Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  RONUDISM Stiri

Sarbatori fericite !

"Priviti anul care a trecut cu sufletul unul om intelept si noul an cu ochi limpezi de copil reflectand uimirea si credinta. Sperand sa ne considerati un prieten al dvs. indraznim sa va trimitem gandul nostru protector ca noul an sa va aduca dragostea, armonia, stralucirea si lumina pe care le meritati din plin. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si La multi Ani !"

Multumim celor care in anul 2014 au fost alaturi de noi si care au facut posibil ca acesta mica comunitate sa existe in continuare.

Multumim celor care au donat: Attila, AncaDan, Andrei22, AdinaDumitru, Boss, Cypry175, Dani, EmyKarla, Eu232, Lenti, Lyrical, Mircius, Nudisti2009, Sebi, Vasile41, minunatilor oameni care au fost la intalnirile RONUDISM si tuturor celor care ne viziteaza siteul.

Alaturi de dumneavoastra speram ca anul viitor sa promovam mai bine nudismul/naturismul in Romania !

Sa aveti un sfarsit de an plin de fericire !

Cu drag,

Echipa RND

"www.ronudism.ro"

Mai sunt cateva zile si Ronudism va mai adauga un an vechime de la aparitie.Este un motiv de bucurie cand un simbol sau un crez dainuie in timp.Precum
 piramidele sau alte vestigii care infrunta veacurile.Sper sa fie asa si cu comunitatea Ronudism.ro...Anul acesta,eu si sotia am fost foarte putin activi pe site,
dar asta nu inseamna ca am dat uitare prietenii pe care ni i-am facut aici,sau comunitatii.Doar ca  fost un an mai greu ,oarecum.Timpul alocat distractiilor a fost mult mai scurt,fata de alti ani,si de asemenea timp putin si pt socializare.Pt asta,ne cerem scuze intregii comunitati!Dar sa stiti ca nu ne-am schimbat deloc,si nici nu ne vom schimba.Suntem acelasi cuplu sociabil,asa cum ne stiu foarte multi de-aici si f.f. nudisti :-).Multumim prietenilor de aici pt. clipele frumoase oferite in concedii(si nu numai),multumim comunitatii pt ca suntem parte integranta din ea,multumim si adminilor si celor care se ocupa de acest site pt eforturile facute ca aceasta comunitate sa existe.Suntem aceeiasi optimisti,care spun ca devenim mai inteligenti,mai destepti,mai frumosi( cucuriguuuu),mai experimentati si mai puternici cu un an,nu "mai batrani cu un an " ! :-).Spunem aceste lucruri in speranta ca si voi simtiti acelasi lucru.
  Va dorim din suflet tuturor Craciun Fericit,La Multi Ani,bucurie si implinirea tuturor dorintelor vostre!

Craciun fericit ritz

CRACIUN FERICIT COMUNITATE

Sarbatori Fericite si Un Nou AN plin de impliniri tuturor !

Craciun fericit celor care sarbatoresc Craciunul pe rit vechi ! :)

"www.ronudism.ro"