Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ROMANIA

PLAJA DE NUDISM DIN COSTINESTI/EPAVA NU MAI EXISTA

22e98e881c6e2db594870855bf2fda17.jpgac5fad37a6375bcfb88be8fe364a9691.jpg

Ioniss a postat cateva fotografii din Costinesti, plaja nudistilor de langa epava si se poate observa ca aceasta nu mai exista.

Digul facut in stil romanesc a acoperit plaja ingusta de la epava. Si plaja textilistilor este mult mai mica datorita digului.

"www.ronudism.ro"

Propun celor care vor sa vina la vara in Costinesti sa isi aduca...barci gonflabile!Laughing si saltele!

Nu cred ca e cazul sa va impancientati...asa devreme! Hai sa vedem cat o sa se mai retraga apa! Se mai intampla asa iarna cand e furtuna pe mare! Oricum...digul a mancat din plaja! Va tin la curent!

Daca se mai retrage apa, ramane loc sa se plimbe lumea Laughing si digul este acum un loc frumos pentru plimbare pentru textilisti si nudisti Laughing

A disparut locul meu preferat. Din cate am inteles se putea face si un dig care sa ocupe mai putin loc dar era mai scump de facut.

Plaja de la Costinesti oricum este mica, ma intreg ce se intampla cu statiunea in 4-5 ani cand o sa dispara si plaja textilistilor Laughing daca mai fac astia un dig :P

"www.ronudism.ro"

Nudistii deja s-au mutat in mare parte in sudul statiunii in acel loc numit Golful Francezului...ramane de vazut cat va rezista pana la invazia curiosilor...

Noi am fost in Golful Francezului .... accesul e super greu ...dupa 2-3 zile de stat acolo faci niste muschi la picioare!! Iar daca ploua nu mai iesi ..clar!

Probleme : nici un fel de civilizatie ..o toaleta.. un bar .. masina ramane undeva departe ..sus. Noaptea e plin de drogati si alcolisti...

Potrivit pentru o zi de nudism .. total nepotrivit pentru a innopta acolo.

Malul e foare inalt ... 30-40 m poate mai mult .. O furtuna acolo si gata..pa!

Am fost in zona dar nu am indraznit sa cobor :) La epava in August 2010 era plin de nudisti, nu aveai unde sa te asezi ( plus un textilist doi prin apa care "agatau" fete )

"www.ronudism.ro"

Noaptea nu am fost ce e drept in Golful Francezului dar accesul asa izolat si greoi este si un mic avantaj pentru descurajarea plimbaretilor curiosi, macar linistea de acolo merita cat de cat...Noaptea nu e sigur nicaieri , chiar si la 2 mai anul trecut s-au furat din corturi noaptea in timp ce proprietarii dormeau...

poze din 2 Mai  recente nu are cineva , ma refer la 2011

am auzit ca anul trecut sa furat din corturile de pe plaja in timp ce proprietarii dormeau dar in perioada in care erau foarte putine corturi si mai rasfirate , au fost atacate in special cele izolate

Perioada la care am facut referire la furturile din corturi  in 2010 a fost la inceputul lunii iulie si din cate am vorbit cu o parte din pagubiti s-a actionat in general la pont, era un nene asa mai in varsta care se tot plimba pe acolo, localnic si cei care au furat au fost doi tineri care primeau informatiile de la el...uimitor a fost tupeul lor de a intra in special in corturile in care dormeau turistii si luau ce apucau...Dar si de aceasta data spiritul de la 2 mai s-a manifestat si oamenii au pus mana de la mana si i-au ajutat pe cei pagubiti...unii dintre ei nu mai aveau nici macar bani sa se intoarca acasa..

La 2 mai - 1 august 2010 ... n-am auzit de furturi. Si apoi masina era la 5 metri de cort ...sus pe drum. Tot ce era de valoare era in masina .. ce putea sa-mi ia din cort? Laptop .. bani ..aparate foto ..in masina ..sub alarma! Tocmai atmosfera de incredere m-a impresionat!

Daca se mai retrage apa, ramane loc sa se plimbe lumea Laughing si digul este acum un loc frumos pentru plimbare pentru textilisti si nudisti Laughing

A disparut locul meu preferat. Din cate am inteles se putea face si un dig care sa ocupe mai putin loc dar era mai scump de facut.

Plaja de la Costinesti oricum este mica, ma intreg ce se intampla cu statiunea in 4-5 ani cand o sa dispara si plaja textilistilor Laughing daca mai fac astia un dig :P

Facem pontoane din alea ca in Asia, de intri pe alee si apoi niste casute din alea misto de stuf cu terasa privata si se castiga un loc de plaja de catre cine are cei mai multi bani ;).

