|
|
Buna ziua, noi am rezervat anul acesta din 10 August cazare langa golf dar suntem un pic speriati fiindca plaja pare foarte ingusta.......pana acuma mergeam la Eforie Nord dar cum au marit plaja nu ne mai incanta. Nu am mai fost demult la Costinesti si desi cazarea pare promitatoare am aprecia daca am primi mai multe informatii.
Va multumim anticipat.
|
|
Buna.
In ciuda faptului ca este o plaja ingusta si uneori cu alge, noua ne place foarte mult. O consideram una dintre cele mai bune locatii pt nudism de la noi.
In plus, la cca 3 km, aveti inca o varianta superba - plaja pescarus (23 august). Noi am fost si acolo in ultimii doi ani si nu am regretat.
|
|
Chiar dacă ne place Golful Francezului, preferăm să ne cazăm în 2Mai şi de acolo putem merge, în funcție de starea plajelor, fie în Golf, fie în Vamă sau chiar la bulgari, în Nord, la Durankulak sau Krapets.
De multe ori Golful era neprimitor...
|
|
Multumesc mult ptr. sfaturi...noi o sa fim fara masima si am rezervat ptr.prima data la maison du golf(am vazut ca au reviweu-ri bune) , deci cam plaja din golf ar fi singura solutie...dar cum am mai spus....pare foarte ingusta.....La Eforie mergeam la Canada Castle si era chiar pe plaja, dar cum au marit-o + alte chestii am vrut sa schimbam.Problema e ca sotia cand a vazut plaja a inceput deja sa comenteze....si vreau sa merg in concediu sa ma relaxez... |
|
Noi mergem pe 4 August în Costinești dar mergem zilnic in Golf |
|
|
|
AnonymousUndefined0 posts o sa vin si eu in costinesti in perioada 10-15 iulie, oare ma voi intalni cu cineva, la epava poate merg cu cortul cu o prietena sau la golful francezului, dar la epava ni se pare mai cool, imi poate da cineva mesaj sa discutam cum sta treaba cu cortul si care ar fi politica pe acolo ca nu am mai fost niciodata. Multumesc |
|
La epavă cică nu prea se mai face nudism că s-au dat amenzi |
|
In Golf e foarte ok, plaja poate fi ingusta sau lata in functie de valuri. Daca marea e calma , plaja e mai lata.
La epava am vazut doar un cort anul trecut, iar in apa sunt pietre. Nici nudisti nu mai prea sunt acolo, apa miroase rau, iar plaja e mica si cu scoici
|
|
Golful e ok e o zona liniștită unde te poți refugia și ai intimitate doar că lipsește un bar sau toaleta e sălbatică plaja o sa incerc și plaja pescăruș vara asta de lîngă |
|
In golf vin tot mai multi cu cortul îs care stau multe zile in iulie o sa fie multa lume când vi tu Cristina nu am prins niciodata aglomerata plaja aia |
|
Unii inca mai spera ca aceea CRISTINA sa existe si in realitate......
Poate daca aveti noroc sa fie macar un CRISTI
|
|
Din 16 iulie voi fi in golf cine e prin zona ? |
|