Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  RONUDISM Stiri

RONUDISM PE PLAJA 2011

13-15 August - Costinesti

"www.ronudism.ro"

28-31 iulie ... 2 Mai

dupa 8 august poate 2 mai , poate costinesti , poate grecia , poate croatia , poate muntenegru nu stiu inca exact locatia finala

croatia o sa fie anul acesta, la fel ca si anul trecut

prefer vadu ca e mai intim si nu e  zona comerciala.

plus ca nu sunt persoane curioase.

ca perioada in 30-31 iulie si orice weekend in august si septembrie.

prefer vadu ca e mai intim si nu e  zona comerciala.

plus ca nu sunt persoane curioase.

ca perioada in 30-31 iulie si orice weekend in august si septembrie.

Vadu si noi , in 9/10 iulie ; apropo , de ce nu poate fi accesat profilul vostru ?

batut in cuie din 8 - 15 august ora 15 in 2 Mai iar dupa aceasta ora in costinesti pana in 16 august

"www.ronudism.ro"

Singura plajă pentru nudişti la care am ajuns este cea din Costineşti. În primul rând îmi place staţiunea din următoarele motive: se poate ajunge la destinaţie cu trenul, e curăţenie, preţurile sunt accesibile şi îmi pot găsi uşor un loc de cazare cu cortul, în condiţii civilizate, mă pot deplasa uşor până în Mangalia (seara îmi place să mă plimb pe faleză) şi sunt mulţi tineri în staţiune. În ceea priveşte Vama Veche sau 2 Mai, recunosc, nu am ajuns niciodată acolo. Mă gândeam să risc vara aceasta să dau o fugă până în nordul litoralului românesc, dar înainte de toate vă întreb pe voi: ce staţiune preferaţi şi de ce ?

Eu merg tot pe Costinesti si cam din aceleasi motive spuse de tine  ( multa lume nu o suporta din aceste motive )

Si parerea mea ca este statiunea tinerilor mai linistiti ( in comparatie cu cei care merg in Mamaia sau Vama Veche )

Ca si nudism la epava, multa lume era nemultumita ca trec oameni si se uita dar personal nu ma deranjeaza in mod deosebit.

Anul acesta sper sa merg tot acolo :)

"www.ronudism.ro"

Croatia undeva prin August speram.

Deci CostineÅŸti "rulles" Cool

Da Ionut ... Costinesti ...clar!  Eforie si Navodari sunt mai exclusiviste , 2 mai si chiar Vama Veche ... sunt mai mult pentru familisti. Nu prea ai optiuni acolo..nu cluburi..nu fete ... De asemenea plaja Vadu e mult prea izolata .. acolo merge "la gasca".

Vama Veche pentru familisti?  Sper ca esti ironica in comentariu.

Numai acolo am intalnit "da mi cinci lei" de la un nenea insistent.   Noroc de un alt nenea mai bine facut :)  Mor de drag sa merg in Vama Veche :D

Si tot acolo am avut parte de urlete de la nsite textilisti pentru ca am facut o poza la plaja si se aflau si ei in zona de acoperire :) Si toate astea numai intr-o ora. Poate am avut eu ghinion dar sigur pe acolo nu mai calc curand.

Vama Veche este ea un club plin de mamaisti cu fitze care se cred mai deosebiti :P

( normal ca nu toate lumea, asta este parerea mea dupa scurta vizita )

"www.ronudism.ro"

@Sorin

Dupa 2 Mai, Vama e mai primitoare pentru familisti decat toate celelalte locatii cu acces usor ...

Dar i se spune pe buna dreptate Vamaia ...

P.S. pozele sunt din Mai (si deja se plimbau oamenii "spre 2 Mai" foarte mult)

IMG_6618_2.jpg130.2K127 views
IMG_6611_2.jpg332.4K116 views

Da Tudor (si Sorin) ..la asta m-am referit. In afara de 2 mai ... niste familisti unde ar mai putea sa mearga, daca vor si putina civilizatie in jur.... la Vama .. normal.   Drept dovada .. Dani..Razvan acolo merg

Fiecare cu preferintele lui :) si cu prima impresia lasata de fiecare loc.

