Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISMUL IN PRESA

Nudiştii spanioli bat recordul

7h_50644470.jpg

Staţiunea spaniolă Vera din sud-estul ţării a intrat în Guiness Book după ce pe plaja din localitate s-au adunat 729 de nudişti.

Recordul privind cea mai numeroasă plajă pentru nudişti aparţinea Noii Zeelande, unde la plajă au venit 506 nudişti.

Pe plaja Vera nudiştilor le-au fost înmânate numere de înregistrare şi sosirea lor pe plajă a fost filmată.
https://youtu.be/_ktZJVafbmU

Salvează

:)

Facem si in Romania? :D  :)))

"www.ronudism.ro"

ehhh.. eu cred ca cu greu am strange 70 dar sa ne gandim la 700..... E totusi o idee :D

Macar 7 sa adunam care stau si la pozat :P

"www.ronudism.ro"

sa facem la vara un experiment si la noi in Romania  sa incercam  vedem cati nudisti putem aduna intr-o zi pe o plaja  - cred ca ar fi interesant

soare

se inscrie cineva?

soare

Pentru început putem să încercăm să stabilim un record național. Cei mai mulți nudiști adunați laolaltă... :))) Abia apoi vedem cât de mult rezistă acest record, și apoi vedem dacă suntem suficienți ca să batem recordurimondiale. 

Uite, eu de exemplu propun să ne vedem la un moment dat la anul în Vamă. Ce ziceți?

Daca ne adunam 5 nudisti deja batem recordul national :))

"www.ronudism.ro"

Depinde cum vezi...

La Eforie sau la Vamă se strâng vreo 40 - 50 așa...

Ideea este că ăia nu se prea cunosc între ei. Aici ar trebui să intervenim noi. :)))

ar trebui sa creem grupuri de oameni care imbratiseaza ideea nudismului pe zone astfel se pot face mai multe intalniri fara parcurgrerea unor distante mari  si se pot organiza iesiri in natura in wikenduri

soare