai degraba aici: http://comunitate.ronudism.ro/forum/#topic/Revista-Presei-dezbracate.htm |
Nu ma pricep la explicatii dar incerc. Plaja este langa fostul Nudy Bar despre care gasiti date pe google, asa sper sa va dati seama si unde este plaja de nudisti. Azi am fost pe plaja si deja au pus cortul cyprian, gabriel40 si konstantin. Daca veniti de dimineata cred ca msi gasiti un loc pe plaja. Toalete si dusuri se regasesc ls o terasa din apropiere, contra cost. Azi liniste si frumos, numai bun de relaxare. "www.ronudism.ro" |
O chestiune interesanta in Suedia,apropos de nudisti.Se pare ca stirea e reala : http://www.apropo.ro/wow/suedia-atentie-la-pestii-care-ataca-unde-ii-e-mai-greu-voinicului-11247824 O fi litoralul nostru hulit de multi,o fi mai neingrijit,dar din punct de vedere al situarii geografice,suntem feriti de acele animale primejdioase pt noi(rechini,crocodili de apa sarata,meduze,etc!Un prieten a stat 2 saptamani in spital anul acesta, dupa ce a fost intepat de o meduza undeva pe coastele Spaniei,fiind extrem de toxica. Ei hai , avem si noi ... guvizi :))) |
multumim sorin, la 6 dimineata cand ajungem noi vor fi ceva nusidti ca sa ne ghidam ? :D |
Doar daca sunt cativa fara somn. Oricum, daca ajungeti pe bucata de plaja unde sunt corturi atunci este perfect, sunteti pe plaja de nudisti. La textilisti nu am vazut corturi pe plaja:-D "www.ronudism.ro" |
ok, sper sa va gasim :P defapt sunt sigur ;) |
M am uitat azi dupa voi dar nimeni care sa semene, mai bine spus am intrebat doua cupluri dar ..... I am stresat fara motiv. :-D "www.ronudism.ro" |
Am vazut foarte multe afirmatii de genul acolo nu mergeti ca e plin de gay sau ca nu e bun un loc pentru ca sunt acolo gay. Fratilor, daca sunteti asa de plini de prejudecati, mai incercati, macar de forma sa nu va afisati asemenea gesturi pentru ca se presupune ca cei care fac nudism, sunt un pic mai deschisi la minte. Nu de alta dar nu doar gay se fut pe plaja. Am vazut si cupluri hetero care la "adapostul" umbrelelor de plaja si-o trageau de era nor de praf deasupra lor. :)) Deci. Hai sa nu judecam omul dupa preferinta lui sexuala. Da, sunt foarte multi care sub umbrela "nudismului" incearca sa faca altceva decat ceea-ce se presupune ca este nudismul. In aceasta categorie intra gay, hetero, bisexuali si poate si zoofili :P . Intr-un cuvant sa le numim "nenudisti". Cu stima pentru cei care nu ne apostrofeaza, |
da in opinia unora daca mai multi se intalnesc la plaja trebuie sa fi ori insurat ori maritata ca altfel ai alta orientatare sexuala, de parca pe fruntea fiecaruia scrie ca o s... sau nu, aviz celor care fac asemenea afirmatii , cine merge la plaja sau in locuri in care se intalnesc nudisti NU ai fost cu siguranta abordat de gay, bi sau ......... ce o mai fi .... etc .......... fara sa ii dai motiv sa te abordez. Si cei care au spus asta ar fi bine prima data sa cunoasca lumea si dupa aceea sa dea cu presupusul. |
:) ia duceti va voi singuri la eforie nord si vedeti daca va abordeaza cineva ? eu 1 nu mai calc singur la eforie p plaja "prietenii stiu dc";) |
Concluzii despre nudism 2013. Zonele de nudism in Romania se impart in 2 categorii: zonele salbatice(Vadu,Corbu,etc),si zonele cunoscute(2Mai,Vama,Eforie N,Costinesti...).Este f clar ca nici una din locatiile exemplificate mai sus(mai sunt dar nu le-am enumerat pe toate) ,despre care am tot discutat pe site, nu intrunesc toate cerintele,sau ceea ce ne-am dori de la ele. --2 Mai avantaje: zona frumoasa,liniste,cazare excelenta,distractii in apropiere(Mangalia 4 km sau statiuni) dezavantaje : plaja f mica,s-a ingustat extrem de mult,iar intrarea in apa groaznica(pietre f multe,chiar daca sunteti sau nu inotatori,e o adevarata aventura intrarea si iesirea din apa!!!).Vorbind de zona nudistilor,pt ca mai exista o zona a textilistilor,pe