La 2 mai - 1 august 2010 ... n-am auzit de furturi. Si apoi masina era la 5 metri de cort ...sus pe drum. Tot ce era de valoare era in masina .. ce putea sa-mi ia din cort? Laptop .. bani ..aparate foto ..in masina ..sub alarma! Tocmai atmosfera de incredere m-a impresionat!

ancadan nu e bine sa scrii astfel de informatii  nu se stie unde sunt adevaratii infractori cat despre alarma de la masina iti spun ca nu va avea nici un efect asupra adevaratilor infractori indiferent ce alarma ai avea

1.Cypri ... adevarati infractori nu stau la 2 mai ... pentru alea 2-3 mil ce le are fiecare la el ..nu se deranjeaza ei.

2.Masina e la 5 m... si prin foita aia de cort se aude absolut tot ...

Nu-mi vine sa cred cind ma gindesc ce frumos a fost, chiar am multe poze de ale mele aici facute acolo. Este, defapt era un loc care imi aduce fff multe amintiri. Pina la urma vom ajunge sa trebuiasca sa mergem in strainatate sa facem nudism pt ca la noi nu va mai fi loc pt asa ceva pe litoral. Daca ar fi nudismul legal in Romania poate ca s-ar face niste resorturi pt nudism.

PICT0486.JPG153.8K9 views

In cei 15 ani de vacante,(vara de vara) pe la 2Mai,incidentul de anul trecut e singurul de care am auzit.Interlopii se duc prin alte parti,suntemi prea amarati pt.ei:-)))

In cei 15 ani de vacante,(vara de vara) pe la 2Mai,incidentul de anul trecut e singurul de care am auzit.Interlopii se duc prin alte parti,suntemi prea amarati pt.ei:-)))

sniper aia nu erau interlopi ci cred ca erau niste incepatori si niste disperati , niste infractori marunti dar tot infractori se numesc

1.Cypri ... adevarati infractori nu stau la 2 mai ... pentru alea 2-3 mil ce le are fiecare la el ..nu se deranjeaza ei.

2.Masina e la 5 m... si prin foita aia de cort se aude absolut tot ...

ancadan adevaratii infractori nu stau (poate) in 2 Mai dar tot trec prin vizita sa vada cum e viata pe acolo chiar si pt 50 ron se mai scolesc mai invata ceva , si sa nu imi zici ca prin foita aia de cort auzi chiar tot mai ales noaptea cad se aud valurile si stai sau dormi linistit ca nu te cred. Eu merg cu cortul de ani de zile atat in 2 Mai  , la costinesti , praid , herculane , gurahont , transfagarasan valea prahovei si alte locuri dar iti zic ca noaptea chiar nu auzi nimic doar daca faci planton si stai treaz.

Dar mai ales dupa vreo 2 beri sau o partida nebuna de sex si alte distractii  at sunt ferm convins ca vei auzi avsolut tot ce se intampla in jurul tauTongue out

Ai dreptate Cypri .... totusi n-as crede sa vina profesionisti sa-mi dezactiveze alarmele ca sa-mi fure primusul , salteaua ... sau un amarat de laptop

si inca ceva ... dupa o zi..doua de plaja cand tot bagi in masina si iarasi  scoti .. tot felul .. pai era o dezordine si o varza in tot portbagajul ca e descurajant si pentru hoti ...        Chestia asta e valabila si pentru cort ... deranjul la maxim ...

Dragilor nu va mai faceti atatea probleme, cei de care vorbeam erau simpli gainari :)))...si au luat cam ce se putea lua usor de la intrarea in cort, de multe ori si noi cand suntem pe plaja si mergem sa luam o bere..doua sau un suc mai facem imprudenta de a lasa la vedere fie ceva portofele sau telefoane mobile, aparate foto...

@Attila: Din moment ce exista locuri legale pentru nudism, nu cred ca acesta este ilegal. Problema este ca NU este nimeni interesat sa faca un resort in Romania, unde sunt toate sansele sa nu vina lumea.

"www.ronudism.ro"

Resort in Romania...parca am vazut asta undeva la tv...a da ..pe Sci-Fi Channel..

sper cat de curand sa-mi pun si eu o poza .Marea cred ca se va retrage pana la vara ,stiu ca asa este mereu iarna sau chiar vara dupa furtuna

Nu prea am mers in Costinesti si habar nu am unde-i Golful Francezului. Daca ar putea une careva o harta cat de cat, ar fi ok. :)

Anul trecut am stat numai cateva ore la plaja acolo, am mers intr-o dimineata. Lume era, dar ca in mai toate statiunile de la noi mi s-a parut ca plaja s-a ingustat enorm fata de acum cativa ani. De regula Vama si 2 Mai sunt frecventate de mine. Vama mai mult, la 2 Mai doar accidental fac nudism...