|
|
Salutare,
stiti sau recomandati pensiuni / cabane / vile naturist friendly ?
Adica sa poata fi inchiriata complet iar gazda sau proprietarul sa nu stea in aceasi curte, sa nu fie un bloc langa proprietate etc intelegeti... sa existe intimitate... sa se poata face plaja nud... preferabil si un ciubar sau jacuzzi.
Multumesc
|
|
|
|
Salutare,
stiti sau recomandati pensiuni / cabane / vile naturist friendly ?
Adica sa poata fi inchiriata complet iar gazda sau proprietarul sa nu stea in aceasi curte, sa nu fie un bloc langa proprietate etc intelegeti... sa existe intimitate... sa se poata face plaja nud... preferabil si un ciubar sau jacuzzi.
Multumesc
Buna,
Am mers de sarbatori la o pensiune naturista, in Alpii Austrieci. Landhaus Luhrmann. Se afla in zona rurala, langa partiile de ski, ca zona este f frumos.
Are cam 12 camere, sala de mese. Zona de SPA include sauna uscata, umeda, piscina, masaj. In zona de spa, totul este nud. In timpul verii, se face nudism si in gradina.
Nu stim daca se poate inchiria toata pensiunea dar puteti intreba. In plus, este a unei familii, ei servind micul dejus si cina, deci nu cred ca vor pleca de acolo, dar pensiunea fiind nudista, nu credem ca ii deranjeaza nuditatea.
Zi faina.
|
|
cabane in care sa poti sta in curu gol sunt si in romania ........clienti care sa inchirieze toata cabana nu sunt ......sa nu zic zgarcenia unora ......toata lumea vrea iesiri la cabane , spa nud ....dar totul sa fie gratis .....nimeni nu se gandeste la costuri si responsabilitati din partea organizatorului si nici macar sal ajute..........sa nu zic ca majoritatea celor carre vor participa vor sa fie tratati regeste , de parca totul li se cuvine la acea suma modica pe care a dato la inchirierea cabanei/vilei......in romania nu ai cu cine sa inchiriezi vreo cabana / vila......pe site toti sunt macho ....in realitate......nu vreau sa jicnesc .....haideti cu hateul.... |
|
Cred ca este complicat sa organizezi o intalnire la o cabana cu lume necunoscuta (si cu un grup de prieteni e dificil). Si mi se pare destul de riscant (psihic) sa petreci un weekend intr-un spatiu restrans, cu persoane necunoscute, ca fiecare e diferit si are asteptari, reactii, preferinte si multe altele diferite. Daca sunt incompatibilitati din punct de vedere a preferintelor muzicale, a tipului de mancare, a flexibilitatii temperamentale, atunci nu e prea confortabil.
Dar majoritatea cabanelor sunt in zone turistice, de obicei cu multe alte cabane "gard in gard", unde, in curtea localului nu ai nici cea mai mica intimitate vizuala. Totodata majoritatea sunt cu etaj... ceea ce ofera o priveliste neingradita la vecini in curte.
Cred ca initiatorul discutiei a intrebat daca stie cineva o cabana care sa nu fie ca in cazul mentionat.
|
|
Cred ca este complicat sa organizezi o intalnire la o cabana cu lume necunoscuta (si cu un grup de prieteni e dificil). Si mi se pare destul de riscant (psihic) sa petreci un weekend intr-un spatiu restrans, cu persoane necunoscute, ca fiecare e diferit si are asteptari, reactii, preferinte si multe altele diferite. Daca sunt incompatibilitati din punct de vedere a preferintelor muzicale, a tipului de mancare, a flexibilitatii temperamentale, atunci nu e prea confortabil.
Dar majoritatea cabanelor sunt in zone turistice, de obicei cu multe alte cabane "gard in gard", unde, in curtea localului nu ai nici cea mai mica intimitate vizuala. Totodata majoritatea sunt cu etaj... ceea ce ofera o priveliste neingradita la vecini in curte.
Cred ca initiatorul discutiei a intrebat daca stie cineva o cabana care sa nu fie ca in cazul mentionat.
Perfect adevărat tot ce ai menționat despre omogenitatea unui grup.
Iar în completare,... "trăim în România și asta ne ocupă tot timpul", deoarece legile sunt făcute pentru a fi ocolite sau de cele mai multe ori încălcate.
https://www.antena3.ro/actualitate/lege-fereastra-orientata-curte-vecin-romani-nu-cunosc-reguli-703452.html
Autorizațiile se eliberează după bunul plac și "adâncimea portofelului".
|
|
Buna! Știu ca nu este nici pensiune, nici cabana, dar ca să nu deschid un topic nou pentru ceva atat de asemănător, am decis sa adresez o întrebare aici. Am vazut pe internet acest hotel: "For fun Resort Naturist". Ce părere aveți? A fost cineva acolo care ne poate relata cum este locația?
Mulțumesc!
|
|
Mi-am primit răspunsul de pe un alt topic. Nu este un loc de interes pentru naturism si liniștea ce vine cu acest mod de viata. Probabil exista doritori de ceea ce oferă, pentru mine nu este totuși. |
|