Salutare tuturor membrilor acestui site.
Cunoaste cineva undeva în tara aceasta o pensiune sau o casa de vacanta unde se poate practica naturismul.
Sunt interesat de zona Munteniei, dar orice zona este binevenita.
Salutare tuturor membrilor acestui site. Cunoaste cineva undeva în tara aceasta o pensiune sau o casa de vacanta unde se poate practica naturismul. Sunt interesat de zona Munteniei, dar orice zona este binevenita. |
e o idee misto, daca as avea o pensiune cred ca as face-o naturist-friendly |
Bună! La asta lucrez acum. Sper ca până anul viitor să fie gata. 3 camere generoase, cu baie proprie, salon cu şemineu, terasă, spațiu de 2000mp de gazon, 7000mp cu livadă de meri (cam 150 pomi), într-un sat din Țara Făgăraşului. La jumătatea drumului dintre Braşov şi Sibiu, uşor de ajuns la Sighişoara, Rupea, Bran, Transfăgărăşan, etc. Multe atracții în zonă: călărie la Sâmbăta, buserici fortificate, pescuit pe Olt, pljmbări cu bicicleta. Deocamdată sunt în faza de finisaje, mobilă, decorațiuni. |
pentru BADI Problema nu este pentru vara ,problema este pentru iarna cu nudismul O pensiune care sa atraga nudisti nu este cea din descrierea ta Este doar pentru vara ,iar vara majoritatea prefera marea Desi am primit invitatii de pe grup vara aceasta ,nu am reusit sa le onorez din cauza timpului si prefer vara sa merg la mare Iarna nu prea gasesti locatii cu piscina interioara Gasisem o locatie mai retrasa cu jacuzii,dar din pacate este inchiriata pe termen lung....
|
Bună! Inițiatorul acestui topic nu a menționat anotimpul. Doar o preferință pentru zona Munteniei. Părea că era căutată o alternativă la mare, şi întâmplător, chiar la asta ne gândeam şi noi, o casă de vacanță care să se adreseze şi acestui segment de piață. Dacă din descrierea făcută este evident că nu va atrage şi nudişti, înseamnă că îmi voi asuma riscul ăsta. |
Pentru cei din zonă, pe rază de 200 km, e perfectă! Pe perioada de iarnă e bun și un cuibăr, care dotat cu instalație și bineînțeles niște arome, cred e mai bun decât un jacuzzi! Succes și așteptăm inaugurarea! Balatonbereny |
Fiind iarnă mă gândeam să ne întâlnim la o pensiune cu ciubăr! De preferință în centrul țării! Noi am găsit ceva în zonă Cluj, cu 6 camere! Am căzut deacord cu 3 cupluri, în perioada 11-13 februarie! Ar mai fi nevoie de 3 cupluri! Prețul este de 1800 lei tot vekendul! Mai multe detalii în privat. Balatonbereny |
interesant , asteptam mai multe informatii Bună! La asta lucrez acum. Sper ca până anul viitor să fie gata. 3 camere generoase, cu baie proprie, salon cu şemineu, terasă, spațiu de 2000mp de gazon, 7000mp cu livadă de meri (cam 150 pomi), într-un sat din Țara Făgăraşului. La jumătatea drumului dintre Braşov şi Sibiu, uşor de ajuns la Sighişoara, Rupea, Bran, Transfăgărăşan, etc. Multe atracții în zonă: călărie la Sâmbăta, buserici fortificate, pescuit pe Olt, pljmbări cu bicicleta. Deocamdată sunt în faza de finisaje, mobilă, decorațiuni.
|
kosty sa nu crezi ca nudism se face numai vara si numai pe litoral. Asta e parerea ta. Nudism se poate face in orice anotimp si oriunde e un loc discret si mai multe persoane asa ca initiativa lui BADI e laudabila. Putini sunt cei care investesc in asa ceva pentru BADI Problema nu este pentru vara ,problema este pentru iarna cu nudismul O pensiune care sa atraga nudisti nu este cea din descrierea ta Este doar pentru vara ,iar vara majoritatea prefera marea Desi am primit invitatii de pe grup vara aceasta ,nu am reusit sa le onorez din cauza timpului si prefer vara sa merg la mare Iarna nu prea gasesti locatii cu piscina interioara Gasisem o locatie mai retrasa cu jacuzii,dar din pacate este inchiriata pe termen lung....
|
Bună! La asta lucrez acum. Sper ca până anul viitor să fie gata. 3 camere generoase, cu baie proprie, salon cu şemineu, terasă, spațiu de 2000mp de gazon, 7000mp cu livadă de meri (cam 150 pomi), într-un sat din Țara Făgăraşului. La jumătatea drumului dintre Braşov şi Sibiu, uşor de ajuns la Sighişoara, Rupea, Bran, Transfăgărăşan, etc. Multe atracții în zonă: călărie la Sâmbăta, buserici fortificate, pescuit pe Olt, pljmbări cu bicicleta. Deocamdată sunt în faza de finisaje, mobilă, decorațiuni. s a finalizat proiectul cu pensiunea naturista ? sunt interesat. |