Pentru mine a fost suficient de neplacut ca sa ma convinga ca nu este un loc unde sa merg.

"www.ronudism.ro"

Dar între Costineşti şi Vama, care dintre staţiuni are plaja mai ok pentru nudism ? Eu am fost doar în prima...

Mie mi-a placut mai mult Costinestiul, baiatului meu Vama....acum depinde de gusturi. Alege locul unde te simti cel mai bine, asta este cel mai important.

Costinesti reprezinta trecutul, Vama niciodata, la 2 mai e destul de ok...tocmai am fost.

Asta e opinia noastra

21-25 iulie - Costinesti

21-23 VAMA VECHE   cINEVA PRIN VAMA?

"www.ronudism.ro"

Incepand cu 20 iulie vom fi pe litoral..Costinesti..2 Mai..Vama Veche..

Si prin Costinesti cand treceti?

@BOSS: Cu cortul in Vama Veche?

La inistentele unor prieteni merg in Vama desi nu sunt incantat.  Recomandare unde sa mi pun cortul ca sa am parte de ceva liniste :) Inca sunt cu sechele :D de la prima impresie in VAMA VECHE

"www.ronudism.ro"

Live from Costinesti Beach....ce sa mai zicem?..dupa atatia ani de nudism la Costinesti ne exprimam si noi amaraciunea ca atmosfera de la Epava nu mai este ceea ce stiam ...inconjurati de textilisti fara numar, un numar restrans de nudisti incearca sa mentina ultima baricada a nudismului pe aceasta plaja..10-20 de persoane tineri, copii, batrani s-au adunat in coltul lor si pare ca nimic nu le mai tulbura placerea de a se bronza nud...dar in jurul lor exprimand mizeria cete de cocalari care mai de care mai curiosi, mai burtosi, fotografi mai ceva ca la Cannes, strica tot farmecul.

Deci cu regret va anuntam ca desi plaja mai exista chiar si asa ingusta, NU va mai recomandam sa incercati nudismul in acea zona.

Ajungand in Golful Francezului am dat de o alta atmosfera, mult mai relaxanta, mai familiala, nudisti nu foarte multi dar fara textilisti (ori n-au aflat, ori le e prea lene sa mearga pana acolo)..Deci se pare ca acest loc va deveni simbolul nudistilor in Costinesti de acum inainte..

Am ajuns la 2 Mai intr-o scurta vizita si cu gand de plaja, loc este destul, nudisti atat la fostul Nudy Bar (din pacate acum este o certitudine ca vorbim la trecut de acel loc) cat si in Micul Golf ( mancarea buna, proaspata, preturi de statiunea Mamaia) Din pacate nu am putut face plaja acolo din cauza mirosului insuportabil de alge care invadasera tarmul...

Din cauza unor probleme de servici care au impus si o deplasare rapida pana la Constanta am trecut fugitiv si pe la nudistiii din Eforie , numai barbati unul si unul :))...recomand cu caldura locul pentru prietenul Vasile..

Vom reveni si in zilele urmatoare cu amanunte si poze speram care sa va mai aline dorul de mare...Deocamdata ne ameninta niste fulgere dar atmosfera e inca destul de calma..

Merci de invitatia facuta public...Anul asta ajung numai la Purcica la Iasi....

1--10 August  _Vama  poate  mai  prelungesc pana  pe 13 functie de buzunar Foot in mouth mancam pufuleti

@BOSS: Cu cortul in Vama Veche?

La inistentele unor prieteni merg in Vama desi nu sunt incantat.  Recomandare unde sa mi pun cortul ca sa am parte de ceva liniste :) Inca sunt cu sechele :D de la prima impresie in VAMA VECHE

Incearca sa faci stanga cum ajungi pe plaja pana spre cherhanaua pescareasca cum mergi spre 2 mai.

eu cu sotia speram sa mergem vara asta, daca ne permite timpul, la nudism la bulgari.

