Forums  ›  RONUDISM FORUM  ›  NUDISM IN ALTE TARI

Nudism in Thassos - Paradise Beach

Salutare lume,

Tin sa scriu aceste ganduri cu intentia de a face cunoscut un loc poate mai putin cunoscut in Grecia, plaja Paradise Beach, candva un paradis al hipiotilor si strainilor nordici care in anii '80 - '90 veneau in numar foarte mare aici. Din pacate aceasta plaja a fost invadata de textilisti prin anii 2000 cand au inceput sa se construiasca beach bar-uri, nudistii fiind nevoiti sa se retraga mai la nord pe stanci.Si la ora actuala se poate face nudism pe stanci fara nicio problema, dovada sunt pozele pe care le-am postat anul acesta. Pot spune ca nu vin multi nudisti acolo, cel putin la inceputul lunii iulie cand am fost eu.Cei de-ai locului mi-au povestit ca la sfarsit de iulie si in luna august, cand e varf de sezon vin mai multi, dar vin si mai multi textilisti ceea ce la un moment dat se ajunge la un mixt de nudisti si textilisti in zona stancilor "rezervata" celor fara de tzoale :). Deobicei cei care fac nudism sunt romani, bulgari si sarbi, dar pot venii si alte natii :). Eu zic ca merita incercat o asa experienta, in cazul ca veti ajunge intr-o vara in Thassos. Daca nu aveti masina si sunteti cazati in Limenas, puteti lua un autobuz al insulei care costa 2,6 euro - 5,2 euro dus-intors.

Ce e nasol este ca primul autocar pleaca din Limenas la ora 10.30 si ajunge acolo la 12.50 iar ultimul cu care puteti sa ma intoarceti in Limenas ajunge in Paradise Beach in jur de ora 16.30. Dar pt cei care vor sa stea mai mult se pot inchiria din Limenas biciclete pt 5 euro/zi sau scutere pt 10 euro/zi.

Sper ca v-am facut curiosi si cine stie, la anul sau, pt cei care deja au bilete in Thassos, sa mergeti si sa vizitati Paradise Beach.

Daca ceva am omis sa scriu puteti sa-mi scrieti in privat ! :)

Va doresc o vara fierbinte fara textile ! :) 

Multumim mult de informatii si de poze :)

"www.ronudism.ro"

cu mare drag ! :)

e bine sa stie lumea ca mai sunt si alte locuri frumoase pt noi, iubitorii de nudism :)

Cineva dornic sa isi faca vacanta in Grecia? Eu si iubitul ne gandeam sa ne adunam mai multi, sa inchiriem un velier si sa mergem de pe o insula pe alta.. Cum suna?

suna minunat, doar ca pe anul asta s-a cam terminat concediul :(

plaja paradise beach nu e pentru nudisti. cel putin numai e, de anul asta, fiindca singurii nudisti nu erau pe plaja ci pe niste stanci, pitoresti de altfel, dar greu accesibile.

Si acolo, chiar si pe stanci, in afara de cativa nudisti trecuti de prima tinerete, erau niste tineri (max 25 ani) care venisera sa faca scoobadiving, deci sa se holbeze!

poate am prins noi perioada proasta..

am stat 3 zile acolo, nu ne-a parut rau, dar se putea mai bine!

Acolo au fost si in anii trecuti. Totusi dupa acele stanci este un petec de plaja (ce-i drept mic) cu nisip. Cat despre snorkeling (la asta cred ca te referi) in zona aia sunt stancile si e mai interesant de vazut ce e sub apa decat in restul plajei. 

Servus la toata lumea!

Nu stiu in ce masura mai este de actualitate subiectul, insa abia ce ne-am alaturat comunitatii… pe net. Practicam nudismul de ceva anisori buni si tot de ceva buna bucata de vreme ne tot minunam de cat de pudica a devenit natia noastra. Asa ca, exasperati de atitudinea dojenitoare a celor mai multi concetateni, am decis, anul trecut, sa mergem in Thassos.

Dupa o asidua documentare, am ales sa ne locam in Kinira, pe partea de est a insulei, elementul decisiv fiind tocmai apropierea de Paradise Beach. Planul s-a dovedit a fi unul extrem de reusit. Din pacate ne-a scapat cel mai important aspect… factorul uman.

De-ndata ce am inceput sa coboram drumul forestier catre Paradise Beach, am avut neplacuta surpriza sa descoperim ca nu fusesem singurii romani cu idea de a frecventa aceasta plaja. Asta chiar n-ar fi fost o problema… Problema era ca populatia, extrem de pestrita, s-a dovedit a fi in totalitate nepracticanta de nudism. Femeile in marea lor majoritate erau echipate cu un soi de combinezoane, iar barbatii purtau niste gaci tristi. M-a luminat putin consoarta, zicandu-mi ca e vorba de costume de dama intregi si boxeri barbatesti. Privelistea m-a intristat instantaneu. Ce se alesese de omenire. Imaginea era rupta parca din fotografiile inceputului de secol XX. Plaja insa era una de vis, cu nisip fin si o apa de culoare turcoaz. Am facut deznadajduiti slalom printre zecile de sezlonguri in speranta ca vom gasi taramul fagaduintei care se lasa greu descoperit. Intr-un tarziu, am gasit cativa nudist ce sedeau usor anchilozati pe stancile din nordul plajei. Am decis in graba sa abandonam plaja si sa mergem in cautarea unor locuri, daca nu mai frumoase, macar mai ergonomice.

Asa am ajuns sa descoperim plaja Ioannis, ceva mai la sud, pe drumul spre Aliki. Coborarea pana la Ioannis Beach este spectaculoasa si in anumite conditii chiar dificila. Zona este absolut superba, iar la inceputul lunii Iunie era si extrem de pustie. Plaja nu are nisipul fin de la Paradise Beach si nici accesul la apa atat de facil, insa poti intalni o multitudine de vietati printre care si aricii de mare, asa ca, trebuie navigat cu bagare de seama.

Recunosc ca, de aceasta data, ne-am bucurat nespus sa intalnim doua perechi de nudist tineri din Romania, una din Constanta si alta din Suceava. Sa fi stat singuri, ar fi fost cam “straniu”.

Tot restul vacantei am frecventat aceasta plaja pana cand localnicii au inceput sa ne tulbure linistea cu un buldozer care amenaja drumul in vederea facilitarii accesului catre plaja a turistilor… evident textilisti. Am jurat atunci ca vom reveni cu intariri si vom recuceri plaja pentru a o reda nudismului…

Am fost la Paradise Beach in Thasos in anul 2005 prin iulie, pot sa zic ca pe toata plaja nu erau decat doi nudisti,adica un cuplu (cred).

Si eu auzisem atunci ca e plaja de nudisti si am fost entuziasmat sa ajung acolo, plaja intradevar mirifica singurul lucru mai putin placut erau costumele de baie de pe oameni, in rest totul e OK.

Eu stiu ca greci inca din antichitate erau cunoscuti ca amatorii de nudism 

Nu cred ca plajele lor speciale pentru nudisti vor disparea 

soare