Salutare lume,
Tin sa scriu aceste ganduri cu intentia de a face cunoscut un loc poate mai putin cunoscut in Grecia, plaja Paradise Beach, candva un paradis al hipiotilor si strainilor nordici care in anii '80 - '90 veneau in numar foarte mare aici. Din pacate aceasta plaja a fost invadata de textilisti prin anii 2000 cand au inceput sa se construiasca beach bar-uri, nudistii fiind nevoiti sa se retraga mai la nord pe stanci.Si la ora actuala se poate face nudism pe stanci fara nicio problema, dovada sunt pozele pe care le-am postat anul acesta. Pot spune ca nu vin multi nudisti acolo, cel putin la inceputul lunii iulie cand am fost eu.Cei de-ai locului mi-au povestit ca la sfarsit de iulie si in luna august, cand e varf de sezon vin mai multi, dar vin si mai multi textilisti ceea ce la un moment dat se ajunge la un mixt de nudisti si textilisti in zona stancilor "rezervata" celor fara de tzoale :). Deobicei cei care fac nudism sunt romani, bulgari si sarbi, dar pot venii si alte natii :). Eu zic ca merita incercat o asa experienta, in cazul ca veti ajunge intr-o vara in Thassos. Daca nu aveti masina si sunteti cazati in Limenas, puteti lua un autobuz al insulei care costa 2,6 euro - 5,2 euro dus-intors.
Ce e nasol este ca primul autocar pleaca din Limenas la ora 10.30 si ajunge acolo la 12.50 iar ultimul cu care puteti sa ma intoarceti in Limenas ajunge in Paradise Beach in jur de ora 16.30. Dar pt cei care vor sa stea mai mult se pot inchiria din Limenas biciclete pt 5 euro/zi sau scutere pt 10 euro/zi.
Sper ca v-am facut curiosi si cine stie, la anul sau, pt cei care deja au bilete in Thassos, sa mergeti si sa vizitati Paradise Beach.
Daca ceva am omis sa scriu puteti sa-mi scrieti in privat ! :)
Va doresc o vara fierbinte fara textile ! :)