16-20 august Costinesti...de regula pe plaja de la epava, dar cum inteleg ca s-a stricat atmosfera acolo, cred ca vom merge in golful francezului de data asta.

Voi fi la Golful Francez incepand cu 22 august.

@Bogdan: In August posibil sa fie mai multi nudisti la epava :) daca nu, ramane mereu golful francezului care banuiesc ca va fi si el destul de aglomerat pentru ca este perioada de intalnire a celor de la MISA

"www.ronudism.ro"

ce inseamna "mai multi?"...adica in loc de 10-15 cati sunt acum, sa fie 20? :)))...poate daca ii ingesui unul peste altul...sa iti zica Gabriel ca nu am avut loc nici sa ne asezam...sau George poate sa iti povesteasca..

Pana acum doua saptamani ma certai cand spuneam ca nu se poate face nudism pe plaja aia si sa nu mai dezinformez :)

Ma gandeam ca in August este posibil sa mearga si cei de la MISA in zona de la epava, mai corect spus spre capatul dinspre epava, poate se aseaza pe o parte din partea textilista. Vedem, am spus POSIBIL.

"www.ronudism.ro"

Miercuri, 27 iulie, am fost cu George la epava si sincer, situatia era alta. Numarul nudistilor era chiar mare fata de zilele precedente.

Salut! Eu nu am spus nimic referitor la plaja din Costinesti. Nu am idee de unde a  aparut confuzia ! Eu am mentionat doar faptul ca dupa 22 august voi fi la Golful Francez. sic ! ( poate chiar si la epava ).

Eddie, cred ca ai citit ceva gresit.   A fost o discutie cu Bogdan, in rest nu vad ca altcineva sa fi mentionat numele tau :)

Din pacate pe 22 August am sa fiu deja plecat de la mare :( Pe 13 ajung in Costinesti :)

"www.ronudism.ro"

salutare tuturor. ne poate explica cineva unde anume este situat "golful francezului" si daca se poate campa cu cortul acolo? cautam un loc mai retras pentru cateva zile cu cortul. la vadu am inteles ca se dau amenzi pentru campare asa ca incercam sa gasim alt loc linistit si fara textilisti si "fotografi" profesionisti. multumim.

Bun venit,

Tudor a postat in alt topic unde se afla Golful Francez

Poate se gasesc alte persoane cu mai mulote indicatii dar daca mergeti dupa hotel forum il gasiti, se poate merge si pe plaja, am vazut in poze ca sunt si cateva corturi. Lumea se plangea pe aici ca noaptea mai sunt persoane dubioase dar fara incidente :)  Cine a stat pe acolo este asteptat cu detalii :)

"Salutare !

In Costinesti in partea de Sud ... dupa hotel Forum

http://maps.google.com/?ll=43.932853,28.633305&spn=0.002909,0.009012&t=h&z=18

"www.ronudism.ro"

multumim, am vazut postarea lui tudor. asteptam opinii de la cei care au campat acolo.

vine cineva in costinesti  in data de 5 10  august

Eu stau in Costinesti dar nu am campat acolo. Insa un prieten al meu a stat vreo 5 zile cu cortul in iunie cand inca era pustiu pe aici. Nu a avut nici un fel de probleme. Am vazut ca si altii au mai stat cu cortul acolo fara probleme. Va trebui sa iti faci aprovizionarea cu ce ai nevoie deoarece nu este chiar la indemana sa ajungi la primul magazin din Costinesti. Daca te mai pot ajuta cu ceva, oricand cu placere.

multumim gabriel40.

Eu, in Costinesti, m-am campat intr-un camping situat la 200 m de gara veche. Am platit 15 ron/noapte si am avut urmatoarele conditii: baie cu dus, bucatarie cu aragaz si frigider. Problema este ca pana in Golf, distanta e cam mare...

