|
|
adminAdministrator374 posts
Daca sunteti interesat sa participati la intalnirea RONUDISM din vara anului 2014 sunteti rugat sa confirmati prezenta dumneavoastra.
INTALNIREA OFICIALA RONUDISM ARE LOC IN PERIOADA 15 - 17.08.2014 PE PLAJA DIN VADU . ORGANIZARE AICI
Daca doriti sa va intalniti cu alte persoane de pe site la mare, in alte perioade, va rugam sa postati in acest topic locul si data cand mergeti la mare.
Lista utilizatorilor care au conformat prezenta in perioada 15 - 17.08.2014 pe plaja din VADU:
1. gefrajo1
2. fu210
3.
4. sorinnicolae
5. costysailor
6. powell
7. kosty40
8. petzea1
9. martin-m
10.Fispas
"www.ronudism.ro" |
|
AnonymousUndefined0 posts |
|
1 - 12 august - Purcica - IASI. |
|
26 Iunie - 02 Iulie - 2 MAI |
|
daca e vadu , vadu sa fie))))
|
|
AnonymousUndefined0 posts
Asa zic si io, Cipry . :)
|
|
Asa zic si io, Cipry . :)
man ma poti indruma sa nu ma ratacesc)))))
|
|
Se fac doua intalniri in aceiasi perioada, una la Vadu si alta la 2 Mai ? Pentru ca am primit un mail ca intalnirea oficiala va avea loc la Vadu, mai e una neoficiala la 2 Mai tot intre 15-17.08 sau cum ? |
|
adminAdministrator374 posts
INTALNIREA OFICIALA RONUDISM ARE LOC IN PERIOADA 15 - 17.08.2014 PE PLAJA DIN VADU.
A intervenit modificarea de la 2 Mai la Vadu ca urmare a votului realizat de utilizatori in cadrul "poll" ului de pe site. Va exista o singura intalnire la VADU, daca exista persoane interesate de aceasta intalnire.
"www.ronudism.ro" |
|
În perioada 13-15 iunie mă voi relaxa, împreună cu prietena mea, în Golful Francezului. |
|
sa aveti timp frumos. acel weekend nu putem venii |
|
Deocamdata si eu zic 90% DA! vin. si poate ne unim intr-o masina 3-4 pers din Buc. cu a mea sau a altcuiva. |
|
AnonymousUndefined0 posts Buna ideea, sa mergem 3-4 din Buc in masina, subscriu si eu. |
|
Sa traiti, toti; Cineva la plaja de marti incolo ?
|
|
Cine doreste sa mergem in week-enduri impreuna la mare cu masina sa ne strangem 2-3-4 sa impartim benzina, rog sa ma contacteze pe mess amx10012001. Eu prefer in weekend Vama Veche cu cortul. Cine mai vine? stabilim detaliile pe mess. 99% voi merge la Vadu. haideti sa fim multi, multi.... |
|
Va rog sa ma stergeti de pe lista de confirmari intrucat atunci cand s-a elaborat lista am confirmat pentru 2 Mai si nu pentru Vadu. In caz ca voi ajunge in Vadu va voi anunta din timp. Multumesc. |
|
28 iulie - 1 august - VADU
fie
4-8 august - GOLFUL FRANCEZ
|
|
12 iulie mergr cineva in vadu ?sa-ma ia si pe mine va rog
|
|
AnonymousUndefined0 posts |
|
Cineva in golful francez pe 9 iulie? |
|
Pe 21 iulie voi fi in Costinesti ,sa vad pe care plaja ..... |
|
asa cum intrebam mai sus, pe 9 iulie am fost in golful francez si a fost foarte frumos. in primul rand ne-a placut faptul ca numarul "curiosilor" tinde spre zero dar si plaja si apa sunt ok. in viitor credem ca asta va fi plaja unde vom face nudism in conditiile acapararii de catre textilisti a celorlalte plaje (2 mai, vama, costinesti etc.). inca nu am ajuns in zona de nord( vadu, corbu). toate cele bune |
|
alex_nico_bucMember7 posts cum ajungi acolo ? pe plaja ? mergi cu masina spre manastire si pe la jumate cobori o rapa destul de abrupta cu un fel de trepte din pamant ? |
|
2 nudisti, am fost eu cu sotia tot pe 9 iulie in golful francez si era un nene care se facea ca vorbeste la telefon si i se aprindea blitul
|
|
Cineva intre 5-15 august pe plaja Vadu ? |
|
AnonymousUndefined0 posts posibil sa fiu la Vadu, 4-8 august. |
|
salutare. Sunt pana pe 17 la mare apoi revin pe 23 pana pe 3 August..... Si probabil in a 2-a parte a lunii August. Cine merge prin vama sau golf, sa-,mi dea si mie un text.... 0721 266 644 :) www.exposed.miricus.ro |
|
cum ajungi acolo ? pe plaja ? mergi cu masina spre manastire si pe la jumate cobori o rapa destul de abrupta cu un fel de trepte din pamant ?
da, ala e drumul cu masina si se coboara pe acele trepte. din ce am vazut se poate ajunge si pe plaja dinspre hotelul forum dar e ceva de mers.