langa fosta tabara,unde plaja e buna. --Vama Veche nudism in capatul statiunii dinspre 2 Mai,lume multa pe plaja si pestrita(ca sa ma exprim elegant),aglomerat,cazarile nu stiu cum sunt,dar cred ca sunt ok,plaja destul de ingusta si aici,apa se adanceste brusc la 4 m de mal,deci din nou atentie pt cei care nu stiu sa inoate. Suntem in 2 Mai,si pana acum doar acestea le-am vazut "pe viu".Ne-am intalnit cu cativa membri de pe site,atmosfera frumoasa!Ei or sa plece astazi,noi mai ramanem cateva zile,si revenim cu impresii. Oricum,sincer,eu ,ca nudist f f vechi,nu as mai recomanda zona aceasta(2 mai-vama).Avantajele si dezavantajele le puteti cantari si voi. Din pacate,se pare ca de ceea ce am fugit,nu scap.Adica de fataiala cu masina de colo-colo.Nu pot gasi o locatie pe litoralul nostru in care sa pot sta linistit tot concediul,sa ma deplasez lejer pe jos la plaja,la masa,la distractii si sa pot face si nudism.Mamaia a fost singura statiune care intrunea toate aceste conditii,dar se pare ca ultima bucatica de loc pe care am facut nudism anul trecut ,s-a dus!.Dupa opinia mea,cea mai avantajoasa locatie ramane tot Mamaia sau Navodari,cu posibilitatea plajei in Corbu(cam 12 km de la Navodari). O sa postam si niste poze din locatiile vazute,ca sa va faceti idee. P.S. @lion : ai dreptate,mergea mai bine acolo,dar m-am grabit cu stirea bomba :-)). @gefrajo1 avem guvizi,dar aia cica nu produc durere !!! :-))))) |
@Ritz, prima impresie dupa ce experimentezi baia efectiva la 2 Mai este de a trage o concluzie generala negativa asa cum am facut si eu insa, dupa ce mi-am dat seama ce bine ar merge niste papuci de pietre, m-am intors complet . De ce ? Datorita senzatiei de piscina cu valuri, datorita asezarii in golf care permite o temperatura a apei foarte ridicata la orele amiezii. Apoi mai este incadrarea geografica a zonei, faptul ca efectiv ai ce sa faci, poti sa iei de exemplu bicla si sa dai o fuga in Bulgaria sau poti sa te racoresti in rezervatia Limanu-Hagieni. Mai vorbim de o baie in Vama ? Apoi mai e mancarea naturala si sanatoasa, rosia si castravetele de curte, linistea asezarii, gustul pestelui proaspat. Si toate astea conteaza...enorm. Cel putin pentru mine. Si aerul este mai curat, aerosolii sunt adevarati si nu pute ca in alte locatii de gen Eforie sau Mamaia, unde pamantul a devenit efectiv desertic iar nebunia e mare, peste tot pute a pisalau si fecale diverse. Singurul lucru care nu imi place la 2 Mai este faptul ca atat o parte din plaja cat si marea era acoperita cu alge ceea ce facea imposibila baia a celor din extremitatea sudica. @Tzoli1971, @Tudorcj, imi pare rau de faptul ca threadul deschis de mine a ajuns un front pentru lupte de acest tip insa, ca o parere personala, eu cred ca lucrurile sunt impartite, adica asa cum exista romani de rand, heterosexuali needucati si nepregatiti pentru o societate de un anumit nivel, nici persoanele gay nu fac exceptie. Adica in Romania se poate vorbi despre o societate normala doar la nivelul intelectualilor sau a persoanelor cu mult bun simt pentru ca uscaturi in padure exista si de o parte si de alta, fara nicio exceptie, iar din punctul de vedere al europenilor este aceeasi care ne trage in jos. Nu un doctor roman creeaza o problema Europei dar un membru al nu stiu carei galerii de fotbal da. Si nimeni nu se intreaba daca este gay sau nu, pentru ca nu asta intereseaza. |
revin sa multumesc tuturor celor ce ne-au indrumat catre 1 mai. Am petrecut un miniconcediu suberb acolo. Ne=am simtit foarte bine, cu toate ca au existat si ceva minusuri. Incodata multumesc! |
apropo, stie cineva ce s-a intamplat azi dimineata ( duminica 18.august) in sudul plajei de nudisti? am vazut ceva politie si nu arata tocmai ok ceea ce vedeam noi din capatul celalalt. Astept mesaj privat va rog. Multumesc! |