Las` ca esti tanar :)

Laughing

Eu merg tot pe Costinesti si cam din aceleasi motive spuse de tine  ( multa lume nu o suporta din aceste motive )

Si parerea mea ca este statiunea tinerilor mai linistiti ( in comparatie cu cei care merg in Mamaia sau Vama Veche )

Ca si nudism la epava, multa lume era nemultumita ca trec oameni si se uita dar personal nu ma deranjeaza in mod deosebit.

Anul acesta sper sa merg tot acolo :)

A fost cineva la Mamaia in anul acesta (2011)? Cum este plaja nud?

21-23 VAMA VECHE   cINEVA PRIN VAMA?

Sorin! 07- 15 sau depinde de atmosfera 18 august noi tot la vama cu cortul ca de obicei:)

Intrebare de la noi veniti : la costinesti la golful francezului te lasa sa pui cortul, sau tot vin cu amenzi, ca in alte partzi ?

mai este plaja la epava? se mai poate face plaja acolo?Daca da,puteti sa-mi recomandati o cazare ?

La Golful Francezului se poate campa fara probleme nu se plateste nici un fel de taxa insa e un pic mai greu cu aprovizionarea

Pentru Dragos..se mai face plaja si pe la epava in limita spatiului disponibil iar oferte de cazare gasesti peste tot in functie de finante..chiar in zona de la epava s-au construit destule vile si in functie de conditii preturile difera dar sunt negociabile, de preferinta sa ajungi undeva in cursul saptamanii..

multumesc mult pt info.cred ca numai simbata voi putea ajunge.deci cred ca va fi criminal pe acolo....

@Ionut:  Cum se numeste locatia unde ai stat? 15 lei de persoana sau de cort ? :)

"www.ronudism.ro"

15 lei de persoana, iar campingul se cheama Kudos, sau ceva de genul. Se afla pe strada Tineretului, vis-a-vis de terasa Napoca si la circa 200 m de gara veche. Pentru mai multe informatii, va stau la dispozitie pe mess: ionutmanole25. Ar fi frumos sa fim cat mai multi vecini de camping :)

1-3 Septembrie ( 90% sanse )   -   2 Mai, Vama Veche sau Neptun :)

"www.ronudism.ro"

cred ca am sa ajung si eu prin 2 mai in perioada asta 1- 3 septembrie.

Din pacate nu mai ajung. :( Asteptam vara urmatoare :)

"www.ronudism.ro"

suntem in Costinesti pana pe 7 septembrie. Facem plaja intre Eforie Nord si Eforie Sud. Mai e cineva?

Da, mai sunt eu in Costinesti. Probabil ultimul ronudist care incheie sezonul la mare si pune lacatul la plaja...:))

Unde faceti plaja?

In ultimele weekend-uri am tot fost pe Grindul Chituc. Plaja este superba.

P9045032.JPG648.6K15 views

Eu mai mult in Golful Francezului....asta fiindca e si mai aproape de mine. Din motive de timp liber, desigur.

weekend la Szeged. Cateva cupluri vom fi acolo. 30 de grade. Cort sau rulota la preturi convenabile. Cine doreste sa vina ..e bine primit

maine o sa stim sigur daca mergem si noi,  80% sanse sa veni. Ultimul we cu soare nu trebuie ratat si o experienta noua pe meleaguri straine.

Buna idee ancadan:)

Eu mai mult in Golful Francezului....asta fiindca e si mai aproape de mine. Din motive de timp liber, desigur.

Gabi, mai esti in Costinesti sambata si duminica 10-11 septembrie?

Deci, mai e cineva la mare in acest weekend (10-11 septembrie) si unde? Eu oscilez intre 2 mai si Golful francezului din Costinesti. Daca nu raspunde nimeni, cred ca va fi totusi 2 mai.

weekend la Szeged. Cateva cupluri vom fi acolo. 30 de grade. Cort sau rulota la preturi convenabile. Cine doreste sa vina ..e bine primit

Intalnirea ronudism de la szeget a reusit sa stranga intr-un timp asa de scurt, 7 persoane + un catel. Ne pare rau ca ne-am hotarat intr-un timp asa de scurt sa mergem la Szeged.

