Oare stie cineva cum pot ajunge cel mai usor de la Eforie Nord la plaja Vadu, tinand cont ca nu am masina? Si daca merita efortul sa ajung acolo pentru nudism, sau imi recomandati sa raman in Eforie Nord, unde sunt cazat? Multumesc.
Oare stie cineva cum pot ajunge cel mai usor de la Eforie Nord la plaja Vadu, tinand cont ca nu am masina? Si daca merita efortul sa ajung acolo pentru nudism, sau imi recomandati sa raman in Eforie Nord, unde sunt cazat? Multumesc. |
Nu cunosc cu ce ai putea ajunge la VADU avand Dar version Vedere CA Nu ai masina nu prea ai ce face acolo. Distanta de la Satul Vadu si pana la plaja e de circa 5 km normala fara masina Nu te descurci pe o plaja salbatica zic eu . Ar merita efortu Dar in cazul in care ai mijloc de transport.
|
Multumesc, probabil voi ramane totusi in Eforie Nord. Sunt sigur ca e bine si asa. |
Si ar mai fi o mica problema: permisul de acces pe plaja Vadu. In situatia in care nu ai permis, exista riscul sa primesti amenda. |
"permisul de acces pe plaja" ... asta e o idee buna ... cineva trebuie sa ne dea voie sa mergem la plaja ... si daca nu ne da voie, sa ne pedepseasca!
Si ar mai fi o mica problema: permisul de acces pe plaja Vadu. In situatia in care nu ai permis, exista riscul sa primesti amenda.
|
Iti da voie sa ai acces intr o rezervatie. ca acolo este si plaja este alta problema. Noi, oamenii, vrem si ultima bucatica de rezervatie, exact cum vor si textilistii si ultima bucatica de plaja a nudistilor. "www.ronudism.ro" |
Doi ani la rand ne-am luat acel permis si nimeni nu ne-a intrebat de el. |
Dupa cum spuneam in alt topic de aici, exista acel permis si acea amenda dar se aplica foarte rar. Personal merg pe ideea ca vor sa distruga Vadu pentru a fi scos din rezervatie si a face o statiune acolo :) "www.ronudism.ro" |
Doi ani la rand ne-am luat acel permis si nimeni nu ne-a intrebat de el. si noi - la fel |
E prima data cand aud de acest permis. De unde se poate achizitiona? |
Aici gasesti informatii: |
In perioada 22 - 24 Iunie suntem la Vadu. Mai vine cineva? |
Am si noi in wekendul acesta la Vadu Multi textilisti si tantari, plus o furtuna frumoasa noaptea Avantajul nostru este ca avem masina mare si dormim in ea(OPEL VIVARO) In rest o plaja frumoasa si salbatica Recomandarea mea este sa mergeti in cursul saptamani cand este mai pustie,in wekend cred ca este mai bine sa mergeti in Vama Veche sau 2 Mai Este la fel de populata in wekend ca si c elelalte ,dar multi tantari si lipsa conditii Singura local frumos de pe plaja este "VADU PESCARILOR" pe care il recomand cu placere |
Toata plaja Vadu e superba intradevar in cursul saptamani e mai liber acolo Iar in zona Vadul Pescarilor nu prea sunt nudisti .Noi am fost pe la sfarsit de iulie 2012 probabil atunci tantari au emigrat in alta parte .Nu stiu uni care vor plaje salbatice de ce cauta si conditi .Si asa se distrug cu timpul plajele asa zise salbatice .Cred ca ar fi pacat ca in astfel de locuri sa se creeze conditi de lux pentru cei cu fite Iar cea ce priveste nudismul acolo se poate face daca iti alegi locul potrivit sunt iesiri la plaja unde nu gasesti textilisti . |
In perioada 22 - 24 Iunie suntem la Vadu. Mai vine cineva? Cum a fost ? :) |
"permisul de acces pe plaja" ... asta e o idee buna ... cineva trebuie sa ne dea voie sa mergem la plaja ... si daca nu ne da voie, sa ne pedepseasca!
Si ar mai fi o mica problema: permisul de acces pe plaja Vadu. In situatia in care nu ai permis, exista riscul sa primesti amenda. Atentie : Taxa o data platita (sau dovada platii ) nu permite totusi CAMPAREA PE PLAJA si MASINA PARCATA LA DISTANTA MAI MICA DE 150 (sau 120) M. DE PLAJA!!
|
Oare stie cineva cum pot ajunge cel mai usor de la Eforie Nord la plaja Vadu, tinand cont ca nu am masina? Si daca merita efortul sa ajung acolo pentru nudism, sau imi recomandati sa raman in Eforie Nord, unde sunt cazat? Multumesc. Chiar daca nu mai mergi tu, in caz ca vrea sa mearga altcineva... Este foarte complicat fara masina personala, de fapt se pierde mult timp pe drum. Se pot shimba mai multe autobuze sau microbuze dar mai bine inchiriezi o bicicleta sau vii cu ea de acasa... Deci: Eforie Nord-Constanta tren sau microbuz (fac cam la fel dar trenul e mai ieftin) , apoi autobuz R.A.T.C nr . 100 pana la statia Tomis City Park Mall sau Dobrogeana si de aici se ia autobuzul de Navodari care mere prin Mamaia. Mai intrebi soferul dar parca chiar la capat se schimba din nou pentru microbuzul de Corbu care nu pleaca imediat. Insa din cate stiu eu din Corbu nu circula nimic spre Vadu deci trebuie sa o iei pe jos si vorbesti cu soferul sa te lase la bifurcatie spre Vadu, este un drum dinspre comuna Sacele pe care poti sa mergi pe jos pana la Vadu insa ai de mers mai ales ca plaja este in rezervatie si drumul nu este usor de gasit. Daca vrei insa la plaja Corbu e mai simplu. dar tot ai de mers pe jos insa cel putin te poti caza la o pensiune mai repede chiar in comuna. De acolo si pana in apa marii efectiv sunt vreo 5km. |
Oare stie cineva cum pot ajunge cel mai usor de la Eforie Nord la plaja Vadu, tinand cont ca nu am masina? Si daca merita efortul sa ajung acolo pentru nudism, sau imi recomandati sa raman in Eforie Nord, unde sunt cazat? Multumesc. Corbu - la bifurcatie spre Vadu, este un drum dinspre comuna Sacele pe care poti sa mergi pe jos pana la Vadu insa ai de mers mai ales ca plaja este in rezervatie si drumul nu este usor de gasit. Daca vrei insa la plaja Corbu e mai simplu. dar tot ai de mers pe jos insa cel putin te poti caza la o pensiune mai repede chiar in comuna. De acolo si pana in apa marii efectiv sunt vreo 5km. Descurajez de tot ideaa Corbu - Vadu - pe jos; si cu bicicleta e greu daca n0ai antrenament; sunt 10 km din sat - in sat + inca ~o bucata buna pana la cel mai apropiat Mal-de-mare. Corbu - da , se poate Dar Eforie - Corbu , cred ca tot iti ia jumatate de zi :( |
ACCES VADU-CORBU Daca masinile trebuie parcate in spatii anume, atunci instalarea cortului unde se face? Sa inteleg ca suntem nevoiti sa lasam corturile undeva special, la distanta de plaja? Se asigura integritatea bunurilor in acest caz? Poate ne lamuriti, dvs, cei care ati fost in zona. |