Asteptam mesaj aici daca este legat de nudism. aparitia politiei. Ieri in 23 August - 3 nudisti - urata locatie si murdara rau.Anul trecut se "lucra" in zona si am crezut ca urmeaza sa se aranjeze zona dar nici o sansa. Daca ar fi curat si pus nisip frumos si taiate buruienele, cred ca seamana cu Vama de pe vremuri doarca mult mai mica :) Liniste totala Am trecut sambata sa va vad dar nu era decat Ciprian acolo, in rest corturile inchise :) Astea pe la 9, am venit sa fac plaja acolo dar nu se mai putea de la valurile care au fost udat toata plaja. Ritz, nu te supara, in cativa ani oricum dispare si plaja de la 2 mai :) Sunt nudisti si spre textilisti si intrarea in apa este mai ok. "www.ronudism.ro" |
Ieri in 23 August - 3 nudisti - urata locatie si murdara rau.Anul trecut se "lucra" in zona si am crezut ca urmeaza sa se aranjeze zona dar nici o sansa.
Daca ar fi curat si pus nisip frumos si taiate buruienele, cred ca seamana cu Vama de pe vremuri doarca mult mai mica :) Liniste totala
23 August are mare potential de resort, pentru ca desi plaja e destul de mica, in zona este Lacul Tatlageac (la 150m de mare !!!) iar pe plaja gasesti cel mai tare restaurant pescaresc de pe tot litoralul. In zona au inceput deja sa apara primele pensiuni, probabil se va dezvolta in ideea de agroturism familial cu putine sanse spre nudism. Din punctul meu de vedere e mai frumos ca la Vama, cel putin cadrul natural limitrof, la doi pasi spre sud incepe padurea Comorova. |
Duminica dimineata pe la 6.30 a fost scos din apa la 2 Mai , in zona algelor aproape de pietre , un barbat la vreo 60 ani . Avea cortul cam al saptelea cred, in extremitatea sudica si venise cu sotia . D-zeu sa-l odihneasca ! |
:( Trist. D-zeu sa-l odihneasca ! @Lion: Acum doi ani, userul marinarul, a spus ca plaja este plina de nudistii de la MISA si a postat cateva fotografii ce pareau sa arate o zona superba. Este o zona frumoasa dar TOTAL neingrijita. Eu inteleg sa nu ai bani de investitii mari dar putin curatenie si sa mai muti pietroaiele alea sau nisipul, nu cred ca cere o mega investitie. Am fost si anul trecut si am crezut ca trebuia sa trec cu totul de plaja, mi se parea ca se mai vede o plaja izolata cu un gard dar nu se vedeau oameni acolo. Am spus sa merg si anul acesta dar fara succes, nudisti nu sunt pe acolo :) Ar putea sa aiba un loc in zona pentru ca zona nu este foarte ciurculata chiar daca este faleza ( o parte din ea arata chiar frumos dar din nou mizerie si acolo) "www.ronudism.ro" |
Salut! Informatiile oferite de voi imi sunt de un mare ajutor... nu am facut nudism pana acum, nici nu am avut vreun prieten amator de asa ceva insa la inceputul lunii septembrie o sa am timpul necesar pentru o iesire de vreo saptamana la mare si vreau sa incerc, singur, din pacate. Ca sa nu fiu chiar off-topic, observ ca discutati numai de statiunile de pe litoral; auzisem ca in Delta, la Sulina si Sfantul Gheorghe, se poate practica nudismul. Stie cineva mai multe? Ma gandesc ca ar trebui sa fie mai retrase. |
@lion. Doamne fereste de front de lupta. Am vrut (ca si tine dealtfel in reactia ta) sa arat si partea cealalta monedei. Toata stima, si respectul. |
2 Mai s-a schimbat in bine,avalansa de nudisti e mai mare,si deja plaja nud se face incepand cam de la 100 m de la scari,in dreapta,catre cazemata!E adevarat ca mai sunt si textilisti,dar chiar nu sunt deranjati de nudistii de pe plaja.As putea spune ca e o plaja mixta,unde fiecare face plaja cum vrea,fara sa fie deranjati de postura celorlalti.Iata un lucru bun!!! Va transmitem toate cele bune de aici! |
Cred ca 2 Mai are ceva din Vama Veche, mai putin zgomotul, drogurile, oamenii beti si "da si mie un ban" "www.ronudism.ro" |