DSCN0468mic.jpg374K52 views

Felicitari pentru mobilizare!:)

daca nu eram la munca mergeam si noi

16?? 17 /18 sept , se mobilizeaza cineva catre Litoral ??? Hellow, HUSTON, DO U COPY ?? :)

Tema intalnirii ar fi CUM A FOST IN CONCEDII , si brain-storming pt 2012 .

(buzz si pe yah mes va rog)

Pentru mine sezonul a trecut :(

"www.ronudism.ro"

Sezonul a cam trecut pentru toata lumea, din pacate:(

"www.ronudism.ro"

16?? 17 /18 sept , se mobilizeaza cineva catre Litoral ??? Hellow, HUSTON, DO U COPY ?? :)

Tema intalnirii ar fi CUM A FOST IN CONCEDII , si brain-storming pt 2012 .

(buzz si pe yah mes va rog)

Din pacate - din motive care sunt - n-o sa pot realiza ceea ce mi-am dorit aici, adica sa fim la mare acum. Sper in continuare :)

Din pacate - din motive care sunt - n-o sa pot realiza ceea ce mi-am dorit aici, adica sa fim la mare acum. Sper in continuare :)

...Si cum speranta moare ultima, UNII DINTRE NOI au ajuns, totusi, la 2 Mai si au inchis sezonul 2011. A fost un w-end cald si placut care ne-a facut sa ne simtim bine , si sa regretam ca a trecut vara.

Pe plaja erau 12 corturi, duminica dimineata, doar la plaja inca o data pe-atata(textilisti putini), la terasa Golf cam tot atatea mese ocupate, apa buna de ...racit berea / sub 20 grade si murdara .

De acum, sa incepem a ne gandi la activitati viitoare, dragilor :)

Picture 429.jpg970K26 views

Si asa a luat sfarsit minunatul sezon 2011 Cool

Ne bucuram de o vara mai racoroasa si in Septembrie Laughing

"www.ronudism.ro"
Propuneri de activități pe timpul iernii?
"www.ronudism.ro"

sah...tenis de masa... table  ... si sa nu uitam ca pe  3 decembrie in Budapesta la aquapark se organizeaza noapte naturista .

Va sugerez sa ne ocupam serios de acel 3 decembrie... Pentru SUDISTI _ Bucuresteni / Valcea / Constantza - drumul pana la Oradea trebuie bine gandit , economic vorbind, apoi cazarea in Oradea si altele . Sincronizarea va fi un avantaj, apoi negocierea cazari in Oradea poate sa ne aduca un + (plus) daca mergem impreuna.

Va sugerez sa ne ocupam serios de acel 3 decembrie... Pentru SUDISTI _ Bucuresteni / Valcea / Constantza - drumul pana la Oradea trebuie bine gandit , economic vorbind, apoi cazarea in Oradea si altele . Sincronizarea va fi un avantaj, apoi negocierea cazari in Oradea poate sa ne aduca un + (plus) daca mergem impreuna.

te rog mai multe explicatii despre acel 3 decembrie de la oradea

te rog mai multe explicatii despre acel 3 decembrie de la oradea

Emy ?? :)

sah...tenis de masa... table  ... si sa nu uitam ca pe  3 decembrie in Budapesta la aquapark se organizeaza noapte naturista .

BUDAPESTA ?? Nu era Debrecen ?

http://www.aquaticum.hu

Anul trecut a fost la Budapesta ...anul asta nu stiu unde se organizeaza .

15 Oct Naturist swimming pool and sauna in Budapest

5th Nov Naturist swimming pool and sauna in Budapest

3rd Dec Naturist swimming pool and sauna in Budapest, Santa Claus for children

sunt date oficiale care apar pe http://www.namasz.hu/index.php?leng=eng

15 Oct Naturist swimming pool and sauna in Budapest

5th Nov Naturist swimming pool and sauna in Budapest

3rd Dec Naturist swimming pool and sauna in Budapest, Santa Claus for children

sunt date oficiale care apar pe http://www.namasz.hu/index.php?leng=eng

prea departe pt noi :(