Pana trece nebunia cu restrictiile de a iesii pe plaje,stie cineva vre-un loc pe langa Bucuresti unde se poate face plaje discret?
Pana trece nebunia cu restrictiile de a iesii pe plaje,stie cineva vre-un loc pe langa Bucuresti unde se poate face plaje discret? |
probabil pe malul Argesului dar intr-un grup nu mai mare de 3 persoane,,, |
probabil pe malul Argesului dar intr-un grup nu mai mare de 3 persoane,,, Noi mai mergem pe acolo dar numai in grup de 2 persoane in aceste vremuri, in 3 ar iesi un threesome... Locuri langa Bucuresti sunt destule, numai sa vrei sa mergi la plaja. |
al treilea e martorul :)) |
In cazul unei famili ...poate fi copilul ....iar in rest poate fi catelul, bunica |
Daca se mentine distanta sociala la locul cu pricina si in masina sunt mai putin de 3 ,cred ca este ok,eu am intrebat daca stiti un loc aproape de oras,unde ati mai fost si se poate face plaje si bineinteles ,daca mai sunt interesati de acest lucru pana putem ajunge la mare. Vedeti voi dragi nudisti ai acestor meleaguri mioritice de ce merg unii dintre noi numai prin alte tari?,pt ca acolo exista decenta,bun simt,si lumea intradevar este deschisa la naturism...pe noi la mistocareala si alte lipsuri nu ne intrece nimeni. Am scris in descrierea noastra ca nu dorim sa fim abordati de baietii nudisti de sufragerie ,dar ce sa vezi,cum vad o imagine mai placuta nu mai tin cont de nimic,iti cer prietenia si chiar insista,se gandesc poate la altceva,daca isi expun organele prin baie sau prin sufragerie cand le doarme nevasta cred ca sunt singurii care au asa ceva si poate le iese de un f..... Credeam ca aceasta izolare ne-a facut mai intelepti ,dar observ cu dezamagire ca ne-a facut si mai multi ,si mai prosti. Imi cer scuze pt adevaratii nudisti care chiar sunt si se lupta pt acest curent sa devine ceea ce a fost si sa se apropie de ce se intampla pe la vecinii nostri,am tot respectul pt ei. |
Nu cred ca a facut nimeni din cei care au raspuns mai sus mistocareala de intrebarea voastra ci doar de situatia de "alerta" in care ne aflam si de conditiile impuse despre cum sa "iesim" din case. In cele dispuse de ei iti trebuie declaratie cu o motivatie intemeiata pentru a parasi orasul si numai 3 persoane. Ori daca se intalnesc 2 cupluri deja sunt in conflict cu situatia specificata de ei. Nu sunteti singurii care au constatat ca sunt multi nudisti de sufragerie, dormitor sau baie care cauta sau sa vada si altceva dar cei care au comentat aici nu se incadreaza in tiparul descris, pe unul din ei cunoscandu-l personal face to face de la intalnirile RONUDISM. In alta ordine de idei, noi suntem din Bucuresti dar stam langa Bucuresti la vreo 15 km si avem Argesul aproape (la nici 1 km) loc la care s-a referit nashu, stiind asta din postari pe forum referitoare la locuri de nudism pe langa Bucuresti. Multa lume intreaba dar doar de amorul artei si sa mai aibe activitate pe forum insa fara nici o intentie de a finaliza vreo actiune de intalnire nudistica, atat locala cat si la mare. Noi am mai scris pe forum ca stim un loc bunicel la Arges dar in afara de cativa prieteni de pe site cu care ne cunoastem de ani buni si care au venit, nimeni altcineva nu a mai fost interesat. Si aici ma refer la cupluri ca barbati solo sau care tocmai we acela ii lucra nevasta au fost destui doritori. |
"sau care tocmai we acela ii lucra nevasta au fost destui doritori." ?? "www.ronudism.ro" |
Ma refeream la cei care se dau cupluri si vroiau sa vina dar "intamplator" si in ultimul moment tocmai we ala ii lucra nevasta si nu putea sa vina decat singur. Este destul de explicit?
|
Pana trece nebunia cu restrictiile de a iesii pe plaje,stie cineva vre-un loc pe langa Bucuresti unde se poate face plaje discret? Nu stim... Nu prea sunt locuri. |
Daca se mentine distanta sociala la locul cu pricina si in masina sunt mai putin de 3 ,cred ca este ok,eu am intrebat daca stiti un loc aproape de oras,unde ati mai fost si se poate face plaje si bineinteles ,daca mai sunt interesati de acest lucru pana putem ajunge la mare. Vedeti voi dragi nudisti ai acestor meleaguri mioritice de ce merg unii dintre noi numai prin alte tari?,pt ca acolo exista decenta,bun simt,si lumea intradevar este deschisa la naturism...pe noi la mistocareala si alte lipsuri nu ne intrece nimeni. Am scris in descrierea noastra ca nu dorim sa fim abordati de baietii nudisti de sufragerie ,dar ce sa vezi,cum vad o imagine mai placuta nu mai tin cont de nimic,iti cer prietenia si chiar insista,se gandesc poate la altceva,daca isi expun organele prin baie sau prin sufragerie cand le doarme nevasta cred ca sunt singurii care au asa ceva si poate le iese de un f..... Credeam ca aceasta izolare ne-a facut mai intelepti ,dar observ cu dezamagire ca ne-a facut si mai multi ,si mai prosti. Imi cer scuze pt adevaratii nudisti care chiar sunt si se lupta pt acest curent sa devine ceea ce a fost si sa se apropie de ce se intampla pe la vecinii nostri,am tot respectul pt ei. Bine punctat! |
Pana trece nebunia cu restrictiile de a iesii pe plaje,stie cineva vre-un loc pe langa Bucuresti unde se poate face plaje discret? Nu stim... Nu prea sunt locuri. Nu prea sunt dar mai sunt. Noi stim astfel de locuri in partea de sud-vest pe langa Arges si mai sunt pe la Cernica dar nu am mai fost demult pe acolo si nu mai stim ce mai este. S-a mai postat despre asta dar toata lumea intreaba dar nimeni nu citeste raspunsurile si o dau ca e mistocareala. |
Pastrati locatiile pt voi si doar pt nudisti adevarati ca altfel vor fi invadate de textilisti care se dau nudisti. Am patito in zona si .....totul a fost spre bine, miam facut locatie pt nudism )))) |