|
|
2 nudisti, am fost eu cu sotia tot pe 9 iulie in golful francez si era un nene care se facea ca vorbeste la telefon si i se aprindea blitul
am spus ca numarul curiosilor tinde spre zero, nu ca nu era nici tipenie de curiosi :) ce sa le faci daca n-au altceva mai bun de facut?! prin ce zona era nenea ala si pe la ce ora?
|
|
Daca nu ne ratacim pe drum, o sa fim si noi prezenti la intrunire. |
|
Buna,noi cam din data de 16 August vom fi in Vama vine cineva?Apropo stiti cazare ieftina in Vama?La camping sau la particular?Astept raspuns si va multumesc. |
|
sorinnicolaeMember37 posts Noi vom fi la intalnirea de la Vadu. |
|
Hello. Eu de astăzi sunt la mare pana pe 4 August. Dacă sunteți p'acolo da-ti si voi un semn!!! 0721 266 644 www.exposed.miricus.ro |
|
Noi 3-7 Aug vom fi la Sulina.. Daca totul decurge bine.. Pacat ca nu putem ajunge la Vadu anul acesta.
Sa aveti o vreme frumoasa cu mult soare.
|
|
sorinAdministrator884 posts
ANUNT INTALNIRE !!!!
Vreau sa va anunt ca Victor este la VADU incepand cu data de 13 August pentru intalnirea RONUDISM.
Daca exista doritori, Victor va poate astepta Joi 14 august ora 8:00 La Cherhanaua Vadu Pescarilor, aflat la 2-3 km de satul Vadu.
Rugamintea este ca fiecare sa isi aduca in plus si o lopata si sufa pt remorcare in caz de impotmolire in nisip.
"www.ronudism.ro" |
|
ANUNT INTALNIRE !!!!
Vreau sa va anunt ca Victor este la VADU incepand cu data de 13 August pentru intalnirea RONUDISM.
Daca exista doritori, Victor va poate astepta Joi 14 august ora 8:00 La Cherhanaua Vadu Pescarilor, aflat la 2-3 km de satul Vadu.
Rugamintea este ca fiecare sa isi aduca in plus si o lopata si sufa pt remorcare in caz de impotmolire in nisip.
in cazul unei impotmoliri in nisip sunt de mare ajutor si covorasele din masina, bagate sub rotile motrice.
|
|
14 august vreau sa ajung si eu la vadu
|
|
4 - 7 AUGUST - GOLFUL FRANCEZ
8 AUGUST -EFORIE NORD
|
|
Cineva intre 10-16 august pe plaja Vadu ?
|
|
sorinnicolaeMember37 posts Martin, ne gasesti pe cei care participam la intalnire. Lista o gasesti in susul paginii. |
|
Da asa e am vazut lista dar nu garantez ca pot participa sambata este ziua cand ne intoarcem de acolo |
|
sorinAdministrator884 posts
Prima zi este 15 August ( Vineri ) si gefrajo1 este deja acolo.
Da un semn de viata daca nu poti lua legatura cu el.
"www.ronudism.ro" |
|
sorinnicolaeMember37 posts Joi pe 14 ajungem si noi. |
|
Pentru ca anul acesta intalnirea se tine la Vadu, pentru toti cei care campeaza in rezervatie deci inclusiv pe plaja si nu cunosc aceasta problema, tin sa va avertizez sa aveti mare grija deoarece in zona exista sacali..
Deci aveti mare grija sa nu lasati mancare pe langa corturi, mai ales daca aveti copii mici sau caini de talie mica, aveti grija sa nu-i lasati nesupravegheati pentru ca sacalii sunt foarte mari oportunisti si puteti suferi o drama. Pana si copii mai mari trebuie sa aibe grija sa nu fie atacati si muscati...
De cand se campeaza iar oamenii au devenit o prezenta obisnuita in rezervatie, nici acesti sacali nu se mai tem de ei, deci mare grija si atentie pentru ca acolo sunteti in salbaticie.
|
|
sorinAdministrator884 posts Nu am vazut pana acum. Sa spunem ca se apara pentru ca i am invadat :P Deci nu este de iesit noapte din cort :) "www.ronudism.ro" |
|
Vreau sa plec pe 13 sau 14 la mare 1-2 zile in Vama apoi la Vadu pe 15-16. Desigur programul e discutabil. CAUT PARTENERI DE DRUM SUNT SINGUR DEOCAMDATA IN MASINA.Daca doreste cineca sa vina nr meu este 0732702870 |
|
confirm si eu, 2 persoane, ajungem vineri pe la pranz. |
|
alex_nico_bucMember7 posts pote ar fi bine sa se detalieze aici locul exact unde se tine intalnirea |
|
sorinnicolaeMember37 posts La nord de cherhana. Ma puteti contacta pentru detalii. |
|
sorinnicolaeMember37 posts Tocmai am vorbit cu Victor si am aflat ca intalnirea s-a mutat pe plaja de la Cap Midia. Incepand de maine de la ora 10 vom fi acolo. |
|