Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ROMANIA

Nudism in toata tara !!

Salut tuturor !! O intrebare simpla si atat de importanta: Inafara de litoral, Ocna Sibiului si Dealul melcilor, exista astfel de locuri pentru a practica nudismul si in alte judete ale tarii ?

Eu sunt Prahovean !!!

La Iasi la Baile NIcolina...e un loc super....in alta parte nu stiu in tara....la Cluj este dar in imprejurimi....La ocna Sibiului ar fi aproape si pentru tine...poti inchiria casutze la pret super bun....eu mi-am facut deja o relatie acolo si abia astept iar vara sa merg aproape in fiecare weekend acolo cu un grup de amici care vin si ei.

Multumesc :D

Era odată și la Băile Telega un anunț că cine face nudism și e femeie are acces gratuit. Deci trag concluzia că se putea face și acolo... 

AICI incercam sa postam informatii despre toate locurile de nudism din Romania.

Din pacate nu sunt prea multe.

"www.ronudism.ro"

locuri pentru practicat nudismul gasesti in orice parte a tarii ,avem o tara minunata cu un relief  frumos ,eu obisnuiesc sa fac vara nudism sa stau la soare pe malul riuiui din apropierea orasului unde locuiesc sau la marea hunedorenilor frumosul lac Cincis, se poate practica nudismul in zona montana in muntii Surianu  sau Poiana Ruscai  pe pitoreasca vale a Cernei , imaginile din pozele postate de mine pe sait ilustreaza aceste locuri 

soare