Sorin eu am ajuns la concluzia ca 2 Mai nu are nimic din Vama Veche acum vreo 20 de ani, prima locatie este in principal pentru familisti si cupluri linistite iar in a doua e un mix haotic dar preponderent extrem. In acest moment, daca prima localitate e mai rurala, Vama Veche s-a transformat intr-un sat de vacanta al celei dintai, peste vreo 10-15 ani vor fi si unite cu siguranta. Dintre cele doua doar 2 Mai a progresat in bine, Vama Veche aproape ca a devenit resort, unul mai rustic evident. Ultima data cand am fost in Vama am fost oprit de un bogatas strain sa ma intrebe unde poate sa traga ceva pe nas. I-am zis: la supermarketul din colt poti sa tragi pe nas o bere insa ai grija sa nu te ineci. In Vama daca nu esti experimentat poti avea parte de tot felul de evenimente neplacute, unii le numesc surprize. |
Duminica 13 iulie am fost in zona Epava, din pacate plaja era cam uda dupa furtuna de acum cateva zile iar lume destul de putina, nu cred ca am numarat mai mult de 25 de persoane la ora de varf. M-am consolat insa cu gandul ca cel putin dimineata am avut parte de o mare curata, transparenta si de o culoare gen Bahamas, iar absenta valurilor te duceau cu gandul la o imensa piscina. Deci putina lume, nu stiu daca pentru ca era duminica sau era prea devreme pentru concediul celor mai multi nudisti. Urmatoarea mea plaja cred ca va fi la 2 Mai... |
A mai ramas plaja de la Epava ? O poza te induri sa faci ? Vreau sa vad si eu cum mai arata, nu cred ca mai ajung anul acesta :) "www.ronudism.ro" |
Ha, ha , am raportat postul din greseala... Sorin, n-am facut poze pentru ca nu aveam aparatul la mine iar telefonul murise... Plaja exista si e acolo, in dreptul la Epava (zona cu barci) e destul de lata dar nudisti nu prea erau fiind asa de putini in acea zi...In general se strang in zona de cazemate unde e plaja mai larga , doar daca e aglomerat se mai duc si spre barci. E bine si asa ca tin frontiera ! Dar cuplurile putine la numar preferau chiar bucata subtire de plaja aia de 3 metri... |
Costinesti raport de plaja astazi 06 august 2014
Prima impresie a fost ca plaja de nudisti nu mai este...Pe bune, trec eu de cazemata nr 1, nimic (anul trecut chiar aici stateam si nu eram singur) , trec si de nr.2 , iarasi nimic... In schimb textilistii se bucurau in voie de teritoriile nou-cucerite, fara absolut nicio jena... Dar in fata la Epava, deci dupa barcile pescaresti hopa, destul de plin, deodata o gramada de nudisti de toate varstele in spatiul acela destul de generos pentru cea mai ramas din plaja de nudism din Costinesti. Dar pentru ca totul sa nu fie atat de frumos am mai notat: 2 mosi perversi imbracati, un labagiu foarte tanar care foarte probabil se antrena pentru filmele pentru adulti frecandusi-o fara nicio jena chiar in fata unor domnisoare de-a dreptul incantate si fara nicio intentie de a protesta desi gestul a fost observat si de un tata cu familia din care doi copii sub 3-4 ani. A, si mai era unul cu o camera profesionista (am dedus dupa modul in care se chinuia sa o ascunda) care se fixase chiar in fata celor trei domnisoare viitoare vedete de siteuri XXL probabil chiar incepand cu aceasta seara. Nu stiu cat de prost poti sa fi atunci cand unul sta cu prosopul in cap prefacandu-se din cand in cand ca bea apa dintr-un rucsac imens de unde din cand in cand se auzea cum pune pauza la camera. Cred ca se auzea de la Tuzla dar alea nu aveau nicio treaba, mai ales ca si ele tocmai venisera de la o lunga sedinta nud din Marea Neagra unde s-au fotografiat reciproc.Dar pana la urma se adevereste vorba aia ca daca dai prea mult s-ar putea sa o primesti... In rest, totul a fost chiar O.K., dar stiti ca mie imi place sa mai dau si amanunte picante, si nu cu lux neaparat. Astea fiind spuse, concluzia nu poate fi decat una sigura: clar e nevoie de un camp privat cu paza , fara vedete , fara perversi si fara labagii...A, si de o asociatie, bine organizata si bogata...
