Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  DISCUTII GENERALE

SKINBOOK - INCHIS

Cea mai mare retea sociala dedicata nudistilor a fost inchisa de catre administratori la o saptamana dupa relansarea pe domeniu propriu.

Mesajul oficial:

"

A message to all members of www.theskinbook.net

It is with much regret that I have come to the decision to bring Skinbook to an end.

After all the effort (and money) we have put into saving the Skinbook network; the complaining, negativity, abuse and general lack of support we have recieved from our users has been quite frankly, disgusting… I am no longer prepared to provide the Skinbook network to any members past or present.

As much as we have attempted over the past couple of years to bring together the naturist community and give the naturist lifestyle a positive public image, the treatment of my team here at Skinbook has finally made it clear (to myself at least) why this lifestyle is both fragmented from within and ostracized from without. What you take this to mean is up to you to speculate individually. For me this revelation doesn’t require an explination, it requires merely a reaction; my reaction being that from now on I see fit only to completely distance myself from this lifestyle (from both a philosophical and physical stand point) and most certainly from ANY medium which serves to promote it.

Good luck in your quests to find unity within your chosen lifestyle… you need it!

Karl Maddocks

"www.ronudism.ro"

Sper sa nu se intample acelasi lucru si cu acest site, dar ce s-a intamplat cu: ronudism.ning.com ?

Cei de la ning.com au incetat sa mai ne gazduiasca gratuit si au cerut bani. Am inceput sa strangem bani si cand am strans o parte din suma, inainte de termenul limita, cei de la ning au spus ca nu ne mai gazduiesc daca avem nuditate pe site.  Deci ne au pus sa stergem toate pozele, avatarele etc cu nuditate. Ne am mutat pe grou.ps/ronudism si am pastrat ronudism.ning.com dupa ce am exclus userii si am sters toate materialele cu nuditate. Doream sa pastram adresa pentru redirectionare, pentru ca era cea care a aparut in presa, dar SURPRIZA, dupa ce am realizat plata cei de la Ning ne au sters site ul pentru ca am fost ratat un avatar de pe prima pagina cu Attila, unde nici nu se intelegea daca este nud sau are slip.

Si acum cu banii donati de useri am cumparat gazduire sa fim aici :) Pe cont propriu si sper sa nu mai avem probleme. A ramas si grou.ps/ronudism unde este tot ce are pe ronudism.ning.com ( useri , foto , forum , grupuri , etc )

Imi pare rau ca sa intimplat ce sa intiimplat cu ning tocmai din cauza pozei mele, dar in fine asta e. Aici e cu mult mai bine, mai aspectuos si cu bun gust, adica ce vreau sa spun nu e cu reclame de sex si alte minuni care nu se imbina cu nudismul-naturismul cum era dincolo. Apropo de skinbook, da sa inchis si asta din cauza ca grupul (site-ul) era inca in stagiul de probare si lumea fara rabdare a apelat la conducere de prea multe ori si uneori chiar in moduri neconvenabile si asa ca s-au hotarit sa inchida site-ul. Deci e nevoie de rabdare si aici pina se vor finaliza toate.