Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISMUL IN PRESA

Plajele pentru nudişti invadate de “textilişti”

Plajele pentru nudişti invadate de “textilişti”

In  urma  cu  o  saptamana  am  fost  pe  plaja  de  nudisti  de  la  Eforie  Nord

Au  inceput  sa  apara  si  acolo  grupuri  de  textilisti  care  nu  comenteaza  nimic

Si  vin  pe  acea  plaja  pentru  ca  in  zona  statiuni  Eforie  Nord  unde  este  plaja  cu  textilisti  era  plina  si  nici  nu  se  mai  vedea  apa  cat  de  multi  intrasera  in  apa

Asa  ca  sa  nu  va  mai  mirati  de  nimic

cu fiecare stire difuzata la tv mai dispare o plaja. In curand toate plajele vor gazdui : pet-uri, coji de seminte, manele etc

romanie cum te hului.......................plina de cocalari

Nici un ministru al turismului n-a avut curaj sa ia masuri clare pentru a se amenaja locuri pentru nudisti. Ne trebuie un ministru al (na)turismului...

Si la capitolul asta tot strainatatea e directia cea mai civilizata. Totusi Vama ramane un loc important si fara prejudecati.(parerea mea) Unii prefera locuri extrem de izolate, unde sa nu fie picior de chilotar, altii...nu se sinchisesc.

Diferenta dintre nudisti si textilisti este ca nudistii nu se supara daca alaturi cineva face plaja inchiloţat!

Desi ar trebui sa ne suparam cand vin pe metrul patrat de plaja unde se mai poate face nudism si dupa "acapareaza" zona si trebuie sa te muti :)

"www.ronudism.ro"

pina acum 3-4 ani faceam plaja la 2 mai linga "micul dig". nu mai exista, s-a erodat, ca punct de reper, in dreapta scarilor metalice ce coboara de la vile, la vreo 50 de metri. si intr-o dimineata m-am dus cu prietena mea si cu sor-mea sa facem plaja. eu alegeam exact zona de linga micul dig, pentru ca acolo nu iti obtureaza faleza soarele dupa ora 4.30. in locul meu, un cort cu pusti din ce am putut observa. asta e, m-am dus 5 metri spre cazemata. noi ne-am apucat sa punem parasolarul, dupa ce ne-am dezbracat la pielea goala si am orilpilat doua familii textiliste cu copii care isi pusesera sezlongurile chiar acolo, pe malul marii. de fapt, pe tati sau pe copii nu i-a interesat, dar mamele au fost cele galagioase. dupa multe remarci pe un ton ridicat la adresa noastra, spiritul civic a invins la una dintre mame, care a remarcat pesti morti in apa. ce credeti ca a facut? a zis : "vaaai, saracii ce de pesti morti, ce ne facem? ce urit miros!". asa ca s-a apucat sa ii adune si sa ii arunce in spatele cortului pustilor!!! dupa care au mai comentat cum ca localnicii din 2 mai, in special cei cu vile, se pling ca vad nudisti! dupa care au chemat salvamarii. a venit un baiat, i-am explicat ca aia e o zona in care nudistii stau de multi ani, mi-a zis ca stie, i -am spus ca nu plec si s-a retras. am rezistat citeva ore in bombanelile catelor.

Trist dar adevarat :(

"www.ronudism.ro"

pina acum 3-4 ani faceam plaja la 2 mai linga "micul dig". nu mai exista, s-a erodat, ca punct de reper, in dreapta scarilor metalice ce coboara de la vile, la vreo 50 de metri. si intr-o dimineata m-am dus cu prietena mea si cu sor-mea sa facem plaja. eu alegeam exact zona de linga micul dig, pentru ca acolo nu iti obtureaza faleza soarele dupa ora 4.30. in locul meu, un cort cu pusti din ce am putut observa. asta e, m-am dus 5 metri spre cazemata. noi ne-am apucat sa punem parasolarul, dupa ce ne-am dezbracat la pielea goala si am orilpilat doua familii textiliste cu copii care isi pusesera sezlongurile chiar acolo, pe malul marii. de fapt, pe tati sau pe copii nu i-a interesat, dar mamele au fost cele galagioase. dupa multe remarci pe un ton ridicat la adresa noastra, spiritul civic a invins la una dintre mame, care a remarcat pesti morti in apa. ce credeti ca a facut? a zis : "vaaai, saracii ce de pesti morti, ce ne facem? ce urit miros!". asa ca s-a apucat sa ii adune si sa ii arunce in spatele cortului pustilor!!! dupa care au mai comentat cum ca localnicii din 2 mai, in special cei cu vile, se pling ca vad nudisti! dupa care au chemat salvamarii. a venit un baiat, i-am explicat ca aia e o zona in care nudistii stau de multi ani, mi-a zis ca stie, i -am spus ca nu plec si s-a retras. am rezistat citeva ore in bombanelile catelor.

Un singur sfat pot sa-ti dau: Ia-ti un caine ;)  !

Prietenii stiu de ce , inca din 2012 :))) Daca nu poti , la vara -l inchiriez pe al meu . Se plateste  PER TEXTILIST ALUNGAT!!

sisi 001.jpg644.9K6 views

Un singur sfat pot sa-ti dau: Ia-ti un caine ;)  !

Prietenii stiu de ce , inca din 2012 :))) Daca nu poti , la vara -l inchiriez pe al meu . Se plateste  PER TEXTILIST ALUNGAT!!

cred ca imi voi lua si eu unul din ala:)))))))))))))