|
Nu am avut experiente neplacute pana acum sau nu le-am bagat eu in seama. Posibil ca o parte din nudstii de acolo sa fie datorita tabrelor MISA care se desfasoara acum la Costinesti. Inainte in August era super plin la epava numai cu MISA, mie imi placea, altii au avut diferite divergente cu ei. Despre nenea labagiu, era bine facut? Poate lumea era mai fricoasa :) Eu la 50 de kg crezi ca ii spuneam ceva ? :P "www.ronudism.ro" |
Sorin, era multa lume desi doar 2-3 de la Misa, probabil si pentru ca dimineata si dupa - amiaza pana la o anumita ora merg la cursuri... Pe cei de la MIsa ii recunosti usor dupa aspect, nu are rost sa mai intram in amanunte, is nitel mai hippye sau fara par. Nenea ,,labagiul'' era un pusti la vreo 20-22 de ani, genul inalt, corp lucrat, fata si freza de cocalar insa minte putina, genul care ziua cara saci de cartofi pentru chioscuri, tarabe in piata etc, orice e de carat el este acolo... Venit sigur dintr-o comuna sau sat , maxim 7-8 clase, cu siguranta de vreo 20 de ani formeaza o noua rasa problema nationala cu atentat la IQ-ul general... Nu stiu de ce nu i-a zis nimeni nimic din cei care erau langa el, eu personal stateam la vreo 10m si tot am vazut faza. Practic nu isi dezlipea ochii de la fetele alea in timp ce si-o lungise de jumatate de metru, vedetele, insa nici ele nu pareau afectate intr-un fel...La fel nici tipul cu copii care era si el destul de bine lucrat si mult mai in varsta nu am vazut sa reactioneze in vreun fel...Ce sa mai zic de mosii perversi care se aseaza exact unde vad fete tinere, si la 5 cm de cearceaf daca se poate... Nu cred ca exista salvare, tupeul si nesimtirea sunt atat de puternic inradacinate inca este foarte greu sa mai schimbi ceva. Am fost in multe tari dar ce se intampola pe plajele noastre de nudism arhicunoscute este greu de imaginat, efectiv exista care vin ca la spectacol si care nu au nicio treaba cu nudismul ci sigur au probleme psihice greu vindecabile. De aceea trebuie organizare, ori luata o plaja in concesiune frumos cu taxa si unde sa nu aibe acces oricine, ori construit un camping in acest sens... Pentru ca totul se izbeste de ban, daca nu suntem o tara civilizata atunci trebuie sa facem selectie naturala, trebuie sa-i eliminam pe cei care ne fac de ras... Pe plaja din Costinesti am vazut deseori straini , ce-or gandi aia cand vad faze de genul asta petrecandu-se sub ochii lor ?
|
Mereu mai exista sanse. Problema noasta este ca suntem din ce in ce mai putini si mai ............. nu mi pasa :) fiecare cu a lui :) "www.ronudism.ro" |
ajung si eu pe 11.08.2014 adica luni in costinesti . o sa va fac un raport mai amanuntit despre plaja de la epava toate cele bune , mult soare va doresc ! |
despre paja din golful francezului ce ne puteti spune :)? |
Mergeti cu incredere. Am inteles ca dumneavoastra cautati ceva mai izolat dar totusi aproape de civilizatie. Este locul cel mai potrivit pentru acest lucru. Asteptam parerea dumneavoastra dupa ce ati fost acolo. "www.ronudism.ro" |
Am fost sambata acum in golful francezuui si am ramas placuti impresionati. Plaja era chiar populata cu multi nudisti, apa curata. Noi ne-am hotarat sa mergem numai acolo la plaja, mai ales ca e mai discreta si ca nu cred ca avem nenorocul sa ne vada colegii de munca. Recomandam plaja tuturor. Cred ca era mult mai bine ca intrunirea sa se faca acolo, mai ales ca se poate campa atat pe plaja cat si pe dealul de langa plaja. Am vazut corturi atat pe plaja cat si sus si rulote. |